- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.421
Canım 3hafta öncesine kadar hamileliğimin başından beri ciddi kabızlık yaşadım öyle 3-5 günlük cikamama değil daha fazla oyüzden sinir stres yapmıştı. doktor şurup hap falan vermişti banamısın demedi lavmanda verme taraftarı degildi. Ben hep en etkili kayısıdr die onu yedim ama sabah aç karnına o bulantıyla yemek ozaman işkenceydi ona rağmen hiç fayda etmedi, fakat sabah miden kaldırırsa kuru incir yiyip üstüne su iç miden bulanm0azsa dayanabilirsen enaz yarım saat bekle inş işe yarar şükür ben çok faydasını gördüm ama halen daha sabah onu yiyip aç açına beklemek bulantimi çoğaltıyo oyüzden buaralar yiyemiyorum eski bulantılı günler aklıma geldikçe tırsıyorum://Kızlar ben kabız değilim yani zorlanmıyorum ama 2 veya 3 güne 1 yapıyorum siz her gün yapabiliyor musunuz ?
Eczanedede gördüm ben çok iyiymiş dedim hemen kuruyup silmeye kurulamaya gerek kalmıyormuş dezenfektansüpermiş o sprey ben dışarda klozet kullanmıyorum ama ilerleyen dönemlerimde lazım olursa aklımda bulunsun
Bu çalışmadan sigortalı gösterme nasıl oluyor ayrıntılı anlatabilirmisiniz ben bilmiyorum daEvet canım. Yapan var öyle hatta ablama söyledim keşke bizde yapsaydık hiç aklıma gelmedi dedi. Çünkü bende enişteme yaptırcam :) başka yerler kıllanabilir risk almak istemeyebilir. Herkes bi yolunu buluyor para kazanmanın, bizde önümüze bakıyoruz napalım :)
Hmm o zaman dr soruym bende yapiyim fiyatlari ne kadar oluyor bir arastrymBende enson 24. haftaya kadar bakılıyor sandım ama randevu veren kız bakiliyo dedi.hatta eltimin komşusuda gecikmeli girmiş ama kaçıncı haftasında bilmiyorum, demekki 24.haftayı gecmißki gecikmeli dedi.
benim oldum olası haftad 1 veya 2dirKızlar ben kabız değilim yani zorlanmıyorum ama 2 veya 3 güne 1 yapıyorum siz her gün yapabiliyor musunuz ?
Canım bende günde 2 defa çıkıyorum oda megnezyumu içtikten hemen sonra o yuzden magnezyumu hep evde içiyorum :) hatta bazen günde 3 defa bile oluyorKızlar ben kabız değilim yani zorlanmıyorum ama 2 veya 3 güne 1 yapıyorum siz her gün yapabiliyor musunuz ?
Kızlar sizlere bi endişemi paylaşayım ben yıllardır panik atak hastasıyım çok nadir yılda 1-2 defa ataklarım olur ondada eğer çok sinirli değilsem kendi kendimi telkin ederek sakinleşir nabzımı kontrol altına alırım. Öyle video yazı vs pek okumama rağmen bir kaç gündür sebepsiz bir doğum korkusu sardı eğer uygun olursa normal istiyorum elimde olmadan hayal ediyorum ya doğuramazsam ya beceremezsem ya bebeğe zarar verirsem bir sürü senaryolar yazmaya başladım ve kendimi bu defa telkin edemiyorum nabzım yükselmeye başlıyor. Bu doktora muayene gitsem ne yapsam bilemedim şimdiden daha nerden çıkardım bu endişeyi bende bilemiyorum
aynen iyle cnm tek temennimiz osuyun tadı daha yeni yeni iyi gelmeye başladı o da soğuk olmali mutlaka geçer inşallah diyelim yeterki sağlıkla doğsunlar
yrıntılı bakacak sanırım benşmki de farklı doktor çünkü, sadece kalbi için tekrar çağırdı o kdar
cnm 22 hafta gayet bakilabilecek bi sure benim bildigim 24.hafta son22+4 cnm benim suan
