• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Atlet değil ama sutyen kulandim bence kulanışlı bide o dönemde cöğüsler biraz hasas oluyor şişiyor falan ben kulandım baya bide göğüs petlerini depolamak isdiyorum.

O kadar saklamıyorum sadıce bi kere oyle yapmak zorunda kaldım. Yoksa günde 2 defe en az değişiyorum
Kakayi birakamazsin pişer. Cisi birakamazsin hem kokar hem de bezi şişirdigi icin cocuk rahat etmez. Bez iyi diyip birakmamak lazim yine de. Hele hele kiz cocugu enfeksiyona yatkin olur

Sabah kalktiginda değişip ertesi gune mi birakiyorsun ben mi yanlis anladim. Bu bana fazla geldi. Enfeksiyon riski olusur bence. Tecrubesiz anneler bunu dikkate almayin derim
Bende aksam yatarken bagladigimj sabah aliyorum bebekler belli ayin uzerine ciktiginda gece iseyip sicmiyorlar ama gun icinde sicmasa dahi belli araliklarda alinmasi lazim enfeksiyon riski yuksek pisik olmamasi bir gosterge degil.

Günaydın güzel anneler iyi hafta sonları Kızlar ben evham yapmiyim diyorum ama geldiğimden belli bebeğimin hareketleri hissetmiyorum çok az kıpırtı oluyor yorgunluktan dır diyorum ama Bugun de hala hissetmiyorum korkuyorum birşey olsa anlaşılırmıydı

Bende aksam yatarken bagladigimj sabah aliyorum bebekler belli ayin uzerine ciktiginda gece iseyip sicmiyorlar ama gun icinde sicmasa dahi belli araliklarda alinmasi lazim enfeksiyon riski yuksek pisik olmamasi bir gosterge degil.
Gece yattiktan sonra sabah kalir onda problem yok. Zaten gece altini acinca uykusu aciliyor. Ama sabah bagladigin bezle ertesi gun sabaha birakamazsin. Ya da sabah aksam 2 tane de yeterli olmaz bence. Hicbir bez bunu kaldirmaz.

günaydın güzel haftasonları :) iki üç gündür karnımın altında kasıklarımda sancılarım var normaldir diyorum ama herkeste sancılar oluyor değil mi?
Bende hep var canim eger minik oglum asagida olunca kasiklarim.cok agriyor yukarida cikarsa karnimda agri oluyor her sartta agri var yani :)

Günaydın güzel anneler iyi hafta sonları Kızlar ben evham yapmiyim diyorum ama geldiğimden belli bebeğimin hareketleri hissetmiyorum çok az kıpırtı oluyor yorgunluktan dır diyorum ama Bugun de hala hissetmiyorum korkuyorum birşey olsa anlaşılırmıydı
Nasil hissetmiyorsun canim. Hic mi oynamiyor. Sen hala Istanbul da misin? Hic hissetmiyorsan git bence ihmal etme

Selam anneler bebek hAreketlerinibu haftalarda nasıl hissediyorsunuz söyle ki ; ben cok şükür 2 gündür bebeisimin hareketlerini hissediyordum özellikle sırt üstü yattığımda bir iki dk geçmeden pit pit kımıldıyordu dün gece uyumadan bir iki kez kimildadi sabah uyandığımdan beri 9 dam beri yanı bariz hareket hissetmiyorum kahvaltımı yaptım uzandım yarim saattir yatiyirum tık yok hala normal mi sizce ? Sizin ne şekilde oluyor ? Her yattığınızda hissediyor musunuz?

Onun dışında dün 4 yaşındaki oğlum karnıma çarptı düştü gibi bisey oldu acaba alakası varmıdir? Bi yardım edin gene stres oldum doktora mi gitsem acile bilemedim bugün de pazar SGK ya gitmem
Lazım :KK43:((((
Hareketler bazen sık bazen aralı oluyormuş. Yani her sabah olacak diye bekleme. Genelde uyurlarmış zaten. Biz sanıyoruzki bizim gibi hep hareketlidir 1 2 gğn hissetmemen normalmiş. İsterden google yaz bebek hareketleri orada bir doktor var çok güzel anlatıyor içim rahatlamıştı hatta. Dr Kagan Kocatepe

Nasil hissetmiyorsun canim. Hic mi oynamiyor. Sen hala Istanbul da misin? Hic hissetmiyorsan git bence ihmal etme
Yani biliyorsunuz hep diyorum çok hareketli diye ama geldiğimde belli çok az hissetim kuzenim falan yoruldun oda yoruldu falan diyordu ama Bugun hala öyle tam hissetmiyorum bazen ufak şeyler hissediyorum ama oğlummu yoksa bağırsaklardaki haraketini falan ayırt edemiyorum akşama kadar anlamazsam gidicem

Aynen bazen sabah kalkdığında değişiyorum akşama kadar duruyor yatıp uyuyor değişemiyorum sabah kalkdığında değişiyorum ne bir sizdirma ne pişik falan hiç bir şey yok. Nede gece kalkıp huysuzlanmiyor kı değişiyim mişil mişil uyuyor. Bence hic bir bez 24 saat'e asla dayanamaz, tabi siz o kadar bekletmeyin günde iki defe sabah akşam bide kaka yapınca o kadar. Biti giti hem sık sık değişdirmek zorunda kalmadığım için ekonomik
Sızdırmasa bile ağırlaşır sarkar kokar ki öyle. Hem bakteri yuvasına döner kız çocuğu, enfeksiyon kaparsa çok daha zor olur, yapma bence

Yani biliyorsunuz hep diyorum çok hareketli diye ama geldiğimde belli çok az hissetim kuzenim falan yoruldun oda yoruldu falan diyordu ama Bugun hala öyle tam hissetmiyorum bazen ufak şeyler hissediyorum ama oğlummu yoksa bağırsaklardaki haraketini falan ayırt edemiyorum akşama kadar anlamazsam gidicem
Sırtüstü kendini dinlemeye zamanın oluyormu canım?

Bence evham yapıyorsun. 24. Haftadan sonra belli olurmuş adamakıllı. Hissedemeyebilirmişssin her gün. Germe kendini bence rahat bırak güzel bir müzik dinle kitap oku sen rahatlayınca hşssedeceksin

Hareketler bazen sık bazen aralı oluyormuş. Yani her sabah olacak diye bekleme. Genelde uyurlarmış zaten. Biz sanıyoruzki bizim gibi hep hareketlidir 1 2 gğn hissetmemen normalmiş. İsterden google yaz bebek hareketleri orada bir doktor var çok güzel anlatıyor içim rahatlamıştı hatta. Dr Kagan Kocatepe

Bence evham yapıyorsun. 24. Haftadan sonra belli olurmuş adamakıllı. Hissedemeyebilirmişssin her gün. Germe kendini bence rahat bırak güzel bir müzik dinle kitap oku sen rahatlayınca hşssedeceksin
Ama hep hissediyordum önce canım Türkiye’ye geldiğimden belli bir tuhaflık var

Ama hep hissediyordum önce canım Türkiye’ye geldiğimden belli bir tuhaflık var
Hic mi hissetmiyorsun evde hep yalniz olunca kendini dinledigjn icin hissediyordun bence simdi eger hep hareket halinde ve kalabalik ortamlardaysan nkrmal degil mi yinede 5 dk kadin dogum acili e git baksinlar

Back
X