2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
cnm bana da 7 8 tane sıra sıra usg kagidi verdi ama kapkara cikmisti kadin dogumcum da bakamadi
" kapkara cikariyo hep asagidaki usg sorun yoksa onemli olan o "dedi hic ustune durmadi sanki.rapor falan istemedi ona iskillendim zaten simdi
onu da arayip soramam kadin bakamadi ki zaten kapkara kagittan ne gorcek rapor da yok bi de zaten annemde kaliyordum o siannem de baska sehirde
bayramdan sonra ayrintiliya girsem bi daha olur muki
esim bosuna evham yapiyosun diyo ya bi de cok pahali 300 kusur civari boyle biseyde bari pahali yapmayin vicdansiz ozeller
ben zaten bulanti hapiyla alakali konusmak icin bayramdan once gozukucem doktora bu durumu da anlaticam bakalim 24.haftaya kadar bakiliyo dimi ayrintili
 
Kızlar 1.5 saat sonra ayrıntılı randevum var ama aksine bugün paşam çok sakin pozisyonundan olsa gerek ufaktan içerlere diplere vuruyo sanki, karnımda bugün daha ufak ve yumuşak duruyo komşum bile farketti://
Nedense bugün enerjim yok tedirginim inş sorunsuz atlatırız.
 

Madem yakin zamanda görusuceksin içindeki sorulari aktar. Ama bir sorun olsaydı kesin söylerdi bakan doktor. Çünkü bu ayrıntılya bakanlar perinatalog falan oluyor. Özellikle riskli gebeliklerde uzman oluyorlar. Içini ferah tut.
 
Ben bişey anlamadım şimdi. Bende calisiyodum 1.5 aylik hamileyken nisan sonunda çıktım işten. Bende eylülde 2 hafta kendimi sigortalı gösterip alabilrmiyim sigortadan para. Eniştemin dükkani var 2 hafta göstersem orda oluyo mu ?
 
Evet aynen 170e kaç defa sordum teyit aldım sende sor emin olmak için ama mümkünse son haftalara ya da son aylara bırakmayın. Sırf doğum parası almak için yapılmış algısı olmasın denetim araştırma olursa dedi.
 
Korkma canım çok yerde karşıma geldi geçiyor diye biliyorum hiçbirşey olmayacak Allah ın izniyle
gittim canım çocuk kardiyolojiye çok şükür kalp yapısında bir şey yok sadece 1 yerde parlama var o da geçer dedi doktor önemli boyutta değilmiş ama her ihtimale karşı 32. haftada tekrar kontrol var

ben hapla yiyebiliyorum yoksa kusuyorum icimde hic rahat degil baska doktora da gitcem bunun icin zaten
agzinin tadi acı acı mi seninde benim oyle.bunun yuzunden su icemiyorum suyun tadi aci aci geliyo reflu de vat zaten
evet canım acı kötü bir tat var malesef.reflu yok ama tat bozukluğu var
 
Benim çıkarılma tarihimle yeni işe giriş tarihim arasında ve de doğum iznine cıkma tarihim arasında az bi süre var. Usulsüzlukmu var derseler sonradan, işten cıkarıldım hemen arkasından işe girdim dicem.
 
lina0156 sevindim canım birşey olmadığına umarım kaybolur gider o parlaklık ve Rabbim meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
 
Yok canım birden iştahım açıldı ve tokluk hissini hissetmemeye başladım :) bunu fark ettiğimde artık 60 olmuşum şimdi sofraya oturduğumda diyorum beni frenleyin büyük bir zevkle herşeyi yiyorum sonra mide sıkışıyor başlıyorum soda içmeye :)
 
Bugun kızımın beşiği ve ana kucagi geldi. Daha beşiği acmadim ama anakucagi açtım çok tatli ya icim nasıl kıpır kıpır oldu hemen doğurup koyasim geldi içine. Allahım zaman hızlı geçse ve bebislerimiz sağlıkla gelse.
 
Kızlar dışarıda tuvalete giriyor musunuz? Ben mecburen kullanıyorum hem de bir kaç defa. Bunun için rossmanndan domol dezenfektan sprey aldım, sıkıp 30 saniye bekleyip tuvalet kağıdıyla siliyorum, bakterileri öldürüyormuş. Kağıtla falan içim rahat etmiyor.
Bir de benim sutyende kup ölçüm değişmedi ama sırtım kilo aldı galiba, sıkıştırıyor kopça en sonda olmasına rağmen. Onun için pentide uzatma kopçasıı satılıyormuş bugün de ondan aldım bir süre idare eder.
Belki lazım olanlar vardır bu iki bilgiyi vereyim:)
 
Bende bugün kontrole gittim. 23+6 yız. Her sey yolunda hamd olsun. Kizimin ilk defa 4D usg de yüzünü de gördüm içim rahatladı. Rahim ağzı durumunu da konuştum hemen, her kontrolde duzenli ölctüğünü, zaten şüpheli durum gördüğünde vajinal de bakarak önlem aldıklarını söyledi. Bu sefer ölçüm değerini de verdi. Sik sık idrara çıktığımı söyledim normal dedi ama yine de idrar testi istedi. Şeker ölçümünü de kandan açlık ve tokluk şekeri şeklinde istedi, tokluk şekeri, şeker yükleme değerini veriyormuş. Bu arada 1 kilo vermişim. Kilolu olduğum için benim için iyi bir durummuş.
 
Alaturka varsa kullanıyorum. Yoksa çok sıkışırsam kullanırım sıçratmadan oturmadan yapmaya çalışırım:)
 

O sprey iyiymiş de 30 saniye bekleyemem herhal zor yetisiyorum hele ki wc ye girince psikolojik midir nedir hic bekleyemiyorum

Islak mendille siliyorum ben, artik dışardaysak el mahkum kullanmak durumundayız gelirse.
 
Bende aradım şimdi canım dedim 1 ay biyere ise başlıcam nisanda başka yerden çıktım dedim. 32. Haftaya kadar caliscam dedim. Oluyomus. Ama 16. Hafta yani rapor süren bitene kadar işverenin işten çıkarmaması gerekiyomus. Ama biz raporumuzu aldıktan sonra işverenin biyere herhangi bi ücret ödemesi olmuyo dimi. Sadece 32. Haftaya kadar sigortamızı oducek 450 tl kadar bişey 1 aylık düşünürsek.
 
Aynen canım sen izne cıktığın an işverenin senle ilgili ne ssk ya ne de sana para ödemiyor ama dediğin gibi iznin bitene kadar cıkışını yapmasınla onlara bi zararın olmayacak. Devlet tarafından doğum iznin bitince ödeniyor sana. Dediğin gibi cok cuzi bişey ödeyecekler. Eğer o arada denetime gelirseler bugun muayene gitti derler sende o güne rapor alırsın kanıtlamak için. Ki sanmıyorum kaç bin hamile var hangi birini araştırcaklar. Acıkcası bu yolu kullanmak benim suçum değil haksız yere çıkarıldım mecbur bıraktılar başka şansım yok o paraya ihtiyacım var bizde hesabımızı ona göre yapmıştık.
 
Kızlar büyük eşylara başladınız mı?
Biberon ne düşünüyorsunuz avent mi medela calma faln mı?
Valla bence biberon falan sonra alın kızlar. Ben oğluma dr brown aldım, avent aldım, bi kaç tane de chicco vardı. Sonuç oğlum ne biberon ne emzik ikisini de kullanmadı. Suyu bardaktan içti emziği de tutmadı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…