2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar o kasılmalardan korkmayın eğer düzenli aralıklarla gelen yani 3-5 dakikada bir düzenli ve ağrılı gelen bir kasılma değilse erken doğum belirtisi değil..benim de oluyor gün içinde kaç kere ..kızımda da olurdu hatta çok fazla olurdu ama maşallah benim kız 42 haftada doğdu o yüzden takılmayın kasılmalara sanciniz olmadığı sürece normal

Diktirebilirsin canım. Benim düğünğmde ablam 8 aylıktı. Diktirmiştik ona. Bir ay sonra kuzen evlenecek ben giyeceğim nasipse

Aklıma geldi ama zaman çok az kaldı. Bide bu kadar bekleme sebebim kilo durumunu görmekti. Fazlada abiye tarzı olsun istemiyorum zaten. 2 tane elbise siparişi verdim netten cuma yada cumartesi gelir bakalım insallah biri güzel çıkar. Kina icinde baska birsey bulurum artık.

Bu sayfayı gördüm geçen hiç alışveriş yapmadım ama bi bakın isterseniz belki yardımcı olur

Sağol canım ikisinede baktım ve asagidakinin web sitesinden 2 tane elbise sipariş ettim. Hafta sonuna kadar gelir inşallah. Umarim birini beğenirim. Kina içinde magazalardan birsey ayarlarim artik.

Reactions: 114
Hakan çeliğe gidiyorum cnm :) şimdilik çok memnun kaldım benim organlarıma kadar inceledi, böbrek dalak falan.bakalım devamı nasıl olacak? sen napiosun cnm nasıl gidiyor?doktorun cihazı düzeldi mi?
Canım maalesef bu ay bile cihazı düzelmemiş. Bu kontrolde çok ilgi alakasız davrandı. Moralim bozuldu. Enfeksiyondan doğumevinde yattım yatarken tahlilleri gönderdim mesaj yazdım. Açıp okumadı bile. Dönüş de yapmadı. Çok canım sıkkın. Bu saatten sonra kime gidebilirim. O kadar paraya bu alakasızlık da insana kendini aptal gibi hissettiriyor. Hakan Çelik yıllardır biliyorum ama hiç tercihim olmadı. Biz de düşünüyoruz kara kara.

Bugün başka doktordan randevu almıştım o da kendi doktorumun dediklerinin aynısını dedi kızlar. Başı tam rahimde. Proluton iğne yazdı 2 tane birini vurdurdum, haftaya da diğerini vurduracağım. Progestana da tek tablet devam et dedi.
Ekstra olarak tansiyon ilacı yazdı, erken doğum riskine karşı, ama ben kullanmak istemiyorum dedim.
Rahim uzunluğunu da alttan kontrol etti şimdilik kısalma yok Allah a şükür. Alttan neden bakacağız karından göremez miyiz dedim. Başı öyle aşağıdaymış ki karından görülmesini engellemiş maalesef. O yüzden alttan kontrol ediyoruz dedi.
Bu kez eşim de tam olarak anladı. 32 ye kadar çalışma günüm 17 gün var bu perşembe ve cuma dahil. İdare edip 32 de ayrılacağım büyük ihtimalle. Tabi benim oğlan pozisyon değiştirmezse.

Geçmiş olsun

Kızlar kıyafetlerdeki etiketleri kestiniz mi? Ben yıkadım hepsini, bugün ütü yaparım. Kilitli poşetlere koyarım birazdan çıkıp alırım, daha zaman var ama bana yardım edecek kimse olmayacak.
Canim ben de yikadim,utulerken kestim etiketleri cunku ayirdim yenidoğan/0-3 /0-6 diye. Ben kilitli poset yerine bohca gibi bezlere sardim yenidogan olanlari.
Bi tanesine bakim odasina gidecek olanlari ayri koydum iste bi battaniye, bi badi, tulum,corap,eldiven, şapka bi de bez koydum ilk onlari giyer diye. Bi tanesine ayri bir tulum badi corap eldiven sapka takim yaptım, bi tanesine de yedek alt ust takimlar yedek badiler eldivenler coraplar sapkalar koydim. Hem tozlanmaz o zamana kadar hem de canta hazirlarken alir oylece koyarim dedim.

