- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.581
kızımda 13 kilo almıştım oda hep yatmaktan sürekli kanamam vardı. bu hamileliğimde şimdiye kadar 4kg aldım çok iştahsızlıktan bakalm ben doğumdan sonra bebek 3. ayını doldursun diyetsene gideceğim çünkü emzirirkene daha çok yakıyor insan daha çabuk kilo veriliyor =)Hep ayniyiz heralde ilk gebeligimde cok az almistim 10kg. Bunda nerdeyse simdiden 10kg heralde hem 2.gebelik hem yastan metebolizma yavas calisiyo. Bence dogumdan sonra yani belli bir aydan sonra sıkı diyet yapalim valla ben korkuyorum kalcak bu kg diye.
32.haftada ya rapor alıp izne ayrılıyorsun yada çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar çalışıyorsun ya canm ondan bahsediyoruz.32 hafta raporu ne ki cnm
Satış yapan kız bana kaynamış suda bekletin dedi ama hava borusunu yıkama dedi sende öyle yap istersenhangi marka alsam ki onu da.ona gerek varmi bilemedim.kaynatsam sanki daha hijyenik olcak icim rahat etcek gibi.kaynatabilirmiyim onu merak ediyorum cnm.deforme olursa bi de diye cekiniyorum
Canım ondan süt geçmiyor o hava borusu kuruması çok zormuş bozulabiliyor dediler banacok tesekkurler temizleyip kaldircam bi camtaya koyucam.doguma yakin tekrar yikayip kullanicam icim rahat etsin diye.
bi de hani ince bi hortumu varya ondan da sonucta süt gecisi saglaniyo ve siringayla temizlemeyi dusunuyorum onu kaynar suyla.ama deterjan kalintisi kalirmi onda bilmiyorum.
Noldu sleepy alcktm bez olrk bende:)Kızlar muhendis açıklama yaptı sleepy aklandı ne kadar mutlu oldum anlatamam
Aklandı canım parfüm var diyordu mühendis bey sleepy kanıtlarıyla açıklamış gönül rahatlığıyla bezini kullanın diyorNoldu sleepy alcktm bez olrk bende:)
Bende mamajoo aldım yorumları çok iyi benim oğlumda çok sürüm vardı ziyan oldu tekrar yaşamamak için aldım evde olmama rağmen benBen sut pompasi almicam hemen, ilk gunler icin hastaneden veriyorlarmis. Daha sonra da lazim olursa alirim artık. Bir de gorumcemde varmış ama 12-13 yıllık süt pompası, hala çalışıyor mudur manuel midir elektrikli midir bilmem. İşe yarar bir şeyse onu da kullanabilirim.
Bu arada almayanlar icin arkadasiminki mamajoo, cok memnun. Digerlerine gore uygun fiyati en azından.
Yaklaşık 2 haftadır ben de bu durumu sürekli yaşıyorum.Karnım genelde kasıklara doğru taş gibi oluyor. 24 ünde randevum vardı doktoruma sordum normal diyor. ama nst ye bağlanıp hastaneye yatışı yapılanlar var. doktor normal diyor ben anlamadım tecrübeli anneler bilgi verirseniz sevinirizkızlar günaydın. Ben bu rahim kasılması olayına takmış durumdayım. Nasıl bişey olduğunu bilmiyorum internetten okuduğumda yada yaşayanlara sorduğumda karnında bebek toplanıyor ve orası sertleşiyor o da sancı veriyor falan diyorlar. Ama bu bende çok sık oluyor zaten. Doktorum da normal diyor. Bu sitede başka bir konu altında bir arkadaş 32.haftada bu tarz kasılmalarla hastaneye gitti nstye bağlamışlar sancısı baya yüksek çıkmış hemen yatırmışlar. Ciğer geliştirici iğneler falan yapmışlar. Kasılmayı durdurmak için de yine bir sürü iğne ilaç vermişler. Birkaç gün sonra nstde sancı kaybolunca taburcu etmişler. Bu durumu farketmese erken doğum bile olabilirdi. Kasılma olduğunu nasıl anlayacağız biz?
