2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım ben progestan da kullanıyorum ama ona rağmen var sertleşmelerim. Demek ki normal değil yaa. Acile gidicem akşam ben de.
Bende 3 gundur sertlesme yaninda kasiklarda hafif agri onun disinda normal baski hissediyordum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Yani evet normal degil demek ki agri sanci olmasi. 1 tane progestanla gecmezse sabah aksam kullan yine gecmezse mutlaka gel takipte kalalim dedi.

Aminn insallah teşekkür ederim newjoyda mobilyadan aldım toplamda 5200 tuttu dolabı 2000 kusur şifonyer 1000 kusur iç yatak 300 TL Montessori yatak 1750 galiba aklımda boyle kaldı newjoyda rose serisi diye geçiyor
newjoyun malları güzel ben kızıma laura takımı almıştım bu minnak da doğsun büyüsün ona da aynı takımın yatağını alacam inşaAllah

kayma yapiyor diyenler oldugu icin buyuk olani almak istiyordum cnm
burda okumustum bi arkadas bahsetmisti 80 cm lik olani da var diye dr bakiyorum goremiyorum.netten alicam ben bi indirim girse.
bu ara trendyolda chicco nun bebek giyiminde bayagi indirim var ama ben artiolgiyim dusunmuyorum. ikili alt pijamalar 15 tl falandi sanirim

CANım sertleşmeden kastın komple karnın mı sertleşiyor yoksa belli bölgelerde mi toplanma oluyor.
Benım karnım 4. Aydan beri bazen komple taş kesiliyor bu aralarda bölge bölge sanki bebek bi yerını dayamış gibi bazı yerleri semsert oluyo .

Doktoruna sormadın mı çalışmamda bir sakınca var mı diye? Ben iğneyi sordum iğneden çok da bir şey bekleme 28.haftaya kadar iğnenin etkisi olduğu biliyor sonrası tedbir amaçlı sen kendine dikkat edip kalan zamanını geçireceksin dedi bana. Sancı olmasın diye de nidicard verdi onu da 36ya kadar kullanacaksın dedi. Rapor isini kendim söyledim o da tabiki önermiyorum çalışmanı kendine dikkat et dedi.ben branş öğretmeniyim 16 saat dersim vardı bir iki hafta gidip çocuklar öğretmen değistireceğine bebeğim de rahat etsin okuldaki miniklerim de diye düşündüm

Bazen bolge bolge yani sag tarafim sertlesiyor. Bazen de sanki bebek yanmis ve gerilmis gibi butun karnim sert oluyor. Hatta ben yan dondugunu dusunmustum ama hala bas asagiymis. Idrar tahlilinde de bir sey cikmadigi icin progestana basliyorum bugun :/

Benim 28+5 de 1176 Gr 39 cm boyu haftasıyla uyumlu ama kilosu bir hafta geri genetik olabilir ince uzun bir kız olavsk gibi dedi haftaya Perşembe kontrol var merak ediyorum haftasını yakaladımi
Evet kilosu bir hafta geride ama boyunun maşallahı var canım kilo son haftalarda alınıyor zaten

Aynen benim de aynı problemlerim var ama benim 25.haftadan beri var 27 de nidicard verdi kasılmalarım icin

Evet kilosu bir hafta geride ama boyunun maşallahı var canım kilo son haftalarda alınıyor zaten
Bakalım canım inşallah haftasını yakalar gecen ay protein ağırlıklı beslenmedim balık yemeğinde azaltmıştım sanırım ondan oldu bir haftadır dikkat ediyorum inşallah faydası olur sağlığı yerinde olsunda

Anladım canım. İnsallah erken dogum vs . bi sıkıntı yasamayız hıcbırımız . Progestanı 17. Hafta falan bırakmıstım tekrar baslarsam bende cok üzülürüm ama şifa olacaksa napalım .

Aynen benim de aynı problemlerim var ama benim 25.haftadan beri var 27 de nidicard verdi kasılmalarım icin
Benim hep vardi boyle toplanma gibi ama aci verme, nefes daralmasi gibi seyleri 3 gundur yasiyorum. Bakalim 10 gun icinde gecmezse kontrole giderim.

anneler kulaktan atea olcerler 6 aydan once onerilmez yaziyor nette dogru mu ?
eger oyleyse klasik civali olani mi kullancaz ilk 6 ay o da bebek huysuzlanir zor olur diye dusunuyorum ama.
alinda ates olcerler de tavsiye edilmiyor yanlis olcuyor diye.
en dogrusu makattanmis.klasik civali olan termometreyle makattan olcum yapilabiliyor mu
sanirim iki tane ates olcer alicam biri civali biri kulaktan

Canım rapor alacağım yarın. İlacı da kendi doktoruma soracağım.

gecmis olsun cnm masallah bebise
benik de idrar yollarimda enfeksiyon cikmisti biraz ondan mi acaba bu sertlesmeler bende.bana bi kullanimlik toz icecek vermisti umarim gecmistir ya.

gecmis olsun cnm masallah bebise
benik de idrar yollarimda enfeksiyon cikmisti biraz ondan mi acaba bu sertlesmeler bende.bana bi kullanimlik toz icecek vermisti umarim gecmistir ya.
Canim ben kac hafta once bi toz kullandim. Sonra bu doktor akinti var diye ikili fitil gibi bisey verdi. Simdi bir sey cikmadi sukur. Mantar ve enfeksiyon sebep olabilir oyle dedigine gore

Gecmis olsun cnm bebis iyiymis cok sukur. Dun gece benim de karnim tas gibi oldu normalde de oyle oldugu icib cok takmadim ama göbek cevremde de aci vardi. O sekilde yattim sabaha geçmişti bugun iyiyim cok sukur. Cumartesi gunu randevum var şeker bakilacak. Idrar tahlili de isteyecegim. Bizim ögretmen arkadaşlardan biri 23.haftada erken dogum yaptigindan beri erken dogum korkusu yasiyorum elimde degil.

Koalina canım seninki de baş aşağıymış doktor rapor falan önerdi mi? Bir de kasıklarında çok baskı yapıyor mu bebiş
Koalina kızlar anlamadıgım baş aşağı olması kötü mü yani doğum pozisyonuna geçmesi ?
E doğmak istedikten sonra ayaktan gelen bebekler de var . Ben mi cok cahilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…