cnm ben de cok cektim kabizliktan 2 kere lavman yapildi agridan mahvoldum.bana tek iyi gelen ılık ballı su oldu aç karnina 2 bardak. mideyi de tutuyordu tavsiye ederimCanım 3hafta öncesine kadar hamileliğimin başından beri ciddi kabızlık yaşadım öyle 3-5 günlük cikamama değil daha fazla oyüzden sinir stres yapmıştı. doktor şurup hap falan vermişti banamısın demedi lavmanda verme taraftarı degildi. Ben hep en etkili kayısıdr die onu yedim ama sabah aç karnına o bulantıyla yemek ozaman işkenceydi ona rağmen hiç fayda etmedi, fakat sabah miden kaldırırsa kuru incir yiyip üstüne su iç miden bulanm0azsa dayanabilirsen enaz yarım saat bekle inş işe yarar şükür ben çok faydasını gördüm ama halen daha sabah onu yiyip aç açına beklemek bulantimi çoğaltıyo oyüzden buaralar yiyemiyorum eski bulantılı günler aklıma geldikçe tırsıyorum://
cnm doktoruna sor yine de ama panik atak hastasi biri her soylenenle telkin olmaz diye biliyorum ?Kızlar sizlere bi endişemi paylaşayım ben yıllardır panik atak hastasıyım çok nadir yılda 1-2 defa ataklarım olur ondada eğer çok sinirli değilsem kendi kendimi telkin ederek sakinleşir nabzımı kontrol altına alırım. Öyle video yazı vs pek okumama rağmen bir kaç gündür sebepsiz bir doğum korkusu sardı eğer uygun olursa normal istiyorum elimde olmadan hayal ediyorum ya doğuramazsam ya beceremezsem ya bebeğe zarar verirsem bir sürü senaryolar yazmaya başladım ve kendimi bu defa telkin edemiyorum nabzım yükselmeye başlıyor. Bu doktora muayene gitsem ne yapsam bilemedim şimdiden daha nerden çıkardım bu endişeyi bende bilemiyorum
3d ve 4d ultrasonla renkli ultrason aynı şeyler canım. Ama bunlar detaylı ultrasondan farklı şeyler. Mesela ben her muayeneye gittiğimde doktorum renkli bakıyor. Ama detaylı için bir radyoloğa yönlendirdi.
yalnız değilsinTebrik ederim canım. Tek ben kaldım galiba hissetmeyen :)
İşyeri olan bi tanıdığın varsa, her sektör olabilir. 32.haftaya yakın işe girmişsin gibi senin girişini yapacak, geriye dönük daha önceden 90 gün primin varsa 32.haftanda doğum iznine cıkarken sgk n aktifse doğum izni paranı alıyorsun 16 haftalık doğum iznin bitince. Ama iznin bitene kadar seni çıkarmayacaklar, ama paranı devlet ödeyecek şirket değil. Onlar sadece 32.haftaya kdr girişini yapıp bi kaç hafta ödeseler yeterli. Olmadı sen cebinden ver onların ödeyeceği sgk parasını.Bu çalışmadan sigortalı gösterme nasıl oluyor ayrıntılı anlatabilirmisiniz ben bilmiyorum da
Ben Osman Ozyurt diye bi doktora gittim. Sislide. 350tl aldı cokta iyi baktı. Cd falan sormadım hic cokta önemli degildi zaten ama veriyormuş. Baya anlatıyor gormek için uğraşıyor. Bebek sirti dönük duruyordu böbreklerinden birini daha net görmek icin baya uğraştı. Için rahat olmayacaksa git o zaman canım. Senin rahat ol ki bebekte içerde mutlu olsunyok cnm hepsi perinatalog olmuyo onlar zaten cok pahali
ben ustunkoru bakildigi kanaatindeyim iyice o yuzden gidicem karar verdim ama buldum bi tane 250 ye perinatalog degil ama radyolog mu ne artik o bakicak renkli bakiyomus cd vermiyomus rapor falan hazirliyolarmis 3 boyutlu da bi resim veriyolarmis icime sindi bakalim insallah gittgimde de memnun kalirim bildigim bi yer zaten onceden gitmistim cumartesi bakiyolarmis bakalim yarin aricaklar beni ona gore gidicem insallah
Kızlar ben kabız değilim yani zorlanmıyorum ama 2 veya 3 güne 1 yapıyorum siz her gün yapabiliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?