- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.821
Ablam çok gülüyor doymak bilmiyorum dediğime o yemek yemeyi çok sever zayıf olmayıda ama biraz tombikAyyyyy aynı ben balık gibi doyma hissimi kaybettim 10 kilo aldım bendeeee
Tansiyonun düşük mü çıkıyor yüksek mi yaniÇok sağol cnm Allah razı olsun. Ara ara bende fenalaşıyorum birden baş dönmesiyle mide bulantısı ter bastırıyo tansiyona bagliyorum ama bilemiyorum olmayadabilir. ilk gebeliğimdede bikaç sefer oldu hatta hep sağlık ocağındaki kontrol sıramda sıra beklerken yaşandı, içeriye girip tansiyonumu ölçtüklerinde hemşire çok kızmştı fenalaştığın halde dışarda bide sıramı bekliyosun direk içeriye gireceksin demişti, ama şükür doğumumu normal haftada yaptım.2 hafta önce yine bi fenalaştım tansiyon aletinin pili yokmuş ölçemedik eşim kahvaltıya gel otur 2lokma ye düzelirsin diyip pek önemsemedi ama ben okadar halsizdimki olduğum yerde uyuyakaldım.dün akşam tekrar bi kötüledim eltimi duyunca kafaya dank etti galiba, hayırdır noldu birden ter döktün fenalaştın die soruyo.bendede malesefki kilo fazlalığım var.şuan iyi gittim gibi 6ayda 6 kilo ama bundan sonra daha çok alıcam die tırsiyorum, oğlumda 14kg almıştım bunda bakalım nolucak://
ismine karar verdiniz mi canımEvet canım benimde kızım olacak inşallah. Bu eşler isim olayına bizden daha çok müdahil:)
Evet canım bir onun bir benim istediğim iki isim oldu o yüzden. Ayşe Asya da karar kıldık. Duracağından eminin o konuda güveniyorum :)=) inşaAllah sözünde durur canım. siz karar verdiniz mi isime?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım ne güzel anlaşıyorsanız =)Evet canım bir onun bir benim istediğim iki isim oldu o yüzden. Ayşe Asya da karar kıldık. Duracağından eminin o konuda güveniyorum :)
Bende öyleyim maalesef oğlumda kiziyorum birden sonra pişmanlık oluyorkızlar sizlerde var mı bilmiyorum amainanılmaz sinir küpüyüm ben herşeye değil ama tahammülümün kalmadıgı zamanlarda kendimi tanıyamıyorum
Günaydın canım, yaaa aynı problem bende de var ama beni aşırı rahatsız ediyor uzanırken kalkarken sağ ve sol kalça kemiklerimde batma oluyor zaten uzun süredir ostracare kullanıyorum anlamadım. Dün yere oturdum ve resmen kalkamadım. Doktora gittiğimde sormuştum kalça kemiklerin açılıyor yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor vücut dedi ama sonuna kadar böyle ağrı olursa dayanamam yürürken bile aniden giriyor ağrı ve duraksıyorum, ne yapacağım yaa
Çok sağol cnm Allah razı olsun. Ara ara bende fenalaşıyorum birden baş dönmesiyle mide bulantısı ter bastırıyo tansiyona bagliyorum ama bilemiyorum olmayadabilir. ilk gebeliğimdede bikaç sefer oldu hatta hep sağlık ocağındaki kontrol sıramda sıra beklerken yaşandı, içeriye girip tansiyonumu ölçtüklerinde hemşire çok kızmştı fenalaştığın halde dışarda bide sıramı bekliyosun direk içeriye gireceksin demişti, ama şükür doğumumu normal haftada yaptım.2 hafta önce yine bi fenalaştım tansiyon aletinin pili yokmuş ölçemedik eşim kahvaltıya gel otur 2lokma ye düzelirsin diyip pek önemsemedi ama ben okadar halsizdimki olduğum yerde uyuyakaldım.dün akşam tekrar bi kötüledim eltimi duyunca kafaya dank etti galiba, hayırdır noldu birden ter döktün fenalaştın die soruyo.bendede malesefki kilo fazlalığım var.şuan iyi gittim gibi 6ayda 6 kilo ama bundan sonra daha çok alıcam die tırsiyorum, oğlumda 14kg almıştım bunda bakalım nolucak://
Ben kullaniyorum canim ama devlet odemiyo benimkini para vererek aldim.
