- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.661
benim de cok sık karnim tas gibi oluyor ben zaten dik hic oturamiyorum mideme baski yapiyor diye hep uzanma modundayim.ama nefes alamama gibi bisey yasamadim.sirtima asiri bi agri saplaniyor bazen.bu kasilma nasil bisey bende merak ediyorumSu an mesela karnim tas gibi oldu, normal oturarak oturamiyorum kendimi geri atmam gerekiyor yoksa kabuurgalarda r kasiklarda aci hissediyorum hafiften, nefes alamiyorum.
Bu mudur kasilma acaba? Her gun aksam saatleri yasiyorum.
Kullanılmaz canım öyle zaten satan bayan iyi kurutmak şartıyla yıkayın dedi bana ince şiş gibi birseyle dikkatli penye parçası olsa belki kurur asarsanda kurur herhaldepenye eski bi tsortten yaparim cnm da zor olur gecirmesi igneyle falan zedelerim bu sefer.ignesiz de gecmez hortum uzun bayagi.kurumasi sartmiki ya cidden zor olur cunku kurutmak
nese artik bi yol bulucam cnm.yukardan asagi tutturmayi dusunuyorum aslinda mandalla perdeden altina bez sererim.icindeki suyu iyice atsın diye yoksa imkani yok kurumaz.sacma gibi ama baska yolum da yok.icinde de var biseyler oyle de kullanmam hayatta.
bakalim daha temizlemedim cnm bi ara temizlicem.
Ben de bilmiyorum işte canm. Göbeğinde bir bölümün sertleşip taş gibi olması demek sanırım. Ama buna normal diyenler de var. Eğer bu sertlik sık aralıklarla ve düzenli olarak tekrarlıyorsa o zaman rahim kasılması oluyor.ruhum_mavi kasilma ne demek nasil bisey onu bilmiyorum bile anlayamiyorum kasilma derken nasil bisey cnm
Ben de akşamları kendimi davul gibi hissediyorum, çok gergin oluyor karnım, yemek yiyemiyorum doğru düzgün. Bu haftalarda normal galiba.Ay kizlar ben aksamlari iyice geriliyorum sisiyorum otururken mideme basinc oluyo nolucak boyle normaldir heralde ama doguma kadarda zor gececege benziyor.
Şuan ben de aynı durumdayım canım. Kasıklarım karnım vajinam kaburgalarım heryerim batıyor. Bir de kalp çarpıntım var nefes alamıyorum. Hatta eşime kalk acile gidelim dedim. Saçmalama dedi:)Su an mesela karnim tas gibi oldu, normal oturarak oturamiyorum kendimi geri atmam gerekiyor yoksa kabuurgalarda r kasiklarda aci hissediyorum hafiften, nefes alamiyorum.
Bu mudur kasilma acaba? Her gun aksam saatleri yasiyorum.
Yani okumasam ben de sallamam ama insan okudukca acaba doguruyor muyum diyorŞuan ben de aynı durumdayım canım. Kasıklarım karnım vajinam kaburgalarım heryerim batıyor. Bir de kalp çarpıntım var nefes alamıyorum. Hatta eşime kalk acile gidelim dedim. Saçmalama dedi:)
Aynen ya. Ben aslında 2 aydır falan böyleyim. Ama bugün okudum ya doğuracakmışım gibi hissediyorumYani okumasam ben de sallamam ama insan okudukca acaba doguruyor muyum diyorbir de erken dogum hikayelerini gordukce...
yok cnm yikicam ne olursa olsun o hortumunu. ben aslinda eminim ordan da sut geciyo bence.bak sana atiyim resmini ayni bunu aldim.hortunlarindan gecis oluyo gibi Eki Görüntüle 2192699 Eki Görüntüle 2192699 Eki Görüntüle 2192699
Cok tatli yaaaaa. Ben daha bir sey alamadim ekim ortasinda alirim insallahÜtü gözümde çok büyüdü ya bu kadar parça minik minik nasıl ütülenir ki. Boyle bir makine daha yikadim. Bir de battaniyeler. Orguleri yikamadim, bir de uyku seti almadim daha.
