Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iki gündür cok mutluydum bugün hareketleri daha az oldu 2 güne göre, 1-2 kez hissettim kimildadi saniyelik oda. Şimdide yatiyirum tık yok, normal o zaman hergun ayni olmayabilirse..
Yok tatlim ya.
Babamiz iki isimli. Gicik oluyor iki isme izin vermiyor. Nehir e yatkin olacaz gibi. Su sonucta rahmettie berekettir. Defne de bana daha modern geliyor. Offf
Eveeett neler neler begendim internette ama fazla da almak istemiyorum.ya giydiremezsem diye hangisinden ne kadar almam gerektigini bilmiyorum.simdilik bi internet alısverisi denemesi yaptım :)
Ordaki agrilar belirtilerden ziyade erken dogum icin test yapilmasi cok ilginc geldi bana. Yoksa o agrilarin hepsi hepimizde var. Denge merkezi degisti sirtimiz belimiz agriyor. Bebek buyuyor kasiklarimiz ağrıyor bunlara kafayi takma.
Ordaki agrilar belirtilerden ziyade erken dogum icin test yapilmasi cok ilginc geldi bana. Yoksa o agrilarin hepsi hepimizde var. Denge merkezi degisti sirtimiz belimiz agriyor. Bebek buyuyor kasiklarimiz ağrıyor bunlara kafayi takma.
Benim dr umun dedigi ve benimde kesinlikle katildigim arastirmamak lazim.cunku psikoloji insani yaniltiyor zaten bunla ilgili makalaler kitaplar bana gore anlik ve dinlenince gecen agrilar buyumeden kaynakli
gazelim_24
canım dün aynı şeyleri ben okudum ve delirdim resmen belirtilerin hepsi bende var çünkü ama o belirtiler gebelik belirtileri de bilmiyorum yani okumamak en iyisi ya valla yoksa ne olur halimiz
gazelim_24
canım dün aynı şeyleri ben okudum ve delirdim resmen belirtilerin hepsi bende var çünkü ama o belirtiler gebelik belirtileri de bilmiyorum yani okumamak en iyisi ya valla yoksa ne olur halimiz
gazelim_24