- 22 Kasım 2010
- 11.339
- 20.394
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.841
Benimde kız geceleri oluyor daralyrm sıcaktan iyiki yaz annesi olmamimisiz lohusalık hic cekilmezmisolmaz mi
sicaktan disari cikamiyorum basim fena donuyor sicakta.
bu hafta da hastaneye gitcem nasil gitcem bilmiyorum hic gidesim yok ama gitmem lazim off
benim ayaklarimin alti yaniyor
her gece yatmadan once de muhakkak dus aliyorum ilik suyla az rahatlatiyo
Ben hic oyle bisey duymadim.milyonlarca kisi alip kullaniyo neden uretilsin ki. Kac kisi kambur olmus ben inanmiyorum. Sende tabiki aklina yatani al canim nasil icin rahat edecekse.cnm ben de puaeti cok istiyordum ama doktorlar onermiyormus yeni dogan bebekler hep yan yatar pozisyonda olmaliymis puaey de oturur vaziyette olduklari icin kamburluk yapiyormus hatta pusetli arabada uyumasina sakin izin vermeyin eve gelince hemen yatirin diyorlarmis
ben de o yuzden vazgectim puset yerine de artik babynest alabilirim ya bakalim onj da hic istemiyorum ama bakalim sona biraktim
aslında pusette oturur pozisyonda değiller canım. Zaten altına battaniye yada kendi süngerli koruyucularıyla yatak gibi yapıyorsun, gerekirse bel kısmına minik bir yastık koyarsın ama ona bile gerek kalmıyor. Bebeği hiç rahatsız etmiyor. Benim bütün arkadaşlarım gündüzleri evde bile pusette yatırıyorlar bebeği. Dışarıya da onunla çıkarıyorlar. Bi yere gidildiği zaman ayrıca yatıracak yer derdine düşmüyorsun pusetin içinden hiç çıkarmıyorsun bile. Bence özellikle ilk 1 yıl bebek arabasından bile daha gerekli şey puset.cnm ben de puaeti cok istiyordum ama doktorlar onermiyormus yeni dogan bebekler hep yan yatar pozisyonda olmaliymis puaey de oturur vaziyette olduklari icin kamburluk yapiyormus hatta pusetli arabada uyumasina sakin izin vermeyin eve gelince hemen yatirin diyorlarmis
ben de o yuzden vazgectim puset yerine de artik babynest alabilirim ya bakalim onj da hic istemiyorum ama bakalim sona biraktim
Aynı etkiyi bana yaptı canım bende ishalimBu demir hapı herkesi kabız eder. Benide ishal yapiyor Allah Allah.
yumuşatıcıyı kullanırdım eskiden çoçuğum olunca doktorlardan asla kullanmamam gerektiğini öğrendim çok zararlıymış yılllardır kullanmıyorum oyüzden oğlumda sıvı sabun almıştım bebek kıyafetleri için dalin marka çok kalıcı ve güzel kokuyor zamanla çocuklarda bukadar keskin kokununda zararlı olduğunu öğrendim tecrübe ederek hacışakir denedim Harika ağır kokmuyor kalıcı değil kokusu ve kalıntı yok bu bebeğimi bununla büyütücem İnşallahben normalde de on yikama gozune tozbeyaz sabunlari rendeleyip suyla kaynatip jel kivamina getiriyorum bebegin giysilerini de sabunla yikicam.
yumusatici kendimize de kullanmiyorum bebege asla kullanmicam enfeksiyon yapiyor.
gecen haci sakirin tozunu gordum ilk kez alsammi dedim kararsiz kaldim nette baktim kalinti birakiyor deyince vazgectim sem memnun kaldin mi ?
Öyle çok değil ama günde 3 kez kesin çıkıyorum wc ye hergün.Aynı etkiyi bana yaptı canım bende ishalim
Canim bebekonfor besige baktin mi hic? Sifir besik icindeki uyku seti, cibinlik, kargo dahil 400 tl civari var. Ben de ordan begendigim baska bir modeli aldim.@Koalina cnm biz sepet besigi 2 el aldik.zaten bu minik besikler en fazla1 yasina kadar kullanilabiliyor.hatta salandigi icin bebek ayaklaninca dusme tehkikesi yasayacagi icin 5 6 aya kadar kullanildigi da oluyor.
kisa sureli oldugu icin yenisine 600 gibi bi fiyat vermek istemedim 5 6 ay sonra veya 1 yil sonra gidisata gore biz de satariz.
bi de maddiyatla alakali bi durum gonul isterki gidekim herseyin en iyisini alalim ama bebek giysileri minnacik ama bizim giysilerden bile pahali.zaten bezine güc yetmiyo zirt birt degistiricez.
ben arabayi da 2.el dusunuyordum ama ilk bebegim ve ne malum 2.bebegim de olursa ona kullanirim satmam o yuzden 1.el alicam ama ahim sahim bisey olmicak 800 e kadar butce var annemler alicak zaten.
seneye de tasinmayi dusnuyoruz seneye insallah montessori yatak alicam bebegimin odasini o vakit yapicam.dolabini yatagini yeni alicam.
