2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sende o da olmus bebde o da yok net yok hissedemedim bir turlu bu hafta dr a dicem ya normaldw hissetmem lazm yani net deme
Ben bugün doktordaydım hissetmem gerektiğini söyledi 15 güne kadar net hissedemezsen profesöre yönlendircem dedi valla artık panik haldeyim Allah yardımcımız olsun

Olemi dedi dr sordun mu hissetmezsek neden diye sikintimi var diye ayy panik oldum simdi bende
Bebeğin hareketini annenin hissetmesi bebeğin sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu haber verir bize dedi senin birinci hamileliğin korkma oğlumu 22 de hissetmiştim ben ama bu ikinci hamileliğim

Bebeğin hareketini annenin hissetmesi bebeğin sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu haber verir bize dedi senin birinci hamileliğin korkma oğlumu 22 de hissetmiştim ben ama bu ikinci hamileliğim
Ayrintliya bu hafta kesin giiryim korkmaya basladm evet ilk senn ikinci normalde senn erken hissetmen lazm dr peki kontrolde sikintı var dedi mi sana ayrntliya grdn mi cnm

Ayrintliya bu hafta kesin giiryim korkmaya basladm evet ilk senn ikinci normalde senn erken hissetmen lazm dr peki kontrolde sikintı var dedi mi sana ayrntliya grdn mi cnm
Bugün girdim canım geçmiş sayfalarda yazmıştım çok şükür bi sıkıntı Yok sen korkma bişey yoktur ben napıcam onu düşünüyorum artık

Benim bebiş çok kıpır kıpırdı bugün hiç hareket etmedi ya. 1 saat yürüdüm geldim çikolata yedim yan yattım hiç tepki yok çocukta korkmaya başladım bende olur böyle diyolar ama başına gelince insan tedirgin oluyo :/

Canm uyuyoda olabilir korkma haraket eder ins ne guzel haraketlerini bizzat hissedyrsn daha ben yasayamadm onu

Ben biseyler hissediyorum ama bebek mi hic emin olamiyorum. Daha yeni 1 haftadir batma hissediyorm karnimin icinden. Sanki biri icerden igne batieiyo gbi. Bazen gaz sancisi gibi bisey oluyor. Bazen de gidiklanma. Bunlardan hangisi cocuk acaba. hic anlayamiyorum.

Pit pit seklinde hissediliyo canim ilk baloncuk gibi :)

Kızlar böbrek ağrısı çeken var mı? Belimin sağ tarafı arkadan sırta doğru ağrıyor bir kaç gündür, böbrek diyw tahmin ettim ama daha önce yaşamadığım için bilemedim. Ultrasonda böbreklerde problem varsa görünür müydü? Yoksa bayramdan sonra bir ürolojiye gideyim diyorum.

Boğazım acıyordu iki gündür sirkeli su ile gargara yaptım geçti ama maalesef öksürük başladı ya antibiyotik yolu gözüktü

Geçmiş olsun canım geçen benim de iki gün ağrıdı bol su içtim geçti geçmese gidecektim çok ilginçti eğilince falan çok ağrıyordu ama böbrek mi gaz sıkışması kas ağrısımı bilemedim

Ya içinde bişey geziyomus gibi oluyo tarifi çok zor ya gaz varmış gibi oluyo hareket edince karnının ici. Gerçi benim hareketlerim çok belli olmaya başlamıştı arabada giderken hiç durmuyodu bugünde hareket etmiyo sıpa onu düşünüp duruyom. Her türlüsü kötü hissetsen hareket etmeyince noldu acaba diyosun hissetmesen ayrı düşünüyosun bize de yazık ya :)))

Canm uyuyoda olabilir korkma haraket eder ins ne guzel haraketlerini bizzat hissedyrsn daha ben yasayamadm onu
Bugün bi kere hareket etti ondan rahatladım ama kıpır kıpır olan bugün durdu nolduysa küstü mü napti:)) hareket etmeye başlar inşallah bian önce seninki de ya çok güzel bişey insan hep hareket etsin istiyo etmeyince böyle pimpirikleniyosun o da kötü. Şimdi tekmelemeye başladı insan korkuyo walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…