- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.741
Ben yatıyorum canım bişey olduğu yok. Doktora gidince de düz yatırıyorlar. Çok çok çok tehlikeli bişey olsa her doktor uyarır ve kendileri de yapmaz. O sertleşme yan yatınca da oluyor otururken de oluyor ben de . Dönüyor sanırım minikler biraz da acıtıyor dimi :)Kızlar genelde hep yan yatıyorum evde ama bugün birkaç kez düz oturmak istedim sertleşiyor miniğim, bu kötü bir şey mi
Bende de aynı problem var sanırım kötü bir şey. Maden suyu icmeye başladım sol yana devamKızlar genelde hep yan yatıyorum evde ama bugün birkaç kez düz oturmak istedim sertleşiyor miniğim, bu kötü bir şey mi
Ayyy çok sagol canım bu bilgiyi paylaştıgın için allah razı olsunEzmu0810
Kurban bayrami icin doktorumun paylasimi arkadaslar yardimci olacaktir. Herkese iyi bayramlar :))
Muhtemelen yeri daraldı ve o şekilde genişletiyor sanırım, gece çok tekme attı bi deBen yatıyorum canım bişey olduğu yok. Doktora gidince de düz yatırıyorlar. Çok çok çok tehlikeli bişey olsa her doktor uyarır ve kendileri de yapmaz. O sertleşme yan yatınca da oluyor otururken de oluyor ben de . Dönüyor sanırım minikler biraz da acıtıyor dimi :)
magnezyum kullanmak gerekiyor sanırım artık pazartesi günü sağlık ocağında yazdiririmBende de aynı problem var sanırım kötü bir şey. Maden suyu icmeye başladım sol yana devam
Ben magnezyum kullanıyorum zaten. Sen de baslasan iyi olur. Kasılma belirtisiymis.magnezyum kullanmak gerekiyor sanırım artık pazartesi günü sağlık ocağında yazdiririm
Geceleri benimde çok fazlalaştı ya tekmeleri büyüyo minnaklar güçleniyorlar. Sol tarafıma yatınca sola düşüyo o kadar çok tekmeliyo ki rahatını bozuyoruz diye kızıyo sanırım. Bazende biyerlere bi saklaniyo naparsam yapayım gelmiyo babası sesleniyo oglusum nerdesin uyuyon mu diye hemen geliyo karnım sertlesiyo başlıyo tekmelemeye :))Muhtemelen yeri daraldı ve o şekilde genişletiyor sanırım, gece çok tekme attı bi de
ilk kez dün gece Çok tekmeledi ben de korktum noluyo diye ama nette sağlıklı olduğunu gösteriyor yazıyor içim rahatladı. ilk olunca kafam çok takılıyor maalesef. Sonra aç gibiydim bi bardak süt içtim sola yattım, 5 dk sonra falan durdu :)Geceleri benimde çok fazlalaştı ya tekmeleri büyüyo minnaklar güçleniyorlar. Sol tarafıma yatınca sola düşüyo o kadar çok tekmeliyo ki rahatını bozuyoruz diye kızıyo sanırım. Bazende biyerlere bi saklaniyo naparsam yapayım gelmiyo babası sesleniyo oglusum nerdesin uyuyon mu diye hemen geliyo karnım sertlesiyo başlıyo tekmelemeye :))
Benmde ole aramiz kotu oldu hic anlamyr konsmyrm.bendeEşim olsa bana hiç bırakmaz sen yapma der herşeyi yapar sağolsun ama bu ara yok kötü oldu bana.
Benimkide ole olur ins:))) atsn razym ama benmko gece baslyr kuzenmnde oleymis dogmus gece hic durmamıs oglu zaten hep uyuyorlarmis:))Ben de ilk hissettiğim zamanlar da gece daha çok hissediyordum ama şimdi gecesi gündüzü yok. Büyüdükçe demekki hem şiddetleniyor tekmeleri hem yeri de darlaşıyor can acıtıyorlar.
merak etmeyin ilk haftalar gibi olmuyor .hiç olmuyor diyemeyiz ama öyle ilk zamanlar gibi rahatsız edici değil haftalar ilerledikçe rahatlayacak ve normale döneceksiniz inşallahMerhaba sevgili aralik anneleri. Siz deneyim kazanmis annelere bisi sormak istiyorum. 6 haftalik hamileyim ama cok fazla gaz sorunu cekiyorum. Ciglik atiyorum sanci geldigi zaman yemek yemekten korkuyorum . Lutfen ilerleyen aylarda gectigini soyleyin bana litfen Yardiminiza cok ihtiyacim var cok agri cekiyorum cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?