Bende şimdi eczaneye sordum ödemiyor evet sgk. 55tl dedi. Toz ve tablet varmış. Doktor fark etmez istediğini al dedi. Siz hangisini kullaniyorsunuz?canım ben de onu kullanıyorum da devlet karşılamıyor sanırım. dediğin gibi çok pahalı
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımızaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım ne güzel anlaşıyorsanız =)
Nasipse Deren olacak inşallah cnm.ismine karar verdiniz mi canım
Civil Ankarada var mı acaba hiç görmdimBen uzun kollu ve kisa kollu aldim. Bizim ev baya sicak kisa da giydiririm.dun civilden yine aldim haftanin urunuymus 7tldi bence gayet guzel zaten giycegi ne kadar.
benimki evden çıkacak canım. 3.ayımız bitmeden ben işe başlayacağım bebiş için de anneanneye gidip gelmeler başlayacak.Bende kısa kollu aldım bilerek yeterli olacaktır diye düşünüyorum zaten kış günü evden çıkmayacakki. Uzun kollu üzerine tulum düşüncesi fazla geldi bana
canım beremiz falan çok var ucuz yollu tek body aradım lcw'de yoktu.Canim ben lcw den aldım netten tulum içine uzun kollu zıbın bere. hem de çok sık bir kılıf içinde geldi abiye kıyafetler gibi tavsiye ederim. Penyesi de güzel
bizim ev de sıcak oluyor aslında ama bir tereddüt ettim bilemedimbenim kızım da kısa doğru doğdu ben hep atlet gibi askılı citcitli badi giydirdim alttan üstüne de uzun kollu penye ve pijama ama ben hep sardım belli bir aya gelene kadar kundak yaptım yani sonra biraz büyüyünce de eşofman takımı giydirdim üşümedi hiç ev de doğalgazlı olunca iyi oluyordu
suda eriyen toz kullanıyorum canımBende şimdi eczaneye sordum ödemiyor evet sgk. 55tl dedi. Toz ve tablet varmış. Doktor fark etmez istediğini al dedi. Siz hangisini kullaniyorsunuz?
benim de derineceNasipse Deren olacak inşallah cnm.
Sabahtan beri işyerinde cebelleşiyorum valla otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor canım çıktıSağlıkla bi dogursaydik bebeleri. Zaten bel fitigimdan dolayi 3 ay yattim nerdeyse simdilerde daha iyiyim dedim bu sefer bilek ağrılarım başladı. Gece uykudan uyaniyorum agridan o derece. Neyse dedim baska derdimiz olmasin son 3 ay çekeriz bunuda bu sefer kalça kemigim başladı. Resmen bıçak sokuyorlar sanki. Hepimize geçmiş olsun valla yapicak birsey yok. Analık zor iş
O da güzel maşallah cnm.benim de derinece
Normalde bi tık düşük çıkar ama ilk hamilelikte bikaç sefer aksine yüksek çıkmıştı.bu seferde aynı şikayetleri ara ara yaşadım oyüzden tansiyonumun yükseldiğini tahmin ediyorum ama inanirmisin önemsemediğimizden hiç o anda ölçmeye kalkmadik. bakarsan şaka gibi altüstü bi pil alınacak eşim onu bile benden bekliyo bende koşturmadan unutuyorum ama maça gelince hiç erinmez iş çıkışı o yorgunlukla taa ist.karşıya Gs maçına gider gecede 1de anca eve varır.Tansiyonun düşük mü çıkıyor yüksek mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?