2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canım ben normali hem iyileşme çabuk olduğu için hemde 32 yaşındayım çocukların arasını açmadan gene yapıcam:) rabbim izin verirse ondan istiyorum ama kısmet bakalım

Benim çok oluyor sırtım belim hele uyurken acayip tutuluyor canım

Benim çok oluyor sırtım belim hele uyurken acayip tutuluyor canım
Dün kendimide ev işinde yormuştum korkuttu beni ya daha iyiyim çok şükür canım yan yatmaktan tutuluyordur canım sırtımızı belimizi koyup ta 1 saat falan uzanabilsek dinleniriz analık işte daha doğmadan fedakarlık başlıyor

Hmm o zaman dr soruym bende yapiyim fiyatlari ne kadar oluyor bir arastrym
Aynen sor mutlaka cnm, olduğun yerde fiyatlar nedir bilmiyorum ama ben 2yerden fiyat almıştım biri 350 diğeri 370 liraydı pek fark yoktu yani, bende ilk yere yani dpktorumun olduğu hastanede yaptırdım. Mesela eltim kastamonuda o 100 lira civari gibi bi fiyata yaptirmş, çok iyi.Fiyatlar biraz makul olmalı yazık günah milletede valla.

kızlar bebek bezi ve ıslak mendili şimdiden alsak bir bozulma olur mu acaba? Islak mendil kurur mu mesela? indirime denk geldikçe almak istiyorum da

Ilık ballı suda fayda etmemisti cnm en etkili ilaçlar bile işe yaramamisti, ki yemek yememezlikte yapmiyodum lavmanada doktorum pek yanaşmadı ve işin garip tarafı okadar sislige rağmen bende ikinma hissi tamamen gitmişti, taaki 3hafta öncesine kadar.buaralar gün aşırı çıkmaya başladım ama olsun bunada şükür.

Kızlar 2 hafta önce detaylıda yoktu öyle bir şey bugün kendi doktoruma kontrole geldim memleketten döndüm. şimdi plasentanin ortasında ip gibi bi bağ doku vardı bir uçtan diğerine. Doktorum normalde daha ayrıntılı bakip yorum yapardı bu kez 5 dk falan durduk sanki. Riskli gebelik uzmani doktor arkadaşıma soracağım sana dönerim dedi numaramı not aldı. içim huzursuz oldu
eşim her zamanki gibi sakin bir şey yoktur yaa dedi ama benim içim huzursuz işte. inşallah önemli bir şey değildir.

3 cm e kısa diyenlerde var ama anlamıyorum ben de pek canım. Birşey olsa doktorum da söylerdi galiba.

Ben bu topikte öğrendim 2.5 altı riskli olduğunu, araştırdım gerçekten de öyleymiş. Doktorum bana bilgi vermemişti bu konu hakkında dün sordum. Zaten gebelik rutin kontrollerde bakılıyormuş önemliymiş, hatta bana gösterdi bak bu rahim ağzın diye ölçüm degerini de verdi. Her defasında ölçüyorum ben dedi. Şüpheli bir durum gördüğünde vajinal de bakılıyormuş. Bu konuda doktorunuz bir şey demediyse sıkıntı yoktur. Hiç strese sokmayın kendinizi.

Inşallah önemli bir durum yoktur. Olmazsa sen arayıp sorarsın doktoruna.

aynen cnm gidicem 350 benim butceme cok gelmisti cnm 250 ye buldum nasipse oraya gidicem bakalim aricaklarmis bugun beni
senjn doktorun cok iyi bakmis insallah benim de bu sefer iyi bakar

Aynen canım ben normali hem iyileşme çabuk olduğu için hemde 32 yaşındayım çocukların arasını açmadan gene yapıcam:) rabbim izin verirse ondan istiyorum ama kısmet bakalım
nasil kafana kalbine yatiyosa o sekilde dogum yap cnm ikisinin de ayri sıkıntıları zorluklari var illa ki birini secicez
epidural normal dogum senin icin daha iyi gibi cnm ama yine doktorunla konusursunuz tabi bunu zaten

malesef benim hala devam ediyor kabizlik ya boyle de gitcek heralde
bana da 2 kere lavman yapildi daha fazlasi bagirsaklari tembellestiriyo diye yapilmadi
bana da duphalac vermisti gunde 3 kere kullanmama ragmen fayda vermiyordu
neyse ki sen kurtulmussun cnm darisi bana ya hemoroit ten tirsiyorum valla

Aynen cnm şükürler olsun çok sıkıntı veriyodu inş tekrar bozulmaz. seninde en kısa zamanda düzene girer inş, zorlayip sabahları aç karnına incir yiyip peşine su içip beklemeyi dene, gün içindede yine bikere ara öğün olrk suyla tüket, inş bikaç gün devam edersen işe yarar belki.

kızlar bebişlerinize isim düşünüyor musunuz sanırım bu sefer daha da zor olacak benim için ikinci kız isim zaten eşim zor beğeniyor sara veya sare hoşuma gidiyor ama eşim hemen red etti sıcak gelmiyormuş ve annesinin ismine yakınmış kv ismi saliha =)
hifa
rana
bunlarda hoşuma gidiyor ama ilk kızımda hep eşimden red geldi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…