- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.881
benim de sagda toplaniyo gemelde hic solda toplandigini gormedimBenim tekmeler hep sağda başka bir yerde hareket yok nerdeyse hamileliğimin başından beri sağda hissediyorum yavrumu :)
Almadım ama çok şeker olan vardı bi tane, ben de fotoğraf çekmek için almak istedim şahsen. Bir de bazen avm ye giderken giydiririm diye düşünmüştüm ama numarayı bilemedimKızlar bir sorum var siz bebeğiniz için ayakkabi falan aldiniz mi? Bir kac resim gördüm eşya hazırlığı ile ilgili 5-6 çeşit ayakkabı alan var. Ben Sadece eşime cinsiyet için süpriz haberi verirken bir tane almıştım patik gibi bi ayakkabi o kadar. Sonuçta bence uzun bir süre ihtiyaçları olmayacak. Yada yanlış mıyım? Bide numaraları var sonuçta belki minnak ayakli. Belki koca ayaklı olacaklar
Yine de araştır ve doktora sor gerekirse tabi az yersen etkilemezcanım benim bir tane nar yemem lazım artıkbu hafta sürekli her yerde bir nar muhabbetidir gitti.canım çekmez dedim durdum, bugünde burda açıldı nar konusu pes ettim ve eşime gelirken almasını söyledim :)
düşüğe neden olması sanırım ilk aylardadır.şimdi etkilemez diye düşünüyorum.
Kizlar bebegi tek tarafta olan var mi? Benim sag tarafa konuslandi ayaklari da kaburgada herhalde gun icinde cok rahatsiz ediyo sol tarafim bos resmen
Sürekli sağda hissediyorum hic solda hissetmedim. Bazen gobek deligimin biraz ustunde bazen kasiga dogru ama hep sag yan tarafta :)Kizlar bebegi tek tarafta olan var mi? Benim sag tarafa konuslandi ayaklari da kaburgada herhalde gun icinde cok rahatsiz ediyo sol tarafim bos resmen
28+5 canım bugün sağol canım bende dedim bu ay boyuna vermiş diye:) bende minyon biriyim aslında bakalım dikkat edecegim iki hafta sonra ne diyecek birde ters dönmüş benimki yüzü omurgama bakıyor ilk defa böyle duruyor inşallah döner sonra sadece sırtını gorebildik :)Haftan günün kaç canım. Olsun kemik yapısı kilodan daha önemli bence boyunun maşallahı var :) manken geliyor desene :)
Doğru diyosun cnm çok şeyi ihmal ediyoruz galiba.Öyle Bi sıkıntın varsa madem pil alında evde takip et tansiyonunu ben hergün 3 öğün ölçmeye bşladım. Tansiyon problemim yok ama tedirgin oluyorum. Yüksek tansiyon iyi değil çünkü.
Canım, aşağı yukarı senin kızla benim oğluş aynı gidio.cumartesi bende gittiğimde 30cm 718gr dedi hatta bacak boyu geriden gelio bide benimki erkek olmasına rağmen böyle düşün artık ama yinede doktor haftasiyla uyumlu dedi.benide annem sıkıştırıo az yemene dikkat et sütünü yoğurdunu cevizini yede çocuk kilo alsın bu gidişle abisi gibi ufak tefek olack nazlı büyüyecek dedi oyüzden artık dikkat etmeye çalışıyorum.bakalım bende yolculuk konusunu danışmak için buakşamki nöbetçi doktora gidicem o ne diyecek.kızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
Şimdiden kolay gelsin canim ellerine sağlık. Benim de makinem yok olsa neler neler yapicam daYanı çok iyiyim diyemem böyle konularda ama uğraşırsam elimden gelir diye umuyoruminternette satılanlardan yola çıkarak yapmayı düşünüyorum. Bakalım eğer sonuç alırsam yazarım
Benimki 1100 gr di canim geçen haftahatta doktor şeker mi var falan diye şüphelendi ama bende bakıldı yok deyince sapmalar oluyor bu kadar kilolu olmayabilir dedi :)ama 21. haftalarda gittiğimde farklı bir doktora gitmiştim orda da 900 civarıydı.sizinkiler aynı haftalarda kaç gram mesela 21 de 27 de?
Canım gebeliğimin başından beri kafeinden uzak duruyorum. Hiç çay kahve içmedim. Çikolata da çok çok az yiyorum. 15 günde 1 minik parça falan.ruhum_mavi canım birde bebeğin kilosunu kafein azaltır. Çikolata kahve canın çekmedikçe tüketmemeye çalış
Canım hemen hemen aynıymış kilolalarımız. Ben çok dikkat ediyorum aslında başından beri yediklerime. Kuruyemiş de çok yağlı diye sadece ceviz yiyordum. Artık biraz daha fındık badem tüketeceğim.Canım, aşağı yukarı senin kızla benim oğluş aynı gidio.cumartesi bende gittiğimde 30cm 718gr dedi hatta bacak boyu geriden gelio bide benimki erkek olmasına rağmen böyle düşün artık ama yinede doktor haftasiyla uyumlu dedi.benide annem sıkıştırıo az yemene dikkat et sütünü yoğurdunu cevizini yede çocuk kilo alsın bu gidişle abisi gibi ufak tefek olack nazlı büyüyecek dedi oyüzden artık dikkat etmeye çalışıyorum.bakalım bende yolculuk konusunu danışmak için buakşamki nöbetçi doktora gidicem o ne diyecek.
Buarada komsum kuruyemiş bebişe kilo aldırir ye göreceksin dedi, sende yeteri kadar hepsinden düzenli ye inş ufak tefek olan kuzularimz biraz daha iyi olur.
Şeker testi yaptırdınmı canım biraz çok geldi bana bebişin kilosu maşallah annesicnm doktor normal dediyse takma kafana ama ben 27 haftalıkken gittiğimde 1700 gr demişti doktorum.kendimde toplam 5,5 kg aldım.süt içemesemde yoğurt ayran çok tüketiyorum, vitamin haplarından regenesis kullanıyorum, bende minyonum cnm ama biraz yapılı gibi kızım.bence hapları almak, sağlıklı beslenmek dışında yapabileceğin çok da bir şey yok.
çok kilolu olmaktan ziyade sağlıkla dünyaya gelmeleri mühim olan cnm.
Canım bademi fındıgı çig ye doktorum bana kavrulmuş yeme demiştiCanım hemen hemen aynıymış kilolalarımız. Ben çok dikkat ediyorum aslında başından beri yediklerime. Kuruyemiş de çok yağlı diye sadece ceviz yiyordum. Artık biraz daha fındık badem tüketeceğim.
cnm ben dikis bilmiyorum makinada elde dikmeyi biliyorumŞimdiden kolay gelsin canim ellerine sağlık. Benim de makinem yok olsa neler neler yapicam da
benim de öyle malesef kızımda da öyleydi doğumdan sonra döküldü şimdi umudum yine o yöndeGöbegi mi zaten alıyodum ama tüylenme iyice çogaldı sanki ya
canım önemli olan sağlıklı olması kilo çok da iyi bir şey değil aslında boşver sen sağlığı yerinde yakızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?