2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canım annemi dinleyeyim bari ben :))

Kızlar dün biraz ayakta kaldım oturdum falan baktım ayaklarım şişmiş parmaklar sosis olmuş hemen yattım sabah geçmiş havalarda sıcak tabi oda çok etkiliyor sizdede oluyor mu

Ben reflü yatağı aldım. Yastık kıllanmayacağım için ilk 4-5 ay yan yatağın içine de reflü yatağıyla koyarım diye düşündüm. Evde koltuğun üzerine yada yatakta yanımıza almak istersek yatağın içine onunla alırım. Eğimli olduğu için hem sağlıklı hem de kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Kızlar dün biraz ayakta kaldım oturdum falan baktım ayaklarım şişmiş parmaklar sosis olmuş hemen yattım sabah geçmiş havalarda sıcak tabi oda çok etkiliyor sizdede oluyor mu
Ben de son bir haftadır geceleri alyansımı çıkarıp yatıyorum. Özellikle gece saatlerinde, sıcağın da etkisiyle fena şişiyor elim ayağım.

KIzlar yarın kontrolümüz var. En son 6 hafta önce gitmiştik. Arada detaylı ultrason olduğu için gelmene gerek yok demişti doktor. Şimdi çok heyecanlıyım sanki ilk defa gidiyor gibiyim. İnşallah herşey yolundadır. Bir sürü soru hazırladım doktora. Bıktıracağım adamcağzı sorularımla

Bebek bakım ürnleri alan var mı?
Annem şampuan kullanma bildiğin hacı şakir kullan dedi ama o sabunu ben bile kullanamıyorum, hem göz yakar hem kurutur.

Yok canım hacı şakir olmaz hele ki yenidoğan da, ben sebamed in yenidoğan için olan şampuanini alacağım. Islak mendil uni baby yenidoğan, pişik kremi oğlumda hep niveaninkini kullanmıştım, hatta evde hep durur bizim. Simdi zeytinyağı kullanayim diyorum. Pişik sorunu olursa yine niveanin pişik kremini kullanırım.

Ben patikli alt alacağım bir sürü 3-6 ay şeklinde alacağım küçük gelmemesi için, benim salonum köşe ısınma sorunu oluyor çok soğuklarda çorap patikli alt üstüne penye takım giydiririm. Uykudan kalkinca yelek giydiririm ilk aylarda da penye ya da pazen battaniye kullanirim. Yattığı odaya ve oturma odasına termometre koyacağım oda sıcaklığının 23 derece de sabitlemek için.

Merhaba kızlar bende bugun bunları aldım kızıma benim ev birjncikat olduğu için normalde çok soğuk oluyordu ilk defa bu sene doğalgaz kullanacağız nasıl olur bilmiyorum bende tulumlarin altından uzun kollu citcitli alttan patikli ve çorap giydiririm uyandığında yelek ben diğer tulumlari büyük almıştım ama bunları yenidoğan aldım çünkü o dönem için hiç almamistim aklıma acaba küçük olurmu diye takıldıla bayanın biri yoruma kalıbı buyuk yenodogan için aldığınız 3 aylık gibi demişti bu aldıklarım 73 TL tuttu bebek bakım ürünlerinde mustela almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20180825-115750.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20180825-115731.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20180825-115724.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20180825-104052.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 60
Bebek bakım ürnleri alan var mı?
Annem şampuan kullanma bildiğin hacı şakir kullan dedi ama o sabunu ben bile kullanamıyorum, hem göz yakar hem kurutur.
İlk bebeğimde chicco bebek şampuanı kullandım 2 yaşına kadar çok memnundum pişik önleyici mustela kullandım ama gerçekten pişik olursa popolin çok iyi artı evde hametan kremde bulundurmak gerek ...2. Bebeğimde de bunları alırım inşallah

Ben ilk bebeğimde de kullanmıştım çok kullanışlı çoraplı alt giyim tavsiye ederim resim koydum .

Eklentiler

• IMG_3226.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 74
Patikliler bence de kullanışlı değil ama çoraplı planlar çok kullanışlı ben tulumu da çok tavsiye etmem boyunun uzamasını engelliyor 2 parçalı kıyafetler tercihim daha çok fotoğraftaki en çok kullandıklarımdan

Eklentiler

• IMG_3226.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
Benim de ilk bebeğimde bu beşikten var ben içine reflü yatağı aldım çok kullanışlı bi bak istersen

Ya aslinda kişiye göre değişiyor sanki banada hep tulum tavsiye ettiler kuzenim uzun süre hep patikli kullandım dedi ve kızının boyu masallah uzun ama hani bebek çabuk büyürse sanki uzun süre kullanilmayabilir bende o yüzden yenidoğan üç tane tulum aldım başka almayacağım onları yıkar yıkar giydiririm iki parça bakarım artık iki ay kadar onlar kullanırım sonra büyük beden aldığım tulumlara geçerim öyle düşünüyorum çok fazla kıyafet almayı dusunmuyorum büyüdükçe ihtiyaca göre alacağım

Evet canım haklısın ama çok almamak gerek gerçekten ilkinde her ay gidip nerdeyse yenisini alıyorduk çünkü çok çabuk büyüyorlar o yüzden farklı bedenler almak gerek

Evet canım haklısın ama çok almamak gerek gerçekten ilkinde her ay gidip nerdeyse yenisini alıyorduk çünkü çok çabuk büyüyorlar o yüzden farklı bedenler almak gerek
Aynen öyle ben üç tane yenidogan aldım üç tanede 3-6 ay ama aziz bebenin kalıbı baya buyuk başkada tulum almam sanırım bol bol citcitli badi alt alacagim yelek almam lazım kıyafet eksiklerim az çok cikiyor artık ortaya zaman azaldıkça heyecanlanma başladım heyecanlaninca ne alacağımı da karıştırıyorum:)

Canım ben oğlumda patikli altlardan çok kullandım çok kullanışlı bence ben alttan bi patikli alt onun üstüne pijamasini çorabını giydiriyordum ustune citcitli badi kıyafeti bide penye yelek giydiriyordum

Ben oğlumu banyo yaptırırdım sonra uzun kollu badi giydirirdim ayağına çorap üstüne ayaklı alt bunların üstüne ne giydirceksem onları giydirirdim ve doktor gördüğünde gayet iyi demişti bebeklerin teni ince sen ne giyiyorsan sadece bir fazlası yeterli dedi kışları altını hiç tek kat giydirmedim zaten pamuklu penye pijama ve tulumlarla büyüdü kucağımıza alırken uyanınca sırtına yelek işte bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…