- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.321
Normal usg kontrollerinde doktorlar bakıyor canım.tesekkur ederim cnm
normal usg kontrollerinde de belli oluyo mu rahim agzi uznlugu
sadece ayrintilida mi belli oluyo cnm yani
16 mm idi canımSerklaj yapıldı mı canım? Kaç mm’ydi serviksin?
Merhaba bende 6 aylık hamileyim, beni de gecen cuma saçma bir bahaneden işten cıkardılar. Siz herhangi bir dava actınız mı bu süre zarfında.Bugün işten çıkarıldım ne kadar Harika değil mi bu patronlar gerçekten çok acımasız güya Benimle yapamıyormuş 3 senedir ne yapıyoruz acaba hamileliğimle hiç bir ilgisi yoktur kesin
Aynen inşallah o civarda olurlae sağlıklı bir şekilde. Ceviz ve kaşar peyniri yiyor musun canım, bunlar da iyi gelebilir. Gerçi ben 1 ay iyi yedim bebek ancak o kadardı , bense 4 kilo almıştım.hadi ya
sevindim cnm
kiyaslamam cok yanlis biliyorum ama kk da bazi annelerin bebisleri daha kilolu gibi geliyodu bana bu haftalarda
bi de ben iyi beslenemiyorum acaba zayif mi diye dusundum
herseyden once saglikli olsun zaten hap kullandigim icin cok korkuyorum zayifligi umrumda drgil saglikli olmasi tek temennim ama 3 3.5kilo arasi olsa ele avuca gelir bakmasi da biraz daha kolaylasir diye dusunuyorum
Sana bir tavsiyem var. Geriye dönük 90 günlük sigortan varsa, Devletten doğum parası yani 16 haftalık doğum izni paranı almak için tanıdık bi işverenle anlaş, bakkal bile olur, sgk girişini yaptır 32.haftaya yakın çalışıyor gözük. Yani bi kaç hafta bile çalışıyor gözüksen yeterli. Sonra seni doğum iznine cıktı göstercekler doktor raporunla. 16 hafta sonunda paranı alcaksın sgk dan. Bende işten cıkarıldım tam 1 ay sonra doğum iznine çıkabiliyordum dava actım ama 1 seneyi bulacak kuruş tazminat vermediler, 13 aydır çalışıyordum, şimdi bi yerden girişi yaptırcam eylül başında, sonrada 2.haftasında doğum iznine cıkıcam. Giriş yapan yere zararım yok hatta adıma ödediğiniz primin size parasını vericem dedim. 32.haftaya kadar olan bi kaç haftalık.Evet bütün haklarını verdi yıllık izin parama kadar insanlık açısından beklemesi gerekiyordu ama bu zengin patronlarda maalesef insaniyet Yok neyse böylesi daha iyi olur belki şükür halimize
off çok fena gerçekten. Benim yakın arkadaşım da 24.haftada kaybetti bebeğini bu yüzden. O yüzden çok korkuyorum. Allah herkese sağlıkla ve zamanında doğum nasibetsin.16 mm idi canım
27/3 de serklaj yapildi
Geciktik yapmak için dogru cok riskli oldu ama Allah razi olsun o prof.hocadan yaparım dedi yaptı.
Yakın bir zamanda Dr u gördüm
Bana dedi ki çok kötüydü senin durumun çok çok risklidir sana bişey söylemedik ama çok tedirginlik ameliyatta
Bebegin ayaklarına dokunuyorum resmen dikis atarken dedi
bende aynı senin gibi sade süt içemiyorum. ben cornflakes kellogs ile birlikte yiyorum canımkizlar bu arada aranizda milkshake nesquik falan icen var mi
ben sütü sade icemiyorum bulanti yuzunden oyle balla falan da icemiyorum bari boyle iciyim diyorum ama sizce sagliksiz mi ya ?
safra kesemde de taş var yumurta falan yasak acaba boyle bari agzima süt girse
bu ara milkshake taktim hazir paketlerini alip yapiyorum
Sterilizatör ben 2. el alırım herhalde. Zaten buharlı pek de işlevi olmayan bir şey gördüğüm kadarıyla ama soğutma özelliği olanlardan almayı düşünüyorum. Bir süre sonra kullanılmadığı için satıyor herkes.Bayramdan sonra başlıcaz biz cnm biberonda kime sorduysam avent dedi bi de süt pompası yara yapmayan madela swing dediler de onu bilmiyorum sterilizatör fln alcak mısınız? Doktor al dedi pamukcuk olmasın diye
Ben de avent düşündüm ama süt akışı medela calmanın anne memesine daha yakınmış, bebek çektikçe geliyor yoksa akmıyormuş. Onu mu alsam diye düşündüm.Bende eylulde baslicam artk avent bende alcam cnm herkes aventi soluyor marka olarak
Ben cam almayacağım canım, korktum biraz kırılır falan diye. Veya bebek tutmaya başlayınca yüzüne düşer, ağır olur vs.BEnde avent aldım canım cam olandan
Ben de kararsız kaldım avent mi medela calma mı diye.ben bugün avent cam biberon aldım canım. Anne memesine en yakın emzik onunkiymiş.
