- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.881
Bende senin gibi giydirmeyi dusunuyorum canım hem rahat olurlar diye düşünüyorumBen oğlumu banyo yaptırırdım sonra uzun kollu badi giydirirdim ayağına çorap üstüne ayaklı alt bunların üstüne ne giydirceksem onları giydirirdim ve doktor gördüğünde gayet iyi demişti bebeklerin teni ince sen ne giyiyorsan sadece bir fazlası yeterli dedi kışları altını hiç tek kat giydirmedim zaten pamuklu penye pijama ve tulumlarla büyüdü kucağımıza alırken uyanınca sırtına yelek işte bukadar
çok şirinler güle güle giydirMerhaba kızlar bende bugun bunları aldım kızıma benim ev birjncikat olduğu için normalde çok soğuk oluyordu ilk defa bu sene doğalgaz kullanacağız nasıl olur bilmiyorum bende tulumlarin altından uzun kollu citcitli alttan patikli ve çorap giydiririm uyandığında yelek ben diğer tulumlari büyük almıştım ama bunları yenidoğan aldım çünkü o dönem için hiç almamistim aklıma acaba küçük olurmu diye takıldıla bayanın biri yoruma kalıbı buyuk yenodogan için aldığınız 3 aylık gibi demişti bu aldıklarım 73 TL tuttu bebek bakım ürünlerinde mustela almayı düşünüyorum
bayramın birinci günü benim öyle oldu hatta benimki tutulma şeklinde değildi bildiğin belimden kasıklarına vuran adet sancısı gibi sanciydi çok da korktum doktor olsa gidecektim ama malum tatil çok şükür diğer gün bir şeyim yoktu..bel ağrısı oluyor özellikle bu haftalardan doğuma kadar hatta bazı günler daha da artacak korkma bir şey olmazMerhaba arkadaşlar, sabah ayaktayken belime şiddetli bir ağrı girdi ve yaklaşık bir saattir geçmedi bu durumu yaşayan var mı tutuldum resmen.Eşimde yok panik oldum iyice.
külotlu çorap beni hep kaşındırmıştır umarım bebisi rahatsız etmezKızlar ben içten giydirmeye e bebekten içlik çorap aldım. Organik pamuktan malı çok iyiydi. Resmini de gönderiyorum. Sanki içlik tulumların ayak kısmı kayıp bebeği rahatsız edermiş gibi geliyor bana. En azından bu çoraplar sıkar ve kaymaz. 6,5 tl idi hemde. 3 tane 0-6 aylık aldım.
Kilotlu çorap sıcak tutar ama çok rahatsız etmez mi bebeği?Kızlar ben içten giydirmeye e bebekten içlik çorap aldım. Organik pamuktan malı çok iyiydi. Resmini de gönderiyorum. Sanki içlik tulumların ayak kısmı kayıp bebeği rahatsız edermiş gibi geliyor bana. En azından bu çoraplar sıkar ve kaymaz. 6,5 tl idi hemde. 3 tane 0-6 aylık aldım.
Teşekkür ederim canım doktora gideyim desem 2 saatlik mesafede ilk defa olunca panikledim bende..bayramın birinci günü benim öyle oldu hatta benimki tutulma şeklinde değildi bildiğin belimden kasıklarına vuran adet sancısı gibi sanciydi çok da korktum doktor olsa gidecektim ama malum tatil çok şükür diğer gün bir şeyim yoktu..bel ağrısı oluyor özellikle bu haftalardan doğuma kadar hatta bazı günler daha da artacak korkma bir şey olmaz
Bilmem kaşındıracak bir çorap değil gibime geldi. Malı gayet iyi. Bence iki kat üst üste alt giyimde rahatsız edebilir. Deneyeceğim :)Kilotlu çorap sıcak tutar ama çok rahatsız etmez mi bebeği?
Bebegin erkekse pek önerilmiyor canım külotlu corapBilmem kaşındıracak bir çorap değil gibime geldi. Malı gayet iyi. Bence iki kat üst üste alt giyimde rahatsız edebilir. Deneyeceğim :)
İlk defa duydum araştıracağım sağolBebegin erkekse pek önerilmiyor canım külotlu corap
Canim kulotlu corap kan dolasimini yavaslatir ilk aylarda giydirmesen daha iyi. rahat da edemez.İlk defa duydum araştıracağım sağol
Pamuklu içlikler bebek için daha iyi canım teni hava alır incecik penyeler oluyor çok güzel kaşıntı yapmaz ben oldum olası kilotlu çorap hiç giymem sevmem bacaklarım acayip kaşınır bide uyurken hep çıkarman gerekecek çünkü doktorlar kilotlu çorapla uyumanın sakıncalı olduğunu söylüyor kan dolaşımını azaltıyormuşKızlar ben içten giydirmeye e bebekten içlik çorap aldım. Organik pamuktan malı çok iyiydi. Resmini de gönderiyorum. Sanki içlik tulumların ayak kısmı kayıp bebeği rahatsız edermiş gibi geliyor bana. En azından bu çoraplar sıkar ve kaymaz. 6,5 tl idi hemde. 3 tane 0-6 aylık aldım.
Bende anneme aynısını dedim ama çocuğu lahana gibi giydirme ben sizi sobalı evde öyle kat kat giydirmedim dedi bakalım hangimiz galip gelecek :)Canım ben oğlumda patikli altlardan çok kullandım çok kullanışlı bence ben alttan bi patikli alt onun üstüne pijamasini çorabını giydiriyordum ustune citcitli badi kıyafeti bide penye yelek giydiriyordum
Reflü yatağı sığmazki bu beşiğe sen nasıl sığdırdın beşik oval gerçi reflü yatağını sadece internette gördüm ama bilemedim şimdiBenim de ilk bebeğimde bu beşikten var ben içine reflü yatağı aldım çok kullanışlı bi bak istersen
Bizde 2 tane aldık çıngıraklı olanlardan gerisi hep alt üst pijama tarzıPatikliler bence de kullanışlı değil ama çoraplı planlar çok kullanışlı ben tulumu da çok tavsiye etmem boyunun uzamasını engelliyor 2 parçalı kıyafetler tercihim daha çok fotoğraftaki en çok kullandıklarımdan
Anladım canım o kadın dediki bana patikler küçük geliyormuş bebeğin ayağına olmuyormuş boyu iyi gelsede bende bilemedim bakalım şimdilik 2 tane aldık gerisi alt üst pijama tarzıBen patikli alt alacağım bir sürü 3-6 ay şeklinde alacağım küçük gelmemesi için, benim salonum köşe ısınma sorunu oluyor çok soğuklarda çorap patikli alt üstüne penye takım giydiririm. Uykudan kalkinca yelek giydiririm ilk aylarda da penye ya da pazen battaniye kullanirim. Yattığı odaya ve oturma odasına termometre koyacağım oda sıcaklığının 23 derece de sabitlemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?