Son düzenleme:
Tansiyon ilacı dedıgın şey canım adalat nidilat nidicard tarzı ilaçlardan biridir galıba hamılelıkte yan etkısınden faydalanılıyor bu ilaçların ve sancı kesıyor hissetmedıgın sancın olabılır erken doğumu enfeklıyor neden kullanmak istemedın acaba günde kaç tane yazmıştı ben ılk hamılelıgımde 4 saatte bir seklınde günde 6 tane alıyordum ve kasılmayı önlüyordu

Bu sertleşme bende çok oluyor az önce otururken resmen karnım kitlendi kaburgam bile acıdı sonra yattım sertlik yayıldı gitti ben bunu beben toplanması sanıyordum kasılma mı yani taş gibi oluyor bazen pozisyon değiştirince geçiyor

3 aylık aldıgımz pantolon gömlegide mi yenidogan kıyafetleriyle yıkıyıcaz yoksa daha bekliycekmiyz onları yıkamak için siz sadece yenidoganlarımı yıkadınız

aynen benim de asagida.ozellikle oturdugum yerden kalkarken cikivercekmis gibi oluyo.ben bi kac kez korktum ama baktim boyle hep demek ki normal dedim.yalniz bi kere gece lavabodan sonra cok fena kasik agrisi yasadim adet agrisindan kat kat fazlaydi.doktoruma sordum bebek iyi rahim agzin da kapali korkmana gerek yok dedi.icim oyle rahatladi.ama sertlesmeyi hic sormadim.ama erken dogum riskimiz olsaydi doktor onceden soylerdi bence.

bende karnimda sertlik oldugu zaman bebek hic hareket etmiyo.sizde de oyle oluyo mu
bi de artik eskisi gibi gece yatarken hareket etmiyo oglen hareket ediyo biraz sonra yok.bi de aksam bazen.hareketlerinin azalmasi normal mi ki

kizlar bi sorum daha var
reflü yatagi alicam ama boy boy olani varmis hangisini aliyim besigimiz sepet besik 90 × 60 uzunlugunda icten olcum yapinca

Sac kurutma makinesini tutabilirsin su damlaciklarini ileri dogru puskurtup kurutuyor. Baska bisey icin oyle yapmistim deneyebilirsin.

3 aylık aldıgımz pantolon gömlegide mi yenidogan kıyafetleriyle yıkıyıcaz yoksa daha bekliycekmiyz onları yıkamak için siz sadece yenidoganlarımı yıkadınız
Ben hepsini yikadim daha ugrasamam diye. Bir de belki iri bebek olursa yenidigan giyemeyebilir dediler ne olur ne olmaz dedim.

bende karnimda sertlik oldugu zaman bebek hic hareket etmiyo.sizde de oyle oluyo mu
bi de artik eskisi gibi gece yatarken hareket etmiyo oglen hareket ediyo biraz sonra yok.bi de aksam bazen.hareketlerinin azalmasi normal mi ki
Benimki de sanirim bir yerini dayiyor sirti mi poposu mu artik bilemiyorum. Biraz ovalayinca kacip gidiyor. Hareketleri azalmadi benim tam tersi daha siddetli ve cok olmaya başladı. Gece zaten hic durmuyor ama gunduz o kadar farketmiyordum simdi bayagi distan bile gorunuyor fildir fildir

kizlar bi sorum daha var
reflü yatagi alicam ama boy boy olani varmis hangisini aliyim besigimiz sepet besik 90 × 60 uzunlugunda icten olcum yapinca
Canim bence besige gore al ama bir kac ay sonra kullanilmiyormus bebek kaydigi icin. O zaman sepet besige tekrar yatak almak gerekir ki onu da en fazla 6 aya kadar kullanir. Sanki reflu yatakli baby nest mi dusunsen bilemedim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…