Benim gun icinde sayisi baya fazla oluyor 2 gundur boyle ya aniden oldu anlamadim dr normal diyor banadaBu şekilde toplanma bende yaşadım gün içinde 5 kere bebeğim sağ tarafımda toplandı doktora söylediğimde normal dedi. Çok daha fazla kasılmak olduğunda haber ver demişti
Benimde çok sık oluo cnm, ilk hamileliğimdede böyleydi bundada aynı.hatta şuan 10dk içinde rahat 3-4sefer oldu.kendimi çok yorduğumda ve arabaya binince dahada çoğalıyo ama doktorm yinede normal dio oyüzden alıştım artık. Sabahları erken kalk apar topar hazirlan oğlanı kreşe bırak gel evde biton iş güç bide ikindi vakti koştur koştur git gel yine iş derken pertim çıkıyo bide gittiğim yol rampa olunca 2kat daha fazla yoruluyorum, kasıklarım bacak aram çok ağrıyo.Benim gun icinde sayisi baya fazla oluyor 2 gundur boyle ya aniden oldu anlamadim dr normal diyor banada
cnm şişle denerim baktim olmuyo asarim perdeye mandalla kurur.kurur illa ki bi sekilde asınca bence.Kullanılmaz canım öyle zaten satan bayan iyi kurutmak şartıyla yıkayın dedi bana ince şiş gibi birseyle dikkatli penye parçası olsa belki kurur asarsanda kurur herhalde
bence de normal o zmn benim hep oluyo genelde sertlesme.Ben de bilmiyorum işte canm. Göbeğinde bir bölümün sertleşip taş gibi olması demek sanırım. Ama buna normal diyenler de var. Eğer bu sertlik sık aralıklarla ve düzenli olarak tekrarlıyorsa o zaman rahim kasılması oluyor.
Diktirebilirsin canım. Benim düğünğmde ablam 8 aylıktı. Diktirmiştik ona. Bir ay sonra kuzen evlenecek ben giyeceğim nasipseBana yardımcı olun lütfen. 10 gun sonra gorumcemin düğünü var. Kiyafet almam lazım. Nereye baksam bilemedim. Cok abiye giyen seven biri degilim. Istanbul Sislideyim buarada ama cokta uzaklara gidip bakacak halim yok. Mağaza falan önerisi olan var mi?
Bende de sertleşme gün içinde çok fazla oluyor. Bir de aşağıda hep. Arada korkmuyor değilim ama sakin olmaya çalışıyorum. Toplanıyor ovalayınca biraz daha durup dağılıyor. Aşırı hareketli bu aralar MaşaAllah. Ama sertleşme olayı beni kısıtlamaya başladı. Okulda merdiven in çık çok ayakta durunca bir de hızlı hareket edince kitleniyor hemen. Haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora bir soracağım.bence de normal o zmn benim hep oluyo genelde sertlesme.
ama duzenli araliklarla olmuyo benim.mesela simdi de taş gibi.bi de ayakta kaldigim zaman taş gibi hep.bi aksilik bisey olsaydi doktor soylerdi heralde bana randevu gunum gelince sorucam ekstra ama
Ağrılı bir şey yok normal demekki bugün yine oldu benim ara ara oluyor. Birden sol böreğime de ağrı giriyor bebek baskı yapıyor heraldeBenim gun icinde sayisi baya fazla oluyor 2 gundur boyle ya aniden oldu anlamadim dr normal diyor banada
Dr normal diyor ama korkmalimiyiz ben bi turlu rahat olamiyorumBenimde çok sık oluo cnm, ilk hamileliğimdede böyleydi bundada aynı.hatta şuan 10dk içinde rahat 3-4sefer oldu.kendimi çok yorduğumda ve arabaya binince dahada çoğalıyo ama doktorm yinede normal dio oyüzden alıştım artık. Sabahları erken kalk apar topar hazirlan oğlanı kreşe bırak gel evde biton iş güç bide ikindi vakti koştur koştur git gel yine iş derken pertim çıkıyo bide gittiğim yol rampa olunca 2kat daha fazla yoruluyorum, kasıklarım bacak aram çok ağrıyo.
Evet bende de bobreklere agri cekilme turu birseyler oluyor.Sakin kalmak gerek ama cok zor.Ağrılı bir şey yok normal demekki bugün yine oldu benim ara ara oluyor. Birden sol böreğime de ağrı giriyor bebek baskı yapıyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?