• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 saat nedir öyleeee kız yarım gün mesai gibi :KK48:
:KK70::KK70:

Ha haaaa soyle bir listeye goz attim da ideal kilosu en az olan benim :KK70: neyime guvenmissem artik :p
Simdi ilk tartim 1 ay sonra mi alinacak, ay ben de heveslenmistim yarin sabah tartilacam diye. Neyse yine de tartilir resim atarim. Cok diyet yaptim denemez ama kilo aldigim zamanlarda oldugu gibi de tatliya abanmadim. Hesapsiz ve saatsiz bir sekilde tahin helvalari kadayiflar baklavalar yerdim. Bu hafta 2 lokmacik dilber dudagi ve 2 3 lokmacik cikolatali ekmekten baska tatli kacamagim olmadi. Sadece meyve yedim. Pirinc makarna yemedim. Beyaz ekmegi cok cok az yedim. Bakalim yarina bir haftada ne olmus merak icindeyim. @Minik kuzular Ftm41 Ftm41 M Mngoli adini etiketleyemdiklerim de var. Listedeki kizlar sizlerden naber

Ben de tartılırım dayanamam 1 ay boyunca :KK30:

Ben hiç kaçamak yapmadım şekerli ve unlu hiç bir şey yemedim, pirinç de yemedim. Kahvaltı - meyve ve fındık - akşam yemeği yedim bakalım ama ben yarın tartilmayacagim 16.11'de tartilicam :)
Maşallah iradeye bak bee :KK9::KK9:

Sabah bu ideal kilolara bende bir göz gezdirdim. Olsun iddialı olmak iyidir. Ben pasta yedim ama o gün öğlen bişey yeme fırsatım yoktu. İşte ekmek yoktu pasta yedim misali :KK66:

Önünde saygı ile eğiliyorum kraliçem :KK70::KK70:

:) yarin butun trajik muzikler bana gelsin :) dininiiiii ninini dininininiiiiii dininiiii nini nininiiiii:) :)
Benimki pamukcuk olmuş çok ağladı tabi salak kafam ben anlayamadim öğlene kadar pamukcuktan olduğunu yavrum mahvoldu kucakta susmadı memeyi almadı. Koşarak kahvaltı ettim resmen baska bisi yiyemedim alıp abur cubur yiyesim geldi moralim de bozuk olduğundan çok zor tuttum

Oyyy kuzum benim gecmis olsun simdi nasil emmesi rahatladi mi biraz
Ya ben kesinlikle ac olduğum için yemiyorum farkindayim hemde cok farkindayim stres olunca direk canim sekerli bi seyler istiyor gidip yiyorum

Gecmiyor canim ama azaliyor büyüdükçe o pimmpirikli hal gidiyor ama bu. Seferde baskka seyler ekleniiyor vellhasil annelik = delilik❤️ :)

Ne kadarlik oldu kuzucuk canim 2 ay asisi mi olacak?
İnşallah bi duzene sokcaz canim biz gerildikce onlarada yansitiyoruz mesela uyumicak uyumuyor dedikce o sekilde mesj yolluyoruz ve gercekten uyumuyorlar ama kendimizi biraz rahatlatip sakinlestirerek onlari da rahatlatarak ve geceleri onlari uyaranlardan uzak tutarak mesela tv acik ortam ya da sesli gurultulu ışıklı ortamlardan uzak tutarak bu uyku isini çözeceğiz diye dusunuyorum :)
Evet bugün 2 aylik aşısı oldu normalde 19 da 2 aylik oldu ama bugun getir dedi ASM deki hemsire 57 cm 5030 gr olmuş..yine 900 gr almis

