- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.841
Öyle Bi sıkıntın varsa madem pil alında evde takip et tansiyonunu ben hergün 3 öğün ölçmeye bşladım. Tansiyon problemim yok ama tedirgin oluyorum. Yüksek tansiyon iyi değil çünkü.Normalde bi tık düşük çıkar ama ilk hamilelikte bikaç sefer aksine yüksek çıkmıştı.bu seferde aynı şikayetleri ara ara yaşadım oyüzden tansiyonumun yükseldiğini tahmin ediyorum ama inanirmisin önemsemediğimizden hiç o anda ölçmeye kalkmadik. bakarsan şaka gibi altüstü bi pil alınacak eşim onu bile benden bekliyo bende koşturmadan unutuyorum ama maça gelince hiç erinmez iş çıkışı o yorgunlukla taa ist.karşıya Gs maçına gider gecede 1de anca eve varır.
Ama genelleme yaparsak şükür sorun gözükmüyo gibi inş bundan sonrada olmaz.
Aynen canım herşeyin kararı iyi ama malesef çoğu şey elimizde degil.bende 68.5 ile hamile kaldım snra 2kg verdim, 66.5 kilodan hesaplarsak 6kilo almışım enson haftasonu tartilmıştm 72.5 kiloydum. son 10gundur kilom sabit kalmış annemde bebek gelişemez bence kilosu düşük nie gerekli şeyleri yemiyosun diyip resmen besiye aldı ama haklıda nerdeyse hiç dikkat etmiyodum boş şeyler yiyomusum 5gündürde azar azar ceviz kuruyemiş süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum ama şu balık konusu işi bozuyo://Kilonun azida çoğu da zor desene. Ben 2 kilo aldim aslında istahim yok hiç. Ama başlangıç kilom yuksek işte. Normalde hep düşüktür tansiyonum 5/9 falan gelir bu aralar 6/11 geliyor. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız bebeklerimizi kucagimiza.
Ben osteo formula aldim internetten cnm 90 kapsul 65tldi sanirimBende şimdi eczaneye sordum ödemiyor evet sgk. 55tl dedi. Toz ve tablet varmış. Doktor fark etmez istediğini al dedi. Siz hangisini kullaniyorsunuz?
cnm tahin pekmez nar kivi et balik bunlar aldiriyormus kilo.kızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
et ve balık çok yiyorum aslında canım. her gün mutlaka 1 muz 3-4 ceviz 2 bardak süt içiyorum. Nar mevsimi değildi ama yavaştan geliyor nar da yerim. tahin pekmezi de hiç sevmem ama zorlayacağım. Ben 2.700 doğmuşum. Genetik olabilir evet.cnm tahin pekmez nar kivi et balik bunlar aldiriyormus kilo.
bir de genetik bence de bu kilo meselesi.mesela annen seni kac kilo dogurmus cnm ?
ya bende cok hastayim nane limon icsem nasil olur bebege bi zarari olur mu
zencefil bal limon cayi yaptim ictim de oksurugume biraz iyi gelir gibi oldu
ayrica saglikli olsun da cnm kilosu nasilsa yerine gelir onlari dert etme bence.saglik en onemlisi doktorun iyi diyosa daha fazla dusunme cnm
Canım sen gayet güzel besleniyormussun her bebek bir değil kiloda sağlık değil boşver sağlıklı beslendikten sonra kocaman doğmasada olur yeterli sağlıklı olsunet ve balık çok yiyorum aslında canım. her gün mutlaka 1 muz 3-4 ceviz 2 bardak süt içiyorum. Nar mevsimi değildi ama yavaştan geliyor nar da yerim. tahin pekmezi de hiç sevmem ama zorlayacağım. Ben 2.700 doğmuşum. Genetik olabilir evet.
geçmiş olsun sana da canım. Nane limon zencefil bal bunlar zararı olan şeyler değil kaynatıp içebilirsin.
