- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.461
Aynen canım ben normali hem iyileşme çabuk olduğu için hemde 32 yaşındayım çocukların arasını açmadan gene yapıcam:) rabbim izin verirse ondan istiyorum ama kısmet bakalımcnm doktoruna sor yine de ama panik atak hastasi biri her soylenenle telkin olmaz diye biliyorum ?
bende panik atak rahatsizligi yok ama bende panik bi insanim kim ne derse desin kalbim ikna olmakdiktan sonra o kusku endise bitmez bende
sahsi fikrim illa normal dogum yapmak zorunda degiliz sezeryanle dogum yapan muhtesem anne olamiyor diye bi kaide yok .evet normal dogum saglikli ama sagligimiz psikolojik ve ya bedenen izin verdigi surece saglikli.
bende fitik var safra kesemde taş cikti bana isterse doktor normal olabilirsin desin ben kendime ve doktora guvenip de tamam demem direk sezeryan istiyorum.bazi insanlar cok cesaretlidir bazilari korkar aklinda bin tilki dolasir iste onlardan biri benim mesela
ve her dogum hikayesi farkli bazisi 10 dk da doguruyo bazisi saatler sonra. bazisina suni sanci verilmesine gerek kalmiyo bazisina suni sanci verilmesine ragmen bebek gelmiyo sezeryane aliniyo.bazisi normal dogurcam diye hastaneye gidiyo amniyon sivisi bitmis direk sezeryane aliniyo gibi gibi..
yani bana gore sezeryan normalden daha kolay ve riski daha az.
burda doktorunla iletisimin cok onemli tabiki sor sen kendini en iyi taniyansin.ben mesela kendimi bildigim icin hic doktoruma falan sormam sezeryan istiyorum aksi bisey olmadigi surece
edidral mi spinal mi genel mi onda karar veremedim o konuda doktoruma danisirim ama genel istiyorum simdilik bakalim
ha bir de epidural normal dogum yapanlar da varmis bunu bi sormalisin bence doktoruna ben epidurali sadece sezeryande oluyo saniyodum
Benim çok oluyor sırtım belim hele uyurken acayip tutuluyor canımAkşamdan bu yana hafif belim ağrıyor hiç kalkmadım korkudan inşallah geçer internette baktım hamilerlerde çok olurmuş biraz rahatladım burda birkaç kişide de olmuştu geçmişti diye biliyorum hayırlısı olur inşallah ya
Dün kendimide ev işinde yormuştum korkuttu beni ya daha iyiyim çok şükür canım yan yatmaktan tutuluyordur canım sırtımızı belimizi koyup ta 1 saat falan uzanabilsek dinleniriz analık işte daha doğmadan fedakarlık başlıyorBenim çok oluyor sırtım belim hele uyurken acayip tutuluyor canım
Aynen sor mutlaka cnm, olduğun yerde fiyatlar nedir bilmiyorum ama ben 2yerden fiyat almıştım biri 350 diğeri 370 liraydı pek fark yoktu yani, bende ilk yere yani dpktorumun olduğu hastanede yaptırdım. Mesela eltim kastamonuda o 100 lira civari gibi bi fiyata yaptirmş, çok iyi.Fiyatlar biraz makul olmalı yazık günah milletede valla.Hmm o zaman dr soruym bende yapiyim fiyatlari ne kadar oluyor bir arastrym
Ilık ballı suda fayda etmemisti cnm en etkili ilaçlar bile işe yaramamisti, ki yemek yememezlikte yapmiyodum lavmanada doktorum pek yanaşmadı ve işin garip tarafı okadar sislige rağmen bende ikinma hissi tamamen gitmişti, taaki 3hafta öncesine kadar.buaralar gün aşırı çıkmaya başladım ama olsun bunada şükür.cnm ben de cok cektim kabizliktan 2 kere lavman yapildi agridan mahvoldum.bana tek iyi gelen ılık ballı su oldu aç karnina 2 bardak. mideyi de tutuyordu tavsiye ederim
ben hala kabizlik cekiyorum ama eskisi gibi degil neyseki
yalniz benimki kroniklesti otomatikmen 3 4 gun arayla giriyorum hep tuvalete ve ıkınmadan da olmuyor malesef
Hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza alalım meleklerimizi inşallah zaten riskim var olumsuz yorumları okuyunca da iyice geriliyorum canım.Valla aynen canm banada doktorum gayet iyi dedi. Bende buradaki yorumlardan kısa gibi kıyaslayınca.
