- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.821
Hepsini hacışakir bebe toz sabun ile yıkattımKızlar iyi pazarlar. Erken henüz ama karar veren varsa kıyafetleri yıkamak için ne kullanacaksınız?
Baby me aldım sıvı çamasir deterjanını ve yumuşatıcısını onunla yıkıcam inşallah. Sanirim iyidir.Kızlar iyi pazarlar. Erken henüz ama karar veren varsa kıyafetleri yıkamak için ne kullanacaksınız?
Bende roxy dalan kullanıcamKızlar iyi pazarlar. Erken henüz ama karar veren varsa kıyafetleri yıkamak için ne kullanacaksınız?
Desene ayni durumdayiz bende oleyim ya evde klimada yok daralyrm iyice mahvoldum kis ayi gelse biran onceKlimanın altından kalkamıyorum bu sıcak yüzünden evden çıkamıyorum delircem Samsun yanıyor eşim esnaf oğlumu işyerine götürüyor akşamları gezdiriyor köyde evimiz var hafta sonları oraya gittik bayramda 10 gün oradaydık ama kırtasiyeci olduğumuz için onuda yapamıyoruz artık ben hapis oldum canım
Aynen bende pisiyorun kafami buz dolabna sokcam o derece aynen hic sorma iyiki kis ayndayz lohusalkta bu havalr hic cekilmezdiAteş topu gibi geziyorum yaa. Akşamları kovaya buz gibi su doldurup ayaklarımı sokuyorum içine. Sonra da böbreğim ağrıyacak diye korkuyorum. Eşime dokunduğum zaman kaçıyor sıcaklığımdanAllahtan son aylarımız yaza denk gelmedi yaa
amin amin insallah Rabbim yasatmasin tas agrisi cok zordur eminimSaol canm amin insallah hicbirimizi yasamayiz caresiz agrilar cok zor.. safra da tas da hamilelik sonuna kadar sorun cikarmazlar insallah. Ben de cok fazla gezemiyorum 2 gun birkac saat gezip bebek arabasi falan baktik ertesi gun tas dusurdum iste. Agirlastikca daha da zor olur dedim. Siz de gule gule kullanin insallah.
Bundan sonra agrisiz, sikintisiz gecsin saglikla kavusalim insallah.
Kızlar iyi pazarlar. Erken henüz ama karar veren varsa kıyafetleri yıkamak için ne kullanacaksınız?
Amin canim insallah, evet doktorum da bebek buyudukce baski yapacak tekrar tas oynayabilir dedi olmaz insallah bir dahaamin amin insallah Rabbim yasatmasin tas agrisi cok zordur eminim
ben de kabizlik agrisi cektim ama tas agrisi daha zor ve benim de korkum son 3 ay karnimiz iyice buyudukce bebek baski yaptokca insallah tas bizi zorlamaz
hepimiz aldiklarimizi güle güle kullanalim insallah hepsi hallolur yeterki biz anneler ve bebeklerimiz sag salim olalim
valla korkuyorum ben de cnm yasayacagkmiz varsa yasicaz mecbur ama simdiki aklim olsa hamilelikten once ne sorunjm varsa halletmeye calisirdim tasimi aldirirdim reflü tedavisi olurrdum vs..Amin canim insallah, evet doktorum da bebek buyudukce baski yapacak tekrar tas oynayabilir dedi olmaz insallah bir dahaevet saglik olsun da hersey olur
cnm ben de pusetin sagliksiz oldugunu bebeklerde kamburluga yol actigi i okudum ve vazgectim zaten kis bebegi olcak bebeklerkmiz kisin da mecbur kalmadikca ben disari cikmam hamile degilken bile cok cikmazdim ben kisin zaten araba yok cunku.Ilk bebek oldugu icin tecrübem yok ama liteway tam yatan bir araba ve 0+ itibari ile kullanılıyor diyorlar ama ben minicik bebeğin icinde rahat edemeyeceğini düşünüyorum. Heleki ilk aylarda daha sıkışık kucak tarzı yerleri sevdikleri için puset uygun olur dedim ve aldım. Bide dışarı çıkarken evde giydirip pusete koyar direk indiririm yada eve geldiğimde uyuyorsa direk eve çıkarırım rahat olur. Ama pusette cok uzun saatler kalmasın diyor bazı uzmanlar. Kısacası bilemiyorum tatlım.
aynen cnm bakmak sarttinyrose canım bugun bebek mağazasında gezinirken satıcı bize bir kaç araba gösterdi. Biri de tiny lovedi. Litewayle kiyaslanamaz bile daha kaliteli ve fonksiyonlu bir araba ama mesela ana kucagi cok agir geldi bana hani pusetle uzun mesafe gidilmez. Tek basina bile agir geldi bana ki bebek olunca sadece eve gotur getir olabilir. Ben hem ana kucağını tut hem arabayi katla taşı yapamam mesela. bu kismi sadece sana bakarak takip kullanabiliyosun, diger oto koltugu olan aparatini cift yönlü kullanabiliyosun. Icinde bir bebek bakim omuz cantasi var, ayaga gecirmek icin tulumu ve yagmurlugu var. Sallanabilir alt bazasi var bu hosuma gitmedi mesela, sanki problemli gibi duruyor. Katlanmasi falan da iyi gibi diğer travel sistemlere gore hafifmis. Saplari baston araba sapi gibi her yone donuyor ve istedigin konumda kullaniyorsun. Bir de ara bari var onu takinca düz bir tutma alanı oluyor sürümü daha rahat. Mutlaka magazada gorup bakman lazım arabalara, bazen hiç aklinda olmayan bir model gosteriyorlar aklın celiniyor.
harika bayildim masallah gule gule kulanin insallah hele emzirme koltugu al karsjna seyret nasil cici
cnm ben de puaeti cok istiyordum ama doktorlar onermiyormus yeni dogan bebekler hep yan yatar pozisyonda olmaliymis puaey de oturur vaziyette olduklari icin kamburluk yapiyormus hatta pusetli arabada uyumasina sakin izin vermeyin eve gelince hemen yatirin diyorlarmisCnm dogru dusunmussun ben kesinlikle pusetten yanayim tecrubeyle sabit. Pusetle bebegi heryere tasirsin uyusada sorun olmaz gittigin yerde bile indirmeden pusetinde uyur. Cok buyuk kolaylik. Ben evimde bile anakucagi almamistim pusette yattigi cok oldu hafifte ileri geri sallaniyodu.bebekler o sekli cok seviyorlar rahat ediyorlar.
cnm tursu yiyosan yeme kasindirimiskizlar gobegimin yanlari cok kasiniyo.yarin doktora gtcem ama dayanacak gibi degil.bi oneriniz var mi gecmesi icin
olmaz miKızlar sizde daralma sıcak basması oluyor mu dün mahvaldum ya cok daraldm
ben normalde de on yikama gozune beyaz sabunlari rendeleyip suyla kaynatip jel kivamina getiriyorum bebegin giysilerini de sabunla yikicam.Hepsini hacışakir bebe toz sabun ile yıkattım
kaynanam diktirdi bile ben de bisey demedim altina sererim yumusakca ya da ilerde lazim olur kullanirim nasilsa bosver hevesi varsa yaptirsin ilerde kullanirsin bende kundak yapicam bi de el orgusu kadifemsi bi bebek battaniyemiz var onu sericem.yorgan agir olurAnnem yorganıni yaptiracak bebegin tutturdu yorgansiz olmaz git begen al diktircem die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?