- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.441
Günde bir tane alıyorum sabah 6 gibi içip geri uyuyorum aç karnınaDemir hapını günde kaç kez kullaniyosunuz kızlar
Bende kahvaltıdan 45 dakika önce falan içmiş oluyorum. Dün başlattı doktor.Günde bir tane alıyorum sabah 6 gibi içip geri uyuyorum aç karnına
günde 1 kereDemir hapını günde kaç kez kullaniyosunuz kızlar
Canım demir ilacından iki saat öncesine kadar süt ürünleri çay ve yumurta olmayacak demir emilmiyormuş içtikten iki saat sonra kahvaltı yapmalısın ve içincede iki saat yine aynı şeyleri yemiceksin benimkinin reçetesinde yazıyor bende 9 gibi kahvaltı yapıyorum sabah 5-6 gibi uyanıyorum içiyorum zaten gece boyu derin uyku yok sık tuvalete kalkıyorum ilaç için özel uyanmıyorum aslındaBende kahvaltıdan 45 dakika önce falan içmiş oluyorum. Dün başlattı doktor.
Ay valla 6 da kalkamam ya süt içmiyorum. Çayda bir bardak. Yumurtada her sabah yemiyorum.Canım demir ilacından iki saat öncesine kadar süt ürünleri çay ve yumurta olmayacak demir emilmiyormuş içtikten iki saat sonra kahvaltı yapmalısın ve içincede iki saat yine aynı şeyleri yemiceksin benimkinin reçetesinde yazıyor bende 9 gibi kahvaltı yapıyorum sabah 5-6 gibi uyanıyorum içiyorum zaten gece boyu derin uyku yok sık tuvalete kalkıyorum ilaç için özel uyanmıyorum aslında
Peynirdemi yemiyorsun kaşar falan bunlar demir ilacı ile biraraya gelince demir emilmiyorAy valla 6 da kalkamam ya süt içmiyorum. Çayda bir bardak. Yumurtada her sabah yemiyorum.
Yoo yiyorum da 2 saat fazla ya:) doktor bişey demedi banaPeynirdemi yemiyorsun kaşar falan bunlar demir ilacı ile biraraya gelince demir emilmiyor
Ay valla 6 da kalkamam ya süt içmiyorum. Çayda bir bardak. Yumurtada her sabah yemiyorum.
Evet böyle de olabilir mantıklıGece yatmadan evvel de içebilirsin. Ben öyle yapıyorum. 2 saat öncesinde yemek olayını kesmis olarak tabi. Bende bulanti yapıyor doktor bu şekilde içebileceğimi söylemişti.
Sen bilirsin canım doktor bişey demedi diye reçeteyi uygulamazsan demir ilacı bir işe yaramaz belki şuan önemsemiyorsun ama bu kansızlık 7. Ayda kendini çok gösteriyor eğer demir ilacını kurallarına göre içmiceksen içmenin de bir mantığı yokki demir ilacı aç karnına emilen bir ilaçYoo yiyorum da 2 saat fazla ya:) doktor bişey demedi bana
Evet böylede olabilir ben yatarken süt içiyorum oyüzden olmuyor maalesef sütü içmezsem gece açlıktan uyuyamıyorumGece yatmadan evvel de içebilirsin. Ben öyle yapıyorum. 2 saat öncesinde yemek olayını kesmis olarak tabi. Bende bulanti yapıyor doktor bu şekilde içebileceğimi söylemişti.
Benim ilacin prospektüsünde yemek sirasinda yada sonra yaziyor. Ben yinede kahvaltidan 2 saat sonra ogle yemeginden 1 saat once icmis oluyorumCanım demir ilacından iki saat öncesine kadar süt ürünleri çay ve yumurta olmayacak demir emilmiyormuş içtikten iki saat sonra kahvaltı yapmalısın ve içincede iki saat yine aynı şeyleri yemiceksin benimkinin reçetesinde yazıyor bende 9 gibi kahvaltı yapıyorum sabah 5-6 gibi uyanıyorum içiyorum zaten gece boyu derin uyku yok sık tuvalete kalkıyorum ilaç için özel uyanmıyorum aslında
Canim her ilac farkli benimki yemekle aliniyo sen bi bak prospektuse sadece sut urunleri aldiginda 2 saat koy araya aslinda onemli olan o.Yoo yiyorum da 2 saat fazla ya:) doktor bişey demedi bana
Gece içerim canm sabah şart değilSen bilirsin canım doktor bişey demedi diye reçeteyi uygulamazsan demir ilacı bir işe yaramaz belki şuan önemsemiyorsun ama bu kansızlık 7. Ayda kendini çok gösteriyor eğer demir ilacını kurallarına göre içmiceksen içmenin de bir mantığı yokki demir ilacı aç karnına emilen bir ilaç
Yemekten sonrada olabilir öncede olabilir yaziyor evet canım.hepsi ayni olmuyor sanırım.Benim ilacin prospektüsünde yemek sirasinda yada sonra yaziyor. Ben yinede kahvaltidan 2 saat sonra ogle yemeginden 1 saat once icmis oluyorum
Canim her ilac farkli benimki yemekle aliniyo sen bi bak prospektuse sadece sut urunleri aldiginda 2 saat koy araya aslinda onemli olan o.
Canım doktorum da bana kahvaltıdan yarım saat önce içmen yeterli demişti bende öyle yapıyorumYoo yiyorum da 2 saat fazla ya:) doktor bişey demedi bana
Banada aç karna demişti sadece. 2 saat önce falan demedi hiç.Canım doktorum da bana kahvaltıdan yarım saat önce içmen yeterli demişti bende öyle yapıyorum
Anladım canım sağolasınİşyeri olan bi tanıdığın varsa, her sektör olabilir. 32.haftaya yakın işe girmişsin gibi senin girişini yapacak, geriye dönük daha önceden 90 gün primin varsa 32.haftanda doğum iznine cıkarken sgk n aktifse doğum izni paranı alıyorsun 16 haftalık doğum iznin bitince. Ama iznin bitene kadar seni çıkarmayacaklar, ama paranı devlet ödeyecek şirket değil. Onlar sadece 32.haftaya kdr girişini yapıp bi kaç hafta ödeseler yeterli. Olmadı sen cebinden ver onların ödeyeceği sgk parasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?