- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.001
22 haftadan sonra olması normal diye biliyorum vücut artık doğum için hazırlıyor kendini tabi rahimde hızla büyüyor. Ama yinede kontrolde doktorunuza sorun daha iyi bilir elbetteHanımlar merhaba bende aralik annesi olacağım inşallah arada bakıyorum ve size birşey sormak istiyorum bnde bel ve kasık ağrısı var arada karnımın üstüde ağrıyor normalmi sizde de oluyor mu
İnş cnm benim de cuma heyecanla bekliyoruz bunu da atlattık mı inş sorunsuzcaGünaydın canım, bu hafta detaylıya girecek olan çok var galiba bikaç arkadaş daha söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. benimde perşembe inş dediğin gibi sorunsuz geçiririz.
Teşekkürler icimi rahatlattiniz22 haftadan sonra olması normal diye biliyorum vücut artık doğum için hazırlıyor kendini tabi rahimde hızla büyüyor. Ama yinede kontrolde doktorunuza sorun daha iyi bilir elbette
Kızlar çslışan hamişler bir sey sorcam yasal olarak günde 7,5 saat calışabiliriz bunu işyerinize söylediniz mi erken çıkoyor musunuz?
Insallah hayirli haberlerle gelirsin canmBugün benim de ayrıntılı var kızlar inşallah hayırlı haberlerle dönerim kendinize iyi bakın
Nurse harveys vitamin+balik yagi kullaniyorum ben de doktorum verdi.Selam kızlar. Ayrıntılıya girenler güzel sonuçlarla dönün inşallah. Aranızda balık yağı kullanan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?Haftam da ilerledi bu aralar balık da tüketemiyorum acaba kapsül alsam mı diyorum. İki hafta sonra randevum var doktoruma da danışacağım inşallah
Cnm tesekkur ederim izin alırken cumartesi de izinden düşüyor aslında çalışma gününden sayılıyor ve maaşda günlük cumartesi katılarak hesaplanıyor cumartesi işe gelinmiyor benim de aynı mesaim seninle süt izni ile eger aynıysa 4 bucukda cıkmamız lazım diye düşünüyorum süt izninde ne yapıcağız?Canım ben o konuyu araştırdım.. Hatta insan kaynakları anlaşmalı olduğumuz avukattan konu ile ilgili yazıyı aldı. Yazı aynen aşağıdaki gibi...
Hamile ve emziren kadınlar için günlük çalışma saati 7.5 saat olarak belirtilmiştir. Bu 7.5 saat dışında anne adayları doktor kontrolleri için sınırsız izin hakkına da sahiptirler. Bu tedavi ve kontroller ne kadar sürüyorsa anne adayı o kadar ücretli izin kullanmaktadır. Ayrıca hamile ya da değil bir işçi haftalık en fazla 45 saat çalıştırılabilir.
Hamile olunması nedeniyle haftalık 45 saatten daha az süreli çalışma hakkı tanınmamıştır.
Bu durumda çalışana cumartesi günü çalışarak eksik kalan sürenin tamamlanması imkanı sunulabilecektir.
Sonuç ben sadece haftaiçi 08.00-18.00 arası çalışıyorum, hafta sonu çalışmamız yok. 45 saatlik full çalışma süremi dolduruyorum. Dolayısı ile erken çıkmaya hakkım yok. Eğer istersem günde 1.5 saat erken çıkarım ama bu sefer haftasonu 45 saatten geriye kalan eksik saatlerimi doldurmak zorunda kalıyorum ki, kim haftasonu çalışmak ister?...
Canım bu geçen ayın fotosu, bu ay ayın 7 sinde gitcektik doktorun eşinin bacağı kırılmış.10 una aldılar, 10 unda gittik 10 doğum yapmış 2 tane daha varmış bir saat bekledik geleceği yok, doktor aramış bekleyeni 10 da olsa 11 de olsa muayene etcem demiş bizde bu çarşambaya aldık.bakalım bu sefer nolacak.çok kafam attı gündüz olsaydı hemen başka doktora gidecektim, bu ayda gideyim yok granddan birine geçcem ben.çok ilgisiz geliyor artıkOy maşşallah büyümüş epey, nasıl geçti kontrolün canım? Boy ve gramı ne kadar? Benim de geçen haftaydı şükür her şey yolunda.
canım ben regenesis kullanıyorum balık da var diğer vitaminlerde var içinde.Selam kızlar. Ayrıntılıya girenler güzel sonuçlarla dönün inşallah. Aranızda balık yağı kullanan var mı? Varsa hangi markayı kullanıyorsunuz?Haftam da ilerledi bu aralar balık da tüketemiyorum acaba kapsül alsam mı diyorum. İki hafta sonra randevum var doktoruma da danışacağım inşallah
Cok dusuk oldugunu dusunmuyorum ben benim sekerim de 70 doktorum bi yorum yapmadi niye tehlikeli olsun ki.Kızlar tsh için rutin kan tahliline gittim glukoz 68 çıktı çok düşükmüş endokrine yönlendirdi yaşayan varmı acaba düşük şekerin riskleri nelerdir
Bilmem bebeğe zararı varmış bende hamile olmadan öncede açken kan şekerim hep düşer sırada aç çok bekledim referans aralığında 75den başlıyor panik yaptırdı banaCok dusuk oldugunu dusunmuyorum ben benim sekerim de 70 doktorum bi yorum yapmadi niye tehlikeli olsun ki.
Çok da düşük değil aslında. Panik yapma. 50 nin altı riskli diye biliyorum.Bilmem bebeğe zararı varmış bende hamile olmadan öncede açken kan şekerim hep düşer sırada aç çok bekledim referans aralığında 75den başlıyor panik yaptırdı bana
canım aksine ton balığı dip balığı olduğu için civa oranı çok yüksektir. Bir araştır istersen.lillypot benim doktorum balik yagi vermedi hapinda bulunan bazi maddeleri soyledi bu yuzden kullandirtmiyor. Zaten onceki doktorum da vermemisti.Dardanel ton yiyorum arada civasiz oldugu icin.
Arastirdim canim hem doktorum onerdi hem ben arastirdim dardanel marka ton baligi civa icermiyor sitesinde de sertifikalari mevcut.canım aksine ton balığı dip balığı olduğu için civa oranı çok yüksektir. Bir araştır istersen.
benim doktorum da kesinlikle önermedi. Omega haplarını da önermedi. Yine doktorların farklı düşündüğü bir konu daha :) Ben haftada 1 kez taze balık yiyorum.Arastirdim canim hem doktorum onerdi hem ben arastirdim dardanel marka ton baligi civa icermiyor sitesinde de sertifikalari mevcut.
yok hala hissetmiyorumruhum_mavi sen başladın mı hareket hissetmeye
Ben bazen çok minik hisseder gibi oluyorum. Ama bende elimi koyunca hafif bastiriyorum nerede oldugu belli olmuyor ya.yok hala hissetmiyorumyani elimi karnıma koyduğumda nerede olduğunu anlayabiliyorum. Bazen sağda bazen solda bazen ortada oluyor. Ama hareket ettiğini hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?