- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.801
Doğalgaza yuklenmeyecegim doğalgazı 23 dereceye ayarlayacagim Adana'da yaşıyorum ben zaten alttan babasinin eski kundaklariyla şöyle bir satacağım sıkı kundak değil sonra normal bir battaniyesine saracagim gün içinde yeterli olur uyanıkken uyurken üzerine bir battaniye daha örtmeyi gecede kendi öldüğüm battaniyeyi örtmeyi dusunuyorum o yorganda elyafti ama sanırım yun olanda sanki vardı ama elyaf gibi incecikKış bebeği olacaklar ya nasıl kullanmayacaksiniz dogalgaza mi yukleneceksiniz? Dediginiz yorgan elyaftan mi peki
Tesekkur ederim=)çok güzelmiş iyi günlerde kullanin hayırlı olsun
Canım çatlıyo galiba içten nemlendirici sür kaşınan bölgeye yada çatlamasın diye ne sürüyosan onu, saf zeytinyağı varsa onu sür, başka bir sorun yoktur inşallahkizlar gobegimin yanlari cok kasiniyo.yarin doktora gtcem ama dayanacak gibi degil.bi oneriniz var mi gecmesi icin
Bende yorgandan vazgectim artk sizden aldigim cwplarlaDoğalgaza yuklenmeyecegim doğalgazı 23 dereceye ayarlayacagim Adana'da yaşıyorum ben zaten alttan babasinin eski kundaklariyla şöyle bir satacağım sıkı kundak değil sonra normal bir battaniyesine saracagim gün içinde yeterli olur uyanıkken uyurken üzerine bir battaniye daha örtmeyi gecede kendi öldüğüm battaniyeyi örtmeyi dusunuyorum o yorganda elyafti ama sanırım yun olanda sanki vardı ama elyaf gibi incecik
Haklisin cnm kesinlikle yünden bende geçtim annemler ne derlerse desinler artikçok güzelmiş iyi günlerde kullanin hayırlı olsun
canım benim de allerjik var eve hiç yün bir şey sokmam evlenirken kayinvalidem yapmıştı bir döşek ve yorgan onu da başkasına verdim çünkü beni mahvediyor yün..pamuk ya da elyaf en iyisi doğal olsun dersen pamuk da doğal sonuçta benim yorganlarım ve kızımınki pamuk mesela..ama ilk doğduğunda yorgan olmaz ağır olur minicik bebeğe benim kızımda kışın doğdu bir pazen ya da penye battaniyeye kundak yapardım üstüne de polar battaniye yeterdi eğer çok soğuk olursa battaniyeye iki kat yaparsın ki gerek olmuyor doğalgazlı evde
sürüyorum aslinda ama fayda etmiyoCanım çatlıyo galiba içten nemlendirici sür kaşınan bölgeye yada çatlamasın diye ne sürüyosan onu, saf zeytinyağı varsa onu sür, başka bir sorun yoktur inşallah
Annem yorganıni yaptiracak bebegin tutturdu yorgansiz olmaz git begen al diktircem dieCanım yorganı acele etme gerek Yok zaten okadar minik oluyorlarki aldığımız battaniyeler yetiyor evin çok soğuk olursa battaniyeyi ikiye katla ben bir yaşına kadar normal bebek battaniyesi ile büyüttüm sonrada çok güzel kolsuz altı torba şeklinde uyku tulumu aldım 4 yaşına kadar iki tane tulum eskittim sonrada normal yatağına geçti gittim taçtan uyku seti aldım çok güzel
Badem yağı sürüyorum ben 3.gebelik, tüylendiriyo falan diyolar ama ben çok memnunum,şişkinliğide rahatlatıyo kullan isterimsürüyorum aslinda ama fayda etmiyo
Çocukların altına kaçırması kusması eksik olmaz canım bazen bebeğin çişi taşmış battaniyeyi ıslatmış şekilde uyanabilir eline biberon veriyorsun süt döküyor bence uyku tulumu gibi yada uyku seti gibi bişey al çamaşır makinesinde yıkansın ben oğluma uyku seti aldım yorganını her kış sonu mis gibi yıkatır öyle kaldırırım yünün temizliği zor oğlum 2 yaşında çok kötü öksürüyordu bu öksürükler çok sık tekrarladı testler yapıldı her gittiğim doktor yatağı yastığı yorganı yünmü diye sordu yünse kullanmayın diyorlardıAnnem yorganıni yaptiracak bebegin tutturdu yorgansiz olmaz git begen al diktircem die
cok tesekkurler :)Badem yağı sürüyorum ben 3.gebelik, tüylendiriyo falan diyolar ama ben çok memnunum,şişkinliğide rahatlatıyo kullan isterimgeçmiş olsun canım
Klimanın altından kalkamıyorum bu sıcak yüzünden evden çıkamıyorum delircem Samsun yanıyor eşim esnaf oğlumu işyerine götürüyor akşamları gezdiriyor köyde evimiz var hafta sonları oraya gittik bayramda 10 gün oradaydık ama kırtasiyeci olduğumuz için onuda yapamıyoruz artık ben hapis oldum canımKızlar sizde daralma sıcak basması oluyor mu dün mahvaldum ya cok daraldm
Ateş topu gibi geziyorum yaa. Akşamları kovaya buz gibi su doldurup ayaklarımı sokuyorum içine. Sonra da böbreğim ağrıyacak diye korkuyorum. Eşime dokunduğum zaman kaçıyor sıcaklığımdanKızlar sizde daralma sıcak basması oluyor mu dün mahvaldum ya cok daraldm
Bende öyleyim. Yanıyorum resmen. Özellikle ayaklarım yaniyor.geceleri çoğu kez yıkıyorum. Dün de şu jel buzlardan havluya sarıp orana burama koydum az serinliyim diye:)Ateş topu gibi geziyorum yaa. Akşamları kovaya buz gibi su doldurup ayaklarımı sokuyorum içine. Sonra da böbreğim ağrıyacak diye korkuyorum. Eşime dokunduğum zaman kaçıyor sıcaklığımdanAllahtan son aylarımız yaza denk gelmedi yaa
Ben baby&me alip bi deniycem ebebekten.Kızlar iyi pazarlar. Erken henüz ama karar veren varsa kıyafetleri yıkamak için ne kullanacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?