- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.781
Cok geçmiş olsun canım. En kisa sürede güzel haberler alırsın eminim. Bu ani tansiyon hikayeleri beni çok etkiliyor. Ilk aldığım sey tansiyon aleti olmuştu daha 3 ay olmadan. Hergün olcuyorum bende. Kilomda var diye tedirginim biraz.Hayırlı akşamlar kızlar. bugün eltimi ankaradaki arastirmaya sevkedip acil doğuma almışlar, bebişimiz 32 haftalik 1.5 kg mış kuveze almışlar şükür durumu iyiymiş, anneninde hâlâ tansiyonu düşmediğinden yoğun bakıma almışlar ama sabaha kendi odasına alırlar herhalde diolar. Düşüncesi bile korkutuyo insanı, Rabbim hepimize kuzularımızı zamanında sağlıkla hayirla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
Ins cnm blrz :)Yerine göre değişiyor kira durumları zor olan yerlerde var malesef :) fiyat yüksek gerçekten umarım en kısa zamanda bulursunuz :)
Ben kullaniyorum canim ama devlet odemiyo benimkini para vererek aldim.Günaydın kızlar, magnezyum kullanan vardı birkaç kisi diye hatirliyorum. Hafta başından beri sol kalça kemigimde ani batma şeklinde agrilar oluyor. Doktora yazdim magnezyum al dedi. Mg diasporal yazmış. Bunu sgk karşılıyor mu? 65tl falan sanırım fiyatı. Karsiliyorsa gidip devlete yazdiririm o kadar para vermiyim bosuna.
Ben alışveriş yapıyorum canım güvenilir. Joker zaten e-bebek gibi bir mağaza. Bu da mağazanın internet sitesi.Fiyat cok iyiymis. Ikilisi de indirimde. Bu siteden hic alisveris yapmadim guvenilir mi ki acaba.
canım ben de onu kullanıyorum da devlet karşılamıyor sanırım. dediğin gibi çok pahalıGünaydın kızlar, magnezyum kullanan vardı birkaç kisi diye hatirliyorum. Hafta başından beri sol kalça kemigimde ani batma şeklinde agrilar oluyor. Doktora yazdim magnezyum al dedi. Mg diasporal yazmış. Bunu sgk karşılıyor mu? 65tl falan sanırım fiyatı. Karsiliyorsa gidip devlete yazdiririm o kadar para vermiyim bosuna.
Ben uzun kollu ve kisa kollu aldim. Bizim ev baya sicak kisa da giydiririm.dun civilden yine aldim haftanin urunuymus 7tldi bence gayet guzel zaten giycegi ne kadar.yazın alışveriş yaptığım için tulumların içine giyinsin diye hep kısa kollu ve askılı çıtçıtlı bodyler almıştım. Ama şimdi bile o kadar soğuk ki üşür bunlarla kış ortasında çocuk diye düşünüyorum. Uzun kollu body almak lazım sanırım. Biraz internetten baktım da e-bebekte falan hiç kalmamış yenidoğan uzun kollu. siz ne aldınız kızlar?
Günaydın canım. Benim 25+0 daki kontrolümde 917 gr 34 cm di dr normal güzel dedi hatta gelişimine.Günaydın kızlar. 26+1 im ama sabahki kontrolde bebek 4 gün ileride çıktı yine. 963 gram olmuş. Boyu da 35 cm.
Günaydın canım, yaaa aynı problem bende de var ama beni aşırı rahatsız ediyor uzanırken kalkarken sağ ve sol kalça kemiklerimde batma oluyor zaten uzun süredir ostracare kullanıyorum anlamadım. Dün yere oturdum ve resmen kalkamadım. Doktora gittiğimde sormuştum kalça kemiklerin açılıyor yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor vücut dedi ama sonuna kadar böyle ağrı olursa dayanamam yürürken bile aniden giriyor ağrı ve duraksıyorum, ne yapacağım yaaGünaydın kızlar, magnezyum kullanan vardı birkaç kisi diye hatirliyorum. Hafta başından beri sol kalça kemigimde ani batma şeklinde agrilar oluyor. Doktora yazdim magnezyum al dedi. Mg diasporal yazmış. Bunu sgk karşılıyor mu? 65tl falan sanırım fiyatı. Karsiliyorsa gidip devlete yazdiririm o kadar para vermiyim bosuna.
