- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.041
Yok ya bugün sanki sağımda bişeyler oldu ama net değildi anlamadım ne olacakCanm sen hissetmeye basladn mi ben 22. Haftaya grdim halen tık yok cnmMinik bebis
Sende o da olmus bebde o da yok net yok hissedemedim bir turlu bu hafta dr a dicem ya normaldw hissetmem lazm yani net demeYok ya bugün sanki sağımda bişeyler oldu ama net değildi anlamadım ne olacak
Ben bugün doktordaydım hissetmem gerektiğini söyledi 15 güne kadar net hissedemezsen profesöre yönlendircem dedi valla artık panik haldeyim Allah yardımcımız olsunSende o da olmus bebde o da yok net yok hissedemedim bir turlu bu hafta dr a dicem ya normaldw hissetmem lazm yani net deme
Olemi dedi dr sordun mu hissetmezsek neden diye sikintimi var diye ayy panik oldum simdi bendeBen bugün doktordaydım hissetmem gerektiğini söyledi 15 güne kadar net hissedemezsen profesöre yönlendircem dedi valla artık panik haldeyim Allah yardımcımız olsun
Bebeğin hareketini annenin hissetmesi bebeğin sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu haber verir bize dedi senin birinci hamileliğin korkma oğlumu 22 de hissetmiştim ben ama bu ikinci hamileliğimOlemi dedi dr sordun mu hissetmezsek neden diye sikintimi var diye ayy panik oldum simdi bende
Ayrintliya bu hafta kesin giiryim korkmaya basladm evet ilk senn ikinci normalde senn erken hissetmen lazm dr peki kontrolde sikintı var dedi mi sana ayrntliya grdn mi cnmBebeğin hareketini annenin hissetmesi bebeğin sağlıklı ve herşeyin yolunda olduğunu haber verir bize dedi senin birinci hamileliğin korkma oğlumu 22 de hissetmiştim ben ama bu ikinci hamileliğim
Bugün girdim canım geçmiş sayfalarda yazmıştım çok şükür bi sıkıntı Yok sen korkma bişey yoktur ben napıcam onu düşünüyorum artıkAyrintliya bu hafta kesin giiryim korkmaya basladm evet ilk senn ikinci normalde senn erken hissetmen lazm dr peki kontrolde sikintı var dedi mi sana ayrntliya grdn mi cnm
Sağol canım inşallah sende artık hisseder bu mutluluğu yaşarsınCanm korkma ins hissedersin kizsa belki ondan olabilir dr saglklida demis cnm moralini bozmaMinik bebis
Ins cnmSağol canım inşallah sende artık hisseder bu mutluluğu yaşarsın
Canm uyuyoda olabilir korkma haraket eder ins ne guzel haraketlerini bizzat hissedyrsn daha ben yasayamadm onuBenim bebiş çok kıpır kıpırdı bugün hiç hareket etmedi ya. 1 saat yürüdüm geldim çikolata yedim yan yattım hiç tepki yok çocukta korkmaya başladım bendeolur böyle diyolar ama başına gelince insan tedirgin oluyo :/
Benim bebiş çok kıpır kıpırdı bugün hiç hareket etmedi ya. 1 saat yürüdüm geldim çikolata yedim yan yattım hiç tepki yok çocukta korkmaya başladım bendeolur böyle diyolar ama başına gelince insan tedirgin oluyo :/
Pit pit seklinde hissediliyo canim ilk baloncuk gibi :)Ben biseyler hissediyorum ama bebek mi hic emin olamiyorum. Daha yeni 1 haftadir batma hissediyorm karnimin icinden. Sanki biri icerden igne batieiyo gbi. Bazen gaz sancisi gibi bisey oluyor. Bazen de gidiklanma. Bunlardan hangisi cocuk acaba.hic anlayamiyorum.
Pit pit seklinde hissediliyo canim ilk baloncuk gibi :)
Geçmiş olsun canım geçen benim de iki gün ağrıdı bol su içtim geçti geçmese gidecektim çok ilginçti eğilince falan çok ağrıyordu ama böbrek mi gaz sıkışması kas ağrısımı bilemedimKızlar böbrek ağrısı çeken var mı? Belimin sağ tarafı arkadan sırta doğru ağrıyor bir kaç gündür, böbrek diyw tahmin ettim ama daha önce yaşamadığım için bilemedim. Ultrasonda böbreklerde problem varsa görünür müydü? Yoksa bayramdan sonra bir ürolojiye gideyim diyorum.
Ya içinde bişey geziyomus gibi oluyo tarifi çok zor yaBen biseyler hissediyorum ama bebek mi hic emin olamiyorum. Daha yeni 1 haftadir batma hissediyorm karnimin icinden. Sanki biri icerden igne batieiyo gbi. Bazen gaz sancisi gibi bisey oluyor. Bazen de gidiklanma. Bunlardan hangisi cocuk acaba.hic anlayamiyorum.
Bugün bi kere hareket etti ondan rahatladım ama kıpır kıpır olan bugün durdu nolduysa küstü mü napti:)) hareket etmeye başlar inşallah bian önce seninki de ya çok güzel bişey insan hep hareket etsin istiyo etmeyince böyle pimpirikleniyosun o da kötü. Şimdi tekmelemeye başladı insan korkuyo wallaCanm uyuyoda olabilir korkma haraket eder ins ne guzel haraketlerini bizzat hissedyrsn daha ben yasayamadm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?