2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kalan eksiklerimin listesini çıkardım. Denk geldikten indirimli olanları alırım artık. Unuttuğum yoksa bunlarda son ihtiyaçlar. Bazilarinda daha markaya karar veremedim ama.

Küvet için file yada sünger

Banyo için kova
Şampuan (unibaby köpük)
Pisik kremi ( sudocrem)
Tirnak makası
Deterjan?
Islak mendil( unibaby )
Alt acma (sleep)
Emzik ?
Ateş ölçer?
Halı
Perde
Duvar kağıdı

Gecelik 2 tane
Pijama takımı
Terlik
Lohusa kulodu(depend)
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Gogus kalkani (avent)
Gögus kremi (garmascan yada lansinoh)

Desene ayni durumdayiz bende oleyim ya evde klimada yok daralyrm iyice mahvoldum kis ayi gelse biran once

Aynen bende pisiyorun kafami buz dolabna sokcam o derece aynen hic sorma iyiki kis ayndayz lohusalkta bu havalr hic cekilmezdi

tinyrose canım bugun bebek mağazasında gezinirken satıcı bize bir kaç araba gösterdi. Biri de tiny lovedi. Litewayle kiyaslanamaz bile daha kaliteli ve fonksiyonlu bir araba ama mesela ana kucagi cok agir geldi bana hani pusetle uzun mesafe gidilmez. Tek basina bile agir geldi bana ki bebek olunca sadece eve gotur getir olabilir. Ben hem ana kucağını tut hem arabayi katla taşı yapamam mesela. bu kismi sadece sana bakarak takip kullanabiliyosun, diger oto koltugu olan aparatini cift yönlü kullanabiliyosun. Icinde bir bebek bakim omuz cantasi var, ayaga gecirmek icin tulumu ve yagmurlugu var. Sallanabilir alt bazasi var bu hosuma gitmedi mesela, sanki problemli gibi duruyor. Katlanmasi falan da iyi gibi diğer travel sistemlere gore hafifmis. Saplari baston araba sapi gibi her yone donuyor ve istedigin konumda kullaniyorsun. Bir de ara bari var onu takinca düz bir tutma alanı oluyor sürümü daha rahat. Mutlaka magazada gorup bakman lazım arabalara, bazen hiç aklinda olmayan bir model gosteriyorlar aklın celiniyor.

amin amin insallah Rabbim yasatmasin tas agrisi cok zordur eminim
ben de kabizlik agrisi cektim ama tas agrisi daha zor ve benim de korkum son 3 ay karnimiz iyice buyudukce bebek baski yaptokca insallah tas bizi zorlamaz
hepimiz aldiklarimizi güle güle kullanalim insallah hepsi hallolur yeterki biz anneler ve bebeklerimiz sag salim olalim

Kızlar iyi pazarlar. Erken henüz ama karar veren varsa kıyafetleri yıkamak için ne kullanacaksınız?

Bende dalan roxy ile yıkayacağım, gerçi daha alışverişe başlamadım.

Kac gündür oglumun okul malzemeleri için hepsiburada da gezinip duruyorum. Gözüme şu bebek arabası çarptı.

Travel sistem alacak olan arkadaşlar buna da bakın derim. Farkli olarak oturma ünitesine takılan extra mama tablası, oturma ünitesi ve taşıma oto koltuğu ile uyumlu sallanma aparatı var:

https://www.hepsiburada.com/pierre-...MIsbDus5yd3QIVTavtCh0x_gnREAEYASAEEgKzbPD_BwE

Amin canim insallah, evet doktorum da bebek buyudukce baski yapacak tekrar tas oynayabilir dedi olmaz insallah bir daha evet saglik olsun da hersey olur

Amin canim insallah, evet doktorum da bebek buyudukce baski yapacak tekrar tas oynayabilir dedi olmaz insallah bir daha evet saglik olsun da hersey olur
valla korkuyorum ben de cnm yasayacagkmiz varsa yasicaz mecbur ama simdiki aklim olsa hamilelikten once ne sorunjm varsa halletmeye calisirdim tasimi aldirirdim reflü tedavisi olurrdum vs..
bebisleri saglikla kucagimiza alalim da bugunleri unutalim insallah

cnm ben de pusetin sagliksiz oldugunu bebeklerde kamburluga yol actigi i okudum ve vazgectim zaten kis bebegi olcak bebeklerkmiz kisin da mecbur kalmadikca ben disari cikmam hamile degilken bile cok cikmazdim ben kisin zaten araba yok cunku.
e arabamiz yok ev asansorlu degil puaet de sagliksiz madem ben hafif bi araba alicam ya liteway ya baby2go cool stroller ya da baska bi araba
liteway bana performansina gore pahali geliyo o kadar para deger mi bilmiyorum gormem lazjm
babay2go stroller da vidoyunizledkm uatune adam oturuyor bisey olmuyor tekerlegj de litewayden daha iyi gibi ve latlanisi mukemmel canta gibi tasiyosun kilifi bile var gerek yok ama hos yani
800 civari fiyati bakalim gormeyi istiyorum ama daha erken bi ay daha gecsin bakalim gidicem insallah su sicaklarda bj yere gitmek iskence resmen hemen basim donuyor