3 cm e kısa diyenlerde var ama anlamıyorum ben de pek canım. Birşey olsa doktorum da söylerdi galiba.Benimde 3.5 banada gayet iyi dedi ama kızlar 2.5 altı diyor kısa grubuna girmiyoruZ sanırım
3 cm e kısa diyenlerde var ama anlamıyorum ben de pek canım. Birşey olsa doktorum da söylerdi galiba.
Kızlar 2 hafta önce detaylıda yoktu öyle bir şey bugün kendi doktoruma kontrole geldim memleketten döndüm. şimdi plasentanin ortasında ip gibi bi bağ doku vardı bir uçtan diğerine. Doktorum normalde daha ayrıntılı bakip yorum yapardı bu kez 5 dk falan durduk sanki. Riskli gebelik uzmani doktor arkadaşıma soracağım sana dönerim dedi numaramı not aldı. içim huzursuz oldu
eşim her zamanki gibi sakin bir şey yoktur yaa dedi ama benim içim huzursuz işte. inşallah önemli bir şey değildir.
Evet canım aynen öyleDün kendimide ev işinde yormuştum korkuttu beni ya daha iyiyim çok şükür canım yan yatmaktan tutuluyordur canım sırtımızı belimizi koyup ta 1 saat falan uzanabilsek dinleniriz analık işte daha doğmadan fedakarlık başlıyor
aynen cnm gidicem 350 benim butceme cok gelmisti cnm 250 ye buldum nasipse oraya gidicem bakalim aricaklarmis bugun beniBen Osman Ozyurt diye bi doktora gittim. Sislide. 350tl aldı cokta iyi baktı. Cd falan sormadım hic cokta önemli degildi zaten ama veriyormuş. Baya anlatıyor gormek için uğraşıyor. Bebek sirti dönük duruyordu böbreklerinden birini daha net görmek icin baya uğraştı. Için rahat olmayacaksa git o zaman canım. Senin rahat ol ki bebekte içerde mutlu olsun
nasil kafana kalbine yatiyosa o sekilde dogum yap cnm ikisinin de ayri sıkıntıları zorluklari var illa ki birini secicezAynen canım ben normali hem iyileşme çabuk olduğu için hemde 32 yaşındayım çocukların arasını açmadan gene yapıcam:) rabbim izin verirse ondan istiyorum ama kısmet bakalım
malesef benim hala devam ediyor kabizlik ya boyle de gitcek heraldeIlık ballı suda fayda etmemisti cnm en etkili ilaçlar bile işe yaramamisti, ki yemek yememezlikte yapmiyodum lavmanada doktorum pek yanaşmadı ve işin garip tarafı okadar sislige rağmen bende ikinma hissi tamamen gitmişti, taaki 3hafta öncesine kadar.buaralar gün aşırı çıkmaya başladım ama olsun bunada şükür.
Ben yavaş yavaş alıyorum ıslak mendili ama bez 1 paket almayı düşünüyorumkızlar bebek bezi ve ıslak mendili şimdiden alsak bir bozulma olur mu acaba? Islak mendil kurur mu mesela? indirime denk geldikçe almak istiyorum da
Aynen cnm şükürler olsun çok sıkıntı veriyodu inş tekrar bozulmaz. seninde en kısa zamanda düzene girer inş, zorlayip sabahları aç karnına incir yiyip peşine su içip beklemeyi dene, gün içindede yine bikere ara öğün olrk suyla tüket, inş bikaç gün devam edersen işe yarar belki.malesef benim hala devam ediyor kabizlik ya boyle de gitcek heralde
bana da 2 kere lavman yapildi daha fazlasi bagirsaklari tembellestiriyo diye yapilmadi
bana da duphalac vermisti gunde 3 kere kullanmama ragmen fayda vermiyordu
neyse ki sen kurtulmussun cnm darisi bana ya hemoroit ten tirsiyorum valla
Evet kilosunu bilemediğimiz için bez şimdilik 1 paket yeter galiba. Islak mendil de kurur mu diye tereddüt ettim açıkcası.Ben yavaş yavaş alıyorum ıslak mendili ama bez 1 paket almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?