- 16 Aralık 2016
- 3.317
- 3.384
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.701
Canım kapalı çarşının girişinde çok güzel bebek kıyafetleri satan magazalar var ben çok begeniyorum oralara da bak istersen bebek arabasıyla puseti de kapalı çarşıdan begendim oradan alıcam inşallah baglar başında bebek kıyafetleir satan yerlerde var annem baya almış ogluşumu çok begendm yumuşacık kumaşlarıda çok güzel oturdugun yerler de de bakabilirsn küçük dükkanlarda satıyolar ben hamitlerdeyim buralarda güzel yok kaynanamgil emekte oyuruyolar oralarda da çok güzel magazlar var bakabilrisinKızlar Bursa'da olanlar burda ebebek, panço, morhercare yani bilindik markalar dışında bebek kıyafetleri satan başka mağazalar nerde var acaba?
Canım 35 haftalıkken falan karda kayıp yere düşmüştüm bende öne dogru düştüm dizlerime agırlık verdim biraz kendimi kastım diye belim agırmıştı ama birşey olmamıştı bebegime agrın falan yoksa kanama falanda yoksa hiç merak etme birşey olmamıştır inşallahkızlar 23haftalık hamileyim merdivenlerden kaydım düştüm öyle çok sert oturmadım ıslak olduğu için kaydım dizlerimin üzerinde bir ağrım yok bebeğimde kımıldıyor 1saat oldu bişeyim yok şükür eşime diyemedim çok pimpirikli artık bişey yoksada susmaz ilçedeyim kendi doktorum 1buçuk saatlik yolda böyle bir durumla karşılaşan var mı
Canim cok gecmis olsun hic korkma rabbim korur ben de gecenlerde cok kotu yete dustum carsinin ortasin da dun de evin icinde ayagim islakti kaydim yete dustum cok sukur bebegim hareket ettigi icin korkmadim tabi esimede soylemedimkızlar 23haftalık hamileyim merdivenlerden kaydım düştüm öyle çok sert oturmadım ıslak olduğu için kaydım dizlerimin üzerinde bir ağrım yok bebeğimde kımıldıyor 1saat oldu bişeyim yok şükür eşime diyemedim çok pimpirikli artık bişey yoksada susmaz ilçedeyim kendi doktorum 1buçuk saatlik yolda böyle bir durumla karşılaşan var mı
Çok sağol canım, Civil de varmış netten baktım, oraya da bi gideyim dedim. Peki Kapalıçarşıdaki bebek arabası puseti genel olarak fiyatı ne kadardı canım?Canım kapalı çarşının girişinde çok güzel bebek kıyafetleri satan magazalar var ben çok begeniyorum oralara da bak istersen bebek arabasıyla puseti de kapalı çarşıdan begendim oradan alıcam inşallah baglar başında bebek kıyafetleir satan yerlerde var annem baya almış ogluşumu çok begendm yumuşacık kumaşlarıda çok güzel oturdugun yerler de de bakabilirsn küçük dükkanlarda satıyolar ben hamitlerdeyim buralarda güzel yok kaynanamgil emekte oyuruyolar oralarda da çok güzel magazlar var bakabilrisin
Araba puset takım 800 dedi adam bize ama daha pazarlık yapmadık :)Çok sağol canım, Civil de varmış netten baktım, oraya da bi gideyim dedim. Peki Kapalıçarşıdaki bebek arabası puseti genel olarak fiyatı ne kadardı canım?
Baya uygunmuş canım :) ben de bi gezeyim oraları :)Araba puset takım 800 dedi adam bize ama daha pazarlık yapmadık :)
ben de ilk bebeğinde bebek arabasını kızım 4 aylıkken falan almıştım yani doğumdan sonra..yeni doğduklarında hafif oluyorlar battaniyeye sarar görürürsün ben öyle yapmıştım zorlamamıştım acelesi yok yani canımKızlar bizim durumumuz biraz sıkışık, bebek arabasını hemen almayayım diyorum, doğumdan sonraki durumumuza göre 1 ay sonra alayım diyorum yani ilk 1 ayda avm ye falan da gitmem muhtemelen. O zaman aşıya veya kaynanama giderken bebeği neyle götürebilirim?
