2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ütü gözümde çok büyüdü ya bu kadar parça minik minik nasıl ütülenir ki. Boyle bir makine daha yikadim. Bir de battaniyeler. Orguleri yikamadim, bir de uyku seti almadim daha.
 aynı durumdayız canım birde kızım katladıklarımı tekrar bozuyor işim bitmiyor =)

Bende bozan da yok yapan da
Ütüsüz katlayıverelim ne olacak ki üzerinde açılır çocuğun :)
valla ben ütülemeden katladım bir kaç hafta sonra ütülerim. kardeşim geldi o bir bavul dolu kıyafet felan getirmiş onları yıkadım

valla ben ütülemeden katladım bir kaç hafta sonra ütülerim. kardeşim geldi o bir bavul dolu kıyafet felan getirmiş onları yıkadım
Daha iş çıkmasın burada bitireyim diye düşündüm ama bir türlü oturamadım başına ya. Çorapları ütülemek gerekmez değil mi? O kadar da değil bence

Daha iş çıkmasın burada bitireyim diye düşündüm ama bir türlü oturamadım başına ya. Çorapları ütülemek gerekmez değil mi? O kadar da değil bence
için nasıl rahat ederse canım bence gerekmez çünkü esneyebilir ve bol büyük gelebilir herkesin kendi tercihi canım =)

Hortumdan süt geçmez canım
Zaten gögsüne koydugun yer belli biberona direk süt gidiyor hortumdan geçmez
Geçtigini düşünsene cihaza süt gider o zman ama içine sinmiyosa yıka sen yinede canım
hmm anladim simdi cnm 2.el aldigim icin yikicam cnm ya 2 li aldim zaten once birini bi yikicam denicem.baktim calismazsa falan digerjni yikamam keske kullanim klavuzu da elimde olsaydi

Yok canım geçmiyor direk hazneye iniyor hortumdan geçse cihaza gitmesi gerekir sütun orayla alakası yok içerdeki diaframı çalıştırıyor o
anladim cnm simdi.hortumun icinde biseyler var sanki icim rahat etmesi acisindan birni yikicam cnm insallah bozmam 2 li aldigim icin zaten bi taraf cok kullanilmis orayi kullanmicam.kullanmicam tarsfin hortumunu yikicam.vaktik calismazsa digerini yikamam.digeri nerdeyse hic kullanilmamis gibi zaten

Kizlar gerci soylemisler cnm ama bende de aynisi var o hortum hava akisi ama bazen basinc falan olunca hortumuna sut kacabiliyo tabi. Temizlemekte fayda var daha bende cikaricam temizlicem.
demekki benimkine de kacmis cnm.cunku hortumun icinde nokta nokta var süt ama cok kullanilan tarafta var zaten.digerinde yok bende yikicam cnm o yuzden.hotumu kurutmaata gerek var mi cnm

Güzel kuruması gerekiyor kurulmakta çok zor oluyormuş canım onun elinde penye ip gibi birşey varsa öyle ince birşeyler kurulmaya bilirsin bence

düzenli aralıklarla gelen kasılma ise erken doğum belirtisi değilse normal.gün içinde benim de çok oluyor ama zaman aralıkları düzenli değil

Güzel kuruması gerekiyor kurulmakta çok zor oluyormuş canım onun elinde penye ip gibi birşey varsa öyle ince birşeyler kurulmaya bilirsin bence
penye eski bi tsortten yaparim cnm da zor olur gecirmesi igneyle falan zedelerim bu sefer.ignesiz de gecmez hortum uzun bayagi.kurumasi sartmiki ya cidden zor olur cunku kurutmak
nese artik bi yol bulucam cnm.yukardan asagi tutturmayi dusunuyorum aslinda mandalla perdeden altina bez sererim.icindeki suyu iyice atsın diye yoksa imkani yok kurumaz.sacma gibi ama baska yolum da yok.icinde de var biseyler oyle de kullanmam hayatta.
bakalim daha temizlemedim cnm bi ara temizlicem.

Ütü gözümde çok büyüdü ya bu kadar parça minik minik nasıl ütülenir ki. Boyle bir makine daha yikadim. Bir de battaniyeler. Orguleri yikamadim, bir de uyku seti almadim daha.

Oyy sağlıcakla giysin insallah paşa.
Ben cok sukur bitirdim . Annemle beraber ütüledik gerçi ama kendımı yormadan hergun bi bu kadar ütülemiştim . Çabuk bitiyor gözün korkmasın :)
Benim de bi yün battaniyelerim yıkancak . Birazda öle battaniye nevresim falan var . Kolay gelsin :)

Su an mesela karnim tas gibi oldu, normal oturarak oturamiyorum kendimi geri atmam gerekiyor yoksa kabuurgalarda r kasiklarda aci hissediyorum hafiften, nefes alamiyorum.
Bu mudur kasilma acaba? Her gun aksam saatleri yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…