2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Akşamdan bu yana hafif belim ağrıyor hiç kalkmadım korkudan inşallah geçer internette baktım hamilerlerde çok olurmuş biraz rahatladım burda birkaç kişide de olmuştu geçmişti diye biliyorum hayırlısı olur inşallah ya

Bende kahvaltıdan 45 dakika önce falan içmiş oluyorum. Dün başlattı doktor.
Canım demir ilacından iki saat öncesine kadar süt ürünleri çay ve yumurta olmayacak demir emilmiyormuş içtikten iki saat sonra kahvaltı yapmalısın ve içincede iki saat yine aynı şeyleri yemiceksin benimkinin reçetesinde yazıyor bende 9 gibi kahvaltı yapıyorum sabah 5-6 gibi uyanıyorum içiyorum zaten gece boyu derin uyku yok sık tuvalete kalkıyorum ilaç için özel uyanmıyorum aslında

Ay valla 6 da kalkamam ya süt içmiyorum. Çayda bir bardak. Yumurtada her sabah yemiyorum.

Yoo yiyorum da 2 saat fazla ya:) doktor bişey demedi bana
Sen bilirsin canım doktor bişey demedi diye reçeteyi uygulamazsan demir ilacı bir işe yaramaz belki şuan önemsemiyorsun ama bu kansızlık 7. Ayda kendini çok gösteriyor eğer demir ilacını kurallarına göre içmiceksen içmenin de bir mantığı yokki demir ilacı aç karnına emilen bir ilaç

Gece yatmadan evvel de içebilirsin. Ben öyle yapıyorum. 2 saat öncesinde yemek olayını kesmis olarak tabi. Bende bulanti yapıyor doktor bu şekilde içebileceğimi söylemişti.
Evet böylede olabilir ben yatarken süt içiyorum oyüzden olmuyor maalesef sütü içmezsem gece açlıktan uyuyamıyorum

Bir de aklınızda bulunsun mide ilaci rennie ya da gaviscon iciyorsaniz demir ilacıni beraber almayın. 2 saat olayı geçerli yine. Etkileşim yapıyormuş eczaci uyarmıştı beni.

Benim ilacin prospektüsünde yemek sirasinda yada sonra yaziyor. Ben yinede kahvaltidan 2 saat sonra ogle yemeginden 1 saat once icmis oluyorum
Yoo yiyorum da 2 saat fazla ya:) doktor bişey demedi bana
Canim her ilac farkli benimki yemekle aliniyo sen bi bak prospektuse sadece sut urunleri aldiginda 2 saat koy araya aslinda onemli olan o.

Gece içerim canm sabah şart değil

Yemekten sonrada olabilir öncede olabilir yaziyor evet canım.hepsi ayni olmuyor sanırım.

Anladım canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…