Civil bildigim kadariyla kecioren ve sincanda var cnm. Ben eskisehirden aldim. Bide bebisin kilosu icin et ye cnm.Civil Ankarada var mı acaba hiç görmdim
benimki evden çıkacak canım. 3.ayımız bitmeden ben işe başlayacağım bebiş için de anneanneye gidip gelmeler başlayacak.
canım beremiz falan çok var ucuz yollu tek body aradım lcw'de yoktu.
bizim ev de sıcak oluyor aslında ama bir tereddüt ettim bilemedim
suda eriyen toz kullanıyorum canım
dikkat ediyorum yediklerime baya ama 771 gram deyince baya şaşırdım. Burda herkes 900-1000 falan dedi ben de öyle bekliyordum.Canım sen gayet güzel besleniyormussun her bebek bir değil kiloda sağlık değil boşver sağlıklı beslendikten sonra kocaman doğmasada olur yeterli sağlıklı olsun
keçiören ve sincan bana çok uzakmış canım. Neredeyse her gün bir öğünde et yiyorum. Ama almayınca almıyor kilo demek ki:)Civil bildigim kadariyla kecioren ve sincanda var cnm. Ben eskisehirden aldim. Bide bebisin kilosu icin et ye cnm.
Canim kendini hic uzmene gerek yok ben de sana muz ve ceviz ye diyecektim ama zaten yiyiyormussun sen elinden geleni yapiyorsun ayrica zayif bebekler sonradan daha guzel gelisiyorlar benim kizim uc bucuk kilo dogdu oglum ise iki kilo sekizyuz gr dogdu ohlum masallahh cok guzel gelisti uc aylikken yedi kilo olmustu yani kafana takma sagligi yerinde olsun yeteret ve balık çok yiyorum aslında canım. her gün mutlaka 1 muz 3-4 ceviz 2 bardak süt içiyorum. Nar mevsimi değildi ama yavaştan geliyor nar da yerim. tahin pekmezi de hiç sevmem ama zorlayacağım. Ben 2.700 doğmuşum. Genetik olabilir evet.
geçmiş olsun sana da canım. Nane limon zencefil bal bunlar zararı olan şeyler değil kaynatıp içebilirsin.
cnm doktor normal dediyse takma kafana ama ben 27 haftalıkken gittiğimde 1700 gr demişti doktorum.kendimde toplam 5,5 kg aldım.süt içemesemde yoğurt ayran çok tüketiyorum, vitamin haplarından regenesis kullanıyorum, bende minyonum cnm ama biraz yapılı gibi kızım.bence hapları almak, sağlıklı beslenmek dışında yapabileceğin çok da bir şey yok.kızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
Bebiş saglıklı olsunda geri önemli degil canım ama anneyz ister istemez kafaya takıyoruzkızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
Bende ihtiyac duymadim ayakkabiyaKızlar bir sorum var siz bebeğiniz için ayakkabi falan aldiniz mi? Bir kac resim gördüm eşya hazırlığı ile ilgili 5-6 çeşit ayakkabı alan var. Ben Sadece eşime cinsiyet için süpriz haberi verirken bir tane almıştım patik gibi bi ayakkabi o kadar. Sonuçta bence uzun bir süre ihtiyaçları olmayacak. Yada yanlış mıyım? Bide numaraları var sonuçta belki minnak ayakli. Belki koca ayaklı olacaklar
evet alan alıyor canım bence süs o. sonuçta yürüyemiyor ve ayağa basmadığı sürece hiç almadım. birde kış bebekleri olacaklar en güzeli cici çoraplar =) patıklı ayaklı alt birdr kalın çorap veya patıksız alt ise ince ve kalın çorap birde kundak hep öyle büyüttüm kızımı.Kızlar bir sorum var siz bebeğiniz için ayakkabi falan aldiniz mi? Bir kac resim gördüm eşya hazırlığı ile ilgili 5-6 çeşit ayakkabı alan var. Ben Sadece eşime cinsiyet için süpriz haberi verirken bir tane almıştım patik gibi bi ayakkabi o kadar. Sonuçta bence uzun bir süre ihtiyaçları olmayacak. Yada yanlış mıyım? Bide numaraları var sonuçta belki minnak ayakli. Belki koca ayaklı olacaklar
27.haftada 1700 gram valla maşallah:) 30.haftada bile tahmini o kadar gözükmüyor sizin takvime bakınca.cnm doktor normal dediyse takma kafana ama ben 27 haftalıkken gittiğimde 1700 gr demişti doktorum.kendimde toplam 5,5 kg aldım.süt içemesemde yoğurt ayran çok tüketiyorum, vitamin haplarından regenesis kullanıyorum, bende minyonum cnm ama biraz yapılı gibi kızım.bence hapları almak, sağlıklı beslenmek dışında yapabileceğin çok da bir şey yok.
