2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Demiyim demiyim gene takacak bir sey bulmayayim diyorum ama 2 gundur biraz yoruldum ve bebek hareketlerini hissetmiyorum gibi bir sey ;( sadece arada vajinama dogru titresim.hissediyorum onu eskiden beri hissediyordum artik idrar torbasina mi vuruyor ne. Ama gobek deligi altında oynamalar yok. Bebegim asagi mi indi noldu uyku uyuyamadim dusunmekten tum gece ;(

Benimde kız geceleri oluyor daralyrm sıcaktan iyiki yaz annesi olmamimisiz lohusalık hic cekilmezmis

Ben hic oyle bisey duymadim.milyonlarca kisi alip kullaniyo neden uretilsin ki. Kac kisi kambur olmus ben inanmiyorum. Sende tabiki aklina yatani al canim nasil icin rahat edecekse.

aslında pusette oturur pozisyonda değiller canım. Zaten altına battaniye yada kendi süngerli koruyucularıyla yatak gibi yapıyorsun, gerekirse bel kısmına minik bir yastık koyarsın ama ona bile gerek kalmıyor. Bebeği hiç rahatsız etmiyor. Benim bütün arkadaşlarım gündüzleri evde bile pusette yatırıyorlar bebeği. Dışarıya da onunla çıkarıyorlar. Bi yere gidildiği zaman ayrıca yatıracak yer derdine düşmüyorsun pusetin içinden hiç çıkarmıyorsun bile. Bence özellikle ilk 1 yıl bebek arabasından bile daha gerekli şey puset.

yumuşatıcıyı kullanırdım eskiden çoçuğum olunca doktorlardan asla kullanmamam gerektiğini öğrendim çok zararlıymış yılllardır kullanmıyorum oyüzden oğlumda sıvı sabun almıştım bebek kıyafetleri için dalin marka çok kalıcı ve güzel kokuyor zamanla çocuklarda bukadar keskin kokununda zararlı olduğunu öğrendim tecrübe ederek hacışakir denedim Harika ağır kokmuyor kalıcı değil kokusu ve kalıntı yok bu bebeğimi bununla büyütücem İnşallah

Canim bebekonfor besige baktin mi hic? Sifir besik icindeki uyku seti, cibinlik, kargo dahil 400 tl civari var. Ben de ordan begendigim baska bir modeli aldim.
harika bayildim masallah gule gule kulanin insallah hele emzirme koltugu al karsjna seyret nasil cici
Tesekkur ederim canm ben de gorunce vuruldum saglikla kullanalim insallah.
Canim artik cogu hastane pusetsiz bebegi cikarmiyor deniliyor ne kadar dogru bilemem ama yurtdisinda oyle, puset yoksa arabaya bile bindirmiyorlar bebegi. Cok kullanisli aslinda kolaylik oluyor gittigin heryere kolayca goturuyorsun yer aramiyorsun. Cok icine sinmezse sevibebede bel destek minderi var ama ona bile gerek yok yatis pozisyonunda oluyor cunku bebek. Siz bilirsiniz tabi yine icine sinen olsun

ruhum_mavi canim sen nasil oldun bobregin agriyordu sanirim en son. Ceken bilir gercekten cok cokk zor. Agri durumunda sana ilac veriyorlar mi paroldan baska yapacak birsey yok sanirim.
canım ara ara ağrı ataklarım geliyor. 2-3 gün ölüyorum sonra geçiyor 1 hafta falan iyi oluyorum. Şuan yok mesela ağrım. Ama her an gelecek diye ödüm kopuyor. Dediğin gibi tedavisi de yok, parol dışında bişey içemiyoruz o da işe yaramıyor zaten. Çekicez mecburen bir 3 ay daha.

Ben de tas dusurdum kanalda hafif buyume varmis omrumden omur gitti. Simdi de her an tetikteyim hafif bir sızıda aklim gidiyor. Insallah doguma kadar olmaz bir daha agrimiz.

Canim telas etme, sen hareketliyken bebek pek hareket etmezmis. Ben de bir gun disardaydim hic hissetmedim. Eve gelip uzandim oyle hissettim. Cok aklina takilirsa aile hekimine gidip kalp atisini dinleyebilirsin ama birsey yoktur Allah'in izniyle.

Gunaydin kizlar seker yuklemesi icin hastanedeyim sekerli suyu ictim bekliyorum. Bebegin gelisimi iyiymis tombikmis :) ama ters duruyormus kerata hareket edersen doner dedi. Sut fazla icmeme ragmen kalcamdaki kramp gecmemisti kalsiyum basladik. Bakalim sonuclarimiz iyi olsun insallah.

Bu demir hapı herkesi kabız eder. Benide ishal yapiyor Allah Allah.
Valla canım benimde böyle bir sorunum var banada aynı etkiyi yapıyoo zaten çok su tüketmek lazım katlanıyor su tüketimi nette kabız olmaktan iyidir diyodu uzmanlar ama bolll sıvı alınırsaaa

O titreşim bebekten canım hıçkırınca öyle oluyormuş bu iyi bir belirti iyidir inşallah korkma uykucu bebekler günlerce aktif olmayabiliyomuş uykucudur belki senin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…