2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cnm eskilerle biz bir degiliz malesef.eskilere helal olsun tarlada doguran da vardi.ama simdi oyle degilki
simdi herseyi bikiyoruz duyuyoruz net var o yuzden de bilmedigimiz yok.turlu turlu dogum hikayeleri okuyoruz haliyle etkileniyoruz.annem bile ben kese ne bilmiyodum senjnle ogrendim diyo.herseyi bilmek de kotu bi yandan psikolojimiz bozuluyor aklimizda turlu senaryalor oluyor.bi de annem biz hic test falan olmazdik derdi vitamin ilaclari falan da kullanmamis hic.annem bile bana sezeryanla dogum yap diyo.

ben çektirdik fetal eko icim8z rahat etsin dedi doktorum aynı ultrason muayenesi gibi çocuk kardiyoloji uzmanı ultrasonla kalbine bakıyor ve ritmini dinliyor o kadar

Azönce tartıldım Kızlar 54 le hamile kalmıştım 64 olmuşum üstelik hiç fark etmedik kilo alışımı altım hiç genişlemedi üstüm topik:))
Bende 54 le hamile kaldım 66 yım şuan nasıl aldım nereme aldım bilmiyorum :) çok farkedilmiyor da :) tabi en fazla 6. Ayda aldım. Şuanda daha yavaşladı

kizlar ben lansinoh un ikili gogus pompasini aldim 70 e letgodan.
butun parcalarini yikicam da kaynatsam deforme olmaz dimi ya ?
bi de beyaz sabunla mi yikayim napiyim kizlar ?

ben çektirdik fetal eko icim8z rahat etsin dedi doktorum aynı ultrason muayenesi gibi çocuk kardiyoloji uzmanı ultrasonla kalbine bakıyor ve ritmini dinliyor o kadar
Anldım canım saol bende pazartesi çeltircem bakalım inşallah temiz çıkar. Bana bugün birde interventriküler septum kalınlaşma var dedi. Ne demekse. Nettede hiçbişi yazmıyo bnla ilgili. Pazartesi öğrenicem inşallH :)

Canım bu emzik biberon için temizleyicilerinin varya onlarla yıka istersen

Canm çevrende falan birilerinde sterilizatör varsa önce onda steril edip sonra yıkayabilirsin bence.

Ben de 2 hafta öncesine kadar sadece 1 kilo almıştım son 2 haftada 2 kilo almışım 57’yle başlamıştım şuan 60

Azönce tartıldım Kızlar 54 le hamile kalmıştım 64 olmuşum üstelik hiç fark etmedik kilo alışımı altım hiç genişlemedi üstüm topik:))
Ben de 55 le kalmıştım 63 olmuşum:/ ve hiç fark etmedimmm bir anda milletin gazına geldim hiç hamile gb değilsn hiç kilo almadın bilmem ne al işte tartı doğru sölüyor bi tek

Hep ayniyiz heralde ilk gebeligimde cok az almistim 10kg. Bunda nerdeyse simdiden 10kg heralde hem 2.gebelik hem yastan metebolizma yavas calisiyo. Bence dogumdan sonra yani belli bir aydan sonra sıkı diyet yapalim valla ben korkuyorum kalcak bu kg diye.

Didar33 Beklemez mi acaba bilemedim.
Bugun bi arkadaş dışarıdan görmüş hareketlerini napiyo o öyle diyodu. Gobegim lingir lingir sekilden sekle girdi. Son haftalari dusunemiyorum.
Maşallah deseydi ben kimsenin görmesini istemiyorum açıkçası elimle kapatıyorum hareketli olduğu zaman birilerinin yanında sağ salim gelsinlerde nezaman gelirlerse gelsinler yumurcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…