- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.541
cnm eskilerle biz bir degiliz malesef.eskilere helal olsun tarlada doguran da vardi.ama simdi oyle degilkiBen de 29 yaşındayım kuzum ve aynen ilk çocuk. Benim de kafamda sezaryen var, ona hemen ve zarar gelmeden kavuşmak istiyorum. Normal için bekleyip başka şeyler olmasını istemiyorum. Çevremdeki yaşlılar hep normal doğur diyor. Ama ben genel anestezi istemiyorum. O an kucağıma almak istiyorum. Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.
evet canım benim de oluyor akşamları daha bir sis ve gergin ama ilk bebeğimde de oluyordu yani bu norml bir durum korkmaSon günlerde karnım davul gibi oluyor akşamları acayip şişiyor. Nasıl bi gerginlik Allah'ım, size de öyle oluyor mu kızlar?
Aynen canım sana katılıyorum için ferahlasın biraz ben 32 yaşındayım ve ilk bebiş :))
Bugun esime dikkat edeyim artik son aylar daha cok alcam dedim. Sacmalama cocugun gelisimine zarar vereceksin dediBen senin iki katin kilo aldim 62 kiloyla hamile kaldim 73 kiloyum su an. Camis gibi oldum valla bu gidisle de 80i bulurum
ben çektirdik fetal eko icim8z rahat etsin dedi doktorum aynı ultrason muayenesi gibi çocuk kardiyoloji uzmanı ultrasonla kalbine bakıyor ve ritmini dinliyor o kadarSaol canım yazdıgın için. Evet dün çok üzüldüm hatta bu sabahta öyle. Ama bugün başka bir hastanede kdn dogumcuya göründüm ve bu bebeğim herşeyi iyi burnuda var down olması çok dşk bi ihtimal ki o ihtimal her hamilede vardır dedi. Detaylıdada doktor herşeyi iyi deyip göndericekti beni ben söylediğim için özellikle bakıp snradan evet böyle böyle sorunlar var dedi ama hiç takmadm. Anladımki normalde bukdr önemseyip bu bulgular varmı diye bakmıyorlar. Belkide birçok gebede bu durumlar var ama söylemiyorlar bile. Ben yinede eko çektiricem. Ama Allahıma emanet benm oğluşumda iyi ben inanıyorum. :) maşallah arkadaşının bebeğinede inşallah bizimkilerde sağ salim doğarda rahatlsrız:) fetal ekoyu nasıl çekiyorlar tam olarak canım ?
Bende 54 le hamile kaldım 66 yım şuan nasıl aldım nereme aldım bilmiyorum :) çok farkedilmiyor da :) tabi en fazla 6. Ayda aldım. Şuanda daha yavaşladıAzönce tartıldım Kızlar 54 le hamile kalmıştım 64 olmuşum üstelik hiç fark etmedik kilo alışımı altım hiç genişlemedi üstüm topik:))
Sağol canım :)evet canım benim de oluyor akşamları daha bir sis ve gergin ama ilk bebeğimde de oluyordu yani bu norml bir durum korkma
Anldım canım saol bende pazartesi çeltircem bakalım inşallah temiz çıkar. Bana bugün birde interventriküler septum kalınlaşma var dedi. Ne demekse. Nettede hiçbişi yazmıyo bnla ilgili. Pazartesi öğrenicem inşallH :)ben çektirdik fetal eko icim8z rahat etsin dedi doktorum aynı ultrason muayenesi gibi çocuk kardiyoloji uzmanı ultrasonla kalbine bakıyor ve ritmini dinliyor o kadar
normal bulaşık deterjaniyla yıka canım niye beyaz sabunla yıkıyorsun kikizlar ben lansinoh un ikili gogus pompasini aldim 70 e letgodan.
butun parcalarini yikicam da kaynatsam deforme olmaz dimi ya ?
bi de beyaz sabunla mi yikayim napiyim kizlar ?
Canım bu emzik biberon için temizleyicilerinin varya onlarla yıka istersenkizlar ben lansinoh un ikili gogus pompasini aldim 70 e letgodan.
Canm çevrende falan birilerinde sterilizatör varsa önce onda steril edip sonra yıkayabilirsin bence.kizlar ben lansinoh un ikili gogus pompasini aldim 70 e letgodan.
Ben de 55 le kalmıştım 63 olmuşum:/ ve hiç fark etmedimmm bir anda milletin gazına geldim hiç hamile gb değilsn hiç kilo almadın bilmem ne al işte tartı doğru sölüyor bi tekAzönce tartıldım Kızlar 54 le hamile kalmıştım 64 olmuşum üstelik hiç fark etmedik kilo alışımı altım hiç genişlemedi üstüm topik:))
Maşallah deseydi ben kimsenin görmesini istemiyorum açıkçası elimle kapatıyorum hareketli olduğu zaman birilerinin yanındaDidar33 Beklemez mi acaba bilemedim.
Bugun bi arkadaş dışarıdan görmüş hareketlerini napiyo o öyle diyodu. Gobegim lingir lingir sekilden sekle girdi. Son haftalari dusunemiyorum.
Kizlar bana hesaplamada bi yardimci olir musunuz?
Sat 26 Şubat.
Bugün 30+1
Ben 32 hafta raporunu 8 ekimde mi almalıyım 15 ekim mi
Yani şunu soruyoaru aslinda;
32+0 da mi aliyoruz 32+6/33+0 mi ?
32+0da aliniyor dendi bana. 8ekim yaniKizlar bana hesaplamada bi yardimci olir musunuz?
Sat 26 Şubat.
Bugün 30+1
Ben 32 hafta raporunu 8 ekimde mi almalıyım 15 ekim mi
Teşekkür ederim32+0da aliniyor dendi bana. 8ekim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?