• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bu diyet isinde miktari cok kisiyor musunuz?
Hani sonucta emziriyoruz, bizim az kaloriye degil hatta fazla kaloriye ihtiyacimiz var. Seker ve unlu gıdaları kestim ben, ama enazindan 1 porsiyon meyvem var. Yediklerimin porsiyinlarini da azaltmiyorum. Sizin yazdiklariniz bana cok az geldi. Sut azalmaz mi oyle

Hani sonucta emziriyoruz, bizim az kaloriye degil hatta fazla kaloriye ihtiyacimiz var. Seker ve unlu gıdaları kestim ben, ama enazindan 1 porsiyon meyvem var. Yediklerimin porsiyinlarini da azaltmiyorum. Sizin yazdiklariniz bana cok az geldi. Sut azalmaz mi oyle

Ben miktar azaltmadım sadece ekmek makarna pilav hamur işi kestim
Tatlı çikolata yok
Gazlı içecek yok
İlk etapta bunlarla başladım
Türk kahvesi ve nescafe içiyorum şekerli
Yoksa ayakta duramam
Su süt çayları sınırsız
Saatlerce emmek istiyor çünkü

Canım ben yemekten kısmıyorum, hedefim başarabilirsem paketli veya hazır tatlıyı hamurişini kesmek , ev yapımı olanın da porsiyonunu küçültmek. Sonuçta canım çıktı sütün artsın diye etkilensin istemem

Ben normaldede cok yemek yiyen biri degildim ama miktarlari kismadim kahvaltida ekmegimide yiyiyorum ama aksam yemiyorum aksam yemegindede onceden nasil yiyorsam oyle yiyorum

P Pikapii T TubaSude ben de oyle yapiyorum. Mesela suan yemek ve bulgur pilavi icin kasik hesabi yapamam. Ya da kahvaltıyı kibrit kutusu kadar peynirle yapamam. Ya da bir ana öğünü corbayla gecistiremem.
Ilk amac emzirmeden kaynakli istah artmasi ve bunun sonucu olarak besleyici olmayan abur cubura yonelme olayini kesmek. Daha saglikli beslenmek. Ama ben ekgidaya gecesiye kadar porsiyon azaltmam. Cunku kuzumun benim sutumden baska yiyecegi yok. Zayiflayayim diye cocugu nimetsiz mi birakayim. Kahrolurum walla

Ahhhh orayı biliyorum :olamaz: Ankara Kırıkkale yolu üzerinde. Kuruyemiş satan büyük bir yer. Yolun iki yakasında da yerleri var. Çok citletiyolar çok :KK48:
Ankara aşkım deprestiii. O yollarda araba sürdüğüm günleri özledimmm. Ankara tabelasini görünce yaşadığım mutluluğun tarifi yok :KK43:( Minnoşun acilen arabada sakin kalmayi öğrenmesi lazım. Annesi direksiyona hasret :olamaz: Ayyy öyle işte içimi dokesim varmış :))))
Bence biraz kilo verince çekirdek ile odullendirebiliriz kendimizi.
@etka31112 izin verirsin dimi :KK48: Normalde olsa diyet yaparken asla odullendirmem kendimi. Hedefe ulaşana kadar ağzıma yasak olan hiçbir şeyi sürmem ama emzirirken bazen canimizin çektiklerini yesek :KK48:
Yemezsem süt cekermis annem öyle diyor. Lohusaliktaki aş ermenin emzirme dönemindeki haliymis bu süt cekmesi:KK53: Bu kez bu hurafeye gönülden inanmak isterim
Ama kararliyim bir hafta asla ağzıma cıssss olan yiyecekleri almayacagim.
Zaten diyetisyenim de beni bekliyor.
Ayyy ne çok konuştum. :KK57:
Ye kuzum ye :) ben en çok kilo vereyim de görün hepiniz :D :p

Hamileyken bu kadar daginik durmuyordu vucudum dogumum sıkıntılı oldu sezaruandan sonra bacaklarim iki katina cikti aranizdada basina boyle bisey gelen varmi

Ben aynen devam ediyorum kuzum. Yalnız şu dönemde kurtarıcım olan makarnadan mahrum kalacağım için çok mutsuzum. Ben çok hazmetmem ama kolay ve eşim bayılır. Bugün kabak pişirdim ama o beni pişirdi sanki.

Hamileyken bu kadar daginik durmuyordu vucudum dogumum sıkıntılı oldu sezaruandan sonra bacaklarim iki katina cikti aranizdada basina boyle bisey gelen varmi
Vücut tipim kesinlikle değişti. Yani zaten basenli idim. Şu an sadece basenden oluşuyorum. E sezeryan hediyesi minimini bir de göbeğim oldu tabi.

E Egepam benim porsiyonlarım kocaman :) sadece unu ve şekeri ve gereksiz yağı kestim ben. Zaten bunu diyet olarak değil sağlıklı beslenme şeklinde yapmak istiyorum ben .kilo verdikten sonra da eğer tatlı vs yersem az ve sonrasında dengeleyecek şekilde yiyeceğim dediğin doğru az yersek sutte sıkıntı olur

Kizim cok agladigi icin annem bizde kaldi bu gece.
Annem uyanip geri uyudugu icin kahvalti hazirlamadm zaten benm de cok uykm var
Onun yerine sut sagmadan once 1 bardak kaynattigim kurularin suyundan ictim seker koymadigim halde asiri tatli damagim bayiliyor icerken
Sutu sagdiktan sonra bulasik makinesini bosaltirken 3 tane kurabi yedim uzerine aktardan aldigim sut cayindan ictim ve insallah uyanmazlarsa ben de uyuycam simdi :)

Back
X