ben bursada oturmuyorum ama bu yaz gezmeye gittim ulu cami'nin orda havlucukar çarşısı mi ne öyle bir yer vardı bir sürü bebek mağazası vardı ve çok uygundu ben bir hastane çıkışı seti aldım ordan baya uygunduKızlar Bursa'da olanlar burda ebebek, panço, morhercare yani bilindik markalar dışında bebek kıyafetleri satan başka mağazalar nerde var acaba?
canım 3 binlik çok değil mi ya tabi bütçe meselesi ama gücü yeten 10 binlik de alır ona lafım yok tabi de durumumuz sıkışık bu ara demissin daha uygun çok kaliteli ve güzel bebek arabaları var bence biraz araştır derim 700e 800e çok kullanışlı olanlar varBenim de 4 yeğenim var, onlardan kalma park yatak, ana kucağı da vardı ama eşim gerek yok biz alırız yeni dedi. ablam ince penye battaniye, üç beş şey koydu, aldım getirdim, niye aldın diyor. Biz alırız yeni dedi. Sonra mağazalara bakınca bi travel bebek arabası ve pusetini 3bin lira görünce de bunun acelesi yok, ne kadar pahalıymış yaa demeye başladı. Ben 700 falandır diye bekliyordum dedi.
Şeytan diyo hepsini aldır bi anda, afra tafra yapmak kolay geliyor ödemeye gelince sıkıntı.
hiç korkma canım kanamam yoksa ağrın yoksa ve bebeğin hareketliyse korkma olur böyle kazalar.içini ferah tutkızlar 23haftalık hamileyim merdivenlerden kaydım düştüm öyle çok sert oturmadım ıslak olduğu için kaydım dizlerimin üzerinde bir ağrım yok bebeğimde kımıldıyor 1saat oldu bişeyim yok şükür eşime diyemedim çok pimpirikli artık bişey yoksada susmaz ilçedeyim kendi doktorum 1buçuk saatlik yolda böyle bir durumla karşılaşan var mı
Çok şükür canım sağol inşallah seninki de iyi çıkar yemene dikkat ediyormusun ben meyvelerin yanında yoğurt yiyorum sabah aç karnına meyve yemiyorum direk kan şekerini yükseltiyormus inşallah güzelce çıkar seninde sonuçlarınNe güzel canım maşallah ya ben çok korkuyorum valla birinci hamileliğimde yüksek çıktı ünsülinle düzene girdi 3 ay heryerim delik deşik oldu inşallah bunda çıkmaz
Zaten ilk 2hafta pek güçlü olmuyolar cnm, sende bundan sonra göreceksin hafta geçtikçe dahada kuvvetli hissedeceksin inş:)) bende saat 10'dan beri yoldaydım normalde gidegimiz yere 4saate variyoduk ama geze geze gidelim diyincw uzadı daha yeni varmak üzereyiz mahvoldum valla, kuzum içerden vuruyo yeter artık der gibi 1.5 saatte bir durduk yürüdum ama belimden aşağısı felç gibi çok ağırıo oturamiyorum resmen, bide bunun dönüşü varDun aksam elim karnimdaydi tam elimin altinda elimi yerinden hoplatacak kadar oynadi kuzum o kdr mutlu oldum ki :) sanki burda yakınmami bekliyormus. Ben burdayım dedi ilk defa bu kdr net bir bicimde cok sukur :)
Canım diğer hamileliğimde bilinçsiz yiyordum bu hamileliğimde beyaz ekmek pilav şerbetli tatlı abur cubur hamur işi yemedim genelde kendim pişirdim yedim ilk 3 ay tahıllı ekmek beyaz peynir den başka bişey yemedim oğluma hamileyken aşırı tatlı yeme isteğim vardı bunda olmadı bazen canım çok tatlı istiyor bir dilim ekmeğin üstüne çokokrem sürüp yiyorum oda haftada 2 kez falandır hayırlısı yaÇok şükür canım sağol inşallah seninki de iyi çıkar yemene dikkat ediyormusun ben meyvelerin yanında yoğurt yiyorum sabah aç karnına meyve yemiyorum direk kan şekerini yükseltiyormus inşallah güzelce çıkar seninde sonuçların
Valla ben aldım park yatak puset hamak mama sandalyesi hep tanidiklardan bence gerek yok elde varsa eşime kalsa oda hepsini kendi alcak ama mağazaya gidince daha acelesi yok diyo ona kalsa çocuk büyüyunce alcaz hepsiniBenim de 4 yeğenim var, onlardan kalma park yatak, ana kucağı da vardı ama eşim gerek yok biz alırız yeni dedi. ablam ince penye battaniye, üç beş şey koydu, aldım getirdim, niye aldın diyor. Biz alırız yeni dedi. Sonra mağazalara bakınca bi travel bebek arabası ve pusetini 3bin lira görünce de bunun acelesi yok, ne kadar pahalıymış yaa demeye başladı. Ben 700 falandır diye bekliyordum dedi.
