2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Almadım ama çok şeker olan vardı bi tane, ben de fotoğraf çekmek için almak istedim şahsen. Bir de bazen avm ye giderken giydiririm diye düşünmüştüm ama numarayı bilemedim

Yine de araştır ve doktora sor gerekirse tabi az yersen etkilemez

Kizlar bebegi tek tarafta olan var mi? Benim sag tarafa konuslandi ayaklari da kaburgada herhalde gun icinde cok rahatsiz ediyo sol tarafim bos resmen
Sürekli sağda hissediyorum hic solda hissetmedim. Bazen gobek deligimin biraz ustunde bazen kasiga dogru ama hep sag yan tarafta :)

benim kız maşaAllah heryerde ama genelde sağda ablasından daha çok hareketli maşaAllah

Haftan günün kaç canım. Olsun kemik yapısı kilodan daha önemli bence boyunun maşallahı var :) manken geliyor desene :)
28+5 canım bugün sağol canım bende dedim bu ay boyuna vermiş diye:) bende minyon biriyim aslında bakalım dikkat edecegim iki hafta sonra ne diyecek birde ters dönmüş benimki yüzü omurgama bakıyor ilk defa böyle duruyor inşallah döner sonra sadece sırtını gorebildik :)

Canım, aşağı yukarı senin kızla benim oğluş aynı gidio.cumartesi bende gittiğimde 30cm 718gr dedi hatta bacak boyu geriden gelio bide benimki erkek olmasına rağmen böyle düşün artık ama yinede doktor haftasiyla uyumlu dedi.benide annem sıkıştırıo az yemene dikkat et sütünü yoğurdunu cevizini yede çocuk kilo alsın bu gidişle abisi gibi ufak tefek olack nazlı büyüyecek dedi oyüzden artık dikkat etmeye çalışıyorum.bakalım bende yolculuk konusunu danışmak için buakşamki nöbetçi doktora gidicem o ne diyecek.
Buarada komsum kuruyemiş bebişe kilo aldırir ye göreceksin dedi, sende yeteri kadar hepsinden düzenli ye inş ufak tefek olan kuzularimz biraz daha iyi olur.

Benimki sagi gecti artik sirtima cikacak gibi hissediyorum ben en son 24+5 te gittim 850 gram 33 cm çıktı. Ondan uc gun once 720 gram 32 cmdi. Bana pek inandirici gelmedi. Boy da cok onemli degil. Gorumcem 43 cm dogmus normal haftasinda, kadinin boyu 175

Benimki 1100 gr di canim geçen hafta

Canım hemen hemen aynıymış kilolalarımız. Ben çok dikkat ediyorum aslında başından beri yediklerime. Kuruyemiş de çok yağlı diye sadece ceviz yiyordum. Artık biraz daha fındık badem tüketeceğim.

Şeker testi yaptırdınmı canım biraz çok geldi bana bebişin kilosu maşallah annesi

Canım bademi fındıgı çig ye doktorum bana kavrulmuş yeme demişti

kizlar bende yatmadan once bi kucuk fincan Turk kahvesi iciyorum bulantimi aliyor.oyle uyuyabiliyorum bebise bi zarari olmaz dimi 2.fincana cikmiyorum

Göbegi mi zaten alıyodum ama tüylenme iyice çogaldı sanki ya
benim de öyle malesef kızımda da öyleydi doğumdan sonra döküldü şimdi umudum yine o yönde

canım önemli olan sağlıklı olması kilo çok da iyi bir şey değil aslında boşver sen sağlığı yerinde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…