Bende kısa kollu aldım bilerek yeterli olacaktır diye düşünüyorum zaten kış günü evden çıkmayacakki. Uzun kollu üzerine tulum düşüncesi fazla geldi banayazın alışveriş yaptığım için tulumların içine giyinsin diye hep kısa kollu ve askılı çıtçıtlı bodyler almıştım. Ama şimdi bile o kadar soğuk ki üşür bunlarla kış ortasında çocuk diye düşünüyorum. Uzun kollu body almak lazım sanırım. Biraz internetten baktım da e-bebekte falan hiç kalmamış yenidoğan uzun kollu. siz ne aldınız kızlar?
Haftasına göre seninki de ileride galiba canımGünaydın canım. Benim 25+0 daki kontrolümde 917 gr 34 cm di dr normal güzel dedi hatta gelişimine.
Değil işte haftasıyla uyumlu dedi doktor hatta gelişimi güzel dedi. Sana niye öyle söylemiş anlamadım.Haftasına göre seninki de ileride galiba canım
İnternetten bak canım istersen haftalık gelişimlerine seninkide bormal geldi bana çünkü. Pazartesi kontrolüm var yine sorarım doktora. Kaç olmuş diyeHaftasına göre seninki de ileride galiba canım
Son adet tarihi girince öyle çıkıyor zaten. Nette de öyle. Senin sat kaç?Değil işte haftasıyla uyumlu dedi doktor hatta gelişimi güzel dedi. Sana niye öyle söylemiş anlamadım.
Aynen canim normal bir sirt cantasi al. Hatta renk olarak da esimle birlikte kullanabileceğimiz bir renk alicam.Normal sirt cantasi bende bakcm ole cantalsr kazik cnm 100 den asagi yok ya normal alrm icerigi genis olan yeter bana:) canm sen benim durumu bilsen nasl yapcksn dersn esim isi nedenyle izmire gitti bir ay snra ben gitcm dogums tekrr izmire doncm snra burda anca 2 hafta kalr tekrr izmire doncem cock odasi yapamcm morlm ona bozk biraz ole anlcn karmask benim durumlarkiz vrsyde sorcm illa bebek mevludu yaplmasina gerek var mi izmirde kmsem yok yapamcm o yuzden
yazın alışveriş yaptığım için tulumların içine giyinsin diye hep kısa kollu ve askılı çıtçıtlı bodyler almıştım. Ama şimdi bile o kadar soğuk ki üşür bunlarla kış ortasında çocuk diye düşünüyorum. Uzun kollu body almak lazım sanırım. Biraz internetten baktım da e-bebekte falan hiç kalmamış yenidoğan uzun kollu. siz ne aldınız kızlar?
Rabbim güç kuvvet versin allah yardımcıları olsun.Ayy yavrum ya 1.5 kilo minnacıktır rabbim acil şifalar versin anneside tez zamanda çıksın yoğun bakımdan sütü gelsin faydalı olsun yarasın inşallah bebişe çok geçmiş olsun
Aynen canim normal bir sirt cantasi al. Hatta renk olarak da esimle birlikte kullanabileceğim bir renk alicam.
Senin mevzuuna gelince allahkolaylık versin canim. Söyle düşün sonuçta sana en iyi gelecek olan insan şuan esin. Aklınız birbirinizde kalmaz. Değişiklik olur hem izmir çok güzeldir. Oda için de uzulme sak8n, bende musait oldugumuz halde oda yapmadik sadece bir park yatak aldık yatak odamızda bizimle beraber yatıcak kuzumuz. Odasını da 2 sene sonra yapmayı düşünüyoruz. Mevlut olayını ben de memlekette yapacağım çünkü burda bizim de kimsemiz yok, biz de iş için farklı sehirdeyiz ailemizden uzaktayız. Hele bir al kucağına sağlıcakla mevlut sonra oluştursun bir şekilde. Olmazsa da bir hayır işlersin.muhim olan niyet kuzum. Bizim Hastaneye bile aileler dışında gelecek kimse yok hastane odasına bile çok ozeniyordum ama kapı süsü ve çikolata disinda yapmicam bisey. Kisa gelecegi ve evimden baska yerde rahat edemeyecegim icin memlekette degil burda dogum yapacagim. Yeter ki sağlıcakla gelsin bebislerimiz onun dışında hiçbirşeyin önemi yok. Gerisi her turlu hollolur sikma canini. Ve su anlarin tadini cikarmaya calis. Icinde atan kalbin huzurunu hicbirseyin bozmasina izin verme.
5 mart canımSon adet tarihi girince öyle çıkıyor zaten. Nette de öyle. Senin sat kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?