2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tansiyonun düşük mü çıkıyor yüksek mi yani

Evet canım bir onun bir benim istediğim iki isim oldu o yüzden. Ayşe Asya da karar kıldık. Duracağından eminin o konuda güveniyorum :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım ne güzel anlaşıyorsanız =)

Reactions: 114

Sağlıkla bi dogursaydik bebeleri. Zaten bel fitigimdan dolayi 3 ay yattim nerdeyse simdilerde daha iyiyim dedim bu sefer bilek ağrılarım başladı. Gece uykudan uyaniyorum agridan o derece. Neyse dedim baska derdimiz olmasin son 3 ay çekeriz bunuda bu sefer kalça kemigim başladı. Resmen bıçak sokuyorlar sanki. Hepimize geçmiş olsun valla yapicak birsey yok. Analık zor iş

Kilonun azida çoğu da zor desene. Ben 2 kilo aldim aslında istahim yok hiç. Ama başlangıç kilom yuksek işte. Normalde hep düşüktür tansiyonum 5/9 falan gelir bu aralar 6/11 geliyor. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza.

Ben kullaniyorum canim ama devlet odemiyo benimkini para vererek aldim.

canım ben de onu kullanıyorum da devlet karşılamıyor sanırım. dediğin gibi çok pahalı
Bende şimdi eczaneye sordum ödemiyor evet sgk. 55tl dedi. Toz ve tablet varmış. Doktor fark etmez istediğini al dedi. Siz hangisini kullaniyorsunuz?

Ben uzun kollu ve kisa kollu aldim. Bizim ev baya sicak kisa da giydiririm.dun civilden yine aldim haftanin urunuymus 7tldi bence gayet guzel zaten giycegi ne kadar.
Civil Ankarada var mı acaba hiç görmdim

Bende kısa kollu aldım bilerek yeterli olacaktır diye düşünüyorum zaten kış günü evden çıkmayacakki. Uzun kollu üzerine tulum düşüncesi fazla geldi bana
benimki evden çıkacak canım. 3.ayımız bitmeden ben işe başlayacağım bebiş için de anneanneye gidip gelmeler başlayacak.

Canim ben lcw den aldım netten tulum içine uzun kollu zıbın bere. hem de çok sık bir kılıf içinde geldi abiye kıyafetler gibi tavsiye ederim. Penyesi de güzel
canım beremiz falan çok var ucuz yollu tek body aradım lcw'de yoktu.

bizim ev de sıcak oluyor aslında ama bir tereddüt ettim bilemedim

Bende şimdi eczaneye sordum ödemiyor evet sgk. 55tl dedi. Toz ve tablet varmış. Doktor fark etmez istediğini al dedi. Siz hangisini kullaniyorsunuz?
suda eriyen toz kullanıyorum canım

Sabahtan beri işyerinde cebelleşiyorum valla otursam ağrıyor yürüsem ağrıyor canım çıktı inşalllah dönemseldir ve devamlı olmaz başka bir şey diyemiyorum. Sağol canım aynen hepimize geçmiş olsun

Merhaba kızlar ben dr dan geldim 1176 gram 39 cm olmuş kızım Dr kilosu bir hafta geriden geliyor dedi genetik de olabilir ince uzun bir kız olacak gibi ama iki hafta sonra tekrar kontrole geleceksin ve bu sürede proten ağırlıklı besleneceksin dedi kan ilacı kullanmama rağmen kan degerlerim hala düşmüş B12 ve d vitamide düşünce takviyeye başladık kan ilacını şişede sıvı olandan verdi sabah akşam içeceğim haftada bir kere B12 iğnesi vurulacagim d vitamini sprey verdi günde 4 defa dil Atina sikacagim aslında ben bu ay somon yemedim ara ara süt,yumurta ve yoğurtuda azalttım denk gelmedi sanırım kilo alımı o yüzden az oldu daha çok dikkat edeceğim bundan sonra et süt yoğurt bakliyat bol bol yememi onerdi

kizlar dun bulanti hapimi almayim dedim.sonrasinda kustum aksam ne yediysem cikti.bende hapimi aldim.ardindan tansiyonum biraz dustu normale bindi sonra.ve vucut agrim basladi.gece uyurken de bayagi terlemistim demekki usuttum ki terledim diye dusundum.sabah banyo oldum.
karnim ve sirtim da agrimaya basladi sirtima vuruyo sanirim.gaz sancisi gibi degil kabizlik gibi de degil.
zencefilli balli limonlu cay yaptim onu iciyorum kizlar
yarina randevu alicam kadin dogumcumdan
baska neler yapip icsem ki nane limon falan olur mu karin agrisi canımı sıkıyor

Tansiyonun düşük mü çıkıyor yüksek mi yani
Normalde bi tık düşük çıkar ama ilk hamilelikte bikaç sefer aksine yüksek çıkmıştı.bu seferde aynı şikayetleri ara ara yaşadım oyüzden tansiyonumun yükseldiğini tahmin ediyorum ama inanirmisin önemsemediğimizden hiç o anda ölçmeye kalkmadik. bakarsan şaka gibi altüstü bi pil alınacak eşim onu bile benden bekliyo bende koşturmadan unutuyorum ama maça gelince hiç erinmez iş çıkışı o yorgunlukla taa ist.karşıya Gs maçına gider gecede 1de anca eve varır.
Ama genelleme yaparsak şükür sorun gözükmüyo gibi inş bundan sonrada olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…