2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim cok gecmis olsun hic korkma rabbim korur ben de gecenlerde cok kotu yete dustum carsinin ortasin da dun de evin icinde ayagim islakti kaydim yete dustum cok sukur bebegim hareket ettigi icin korkmadim tabi esimede soylemedim
Bende diyemedim canım sanada çok geçmiş olsun ALLAH korusun bizi ve bebeklerimizi

Yok canım ağrım şükür lekemde yok kıpırdıyor da maşallah :)

Yinede sen bilirsin canım ama travel sistem illa marka olmasın dersen 650-1500 arası falan var markalı olanlar pahalı yani bi 3000 vermem bende açıkcası mesela ben beğendim olduğu yerde tam tur dönüyor travel sistem ana kucağı falan hepsi var 1200 lira bende herşeyi i bir mağazan alıp elden taksit yaptırmayı falan düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım bemde ilk kızımda merdivenlerden düşmüştüm resmen sırtım çürümüştü kanaman yada ağrın yoksa korkma

Hayırlı bayramlar anneler şimdiden. Temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz ya ben yedi aydır olmadığım eve geldim. Her yer toz pislik örümcek dolmuş. Eşim de yok on gün olmayacak. Bayan alacaktım yanıma bulamadım. Kendim ne cam silebiliyorum ne örümcek almaişleri için uzayabiliyorum ne çekyat kanepe altlarını aldırabiliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Toza karşı da alerjim var astım tutuyor faranjit yapıyor hemen. Yavaş yavaş yapsam mı bilemedim ya

Kızlar çok şükür hissettim bebişimin hareketlerini eşim trabzonlu karadeniz müzikleri açmıştı videolar izliyorduk o anda bir baktım arka arkaya 3 tekme attı :) kızım da horon tepiyor içerde galiba
Gözün aydın canm cok garip duygu deme tekme atmaai insann nefesi kesiliypr benim kizda geceleei tek atyr anlamadm

Kızlar genelde hep yan yatıyorum evde ama bugün birkaç kez düz oturmak istedim sertleşiyor miniğim, bu kötü bir şey mi

Yavastan temizliyorum ben canm kendini yormadan yapabilirsin kimse yardm etmedgi icin bende tek basma yapyrum:)) camlari silmedm ama esime sildrieim tasncam dye silmyrm

Kızlar çok şükür hissettim bebişimin hareketlerini eşim trabzonlu karadeniz müzikleri açmıştı videolar izliyorduk o anda bir baktım arka arkaya 3 tekme attı :) kızım da horon tepiyor içerde galiba
hadi gözüm aydın güzel bir bayram hediyesi olmuş size
geçen gün ben cam sildim canım yavaş yanaş yapıyorum ne yapayım ama koltuk altlarını kaldırmıyorum yani o ağır olur çünkü eşime çektiriyorum.sen de koltukların altları hariç yapabilirsin yavaş yavaş camlara uzanma altına sandalye al ben öyle yaptım örümcek ağlarını da uzanmaya gerek yok ki elektrikli supurgenin başlığını çıkar borusuyla çektir ben hep öyle yaparım normalde de

Yavastan temizliyorum ben canm kendini yormadan yapabilirsin kimse yardm etmedgi icin bende tek basma yapyrum:)) camlari silmedm ama esime sildrieim tasncam dye silmyrm
Eşim olsa bana hiç bırakmaz sen yapma der herşeyi yapar sağolsun ama bu ara yok kötü oldu bana.

Halıları kaldırdık aslında teyzem vardı dün onla yaptık biraz. Koltukları az bişey sürüklesem gidecek gibi. Mutfağın üst dolaplarını da sildi sağolsun yıkayıp yerleştirdik malzemeleri de. Ama daha çookk iş var. Mutfaktan başladık en zoru diye o bile bitmedi. Yavaştan camları felan temizliyim diyorum. Perdeleri de yıkamak istiyorum tozu gitsin diye ama onu yapamam artık. Bulursam bayramdan sonra bir bayanla yaparım İnşaAllah. Günlük temizlik olsa yapıyorsun bir şekilde ama 7 aydır girilmeyen ev temizdi bıraktığımda ama toz örümcek kat kat olmuş

Olablr ne zaman normal sekilde hergun hissetcem gun boyu merak edyorum cunku benimki gece atye sonra uyuyr mu anlamdm
Ben de ilk hissettiğim zamanlar da gece daha çok hissediyordum ama şimdi gecesi gündüzü yok. Büyüdükçe demekki hem şiddetleniyor tekmeleri hem yeri de darlaşıyor can acıtıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…