- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.341
bulantılarım bitti çok şükür ama yemeklere karşı istahim hala açılmadı ağzımın tadı da kötü zaten sürekli inşallah biter bir an öncelina0156 cnm bukantilardan dolayi mi yemek yiyemiyorsun sen de
benim de istahim yomda benim buakntidan
Canım ben çok okudum kalpte parlaklığı, genelde geçen bir şeymiş. Fetal ekoda bir şey çıkmazsa önemli bir şey değilmiş ayrıca bunun yanında da başka anomaliler olması gerekiyormuş ki bir teşhis koyulsun, sadece kalpte parlaklık olması bir rahatsızlık belirtisi değilmiş sadece incelenmesi gerekiyormuş o kadar, canını sıkma bence. Benim doktorum da 24. haftada tekrar çağırdı kalbine daha detaylı bakacağım diye, belki de bir şey gördü ama söylemedi.kızlar moralim çok bozuldu doktor randevum vardı bugün bir de ayrıntılı usg vardı ama daha ayrıntılı ya girmeden doktorum bebeğin kalbinde parlama var odacikta da sıkıntı var dedi ve beni çocuk kardiyolojisine yönlendirdi fetal eko istedi inşallah temiz çıkar..bebeğin kalbinde parlama var denilen başka biri daha var mi acaba
evet doktorum da fetal ekoya göre değerlendireceğini söyledi hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar inşallahCanım ben çok okudum kalpte parlaklığı, genelde geçen bir şeymiş. Fetal ekoda bir şey çıkmazsa önemli bir şey değilmiş ayrıca bunun yanında da başka anomaliler olması gerekiyormuş ki bir teşhis koyulsun, sadece kalpte parlaklık olması bir rahatsızlık belirtisi değilmiş sadece incelenmesi gerekiyormuş o kadar, canını sıkma bence. Benim doktorum da 24. haftada tekrar çağırdı kalbine daha detaylı bakacağım diye, belki de bir şey gördü ama söylemedi.
şuan çok küçükler ve çok dönerler ben mesela geçen hafta detaylı ya girdiğimde sedyeye yattım hop bi döndü kafa aşağı bence erken böyle yorum yapmasına. ben o kadar çok doktor değiştirdim herkes farklı birşey söyledi ama ben hep pozitif baktım sen kendini strese sokma canım hep iyi düşün bebeğini de üzme annesi daha yeri var minnakın kaslarını güçlendirmesi içinde haberi döner hareket eder =)kizlar bugun baska bi doktora gittim bebeğin ters durdugunu boyle giderse normal dogum yapamayacagimi soyledi.daha cok erken degil mi sizce..2hafta once detayli ultrason yapan doktor boyle bi yorum yapmamisti
benimki de kaf yukarda hafif çaprazmış ama bir şey demedi doktor. daha çok vr neden öyle konuşmuş ne ilginçkizlar bugun baska bi doktora gittim bebeğin ters durdugunu boyle giderse normal dogum yapamayacagimi soyledi.daha cok erken degil mi sizce..2hafta once detayli ultrason yapan doktor boyle bi yorum yapmamisti
Canım ben çok okudum kalpte parlaklığı, genelde geçen bir şeymiş. Fetal ekoda bir şey çıkmazsa önemli bir şey değilmiş ayrıca bunun yanında da başka anomaliler olması gerekiyormuş ki bir teşhis koyulsun, sadece kalpte parlaklık olması bir rahatsızlık belirtisi değilmiş sadece incelenmesi gerekiyormuş o kadar, canını sıkma bence. Benim doktorum da 24. haftada tekrar çağırdı kalbine daha detaylı bakacağım diye, belki de bir şey gördü ama söylemedi.
