- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #21.081
Çok erken ama canım 32 den sonra olur amaBu arada hic nstye girecek olan var mi? Beni haftaya cagirmisti, o zaman nstye baglar bakariz demisti ama daha cok erken degil mi, riskli bir durum da yok yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken ama canım 32 den sonra olur amaBu arada hic nstye girecek olan var mi? Beni haftaya cagirmisti, o zaman nstye baglar bakariz demisti ama daha cok erken degil mi, riskli bir durum da yok yani.
58 ile hamile kaldım şuan 67 kiloyum açlık şekerime bakıldı sadece oda sağlık ocağında hep normal çıktı zaten bu haftalara kadar çıkmıyor sonradan olan bişey ilk hamileliğimde de bebek te ve bende sıkıntı yoktu ama şekerim yüksek çıktı aynı bukadar kilo almıştım sadece daha bilinçsiz besleniyordumKac kilo almistin canim. Bir de daha once sekerine bakilmis miydi? Ben 7 kilo aldim. Daha once ac ve tok sekerime bakildi normaldi. Cok kararsizim 9.30da randevum okadar saat ac susuz sekerli bir sey icmek de istemiyorum.
Eczanede çok pahalı oluyor canım bu tür şeylerKızlar bebe yagi şampuan islak pamuk pişik kremi bunları netten mi alsam eczaneden mi sizce?
Yok cnm sorun değil seni anlıyorum kötü günler ama geçecek inanıyorum çok şükür bu halimize yine en azından boğazımızdan birşeyler geçtiği günleri gördük valla ikinci çocuk için kesinlikle büyük konuşmak istemem ama eşim bile çok çektin istemiyorum diyor :) bakalım hayırlısı artık o dediğim takviye içimin dr kullanma demez emin ol kullan der ben süt ürünleri yiyip içemiyorum tiksiniyorum dün ilk kez peynir yedim azıcık ama yine midem kalktı kusarken onları tükettim diye tiksindim bakalım Doğumdan sonra geçecek mi bu his....benim bu ikinci gebeliğim ilki öldü bu ikinci ilk gebelikte de reflü yüzünden sıkıntı başlamıştı bunun gibi kusma olmamıştı ama zaten 8 haftalık kürtaj olundu bunda da 7 haftada başladı halada devam ediyor isyan etmiyorum artık rabbim beterinden korusun diyorum bol bol dua etaynem cnm haklisin ben de zoferi yarim iciyorum bugun iyiyisem yarin icmedigimde basliyor kusmalar
benimki simdiden 2.cocuk istiyor hamuleligim zor geciyoya simdiden beni ikna etmeye calisiyorben de tek cocukla kalmak istemiyorum acikcasi ama su am zaten lafini bile ettirmiyorum 2.cocugun
doktora muhakkak sorcam hatta al demese bile alabilirim bilemiyorum yanlis mi yaparim sonucta sen de bi saglikcisin ve kullaniyorsun ve bitkisel bisey en azindan zofer gibi kuvvetli bi ilactan bin kat iyidir diye dusunuyorum.zaten doktorun alma diyecegini de sanmiyorum vitamin sonucta.
ben de az yagli baharatsiz yapiyorum.beni soğanin piserkenki kokusu mahvediyo sulu yemek yapamiuorum sogansiz yemek de olmuyo.esime robottan gecirtip soganlari biraz pisirtip buzluga attircam bakalim hep oule yapardim ben ama simdi yapamiyorum esime yaptircam en azindan sogan dogramama gerek kalmaz.yogurt cay yazarken bile su an tiksiniyorum.
elimde hep buzlu bi siseyle disari cikiyorum agzimdaki acı tat bogazimdakj yumrunun verdigi tiksinti yani anlatamiyorum cok zormus canim ya ...bi yere gitmek iskence resmen.hen disarda sadece pizza yedim bi kac kere et turu seyleri asla kokusundan dolayi disarida yiyemiyorum illa kendim az yagda yapicam.zaten mide yagli baharatli seyleri kabul etmiyo makina gibi ayarlanmis yiyince kusuuorum.bazen patates kizartmasi kabak kizartmasi falan yiyorum az yiyorum ama ona ragmen bulanti yumru hissi artiyo.ne yiyecegimi sasirmis durumdayim vallahi.her gun ne yemek yapcam diye dusunmekten biktim.salatalik domates elma hic yiyemiyorum reflüden dolayi zatek 2 yastik kullaniyorum yatarken de
taştan dolayi da yumurta kuruyemis kizartma yagli baharatli seyler yasak.
