2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kış bebeği olacaklar ya nasıl kullanmayacaksiniz dogalgaza mi yukleneceksiniz? Dediginiz yorgan elyaftan mi peki
Doğalgaza yuklenmeyecegim doğalgazı 23 dereceye ayarlayacagim Adana'da yaşıyorum ben zaten alttan babasinin eski kundaklariyla şöyle bir satacağım sıkı kundak değil sonra normal bir battaniyesine saracagim gün içinde yeterli olur uyanıkken uyurken üzerine bir battaniye daha örtmeyi gecede kendi öldüğüm battaniyeyi örtmeyi dusunuyorum o yorganda elyafti ama sanırım yun olanda sanki vardı ama elyaf gibi incecik

kizlar gobegimin yanlari cok kasiniyo.yarin doktora gtcem ama dayanacak gibi degil.bi oneriniz var mi gecmesi icin

kizlar gobegimin yanlari cok kasiniyo.yarin doktora gtcem ama dayanacak gibi degil.bi oneriniz var mi gecmesi icin
Canım çatlıyo galiba içten nemlendirici sür kaşınan bölgeye yada çatlamasın diye ne sürüyosan onu, saf zeytinyağı varsa onu sür, başka bir sorun yoktur inşallah

Bende yorgandan vazgectim artk sizden aldigim cwplarla

Haklisin cnm kesinlikle yünden bende geçtim annemler ne derlerse desinler artik

Annem yorganıni yaptiracak bebegin tutturdu yorgansiz olmaz git begen al diktircem die

Annem yorganıni yaptiracak bebegin tutturdu yorgansiz olmaz git begen al diktircem die
Çocukların altına kaçırması kusması eksik olmaz canım bazen bebeğin çişi taşmış battaniyeyi ıslatmış şekilde uyanabilir eline biberon veriyorsun süt döküyor bence uyku tulumu gibi yada uyku seti gibi bişey al çamaşır makinesinde yıkansın ben oğluma uyku seti aldım yorganını her kış sonu mis gibi yıkatır öyle kaldırırım yünün temizliği zor oğlum 2 yaşında çok kötü öksürüyordu bu öksürükler çok sık tekrarladı testler yapıldı her gittiğim doktor yatağı yastığı yorganı yünmü diye sordu yünse kullanmayın diyorlardı

Kızlar sizde daralma sıcak basması oluyor mu dün mahvaldum ya cok daraldm
Klimanın altından kalkamıyorum bu sıcak yüzünden evden çıkamıyorum delircem Samsun yanıyor eşim esnaf oğlumu işyerine götürüyor akşamları gezdiriyor köyde evimiz var hafta sonları oraya gittik bayramda 10 gün oradaydık ama kırtasiyeci olduğumuz için onuda yapamıyoruz artık ben hapis oldum canım

ben kızıma elyaf yorgan örttüm doğduğu günden beri sıkıntı yaşamadık üst üste örtmek bana göre değil birde çabuk terleyen çocuk. her çocuk farklı bence ben bile daralıyorum öyle üst üste örtenleri görünce. tulumda hiç sevmem hareketleri engelliyor bence ve derinin de nefes alması gerekiyor. bence çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider. içiniz nasıl rahat ederse öyle yapın kızlar onu bunu dinlemeyin her çocuk farklıdır özeldir

Kızlar sizde daralma sıcak basması oluyor mu dün mahvaldum ya cok daraldm
Ateş topu gibi geziyorum yaa. Akşamları kovaya buz gibi su doldurup ayaklarımı sokuyorum içine. Sonra da böbreğim ağrıyacak diye korkuyorum. Eşime dokunduğum zaman kaçıyor sıcaklığımdan Allahtan son aylarımız yaza denk gelmedi yaa

Bende öyleyim. Yanıyorum resmen. Özellikle ayaklarım yaniyor.geceleri çoğu kez yıkıyorum. Dün de şu jel buzlardan havluya sarıp orana burama koydum az serinliyim diye:)

Sicaklarda hamile olmak cok zor hele ki benim gibi kilolu biriyseniz daha beter. Isilik döktüm, terlemedik yerim yok vücudumda sürekli çamaşır üst baş degistiriyorum, dün klimayi açtım o da çarpıyor beni. Hamilelik yazın hiç çekilmiyor, oğlum da yaza denk gelmişti son aylar daha feciydi.

Kızlar iyi pazarlar. Erken henüz ama karar veren varsa kıyafetleri yıkamak için ne kullanacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…