çok kilolu olmaktan ziyade sağlıkla dünyaya gelmeleri mühim olan cnm.
Dr çok abartmış sanki amacnm doktor normal dediyse takma kafana ama ben 27 haftalıkken gittiğimde 1700 gr demişti doktorum.kendimde toplam 5,5 kg aldım.süt içemesemde yoğurt ayran çok tüketiyorum, vitamin haplarından regenesis kullanıyorum, bende minyonum cnm ama biraz yapılı gibi kızım.bence hapları almak, sağlıklı beslenmek dışında yapabileceğin çok da bir şey yok.
kızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
Canim sen zaten cok guzel besleniyormussun hic takilma doktor iyi dediyse haftasiyla da uyumluysa sorun yok demektir yeterki saglikli olsunlar. Bir de kasar kilo aldirirmis. Ama bence kesinlikle genetik kilo boy mevzulari. Bana da tam boyunu soylemedi ama minyon bir kizin olcak annesine cekmis dedi mesela=)et ve balık çok yiyorum aslında canım. her gün mutlaka 1 muz 3-4 ceviz 2 bardak süt içiyorum. Nar mevsimi değildi ama yavaştan geliyor nar da yerim. tahin pekmezi de hiç sevmem ama zorlayacağım. Ben 2.700 doğmuşum. Genetik olabilir evet.
canım sağol valla moral oldun :)Canim kendini hic uzmene gerek yok ben de sana muz ve ceviz ye diyecektim ama zaten yiyiyormussun sen elinden geleni yapiyorsun ayrica zayif bebekler sonradan daha guzel gelisiyorlar benim kizim uc bucuk kilo dogdu oglum ise iki kilo sekizyuz gr dogdu ohlum masallahh cok guzel gelisti uc aylikken yedi kilo olmustu yani kafana takma sagligi yerinde olsun yeter
süt yoğurt ayran ben de çok içiyorum canım. Vitamin olarak ben de regenesis kullanıyorum. Çok dikkat ediyorum aslında beslenmeme. 3 hafta önce 540 gramdı. O zaman normaldi ama şimdi 800-900 bekleyince hayal kırıklığına uğradım.cnm doktor normal dediyse takma kafana ama ben 27 haftalıkken gittiğimde 1700 gr demişti doktorum.kendimde toplam 5,5 kg aldım.süt içemesemde yoğurt ayran çok tüketiyorum, vitamin haplarından regenesis kullanıyorum, bende minyonum cnm ama biraz yapılı gibi kızım.bence hapları almak, sağlıklı beslenmek dışında yapabileceğin çok da bir şey yok.
kaşar peyniri neredeyse hiç yemiyorum. Sadece beyaz peynir yiyorum. Kaşarın kilo aldırdığını duymuştum. Bulgur ve mercimeği de deneyeceğim çok sağol canmBebiş saglıklı olsunda geri önemli degil canım ama anneyz ister istemez kafaya takıyoruz
Muz kaşar peyniri bulgur bebege en çok kilo aldıran gıdalar canım kahvaltıda mutlaka kaşar peyniri ye bulgur pilavınıda ben yeşil mercimekli yapıp yogurtla yiyorum sende dediklerimi mutlaka ye canım farkı sende görüceksin
canım ben kendim de sadece 1,5 kilo aldım zaten. Neyse sağlıklı olsun da artık yapacak bişey yok. İlerleyen haftalarda alır inş.Canim sen zaten cok guzel besleniyormussun hic takilma doktor iyi dediyse haftasiyla da uyumluysa sorun yok demektir yeterki saglikli olsunlar. Ama bence kesinlikle genetik kilo boy mevzulari. Bana da tam boyunu soylemedi ama minyon bir kizin olcak annesine cekmis dedi mesela=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?