baharat hayatimdan cikarttim tuz kullaniyorum sadece ama yagsiz yemek de olmuyo az yagli yapiyorum.
sulu yemek yapamiyorum tiksiniyorum.ben de hamur isi yapiyorum bazen o da yasak ama cidden sasirdim artik
hamileligim hep sikayetle geciyo cok uzuluyorum hem bebegim icin hem kendim icin hic yasayamiyorum doyasiya.resmen gün sayiyorum bitse de kavussam bebegime diye.millet aglaya aglaya gider doguma ben gülerek oh kurtuluyorum diye gidicem diyorumzatem hic normale falan gelemem direk sezeryan istiyorum stres stres yedim bitirdim kendimi bi de dogum stresine giremem.taş da var korkutuyo beni zaten.e bi de 6.aydayim hala zofer kullaniyorum korkudan ödüm kopuyo bebegime bisey olcak diye :-(
ah cnm cok uzun yaziyorum boyle benkm gibi birini bulunca kusura bakma zira etrafimda hep rahat hamileler var![]()
Bana da oyle geldi bir an doguma cok az kalmis gibi hissettim32. Haftadan sonra nstye bağlanıyor aslında çok erken değilmi
Herhalde 25 gibi dogumlar olabiliyor ya riske atmamak icin duruma mi bakacak nedir, aciklama da yapmadi o zaman.Çok erken ama canım 32 den sonra olur ama
Canim ben netten alirim sampuan veya kremleri, dermoeczanem guvenilirdi cok kereler alisveris yaptim. Islak mendil ve pamugu da netten toplu indirim kampanyadan falan almayi dusunuyorum denk geldikce.Kızlar bebe yagi şampuan islak pamuk pişik kremi bunları netten mi alsam eczaneden mi sizce?
Canim marketlerde hazir dogranmis soganlar var kendin yapana kadar idareten alabilirsin, ben alip atmistim buzluga ilk aylar o sekilde kullandim.aynem cnm haklisin ben de zoferi yarim iciyorum bugun iyiyisem yarin icmedigimde basliyor kusmalar
benimki simdiden 2.cocuk istiyor hamuleligim zor geciyoya simdiden beni ikna etmeye calisiyorben de tek cocukla kalmak istemiyorum acikcasi ama su am zaten lafini bile ettirmiyorum 2.cocugun
doktora muhakkak sorcam hatta al demese bile alabilirim bilemiyorum yanlis mi yaparim sonucta sen de bi saglikcisin ve kullaniyorsun ve bitkisel bisey en azindan zofer gibi kuvvetli bi ilactan bin kat iyidir diye dusunuyorum.zaten doktorun alma diyecegini de sanmiyorum vitamin sonucta.
ben de az yagli baharatsiz yapiyorum.beni soğanin piserkenki kokusu mahvediyo sulu yemek yapamiuorum sogansiz yemek de olmuyo.esime robottan gecirtip soganlari biraz pisirtip buzluga attircam bakalim hep oule yapardim ben ama simdi yapamiyorum esime yaptircam en azindan sogan dogramama gerek kalmaz.yogurt cay yazarken bile su an tiksiniyorum.
elimde hep buzlu bi siseyle disari cikiyorum agzimdaki acı tat bogazimdakj yumrunun verdigi tiksinti yani anlatamiyorum cok zormus canim ya ...bi yere gitmek iskence resmen.hen disarda sadece pizza yedim bi kac kere et turu seyleri asla kokusundan dolayi disarida yiyemiyorum illa kendim az yagda yapicam.zaten mide yagli baharatli seyleri kabul etmiyo makina gibi ayarlanmis yiyince kusuuorum.bazen patates kizartmasi kabak kizartmasi falan yiyorum az yiyorum ama ona ragmen bulanti yumru hissi artiyo.ne yiyecegimi sasirmis durumdayim vallahi.her gun ne yemek yapcam diye dusunmekten biktim.salatalik domates elma hic yiyemiyorum reflüden dolayi zatek 2 yastik kullaniyorum yatarken de
taştan dolayi da yumurta kuruyemis kizartma yagli baharatli seyler yasak.
baharat hayatimdan cikarttim tuz kullaniyorum sadece ama yagsiz yemek de olmuyo az yagli yapiyorum.
