- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.601
bebise gecmesin diye
kaynatsam bozulmaz dimi plastikya cnm
Benimkinde ince hortum yok canım, onu bilemicem ama hortumu da kaynattıp tekrar sirkeli suya koyup bekletebilirsin bi kaç saat. Suyun içinde beklerken iç kısmına da su girer sanırım. Kolay gelsin. Ben de kaynatıp hazırlasam iyi olucak bu aralar, aklımda olcağına temiz temiz dursun :))cok tesekkurler temizleyip kaldircam bi camtaya koyucam.doguma yakin tekrar yikayip kullanicam icim rahat etsin diye.
bi de hani ince bi hortumu varya ondan da sonucta süt gecisi saglaniyo ve siringayla temizlemeyi dusunuyorum onu kaynar suyla.ama deterjan kalintisi kalirmi onda bilmiyorum.
Bu şekilde toplanma bende yaşadım gün içinde 5 kere bebeğim sağ tarafımda toplandı doktora söylediğimde normal dedi. Çok daha fazla kasılmak olduğunda haber ver demiştiBende bu olaya takmis durumdayim benim bebek toplanip sertlesiyor 2 dk gecmeden duzeliyor ama agri sanci yok.Bu sabah dr soyledim normal dedi gecistirdi nette yazilanlara gore pekte masum degil bilmiyorum baska dr gidicem
Sanırım tek kasılma hatta bende kasık ağrısıda vardı dinlenince geçiyorsa yorgunluk bebeğin büyümesi yada hareketli oluşundan oluyor streste etken buna bana bu durumu yaşarken bakıldı adımımı zor atıyordum karnım taş gibiydi ağrı sancı açılma çıkmadıkızlar günaydın. Ben bu rahim kasılması olayına takmış durumdayım. Nasıl bişey olduğunu bilmiyorum internetten okuduğumda yada yaşayanlara sorduğumda karnında bebek toplanıyor ve orası sertleşiyor o da sancı veriyor falan diyorlar. Ama bu bende çok sık oluyor zaten. Doktorum da normal diyor. Bu sitede başka bir konu altında bir arkadaş 32.haftada bu tarz kasılmalarla hastaneye gitti nstye bağlamışlar sancısı baya yüksek çıkmış hemen yatırmışlar. Ciğer geliştirici iğneler falan yapmışlar. Kasılmayı durdurmak için de yine bir sürü iğne ilaç vermişler. Birkaç gün sonra nstde sancı kaybolunca taburcu etmişler. Bu durumu farketmese erken doğum bile olabilirdi. Kasılma olduğunu nasıl anlayacağız biz?
canım malzeme alıp kendin yapsan 50 TL'ye fazlasıyla geçer. Böyle birşey düşünüyorsan bence iyiymiş fiyatı.Kızlar malzemesini alsam yapsam yine aynı fiyatı bulmaz mi 50 TL takım sizce nasil
aldım canım az önce :) teşekkür ederim yardımın için.canım malzeme alıp kendin yapsan 50 TL'ye fazlasıyla geçer. Böyle birşey düşünüyorsan bence iyiymiş fiyatı.
güle güle kullan canım :)aldım canım az önce :) teşekkür ederim yardımın için.
He sevindim dunde ruyamda sleepy aliyordum cnm sonra mesjni gorunce yazym dedim zaten yazyr saf su islak mendilindede ikisinide ondan alrm herldeAklandı canım parfüm var diyordu mühendis bey sleepy kanıtlarıyla açıklamış gönül rahatlığıyla bezini kullanın diyor
Ben ıslak mendil oğlumda kullandım yeni doğanı çok güzel ama çok pahalilaşti e bebekten pamuk aldım bende birkaç kutu yenidoğan aldım sadece dışarda lazim olur diyeHe sevindim dunde ruyamda sleepy aliyordum cnm sonra mesjni gorunce yazym dedim zaten yazyr saf su islak mendilindede ikisinide ondan alrm herlde
Ben kesicem canım daha yıkamaya başlamadım ama kesip yıkıycam ütüyüde sonra yapıp kaldırıcam ama daha başlamadım herşeyi alıyım da hepsini beraber yapıyım diye bekliyorum kes sende rahatsız olmasın bebişlerKızlar kıyafetlerdeki etiketleri kestiniz mi? Ben yıkadım hepsini, bugün ütü yaparım. Kilitli poşetlere koyarım birazdan çıkıp alırım, daha zaman var ama bana yardım edecek kimse olmayacak.
Ben etiketleri kestim hep temine zarar vermesin diye. Yıkayıp utulemeyide annem geldi o buradayken halletti sağolsun dolaba yerleştirdik üstlerini orttuk iyice agirlaşmadan yardim edenin yoksa bitir sende benceKızlar kıyafetlerdeki etiketleri kestiniz mi? Ben yıkadım hepsini, bugün ütü yaparım. Kilitli poşetlere koyarım birazdan çıkıp alırım, daha zaman var ama bana yardım edecek kimse olmayacak.
ben de saglikla alakali bisey zannetim cnm trsekkurler32.haftada ya rapor alıp izne ayrılıyorsun yada çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar çalışıyorsun ya canm ondan bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?