Canim isleyis soyle olmali kime ayrintili yaptirdiysan kendi doktorunun incelemesi icin bir rapor hazırlamalı. Ama doktorun illa rapor nerde dememis bi sorun da yokmus madem tekrar detayliya girmene gerek yok. Ayrica detayli yaparken sana da dr. Anlatmadi mi surda su var burasi böyle falan gibi. Bende radyologa gittim adam cok guzel bilgilendirdi. Rahim uzunlugunu mm olarak soylemesede gayet guzel dedi.benimkine kadin dogumcu bakmadi cnm ya ayrintilidan ciktiktan sonra ultrason resinleriyle kadin dogumcuma gitmistim gostermeye ultrason resimlerim de kapkara cikmksti dogru durust bebek gozukmuyodu doktor da ayrintilidaki ultrasonografi de boyle karanlik cikariyo ama bi sorun yoksa onemli olan o dedi.ben de ayrintiliya bakan kisi hic aksi bisey demedigi icin sorun yok cok sukur demistim kadin dogumcum bakamadi yani usg goruntulerine onum da bakabilmesi gerekmiyormuydu
Kac haftaliksin cnm.600 gr bugün ayrintiliya bakanda şimdiden kilolu dedi gözum korktu
Benim 20+0'da 416 gram ölçüldü, bence normal seninki (benimki bir 10 gün kadar ileride çıkıyor). Son haftalara doğru hepsi aşağı yukarı aynı oluyor zaten, bir de normal doğum istiyorsan kilolu olmaması avantaj. Doğunca da çabucak kilo alıyorlar.kizlar benim 20+4 ken bebisimin kilosu 355 gr di doktor normal dedi ama sizce de biraz dusuk degil mi
Ben de bi 100 liralık kıyafet aldım sadece, annemler de almışlar, muhtemelen kayınvalidem ve görümcelerim de bir şeyler alacak. Kasım 15'ten sonra her şeyim hazır olmalı gibi düşünüyorum ne olur ne olmaz ama dediğin gibi her ay bir şey çıkıyor. Eylül ayı da bizim için kabus, bütün kaskolar, sigortalar, vergiler bir şeyler hep o aya denk geldi. Yüklü bir maddi kaybımız oluyorben de daha bir şey almadım bu ay ufaktan alayim diyorsun ama bu ay da bayram masrafı ve görümcemin düğün masrafı var eylülde başlayacağım..ilk doğumumda wee almıştım ben ne olur ne olmaz hastane çantasında bulunsun diye hiç kullanmadım sadece anne sütü aldı kızım bunda da öyle yapacağım wee alırım yine avente ilk etapta çok para vermek istemiyorum eğer bebek biberon kullanırsa alırım diye düşünüyorum
21+5Canim isleyis soyle olmali kime ayrintili yaptirdiysan kendi doktorunun incelemesi icin bir rapor hazırlamalı. Ama doktorun illa rapor nerde dememis bi sorun da yokmus madem tekrar detayliya girmene gerek yok. Ayrica detayli yaparken sana da dr. Anlatmadi mi surda su var burasi böyle falan gibi. Bende radyologa gittim adam cok guzel bilgilendirdi. Rahim uzunlugunu mm olarak soylemesede gayet guzel dedi.
Kac haftaliksin cnm.
Bugün bende gittim sağlık ocağına sonuar yarın çıkacak pazarteside kendi Dr da kontrolum var ben daha hicbirsey kullanmaya başlamadım kan vs vitamin benim dr birşey vermiyorSağlık ocağına gittim kızlar aslında 45 gün önce kan idrar için gitmiştim ama b12 ve d vitamini kiti bitmişti bakılmamış bugün kan verdim bide idrar istedim en son 139 çıkmıştı lökosit tek içimlik monurol içmiştim inşallah geçmiştir yarın sonucuma göre d vitamini verecekler sizler d vitamini içiyormusunuz
Ben d vitamini kullanmiyorum doktor vermedi. Multivitamin in içindeki var sadece.Sağlık ocağına gittim kızlar aslında 45 gün önce kan idrar için gitmiştim ama b12 ve d vitamini kiti bitmişti bakılmamış bugün kan verdim bide idrar istedim en son 139 çıkmıştı lökosit tek içimlik monurol içmiştim inşallah geçmiştir yarın sonucuma göre d vitamini verecekler sizler d vitamini içiyormusunuz
Yok kullanmiyorum canim vitamin ve demir sadeceSağlık ocağına gittim kızlar aslında 45 gün önce kan idrar için gitmiştim ama b12 ve d vitamini kiti bitmişti bakılmamış bugün kan verdim bide idrar istedim en son 139 çıkmıştı lökosit tek içimlik monurol içmiştim inşallah geçmiştir yarın sonucuma göre d vitamini verecekler sizler d vitamini içiyormusunuz
multivitaminin içinde d vitamini var ayrıca almıyorum. Bi de demir ilacı kullanıyorum.Sağlık ocağına gittim kızlar aslında 45 gün önce kan idrar için gitmiştim ama b12 ve d vitamini kiti bitmişti bakılmamış bugün kan verdim bide idrar istedim en son 139 çıkmıştı lökosit tek içimlik monurol içmiştim inşallah geçmiştir yarın sonucuma göre d vitamini verecekler sizler d vitamini içiyormusunuz
ben d vitamini 12. haftamdan beri kullanıyorum. demir, vitamin ve magnezyum alıyorum. doğumdan sonra d vitaminim düşük çıkmıştı aynı bu şekilde kullanmama rağmen.Sağlık ocağına gittim kızlar aslında 45 gün önce kan idrar için gitmiştim ama b12 ve d vitamini kiti bitmişti bakılmamış bugün kan verdim bide idrar istedim en son 139 çıkmıştı lökosit tek içimlik monurol içmiştim inşallah geçmiştir yarın sonucuma göre d vitamini verecekler sizler d vitamini içiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?