• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar su kolonya sisesi nasil. Tane 1.90. En az 50 siparis aliyorlar. Fiyat bana uygun geldi
Cok guzeller fiyatta makul. Bak bunlari ben kendim yapmistim kizima azicik benziyor :)

Eklentiler

• IMG_20180401_154843.webp
    IMG_20180401_154843.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Cok guzeller fiyatta makul. Bak bunlari ben kendim yapmistim kizima azicik benziyor :)
Bunlar da cok guzel. Sen kaca maletmistin.
Ben bu siseyi istiyorum ama suslemesi çiçekle yapilacak. Kapi susunde cibinlikte diger ürunlerde kullanilacak cicekle suslemelerini istedim. Ismimiz hala net degil o yuzden yaptiramiyorum

Bunlar da cok guzel. Sen kaca maletmistin.
Ben bu siseyi istiyorum ama suslemesi çiçekle yapilacak. Kapi susunde cibinlikte diger ürunlerde kullanilacak cicekle suslemelerini istedim. Ismimiz hala net degil o yuzden yaptiramiyorum
Kiz sabah ne yedigimi hatirlamiyorum onu hic hatirlamam:dondurma: ama dogru yani bu isi yapan insana bu kadara mal olmaz elindeki malzemeleri degerlendirir cunku ama kendin alip yapinca daha pahaliya geliyor tek avantaji hem el emegi hemde icine daha bi siniyor.

Kakayi birakamazsin pişer. Cisi birakamazsin hem kokar hem de bezi şişirdigi icin cocuk rahat etmez. Bez iyi diyip birakmamak lazim yine de. Hele hele kiz cocugu enfeksiyona yatkin olur
Aynen, yapdığım şeyle qurur duymuyorum zaten o gece hic uyumadım o gece uyanmasını bekledim hep ama uyanmadı hıc

Mutlu pazarlaar
Dun alisverise ciktim.cok yordu beni simdiden.sonunda birsey begenip dogdugunda giydirecegim seti buldum taze ogluma.gezmelik birkac kiyafet daha alirim en fazla.abisinden bayaa miras kaldi zira. :) bebek arabasi, kanguru, bez ve battaniye aldim mi benim alisveris tamamlanir sanirim.
Çok tatlıymış sağlıkla giysin çok beğendim :)

Benim sabahın köründe tekmeler başlıyo bi iki dk sürüyü sonra bazen akşama kadar uyuyo hiç hamile deilmişim gibi. Bazen uyurken bazen otururken dün araba kullanırken birden coştu tekmeledi yani değişiyo gecenlerde 3 gün boyunca hareket etmemişti bende çok korkmuştum ama normalmiş korkma canım çok uyuyabiliyorlarmış bu dönem
Ben iki gündür cok mutluydum bugün hareketleri daha az oldu 2 güne göre, 1-2 kez hissettim kimildadi saniyelik oda. Şimdide yatiyirum tık yok, normal o zaman hergun ayni olmayabilirse..

Kızlar bu hastane kapi susleri nasıl sizce hem erkek hem kız için paylaşıyorum benim çok hoşuma gitti

Eklentiler

• 2018-04-01 16.53.40.webp
    2018-04-01 16.53.40.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 78
  • 2018-04-01 16.42.39.webp
    2018-04-01 16.42.39.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 76
Back
X