2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Yok canım rekor bende 54 ile kaldım suan 63 um ve ilk 3 ay yarım kilo almama rağmen napcam bilmiyorum ://

Yok canım rekor bende 54 ile kaldım suan 63 um ve ilk 3 ay yarım kilo almama rağmen napcam bilmiyorum ://
Valla bende bilmiyorum iştah süper benim elimden geleni yapıcam ama çok üzüldüm aslında benim üzülmemin sebebi estetik açısından yada sonra nasıl veririm gibi bişey değil ilk hamileliğimde gebelik şekerim vardı bunda kilo almazsam belki çıkmaz diye teselli ediyordum kendimi şimdi bi ümidim kalmadı

Ben iclik zibinlarini, tulum, sweetshirt, tayt, esofman falan aldim. Ev asiri sicak oluyor. Birkac parca da kadife,tuylu takim alirim tabi. Disarisi icin de kozmonot tulum ve tuylu tulum alicam insallah.

Bak ben sana dedim uyuyordur diye aynen olsunda hep tekme atsin razym sen bole anlatysn sanki hic yasayamicam gibi hissedyrm bazen
Öyle düşünme canım her bebek aynı değil bunu daha anne karnındayken öğrenmiş oluyoruz bu da güzel bişey. Belki hareket etmeye başlayınca bizim bebislerden daha çok hareket eder. :)) annesine vurmak istemiyo şimdi senin bebiş:)) güzel düşün sağlıklı olsun daha ne isteriz biz. Senin bebiş rahata düşkün olucak galiba kendine güzel biyer bulmuş orda takiliyo :)))

Bende 6 kilo aldim düşündükçe psikolojim bozuluyo. 7. Aydan sonra daha çok aliniyo dediler. Şimdi en geç 7 de yemek yiyorum sonra açlıktan karnım agriyo ama kesinlikle bişey yemiyorum. Çok dayanamazsam ayran veya kefir içiyorum. 3 haftadır aynı kilodayım bakalim nolcak. Ekmek pilav makarna kesinlikle yemiyorum. Taze fasuyle zeytinyağlı yemeklerden tercih ediyorum yoksa daha çok alicam. Insanlar eleştirmek için kapıda bekliyo zaten. Insan takmasa bile takması için elinden geleni yapiyolar. Meyve sabah ye sadece o da kilo aldırdı bana gece yediğimde.

Ev ortamı sıcak olucagi için evde giydirmezsin bunları dışarı çıkarken giydirirsin. Ilk aylar çok soğuklarda çok çıkamayız dışarı o yüzden alirsan az al bence.

Bende 58le başladım şuan 68 im canim dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl alıyorum kilo anlamiyorum

Merhaba kızlar nasılsınız kilo konusunda yanlız değilsiniz bende 48.5 ile hamile kaldım şuan 56.5 geliyorum ama bakınca o kadar kilo nerede bende bilmiyorum ama ekmek hamur işlerine dikkat ettiğimde belimin kalınlaşmadigini sadece göbegimin değiştiğini fark ettim bu hafta biraz kaçırdım ekmeği o yüzden hemen kalinlasti ona çok dikkat etmek lazjm

Canim doktor ne dicek merak ettim burayada yazar misin
Araştırma hastanesi endokrine gittim dün yaptırdığım tahlillerin aynısını benden bugünde istedi bir kaç bisküvi yediğim için tahlile yarına gel dedi bu şeker durumuna biz müdahale edemeyiz dedi bir öyle bir başka türlü bende kızdım iyice fenalık geldi kalabalıkta insanlarımızda öküz gibi adamın biri tepeme çıktı karnımı acıttı çok kızdırdılar beni :))) sonra kendi kadın doğumcuma gittim anlattım gösterdim tahlilleri çok abartmışlar dedi çok aç kalırsan tabiki şekerin düşer sen hamilesin üstelik bu şekerinin düşmesi gebelik öncesinden beri var dikkatli olup ara öğünlerini bile kaçırmayacaksın seni ameliyat edecek halimiz yok falan dedi sadece demirim 9.8 çıkmış Demir ilacımı sabah akşam yaptı 10.5 altına düşmemeliymiş 2 hafta sonra randevum vardı şeker yüklemesi yapacakmısınız dedim ona bile gerek yok şekerin zaten düşük biz onu gizli şeker varmı diye yapıyoruz dedi bunuda yeni öğrendim canım

Ya bebek odası yapacaklar. Nereden alicaksınız mobilyayı. Ya da parça parça mı alicanız.

Selam kızlar, dün gece felaket bir bel ağrısı ile uyandım. Bu sabah kahvaltıdan sonra yine şiddetlendi ağrılarım. Şuan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Üşüttüm mü bilmiyorum. Erken doğum riskim de var. Ne yapabilirim sizce?

Tahmin ettigim gibi bisey yok canim iste normal. Ya bende benim dr.a yukleme yapmasak zaten sekerim dusuk dedim olmaz oyle sey o aclik kan sekeri belli olmaz o isler dedi katiyen kabul etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…