• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kan sulandırıcı iğne vuranlar göbeğinden mi vuruyorsunuz sürekli

Merhaba, zordur cnm yakar gider ben bu hamileliğim ile birlikte 3.dönem kullanışım kan sulandırıcı iğneyi bacağından (Üst kısım) ve kolundan vurabilirsin içerisindeki havayı alırsan morarmaz ve damara getirmemeye çalış en iyisi bacak...( Ben şırıngayı sallayıp içindeki arkada kalan hava ya kadar ilacı basıp çekiyorum ve dışarda o mekanizmayı çıkarıyorum umarım anlatabilmişimdiro_Omorarma olmuyor ama canı acıyo insanın işte ona bir çare bulamadım sağlıkla alalımda onunda merhemi o olsun):KK200:

Benimki görücü usulü oldu valla evlenmek istemiyordum 3 sene pes etmeden istediler sonra tanışayım nasılsa kabul etmicem başımdan giderler dedim ruh eşimmiş evlendim hemen :))

kısmetten ötesi yok :)
tanışıp mı oraya gittin orada mı tanıştınız yoksa

Benimki görücü usulü oldu valla evlenmek istemiyordum 3 sene pes etmeden istediler sonra tanışayım nasılsa kabul etmicem başımdan giderler dedim ruh eşimmiş evlendim hemen :))
Ayyyy bende gozumu acinca bu deliyi buldum 18 yasimda univ falan bitti bekledi beni tabi bekler bulmus beni okul biter bitmez 45 gun icinde evlendik

Kızlar bugün tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittim. Decavit verdiler. Kan ilacı da gyno ferro sanol kullanıyorum onunda içinde b12 folik asit varmış. Decavit zaten multivitamin içinde de folik asit b12 var. İkisini de kullan dediler ama bebişe bir zararı olmasın diye aklıma takıldı. İkisini de kullanan var mı?
Canim cogu gebeye veriyorlar hepsini bir zaten sıkınti olmaz korkma mesela bende ayrica kalsiyum ve magnezyum aliyorum ama elevitde ikiside var yine

Back
X