Şeytan diyo hepsini aldır bi anda, afra tafra yapmak kolay geliyor ödemeye gelince sıkıntı.
Çok güzel besleniyorsun canım hicbirsey çıkmaz Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut canım tatlı istediğinde meyve yoğurt tarçın karıştırıpta yiyebilirsin şeftali elma falan öyle çok güzel oluyorCanım diğer hamileliğimde bilinçsiz yiyordum bu hamileliğimde beyaz ekmek pilav şerbetli tatlı abur cubur hamur işi yemedim genelde kendim pişirdim yedim ilk 3 ay tahıllı ekmek beyaz peynir den başka bişey yemedim oğluma hamileyken aşırı tatlı yeme isteğim vardı bunda olmadı bazen canım çok tatlı istiyor bir dilim ekmeğin üstüne çokokrem sürüp yiyorum oda haftada 2 kez falandır hayırlısı ya
Kabul ettiremedim şimdilik, hamak ve mama sandalyesi ablamda var hatta hamağı hiç kullanmadı sayılır, Nisanda memlekete gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa, o ikisini getireceğim onu dinlemeyip. Park yatakla bebek arabasını yeni alacağız mecbur.Valla ben aldım park yatak puset hamak mama sandalyesi hep tanidiklardan bence gerek yok elde varsa eşime kalsa oda hepsini kendi alcak ama mağazaya gidince daha acelesi yok diyo ona kalsa çocuk büyüyunce alcaz hepsini
canım ucuzculukla alakası yok ki aynı markalar normal bir mağazada daha ucuz.mesela ben kızımda baby to go aldım bebek arabasını bu marka e-bebekte falan da var ama fiyat farklı tabi ben normal bir mağazadan almıştım ve daha uyguna almıştım.bence sen dediğim yere bir git ulucami'nin hemen yanından girmistik bir sürü dükkan kapalı çarşıyı andırıyor.havluculardan sonra bebek mağazaları vardi..ordaki bir mağazadan ben 10lu hastane çıkışı ,bornozlu havlu seti ve bir tane ikili takımı toplam 130 liraya aldım aynı marka hastane çıkışı benim yaşadığım yerde tek başına 100 liraydı ki ben ordan ne kadar uyguna aldımlina0156 kuzum eşim Bursa da yaşıyor diye buraya yerleştik ben de pek bilmiyorum burayı alışveriş olarak, ben Adana yı biliyorum. Kaynana görümce bi kıyafet alışverişi yaptı hep organik almışlar, hadi beni götür birkaç mağazaya dedim, eşim de ebebek e joker e morhercare falan götürüyor orda da bebek arabalarında genelde pahalılar var, indirimle anca 1600 e bi tane vardı, ben de eşime dedim buralarda fiyatlar böyle olur. Ben uygununa bakmak isteyince ucuzcu oluyorum maalesef. Kaynanama göreyse tutumsuz biriyim. Tamam ilk evladım her şeyin en iyisini almayı ben de çok istiyorum ama maddi olarak sıkışıyoruz, bir de ücretsiz izin düşünüyorum güya hazirana kadar. Bakalım nasıl olacak.
Ama alışveriş olarak acele etmiyorum şimdilik fiyat araştırması yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?