2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende senin gibi giydirmeyi dusunuyorum canım hem rahat olurlar diye düşünüyorum

Kızlar ben içten giydirmeye e bebekten içlik çorap aldım. Organik pamuktan malı çok iyiydi. Resmini de gönderiyorum. Sanki içlik tulumların ayak kısmı kayıp bebeği rahatsız edermiş gibi geliyor bana. En azından bu çoraplar sıkar ve kaymaz. 6,5 tl idi hemde. 3 tane 0-6 aylık aldım.

Eklentiler

• 6B077BE0-6F06-482D-85D5-861B59508F4A.webp
    8 KB · Görüntüleme: 73
çok şirinler güle güle giydir
Merhaba arkadaşlar, sabah ayaktayken belime şiddetli bir ağrı girdi ve yaklaşık bir saattir geçmedi bu durumu yaşayan var mı tutuldum resmen.Eşimde yok panik oldum iyice.
bayramın birinci günü benim öyle oldu hatta benimki tutulma şeklinde değildi bildiğin belimden kasıklarına vuran adet sancısı gibi sanciydi çok da korktum doktor olsa gidecektim ama malum tatil çok şükür diğer gün bir şeyim yoktu..bel ağrısı oluyor özellikle bu haftalardan doğuma kadar hatta bazı günler daha da artacak korkma bir şey olmaz

külotlu çorap beni hep kaşındırmıştır umarım bebisi rahatsız etmez

Kilotlu çorap sıcak tutar ama çok rahatsız etmez mi bebeği?

Ben evde sadece kısa kollu yada kolsuz çıtçıtlı body ve üzerine tek parça penye tulum giydireceğim. Uyanınca da bir yelek giydiririm sadece. Evimiz merkezi sistem ve güzel ısınıyor. Çok kalın giyinmeye alıştırmak istemiyorum.

Teşekkür ederim canım doktora gideyim desem 2 saatlik mesafede ilk defa olunca panikledim bende..

Pamuklu içlikler bebek için daha iyi canım teni hava alır incecik penyeler oluyor çok güzel kaşıntı yapmaz ben oldum olası kilotlu çorap hiç giymem sevmem bacaklarım acayip kaşınır bide uyurken hep çıkarman gerekecek çünkü doktorlar kilotlu çorapla uyumanın sakıncalı olduğunu söylüyor kan dolaşımını azaltıyormuş

Canım ben oğlumda patikli altlardan çok kullandım çok kullanışlı bence ben alttan bi patikli alt onun üstüne pijamasini çorabını giydiriyordum ustune citcitli badi kıyafeti bide penye yelek giydiriyordum
Bende anneme aynısını dedim ama çocuğu lahana gibi giydirme ben sizi sobalı evde öyle kat kat giydirmedim dedi bakalım hangimiz galip gelecek :)

Bizde 2 tane aldık çıngıraklı olanlardan gerisi hep alt üst pijama tarzı

Anladım canım o kadın dediki bana patikler küçük geliyormuş bebeğin ayağına olmuyormuş boyu iyi gelsede bende bilemedim bakalım şimdilik 2 tane aldık gerisi alt üst pijama tarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…