• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben en 24 haftadır kullanıyorum doğuma kadarda kullanicam göbeğimden vuruyorum hep ama artık okadar aciyorki gün içinde sızlıyor vurduğum yerler
Doktor demsti bana kolundan ayagindn vurabilirsin die bu şeker hastaları yapıyor ya ayakdan oyle.. hatta kndim vuramadm göbekten İlk denememde.. saglik ocağına gittim kolumdan vurdu hemşire anlatti boylw yapcan die 1 ay oyle kullndm sende kolundan yapabilirsn sorun olmaz die düşünüyorum ve cok rahatt oluyor

Doktor demsti bana kolundan ayagindn vurabilirsin die bu şeker hastaları yapıyor ya ayakdan oyle.. hatta kndim vuramadm göbekten İlk denememde.. saglik ocağına gittim kolumdan vurdu hemşire anlatti boylw yapcan die 1 ay oyle kullndm sende kolundan yapabilirsn sorun olmaz die düşünüyorum ve cok rahatt oluyor

Aynen biraz da kol ve bacağa geçiyor doğru diyorsun karnimda yer kalmadı mosmor her taraf

BadeAk34 BadeAk34 canim seninde plesenta asagida ya birsey sorucam senin bebek yukari cikiyormu yoksa surekli asagidami

en son 17. haftada gıttım yıne yıne asagıdaydı
hatta kendı doktoruma gore plesanta rahım duvarlarına bıle ınmıs
ama rısklı gebelık uzmanı 20+1 de tekrar bakacak yukarı cıkma ıhtımalı olabılır dedı
haftaya pazartesı randevum var
ama ben bebek hareketlerını hep cok cok asagıda hıssedıyorum
hafta sonu bırıkı damlada lekelenmem oldu
yanı benım plesantanın yukarı cıkacagı umidi ben de ne yazıkkı hiç yok:(:(

Ama sende at bebisim ben hic gormedim yegenimin elbiselerini :) oyy minnoslarimiz ya agustos gelsede kavussak dmei
Aynen tatlım bende sabırsızca bekliyorum. Canım ben daha oğluşuma 1 çorap dahi almadım sadece gelen hediyeler var onların resminide şubat sonuydu galiba atmıştım sadece onlar var elimde

en son 17. haftada gıttım yıne yıne asagıdaydı
hatta kendı doktoruma gore plesanta rahım duvarlarına bıle ınmıs
ama rısklı gebelık uzmanı 20+1 de tekrar bakacak yukarı cıkma ıhtımalı olabılır dedı
haftaya pazartesı randevum var
ama ben bebek hareketlerını hep cok cok asagıda hıssedıyorum
hafta sonu bırıkı damlada lekelenmem oldu
yanı benım plesantanın yukarı cıkacagı umidi ben de ne yazıkkı hiç yok:KK43::KK43:
Uzul.diye sornadim kuzum arkadasimda oyleymis simdi 2 kizi var oda dedi bebek asagida oldugu icin yoruyor dedi ama masallah son ana kadar calisti o :) benimki mide bolgeme kadar cikiyorda plesenta yukarimi cikti acaba diye merak ettim :)

Back
X