2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar sabah bahsettiğim kasılma konusunu yaşayan arkadaşa sordum. şu şekilde cevap vermiş. Belki siz de bilmek istersiniz.

"cok sukur iyiyim canim aslinda etkilenmemeniz icin yazmayacaktim yasadiklarimi ama bu tarz biseyler oldugundaa mutlaka dr.a gitmeniz daha faydali diye yazmak istedim.
kasilmalar sanki bebek bir tarafa top gibi toparlaniyor orayi acayip kasiyor ve can yakiyor elinle karnina dokununca tas gibi sert oluyor o bolge . sonra kendiliginden aciliyor . bu hep oluyordu bende . hep normal denmisti diger dr.um. artik olur yalanci kasilma kendini hazirliyor rahim , benimde bebek normal dogum pozisyonunda uzun zmandir bebegin kafasi asagida falan diye gecirmistik.ama o gun art arda oldu toparlanma kasilma. pozisyon degistirdim azicik yurudum evde falan hala her 3 -5 dk yada biraz daha uzin ara ile olmaya devam etti.. ve normal vajinaya igne batmasi gibi degil sanki bicak saplanmasi gibi acilar oldu. hemen gel dedi dr. gidince nst de duzenli kasilma cikti. cok yuksek degerlerde. allahtan erken farkedip tedavi uygulandi. insallah sikinti olmaz hicbirimize.
senden ricam dr.a gidince artik can acittigini nts ye girmek istedigini soyle. bakilsin.sonucta okadar emek harcadik bi yarim saatlik nst bunu belirleyen seyse neden ihmal edilsinki. mutlaka ilet . cunku ne olacagi belli degil. ben ogun diger gunler hic is yapmamistim bir anda oldu."

bebise gecmesin diye
kaynatsam bozulmaz dimi plastikya cnm

Bozulmamasi lazım. Once bulasik deterjani ile yika sonra kaynat. Kaynar suda bir kac dakika kaynatıyorsun dakikalarca değil, o şekilde steril etmiş olursun. Benim sut pompam medela doğuma yakin kaynar su da steril edeceğim, yeni aldığım emzik ve biberonu da aynı şekilde.

Yalanci kasılmalar düzensiz oluyor. Ayaga kalkip yürüdüğünüzde pozisyon değiştirdiğinizde geçiyor. Doğum kasılmaları daha duzenli ve daha acı verici oluyormuş. Ve geçmiyor sıklaşıyormuş. Bir de yaşayanlara sorduğumda sanci şeklinde geldiğini muhakkak anlaşıldığını söylediler. Daha önce normal bir doğum süreci yaşamadığım için bende kasilma olayına takmıştım bir ara. Insallah vaktinde gelir bebislerimiz de yaşamayız bu durumları.

Benimkinde ince hortum yok canım, onu bilemicem ama hortumu da kaynattıp tekrar sirkeli suya koyup bekletebilirsin bi kaç saat. Suyun içinde beklerken iç kısmına da su girer sanırım. Kolay gelsin. Ben de kaynatıp hazırlasam iyi olucak bu aralar, aklımda olcağına temiz temiz dursun :))

Bende bu olaya takmis durumdayim benim bebek toplanip sertlesiyor 2 dk gecmeden duzeliyor ama agri sanci yok.Bu sabah dr soyledim normal dedi gecistirdi nette yazilanlara gore pekte masum degil bilmiyorum baska dr gidicem
Bu şekilde toplanma bende yaşadım gün içinde 5 kere bebeğim sağ tarafımda toplandı doktora söylediğimde normal dedi. Çok daha fazla kasılmak olduğunda haber ver demişti

Sanırım tek kasılma hatta bende kasık ağrısıda vardı dinlenince geçiyorsa yorgunluk bebeğin büyümesi yada hareketli oluşundan oluyor streste etken buna bana bu durumu yaşarken bakıldı adımımı zor atıyordum karnım taş gibiydi ağrı sancı açılma çıkmadı

Kızlar malzemesini alsam yapsam yine aynı fiyatı bulmaz mi 50 TL takım sizce nasil

Eklentiler

• IMG-20180926-WA0006.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar 3 gündür benimde vajinamda ozellikle alt kısmında aniden olan sizlaman ağrı oluyor hatta akşam kasiklarimda sancı hissettim ve dün markete giderken karnım tek taraflı ağrıdı ve benim ayak bileklerimin arka tarafında da ağrı oluyor ayağa kalktığımda yürüdüğümde Drma mesaj attım bunların çok normal olduğunu söyledi haftaya Perşembe kontrolum var o zaman tekrar detaylı soracagim benim bebeğimde genelde sağ tarafta toplanoyor gibi oluyor kayıyor dikkatli olmak önemli sakın olmamız lazım sanırım vücudumuz artık doğuma hazırlanıyor bacağımda kalcamda falanda anlık sizlamalar olmaya başladı Rabbim zamanında hayırlı sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin

o kasılmalar bende de var o zaman. Gün içinde sürekli sağ tarafa toplanıyor orası koca bir tepe oluyor ve taş gibi. Tabi rahatsız edici oluyor ama çok acılı bir şey değil. Bazen kasıklarımda da oluyor. Ben ona kasılma değil de toplanma diyordum ama zaten gün içinde sürekli rahatsız edici hareketlerde bulunduğu için pek önemsememiştim.

Aklandı canım parfüm var diyordu mühendis bey sleepy kanıtlarıyla açıklamış gönül rahatlığıyla bezini kullanın diyor
He sevindim dunde ruyamda sleepy aliyordum cnm sonra mesjni gorunce yazym dedim zaten yazyr saf su islak mendilindede ikisinide ondan alrm herlde

Kızlar kıyafetlerdeki etiketleri kestiniz mi? Ben yıkadım hepsini, bugün ütü yaparım. Kilitli poşetlere koyarım birazdan çıkıp alırım, daha zaman var ama bana yardım edecek kimse olmayacak.

He sevindim dunde ruyamda sleepy aliyordum cnm sonra mesjni gorunce yazym dedim zaten yazyr saf su islak mendilindede ikisinide ondan alrm herlde
Ben ıslak mendil oğlumda kullandım yeni doğanı çok güzel ama çok pahalilaşti e bebekten pamuk aldım bende birkaç kutu yenidoğan aldım sadece dışarda lazim olur diye

Kızlar kıyafetlerdeki etiketleri kestiniz mi? Ben yıkadım hepsini, bugün ütü yaparım. Kilitli poşetlere koyarım birazdan çıkıp alırım, daha zaman var ama bana yardım edecek kimse olmayacak.
Ben kesicem canım daha yıkamaya başlamadım ama kesip yıkıycam ütüyüde sonra yapıp kaldırıcam ama daha başlamadım herşeyi alıyım da hepsini beraber yapıyım diye bekliyorum kes sende rahatsız olmasın bebişler

Ben etiketleri kestim hep temine zarar vermesin diye. Yıkayıp utulemeyide annem geldi o buradayken halletti sağolsun dolaba yerleştirdik üstlerini orttuk iyice agirlaşmadan yardim edenin yoksa bitir sende bence

Bana yardımcı olun lütfen. 10 gun sonra gorumcemin düğünü var. Kiyafet almam lazım. Nereye baksam bilemedim. Cok abiye giyen seven biri degilim. Istanbul Sislideyim buarada ama cokta uzaklara gidip bakacak halim yok. Mağaza falan önerisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…