Ben daha diyet moduna giremedimki :kahve::kk77::hamarat:
Ha haaaa soyle bir listeye goz attim da ideal kilosu en az olan benim :KK70: neyime guvenmissem artik :p
Simdi ilk tartim 1 ay sonra mi alinacak, ay ben de heveslenmistim yarin sabah tartilacam diye. Neyse yine de tartilir resim atarim. Cok diyet yaptim denemez ama kilo aldigim zamanlarda oldugu gibi de tatliya abanmadim. Hesapsiz ve saatsiz bir sekilde tahin helvalari kadayiflar baklavalar yerdim. Bu hafta 2 lokmacik dilber dudagi ve 2 3 lokmacik cikolatali ekmekten baska tatli kacamagim olmadi. Sadece meyve yedim. Pirinc makarna yemedim. Beyaz ekmegi cok cok az yedim. Bakalim yarina bir haftada ne olmus merak icindeyim. @Minik kuzular Ftm41 Ftm41 M Mngoli adini etiketleyemdiklerim de var. Listedeki kizlar sizlerden naber

Oyyy kuzum benim gecmis olsun simdi nasil emmesi rahatladi mi biraz
Ya ben kesinlikle ac olduğum için yemiyorum farkindayim hemde cok farkindayim stres olunca direk canim sekerli bi seyler istiyor gidip yiyorum

Şükür kendine geldi biraz uykuya daldı acıdan tüm gün hiç uyuyamadigi için bayilmak üzereydi yavrum :( diyeti diyet olarak düşünmüyorum ben artık böyle yaşayacağım diye düşünüyorum. Evet yiyeceğim tabi kilo verdikten sonra tatlı ya da hamur işi ama dengeleyecegim. İnşallah bu sefer çok motiveyim

E Egepam evet en düşük kilo sende ama herkesin vücudu farklı ben 55 kilo olamam mesela :) zamanında teee lisede 58 kiloyken 55e inmeye çalıştım yemedim icmedim yok 57.8'in altına inemedim benim vücudumun sınırı 58 ama o da açlık sınırı :D 34 beden olma niyetim yok 62yle 36 beden oluyorum zaten :) onu da gormeyeli epey oldu

Ay ben daha başlamadim gozúmún ònúnde tatlilar yemekler ucusuyo ben bu diyet isini yapamayacam sanirim :63:
Kızzzz daha baştan havlu atıyorsun sen oldu mu şimdi. Diyet gibi düşünme yavrucum. Canın tatlı isteyince ye ama az ye. Mahrum etme kendini. Aman zaten çok fazlada kilon yoktu yanlış hatırlamıyorsam alma en azından.

Beşikte sallanmadigi an kucakta gezmediği an sürekli agliyo diyim sen anla halimi :KK43:
Ayyyy al bir tane daha benimkinden... ben sallamakta istemiyorum. Sürekli sürekli kucakta ama 2 ayı dolduktan sonra biraz biraz oyalayabiliyorsun. Mesela ben mutfak toplarken (gürültü olduğu için sanırım) oto koltuğunda izliyordu beni 15 dk filan. Yavaş yavaş artışta. Oyuncaklar filan hiç birşey ilgisini çekmiyordu. Deli olacaktım. Hoş hala da çok ilgilenmiyor, oyun halısı alıp almama arafındayım. Velhasıl biraz daha rahatlarsın kuzum 3. Ayda.

E Egepam evet en düşük kilo sende ama herkesin vücudu farklı ben 55 kilo olamam mesela :) zamanında teee lisede 58 kiloyken 55e inmeye çalıştım yemedim icmedim yok 57.8'in altına inemedim benim vücudumun sınırı 58 ama o da açlık sınırı :KK70: 34 beden olma niyetim yok 62yle 36 beden oluyorum zaten :) onu da gormeyeli epey oldu
Bende üniversiteden mezun olduğumda inat etmiştim. 55 kilo olcam diye. Benim vücudum da 58 durur hatta 60ın altına zor iner.İsveç diyeti ile 49 kiloya kadar düştüm, 17 kilo verdim o yaz ve o yıllardan kalma mide rahatsızlığım var:kızgın: gençlik işte...

Back
X