• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E Egepam benim diyet 3 gün önce patladı. Tatlı diye öldüm. 3 gün ağlamaklı gezdim. Dibe vurdukça yedim :KK43: Meğer regl olacakmisim. Hiiiç tartiya çıkmadım :olamaz: Ben arayı haftaya kapatmak üzere sessizce sizi takip edeceğim :KK48::skandal: Sizi tebrik ediyorum :super:
Bak yaaa :) bu arada ben regl olamadım bu ay kahverengi bir akıntı geldi geçti. Hamile olamam herhalde insallah aman aman hayır:KK43:

Ben de tayt giymekten sıkıldım artık :) önceden geniş kesim olan tuniklerim şimdi dar kesim oldu taytın üstüne yakışmıyor :işsiz:
benim de popom atak yapti hayatımda hic bu kadar buyumemisti gözümü tirmaliyor artik :) :)
Verecez bu kiloları insallah en guzel cicileri giyecez:) gelsin 36 38 bedenler :)

Canım abidik gubidik şeyler yemek istiyor yeaa

Canım abidik gubidik şeyler yemek istiyor yeaa
Fazla sıkma kendini canim ya, abartmadan bi kac lokma ye nefsini öldür. Ben 2 dilim dulbar dudagu da yedim trabzon hurmalarini da hüplettim. Sabahlari kizilcik receli tirtikladim. Ama 1300 gitti. Sen de azicik nefsini öldürebilirsin

4170918A-155D-44E0-82F3-57328B779DDB.webp

Leslie de basladim sayenizde. Daha once duymamistim ve bilmiyordum. Hele bakayim bu nedir dedim, bu baktim Leslie 1 mile videosunu yapiyorum.
Persembe Antalyaya tatile gidiyorum kizlar. Bu hafta tatilde de kilo verirsem daha da beni tutamazsiniz :D

Leslie de basladim sayenizde. Daha once duymamistim ve bilmiyordum. Hele bakayim bu nedir dedim, bu baktim Leslie 1 mile videosunu yapiyorum.
Persembe Antalyaya tatile gidiyorum kizlar. Bu hafta tatilde de kilo verirsem daha da beni tutamazsiniz :KK70:
Tatilde kilo mu verilir kız ,ben açık büfe de kilo alıp geliyorum:kk77:

Persembe Antalyaya tatile gidiyorum kizlar. Bu hafta tatilde de kilo verirsem daha da beni tutamazsiniz :KK70:
Uçak ile mi gideceksiniz cnm?

Back
X