2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok geçmiş olsun canım. En kisa sürede güzel haberler alırsın eminim. Bu ani tansiyon hikayeleri beni çok etkiliyor. Ilk aldığım sey tansiyon aleti olmuştu daha 3 ay olmadan. Hergün olcuyorum bende. Kilomda var diye tedirginim biraz.

Ben kullaniyorum canim ama devlet odemiyo benimkini para vererek aldim.

canım ben de onu kullanıyorum da devlet karşılamıyor sanırım. dediğin gibi çok pahalı

yazın alışveriş yaptığım için tulumların içine giyinsin diye hep kısa kollu ve askılı çıtçıtlı bodyler almıştım. Ama şimdi bile o kadar soğuk ki üşür bunlarla kış ortasında çocuk diye düşünüyorum. Uzun kollu body almak lazım sanırım. Biraz internetten baktım da e-bebekte falan hiç kalmamış yenidoğan uzun kollu. siz ne aldınız kızlar?

Ben uzun kollu ve kisa kollu aldim. Bizim ev baya sicak kisa da giydiririm.dun civilden yine aldim haftanin urunuymus 7tldi bence gayet guzel zaten giycegi ne kadar.

Günaydın canım, yaaa aynı problem bende de var ama beni aşırı rahatsız ediyor uzanırken kalkarken sağ ve sol kalça kemiklerimde batma oluyor zaten uzun süredir ostracare kullanıyorum anlamadım. Dün yere oturdum ve resmen kalkamadım. Doktora gittiğimde sormuştum kalça kemiklerin açılıyor yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor vücut dedi ama sonuna kadar böyle ağrı olursa dayanamam yürürken bile aniden giriyor ağrı ve duraksıyorum, ne yapacağım yaa

Bende kısa kollu aldım bilerek yeterli olacaktır diye düşünüyorum zaten kış günü evden çıkmayacakki. Uzun kollu üzerine tulum düşüncesi fazla geldi bana

Aynen canim normal bir sirt cantasi al. Hatta renk olarak da esimle birlikte kullanabileceğimiz bir renk alicam.
Senin mevzuuna gelince allah kolaylık versin canim. Söyle düşün sonuçta sana en iyi gelecek olan insan şuan esin. Aklınız birbirinizde kalmaz . Değişiklik olur hem izmir çok güzeldir. Oda için de uzulme sakin, bizde musait oldugumuz halde oda yapmadik sadece bir park yatak aldık yatak odamızda bizimle beraber yatıcak kuzumuz. Odasını da 2 sene sonra fln yapmayı düşünüyoruz. Mevlut olayını ben de memlekette yapacağım çünkü burda bizim de kimsemiz yok, biz de iş için farklı sehirdeyiz ailemizden uzaktayız. Hele bir al kucağına sağlıcakla mevlut sonra okutursun bir şekilde. Olmazsa da bir hayır işlersin.muhim olan niyet kuzum. Bizim Hastaneye bile aileler dışında gelecek kimse yok hastane odasına bile çok ozeniyordum ama kapı süsü ve çikolata disinda yapmicam bisey. dogum Kişa gelecegi ve evimden baska yerde rahat edemeyecegim icin memlekette degil burda dogum yapacagim. Yeter ki sağlıcakla gelsin bebislerimiz onun dışında hiçbirşeyin önemi yok. Gerisi her turlu hollolur sikma canini. Ve su anlarin tadini cikarmaya calis. Icinde atan kalbin huzurunu hicbirseyin bozmasina izin verme.

Son düzenleme:

Canim ben lcw den aldım netten tulum içine uzun kollu zıbın bere. hem de çok sık bir kılıf içinde geldi abiye kıyafetler gibi tavsiye ederim. Penyesi de güzel

Ayy yavrum ya 1.5 kilo minnacıktır rabbim acil şifalar versin anneside tez zamanda çıksın yoğun bakımdan sütü gelsin faydalı olsun yarasın inşallah bebişe çok geçmiş olsun
Rabbim güç kuvvet versin allah yardımcıları olsun.
Kızlar biliyorum sabrediyoruz hrpimiz bir an once gelsin bebislerimiz istiyoruz amaa dua ederken biran önce carcabuk gelsin falan demeyin. Saglicakla vaktinde diye dua edin olur mu?

Termal biberon yeri olan çantalar çıkmış şimdi kullanışlı ben de almak istedim fakat cok pahalı geldi. Evdeki sırt çantasının içine düzenleyici almayı ya da kendim evde yapmayı düşünüyorum belki sizin icin de fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…