aynen cnm bakmak sart
cnm puaete sagliksiz diyorlar ya bebeklerde kamburluga yol aciyormus yeni dogan bebeklerin oturmasi sakincaliya pusetlerde oturur vaziyette oluyorlarmis bend evazgectim pusetli arabadan zaten kis annesiyiz nasipse insallah mecbur kalmadikca arabamizda yok sdisari cikmayiz
dusunuyorum araba yok ev asansorlu degil e ben o zmn napiyim travel sistemi amca bana yük tek basima hic bi yere gidemem.
litewayin de tekerlegi hic hosuma gitmiyor ya sanki takilcak tokezlicek gibi
baby2go cool stroller daha bi cazip gekiyo katlanisi hafifligi tekerlekleri falsn adam oturuyo ustune bjsey olmuyo videoda izledim.ama iste bebek rahat yatar mi bilemiyorum yatar heralde ya
dedigin gibi gidip gorunce belki hic aklimda olmayam arabayi alicam belli olmaz ama 800 den fazla alamam o kesin.
hem dayanikli hem hafif olsun yeter tek basima gidebilmeliyim biyerlere rahatca

Koalina cnm biz sepet besigi 2 el aldik.zaten bu minik besikler en fazla1 yasina kadar kullanilabiliyor.hatta salandigi icin bebek ayaklaninca dusme tehkikesi yasayacagi icin 5 6 aya kadar kullanildigi da oluyor.
kisa sureli oldugu icin yenisine 600 gibi bi fiyat vermek istemedim 5 6 ay sonra veya 1 yil sonra gidisata gore biz de satariz.
bi de maddiyatla alakali bi durum gonul isterki gidekim herseyin en iyisini alalim ama bebek giysileri minnacik ama bizim giysilerden bile pahali.zaten bezine güc yetmiyo zirt birt degistiricez.
ben arabayi da 2.el dusunuyordum ama ilk bebegim ve ne malum 2.bebegim de olursa ona kullanirim satmam o yuzden 1.el alicam ama ahim sahim bisey olmicak 800 e kadar butce var annemler alicak zaten.
seneye de tasinmayi dusnuyoruz seneye insallah montessori yatak alicam bebegimin odasini o vakit yapicam.dolabini yatagini yeni alicam.
sadece kisa sureli kullancan bisey icin cidden yenisinj almaya gerek yok bence.bebek kullanmis sonucta ne yapmis olabilir ki.zatem kenar korumaligini falan ben yaptiriyorum onlarin fiyati bile 100-150 arasi e besigin fiyatiyla oluyo mu 700 800 ben besigi 250 ye aldim
benim de kendi ailem alma dedi ama dinlemedim benim butcem bunu gerektiriyosa mecbur alirim.
herseyini 2.el tabiki almazsin ama bazi seyler alinabilir bence

cnm ben de puaeti cok istiyordum ama doktorlar onermiyormus yeni dogan bebekler hep yan yatar pozisyonda olmaliymis puaey de oturur vaziyette olduklari icin kamburluk yapiyormus hatta pusetli arabada uyumasina sakin izin vermeyin eve gelince hemen yatirin diyorlarmis
ben de o yuzden vazgectim puset yerine de artik babynest alabilirim ya bakalim onj da hic istemiyorum ama bakalim sona biraktim

Kızlar sizde daralma sıcak basması oluyor mu dün mahvaldum ya cok daraldm
olmaz mi
sicaktan disari cikamiyorum basim fena donuyor sicakta.
bu hafta da hastaneye gitcem nasil gitcem bilmiyorum hic gidesim yok ama gitmem lazim off
benim ayaklarimin alti yaniyor
her gece yatmadan once de muhakkak dus aliyorum ilik suyla az rahatlatiyo

Hepsini hacışakir bebe toz sabun ile yıkattım
ben normalde de on yikama gozune beyaz sabunlari rendeleyip suyla kaynatip jel kivamina getiriyorum bebegin giysilerini de sabunla yikicam.
yumusatici kendimize de kullanmiyorum bebege asla kullanmicam enfeksiyon yapiyor.
gecen haci sakirin tozunu gordum ilk kez alsammi dedim kararsiz kaldim nette baktim kalinti birakiyor deyince vazgectim sem memnun kaldin mi ?

Annem yorganıni yaptiracak bebegin tutturdu yorgansiz olmaz git begen al diktircem die
kaynanam diktirdi bile ben de bisey demedim altina sererim yumusakca ya da ilerde lazim olur kullanirim nasilsa bosver hevesi varsa yaptirsin ilerde kullanirsin bende kundak yapicam bi de el orgusu kadifemsi bi bebek battaniyemiz var onu sericem.yorgan agir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…