2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Herkese günaydın güzel anneler kurban bayramınız mübarek olsun rabbim kurban kesenlerin kurbanını kabul etsin kesemeyenler varsa dualarınız kabul olsun inşallah seneye herkes karnındaki bu sıpalarla bayrama girsin inşallah süsleriz sıpalarımızı sonra el öpmeye para toplamaya

Kızlar genelde hep yan yatıyorum evde ama bugün birkaç kez düz oturmak istedim sertleşiyor miniğim, bu kötü bir şey mi
Ben yatıyorum canım bişey olduğu yok. Doktora gidince de düz yatırıyorlar. Çok çok çok tehlikeli bişey olsa her doktor uyarır ve kendileri de yapmaz. O sertleşme yan yatınca da oluyor otururken de oluyor ben de . Dönüyor sanırım minikler biraz da acıtıyor dimi :)

Muhtemelen yeri daraldı ve o şekilde genişletiyor sanırım, gece çok tekme attı bi de

Muhtemelen yeri daraldı ve o şekilde genişletiyor sanırım, gece çok tekme attı bi de
Geceleri benimde çok fazlalaştı ya tekmeleri büyüyo minnaklar güçleniyorlar. Sol tarafıma yatınca sola düşüyo o kadar çok tekmeliyo ki rahatını bozuyoruz diye kızıyo sanırım. Bazende biyerlere bi saklaniyo naparsam yapayım gelmiyo babası sesleniyo oglusum nerdesin uyuyon mu diye hemen geliyo karnım sertlesiyo başlıyo tekmelemeye :))

ilk kez dün gece Çok tekmeledi ben de korktum noluyo diye ama nette sağlıklı olduğunu gösteriyor yazıyor içim rahatladı. ilk olunca kafam çok takılıyor maalesef. Sonra aç gibiydim bi bardak süt içtim sola yattım, 5 dk sonra falan durdu :)
Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun, bazen zaman çabuk geçse diyorum.

Ben de ilk hissettiğim zamanlar da gece daha çok hissediyordum ama şimdi gecesi gündüzü yok. Büyüdükçe demekki hem şiddetleniyor tekmeleri hem yeri de darlaşıyor can acıtıyorlar.
Benimkide ole olur ins:))) atsn razym ama benmko gece baslyr kuzenmnde oleymis dogmus gece hic durmamıs oglu zaten hep uyuyorlarmis:))

Merhaba sevgili aralik anneleri. Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen Yardiminiza cok ihtiyacim var cok agri cekiyorum cunku...

merak etmeyin ilk haftalar gibi olmuyor .hiç olmuyor diyemeyiz ama öyle ilk zamanlar gibi rahatsız edici değil haftalar ilerledikçe rahatlayacak ve normale döneceksiniz inşallah

Merhaba anne adayları. Yarım saat kadar önce namaz için alarm çaldığında kalktım ama bir anda düştüm sağ ayağım tutmadı. Halbuki uyuşukluk üzerine yatma gibi durum da yoktu. İki kez dizlerim tutmadı sonra uzandım biraz masaj yaptım biraz uyuşukluk yaptı sonra kalktım. Şu an hala az bişey sağ el ve ayakta uyuşukluk var. Anlamış değilim çok şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…