Benimde karnım sertleşiyordu ve bebegimin kafası aşağıya dönmüs biraz kasık ağrısı vardi kısımda 35 haftalık doğmuştu ciger geliştirici iğne oldum şimdi yarın da bir doz yapılacak bir problem olmasin diye bakalım sağlıkla kucağımiza alırız inşallahkızlar günaydın. Ben bu rahim kasılması olayına takmış durumdayım. Nasıl bişey olduğunu bilmiyorum internetten okuduğumda yada yaşayanlara sorduğumda karnında bebek toplanıyor ve orası sertleşiyor o da sancı veriyor falan diyorlar. Ama bu bende çok sık oluyor zaten. Doktorum da normal diyor. Bu sitede başka bir konu altında bir arkadaş 32.haftada bu tarz kasılmalarla hastaneye gitti nstye bağlamışlar sancısı baya yüksek çıkmış hemen yatırmışlar. Ciğer geliştirici iğneler falan yapmışlar. Kasılmayı durdurmak için de yine bir sürü iğne ilaç vermişler. Birkaç gün sonra nstde sancı kaybolunca taburcu etmişler. Bu durumu farketmese erken doğum bile olabilirdi. Kasılma olduğunu nasıl anlayacağız biz?
Iyi almissin cnm hic diyetisyene bile gitnezsin bence boyle alirsan. Ben de emzirirken onceki kilomdan dahada dusmustum.kızımda 13 kilo almıştım oda hep yatmaktan sürekli kanamam vardı. bu hamileliğimde şimdiye kadar 4kg aldım çok iştahsızlıktan bakalm ben doğumdan sonra bebek 3. ayını doldursun diyetsene gideceğim çünkü emzirirkene daha çok yakıyor insan daha çabuk kilo veriliyor =)
ben zaten kiloluyum canım o yüzden gitmek istiyorum aynen emzirirkene bende epey vermiştim kızımda 13 kilo aldım ve 15 kilo geri vermiştim bunda nasıl olur bilmiyorum hayırlısı bakalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlar daIyi almissin cnm hic diyetisyene bile gitnezsin bence boyle alirsan. Ben de emzirirken onceki kilomdan dahada dusmustum.
O markayi degilde lansinoh ciftli bende var kullandim gayet memnun kaldimmerhaba aralık anneleri ;
süt sağma makınası alıcam .. Lansinoh çiftli elektrikli almayı planlıyordum.netten sipariş vercektim dün. O sırada karsıma markasını hiç duymadgım bi model çıktı. Bioclassmed çiftlisi lansinohun yarı fiyatı. sitede 50 yorum var hepsi de çok güzel yorumlar. Kullaanan var mı duyan var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Teşekkür ederimO markayi degilde lansinoh ciftli bende var kullandim gayet memnun kaldim
BENİM SON ADETİM 16 MARTTI. 32 HAFTAM 26 EKİMDE DOLUYOR. SENİN DE 24 EKİM DEMEKKİkızlar bısı sorcam en son adet tarıhım benm 12 marttı
32.haftam ne zaman doluyo tam olarak ne zaman ızne cıkmam gerekıyo kafam karıstı
Bende bu olaya takmis durumdayim benim bebek toplanip sertlesiyor 2 dk gecmeden duzeliyor ama agri sanci yok.Bu sabah dr soyledim normal dedi gecistirdi nette yazilanlara gore pekte masum degil bilmiyorum baska dr gidicemkızlar günaydın. Ben bu rahim kasılması olayına takmış durumdayım. Nasıl bişey olduğunu bilmiyorum internetten okuduğumda yada yaşayanlara sorduğumda karnında bebek toplanıyor ve orası sertleşiyor o da sancı veriyor falan diyorlar. Ama bu bende çok sık oluyor zaten. Doktorum da normal diyor. Bu sitede başka bir konu altında bir arkadaş 32.haftada bu tarz kasılmalarla hastaneye gitti nstye bağlamışlar sancısı baya yüksek çıkmış hemen yatırmışlar. Ciğer geliştirici iğneler falan yapmışlar. Kasılmayı durdurmak için de yine bir sürü iğne ilaç vermişler. Birkaç gün sonra nstde sancı kaybolunca taburcu etmişler. Bu durumu farketmese erken doğum bile olabilirdi. Kasılma olduğunu nasıl anlayacağız biz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?