sulu yemek yapamiyorum tiksiniyorum.ben de hamur isi yapiyorum bazen o da yasak ama cidden sasirdim artik
hamileligim hep sikayetle geciyo cok uzuluyorum hem bebegim icin hem kendim icin hic yasayamiyorum doyasiya.resmen gün sayiyorum bitse de kavussam bebegime diye.millet aglaya aglaya gider doguma ben gülerek oh kurtuluyorum diye gidicem diyorumzatem hic normale falan gelemem direk sezeryan istiyorum stres stres yedim bitirdim kendimi bi de dogum stresine giremem.taş da var korkutuyo beni zaten.e bi de 6.aydayim hala zofer kullaniyorum korkudan ödüm kopuyo bebegime bisey olcak diye :-(
ah cnm cok uzun yaziyorum boyle benkm gibi birini bulunca kusura bakma zira etrafimda hep rahat hamileler var![]()
Normalde de l beden giyerim canım jolyy de l beden almştm benm dediigm aynı bebek bezi gibi oluyor giyilebilir bebek bezi gibi yani l beden büyük bile olmuştu bel kısmı çok ince dikişlerim hiç agırmadı çok rahat rahat ettimnormalde de mi l giyersin cnm
buyuk olsa daha iyi olur dedigine gore xl falan mi alsam o zmn
Almadım hiç :) 58’le başladım şuan da 58’im. ama bebek bugün 540 gram’dıCanim kac kilo aldin sen simdiye kadar.
Nasıl yapıyorsun canım almadan bir akıl ver ya bize neler yiyorsunAlmadım hiç :) 58’le başladım şuan da 58’im. ama bebek bugün 540 gram’dı
Bizim okul da hallac pamugu gibi oldu. Ne guzel sabahci ogleciydik tam gune gectik. Siniflar olmus 45er kisi. 37ye kadar calisirim diyordum , esim oglene kadar ise gitmeyip bebek bakacakti ben gelince gidecekti ama isler degisti.Öğretmen olanlara çalışanlara kolaylık sağlık diliyorum vallahi zor bişey teneffüslerde uzanacak bir yer ayarlasanız kendinize solunuza yatıp en azından ayak şişkinliğini azaltırsınız kan akışı olur beliniz dinlenir
Ben normalde de çok yiyip kilo almayan bir insandım canım şimdi de yiyorum ve almıyorum. Ayrıca hamilelikle birlikte fast food, tavuk, kola, kahve, ketçap mayonez gibi soslar, balık dışındaki deniz mahsülleri, sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar, hazır meyve suları, hazır krema, yaş pasta ve cips gibi gıdaları tamamen hayatımdan çıkardım. 6 aydır hiç kaçamak yapmadım. Dolayısıyla almadım hiç. Ben kilo almayınca biraz endişelenmiştim bebek beslenmiyor mu diye ama bebeğin kilosu gayet iyiymiş, doktorum her gittiğimde takdir ve tebrik ediyor beni:)Nasıl yapıyorsun canım almadan bir akıl ver ya bize neler yiyorsun
Yazdıklarının hepsini yiyorum malesefBen normalde de çok yiyip kilo almayan bir insandım canım şimdi de yiyorum ve almıyorum. Ayrıca hamilelikle birlikte fast food, tavuk, kola, kahve, ketçap mayonez gibi soslar, balık dışındaki deniz mahsülleri, sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar, hazır meyve suları, hazır krema, yaş pasta ve cips gibi gıdaları tamamen hayatımdan çıkardım. 6 aydır hiç kaçamak yapmadım. Dolayısıyla almadım hiç. Ben kilo almayınca biraz endişelenmiştim bebek beslenmiyor mu diye ama bebeğin kilosu gayet iyiymiş, doktorum her gittiğimde takdir ve tebrik ediyor beni:)
Ama çok zararlı bunlar bebek içinYazdıklarının hepsini yiyorum malesef![]()
Bebe58 sana ozel mesaj atamiyorum gebe kalma ile ilgili bir kac yazini okudum bir seyler sormak istiyorumCnm valla endiseleniyorum artik dr 10 gune hissetmen lazim dedi dün ilkte gec hissediliyor gercide
Ben daha çok emzirme atleti almıştım baya işe yarıyor sütyen pek kullanmadımKizlar yaa hastanede ilk gun icin emzirme sutyeni aldim ama kullaniliyor mu bilemedim. Yani birde atlet yaziyor listelerde hemen bebegi emzireceksek nasil olacak cozemedim.