Korkma canım çok yerde karşıma geldi geçiyor diye biliyorum hiçbirşey olmayacak Allah ın izniyleevet doktorum da fetal ekoya göre değerlendireceğini söyledi hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar inşallah
Ben içiyorum cnm günde 3-4 damla.Sağlık ocağına gittim kızlar aslında 45 gün önce kan idrar için gitmiştim ama b12 ve d vitamini kiti bitmişti bakılmamış bugün kan verdim bide idrar istedim en son 139 çıkmıştı lökosit tek içimlik monurol içmiştim inşallah geçmiştir yarın sonucuma göre d vitamini verecekler sizler d vitamini içiyormusunuz
benim elime hic rapor falan verilmedi cnm rapor vermeleri gerekiyomuydu
ya acaba bi daha mi ayrintiliya girsem devlete gitcektim vazgectim tekrar ozele mi gitsem acaba sizinkiler ne guzel detayli aciklamis bizimki bakti beynine kalbine falan hic detayli bisey demedi
rapor falan da deyince kuskulandim artik hic kimseye guvenemiyorum ya
Yok cnm 24. Haftada birdaha cağırıyorlar çünkü kalp en iyi 24. Haftada gelişimini tanamlayıp izlenebiliniomuşCanım ben çok okudum kalpte parlaklığı, genelde geçen bir şeymiş. Fetal ekoda bir şey çıkmazsa önemli bir şey değilmiş ayrıca bunun yanında da başka anomaliler olması gerekiyormuş ki bir teşhis koyulsun, sadece kalpte parlaklık olması bir rahatsızlık belirtisi değilmiş sadece incelenmesi gerekiyormuş o kadar, canını sıkma bence. Benim doktorum da 24. haftada tekrar çağırdı kalbine daha detaylı bakacağım diye, belki de bir şey gördü ama söylemedi.
yrıntılı bakacak sanırım benşmki de farklı doktor çünkü, sadece kalbi için tekrar çağırdı o kdarCanım aynı şekilde 24. Haftada tekrar bakılsın dedi bana da ama yeniden ayrıntılı ultrasonla mı bakılıcak yoksa normal ultrasonla mı bilemedim ona göre gidicem doktora ayrıntılı ultrasın doktorumla kadın doğumcum ayrı ayrı kişiler sana bişey dendi mi
cnm ben bulantilar yuzunden kilo alamiyorum ben bile alamiyosam bebek nasil alsin diye dusunuyorum insallah yanlis dusunuyorumdurAynen inşallah o civarda olurlae sağlıklı bir şekilde. Ceviz ve kaşar peyniri yiyor musun canım, bunlar da iyi gelebilir. Gerçi ben 1 ay iyi yedim bebek ancak o kadardı , bense 4 kilo almıştım.
onu oldum olasi sevemedim cnmbende aynı senin gibi sade süt içemiyorum. ben cornflakes kellogs ile birlikte yiyorum canım
yok cnm oyle detayli aciklama yapmadiCanim isleyis soyle olmali kime ayrintili yaptirdiysan kendi doktorunun incelemesi icin bir rapor hazırlamalı. Ama doktorun illa rapor nerde dememis bi sorun da yokmus madem tekrar detayliya girmene gerek yok. Ayrica detayli yaparken sana da dr. Anlatmadi mi surda su var burasi böyle falan gibi. Bende radyologa gittim adam cok guzel bilgilendirdi. Rahim uzunlugunu mm olarak soylemesede gayet guzel dedi.
Kac haftaliksin cnm.
hımm anladım canım. kilo alamasan bile korkma bence Allah öyle bir mucize vermiş ki anne zayıflamasına rağmen bebek 4 kilo doğuranlar var. ben de ilk 4 ay kilo alamamıştım hep böyle mi olacak diyordum sonra nette araştırdım kilo almadan veya zayıflayanların da bebekleri gayet sağlıklı olmuş. inşallah hepimizin yavrusu sağlıklı olur kuzum.cnm ben bulantilar yuzunden kilo alamiyorum ben bile alamiyosam bebek nasil alsin diye dusunuyorum insallah yanlis dusunuyorumdur
72 kiloyla hamile kaldim 65 kiloyum gecen tartildim hic almamisim sasirdim eskisi gibi de yememezlik yapmiyorum ilk 3 ay agzima lokma girmiyordu ama 12.haftadan sonra hap sayesinde yavas yavas yemeye baslamistim.gobegim de var bayagi disardan belli oluyo bayagi hamile oldugum ona ragmen nasil kilo almadim anlamadim.uatelik saglik ocaginda tartildim tartinin yanlis olmasi imkansizdi
evet cnm ceviz fındık yiyorum hatta su an havuc yiyorum once kendi kahvaltimi sonra bebisin kahvaltini yapiyorum
meyve falan yemeye calisiyorum
su icemiyorum ona uzuluyorum ve hala hapsiz bisey yiyeyememe uzuluyorum
ben hapla yiyebiliyorum yoksa kusuyorum icimde hic rahat degil baska doktora da gitcem bunun icin zatenbulantılarım bitti çok şükür ama yemeklere karşı istahim hala açılmadı ağzımın tadı da kötü zaten sürekli inşallah biter bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?