sadece kisa sureli kullancan bisey icin cidden yenisinj almaya gerek yok bence.bebek kullanmis sonucta ne yapmis olabilir ki.zatem kenar korumaligini falan ben yaptiriyorum onlarin fiyati bile 100-150 arasi e besigin fiyatiyla oluyo mu 700 800 ben besigi 250 ye aldim
benim de kendi ailem alma dedi ama dinlemedim benim butcem bunu gerektiriyosa mecbur alirim.
herseyini 2.el tabiki almazsin ama bazi seyler alinabilir bence
Tesekkur ederim canm ben de gorunce vuruldumharika bayildim masallah gule gule kulanin insallah hele emzirme koltugu al karsjna seyret nasil cici
Canim artik cogu hastane pusetsiz bebegi cikarmiyor deniliyor ne kadar dogru bilemem ama yurtdisinda oyle, puset yoksa arabaya bile bindirmiyorlar bebegi. Cok kullanisli aslinda kolaylik oluyor gittigin heryere kolayca goturuyorsun yer aramiyorsun. Cok icine sinmezse sevibebede bel destek minderi var ama ona bile gerek yok yatis pozisyonunda oluyor cunku bebek. Siz bilirsiniz tabi yine icine sinen olsuncnm ben de puaeti cok istiyordum ama doktorlar onermiyormus yeni dogan bebekler hep yan yatar pozisyonda olmaliymis puaey de oturur vaziyette olduklari icin kamburluk yapiyormus hatta pusetli arabada uyumasina sakin izin vermeyin eve gelince hemen yatirin diyorlarmis
canım ara ara ağrı ataklarım geliyor. 2-3 gün ölüyorum sonra geçiyor 1 hafta falan iyi oluyorum. Şuan yok mesela ağrım. Ama her an gelecek diye ödüm kopuyor. Dediğin gibi tedavisi de yok, parol dışında bişey içemiyoruz o da işe yaramıyor zaten. Çekicez mecburen bir 3 ay daha.ruhum_mavi canim sen nasil oldun bobregin agriyordu sanirim en son. Ceken bilir gercekten cok cokk zor. Agri durumunda sana ilac veriyorlar mi paroldan baska yapacak birsey yok sanirim.
Ben normal zamanda zaten 3 kez çıkardım simdi 6 7defa olduÖyle çok değil ama günde 3 kez kesin çıkıyorum wc ye hergün.
Ben de tas dusurdum kanalda hafif buyume varmis omrumden omur gitti. Simdi de her an tetikteyim hafif bir sızıda aklim gidiyor. Insallah doguma kadar olmaz bir daha agrimiz.canım ara ara ağrı ataklarım geliyor. 2-3 gün ölüyorum sonra geçiyor 1 hafta falan iyi oluyorum. Şuan yok mesela ağrım. Ama her an gelecek diye ödüm kopuyor. Dediğin gibi tedavisi de yok, parol dışında bişey içemiyoruz o da işe yaramıyor zaten. Çekicez mecburen bir 3 ay daha.
off geçmiş olsun canım. Valla hamilelikte böyle büyük ağrılar çok fena. Allah yaşatmasın bir daha.Ben de tas dusurdum kanalda hafif buyume varmis omrumden omur gitti. Simdi de her an tetikteyim hafif bir sızıda aklim gidiyor. Insallah doguma kadar olmaz bir daha agrimiz.
Canim telas etme, sen hareketliyken bebek pek hareket etmezmis. Ben de bir gun disardaydim hic hissetmedim. Eve gelip uzandim oyle hissettim. Cok aklina takilirsa aile hekimine gidip kalp atisini dinleyebilirsin ama birsey yoktur Allah'in izniyle.Demiyim demiyim gene takacak bir sey bulmayayim diyorum ama 2 gundur biraz yoruldum ve bebek hareketlerini hissetmiyorum gibi bir sey ;( sadece arada vajinama dogru titresim.hissediyorum onu eskiden beri hissediyordum artik idrar torbasina mi vuruyor ne. Ama gobek deligi altında oynamalar yok. Bebegim asagi mi indi noldu uyku uyuyamadim dusunmekten tum gece ;(
Aminn canm saol cektigim araliksiz 15 saat sanci bir yana bebege bisey olmasin diye korktum. Sukur simdi iyiyim ama iste.. Bir daha olmasin diye dua ediyorum.off geçmiş olsun canım. Valla hamilelikte böyle büyük ağrılar çok fena. Allah yaşatmasın bir daha.
Valla canım benimde böyle bir sorunum varBu demir hapı herkesi kabız eder. Benide ishal yapiyor Allah Allah.
O titreşim bebekten canım hıçkırınca öyle oluyormuş bu iyi bir belirti iyidir inşallah korkma uykucu bebekler günlerce aktif olmayabiliyomuş uykucudur belki senin minikDemiyim demiyim gene takacak bir sey bulmayayim diyorum ama 2 gundur biraz yoruldum ve bebek hareketlerini hissetmiyorum gibi bir sey ;( sadece arada vajinama dogru titresim.hissediyorum onu eskiden beri hissediyordum artik idrar torbasina mi vuruyor ne. Ama gobek deligi altında oynamalar yok. Bebegim asagi mi indi noldu uyku uyuyamadim dusunmekten tum gece ;(
Oo senin baya baya ishal. Günde 3 ten fazlası ishal oluyor zaten.Ben normal zamanda zaten 3 kez çıkardım simdi 6 7defa oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?