- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.741
Bende 3 gundur sertlesme yaninda kasiklarda hafif agri onun disinda normal baski hissediyordum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Yani evet normal degil demek ki agri sanci olmasi. 1 tane progestanla gecmezse sabah aksam kullan yine gecmezse mutlaka gel takipte kalalim dedi.canım ben progestan da kullanıyorum ama ona rağmen var sertleşmelerim. Demek ki normal değil yaa. Acile gidicem akşam ben de.
newjoyun malları güzel ben kızıma laura takımı almıştım bu minnak da doğsun büyüsün ona da aynı takımın yatağını alacam inşaAllahAminn insallah teşekkür ederim newjoyda mobilyadan aldım toplamda 5200 tuttu dolabı 2000 kusur şifonyer 1000 kusur iç yatak 300 TL Montessori yatak 1750 galiba aklımda boyle kaldı newjoyda rose serisi diye geçiyor
kayma yapiyor diyenler oldugu icin buyuk olani almak istiyordum cnmstandart oluyor boyutları canım bildiğim kadarıyla. zaten ayakları uzasa da dışarıda kalıyor ve o şekilde yine yatmaya devam ediyorlar. önemli olan karından üst kısmının yüksekte olması. Kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı. Ben de aldım o yüzden.
Evet bende Laura ile kararsız kalmıştım eşimle ortak kararimiz bu oldu mutlukukla kullansın kizinnewjoyun malları güzel ben kızıma laura takımı almıştım bu minnak da doğsun büyüsün ona da aynı takımın yatağını alacam inşaAllah
Kizlar ben de bugun sertlesmesine falan dayanamayip is cikisi doktora kirdim direksiyonu, oturamaz oldum cunku.
Bu haftalarda kasilmalar baslar dedi ama idrarla ilgili bir sorun mu diye idrar tahlili verdim. Ona bakacak bir sorun yoksa progestan kullanmaya baslayacagim. Progestanla geciyorsa gunde 2ye kadar kullan gecmezse muhakkak gel bakalım dedi. Kasilmalar icin kavrulmamis kuruyemis onerdi abartmadan. Vitaminimi degistirdi. 27+1im su an 1320 gram 42 cm, her sey normal görünüyor dedi.
Doktoruna sormadın mı çalışmamda bir sakınca var mı diye? Ben iğneyi sordum iğneden çok da bir şey bekleme 28.haftaya kadar iğnenin etkisi olduğu biliyor sonrası tedbir amaçlı sen kendine dikkat edip kalan zamanını geçireceksin dedi bana. Sancı olmasın diye de nidicard verdi onu da 36ya kadar kullanacaksın dedi. Rapor isini kendim söyledim o da tabiki önermiyorum çalışmanı kendine dikkat et dedi.ben branş öğretmeniyim 16 saat dersim vardı bir iki hafta gidip çocuklar öğretmen değistireceğine bebeğim de rahat etsin okuldaki miniklerim de diye düşündümCanım açıkçası dün öyle yazdım, ben de öğretmenim, bugün okulda zorlandım, eşime de dedim çok baskı yapıyor. O da kilo aldığı içindir dedi. İğne vuruldun korkma diyor.
Ama benim içim rahat değil şu anda.
Bazen bolge bolge yani sag tarafim sertlesiyor. Bazen de sanki bebek yanmis ve gerilmis gibi butun karnim sert oluyor. Hatta ben yan dondugunu dusunmustum ama hala bas asagiymis. Idrar tahlilinde de bir sey cikmadigi icin progestana basliyorum bugun :/CANım sertleşmeden kastın komple karnın mı sertleşiyor yoksa belli bölgelerde mi toplanma oluyor.
Benım karnım 4. Aydan beri bazen komple taş kesiliyor bu aralarda bölge bölge sanki bebek bi yerını dayamış gibi bazı yerleri semsert oluyo .
Evet kilosu bir hafta geride ama boyunun maşallahı var canım kilo son haftalarda alınıyor zatenBenim 28+5 de 1176 Gr 39 cm boyu haftasıyla uyumlu ama kilosu bir hafta geri genetik olabilir ince uzun bir kız olavsk gibi dedi haftaya Perşembe kontrol var merak ediyorum haftasını yakaladımi
Aynen benim de aynı problemlerim var ama benim 25.haftadan beri var 27 de nidicard verdi kasılmalarım icinBazen bolge bolge yani sag tarafim sertlesiyor. Bazen de sanki bebek yanmis ve gerilmis gibi butun karnim sert oluyor. Hatta ben yan dondugunu dusunmustum ama hala bas asagiymis. Idrar tahlilinde de bir sey cikmadigi icin progestana basliyorum bugun :/
Bakalım canım inşallah haftasını yakalar gecen ay protein ağırlıklı beslenmedim balık yemeğinde azaltmıştım sanırım ondan oldu bir haftadır dikkat ediyorum inşallah faydası olur sağlığı yerinde olsundaEvet kilosu bir hafta geride ama boyunun maşallahı var canım kilo son haftalarda alınıyor zaten
Bazen bolge bolge yani sag tarafim sertlesiyor. Bazen de sanki bebek yanmis ve gerilmis gibi butun karnim sert oluyor. Hatta ben yan dondugunu dusunmustum ama hala bas asagiymis. Idrar tahlilinde de bir sey cikmadigi icin progestana basliyorum bugun :/
Benim hep vardi boyle toplanma gibi ama aci verme, nefes daralmasi gibi seyleri 3 gundur yasiyorum. Bakalim 10 gun icinde gecmezse kontrole giderim.Aynen benim de aynı problemlerim var ama benim 25.haftadan beri var 27 de nidicard verdi kasılmalarım icin
Canım rapor alacağım yarın. İlacı da kendi doktoruma soracağım.Gerçekten senı korkutmak istemıyorum ama bak bunu sana iki kez soyledı doktorlar kendı doktorunun görmediği bileyler var demekkı erkek ne bılecek kulaktan dolma sözler bazı seyler sadece büyüdüğü için olmaz vücüdğn seni uyarıyor farklı doktorlara gitmendeki amacda zaten birinin görmediğini diğerinin görebılme ihtınalıdır bana kalırsa verılen ilaclarıda kullanman gerekıyordu bende günde üç progestan haftada proloton depot kullanıyorum ama diblenıyorumde hamılelıkte şu ilaç kullanımındakı yanlış bilgileri at kafamdan ve vücudunun sinyallarini ver bak dıger arkadaşlara hep normal diyorlar ama sende farklı bişey var demekkı yanlış anlama gerçekten korkutmak istemıyorum ama bebek kayıp korkusunu sonuna kadar yaşamış biri olarak tavsıyem en azından 34 e kadar durması bebişlerıj
29+2 de kilosu 1415 gr boyu 38 di benimKızlar bebişlerin kilosu boyu ne durumda?
gecmis olsun cnm masallah bebiseKizlar ben de bugun sertlesmesine falan dayanamayip is cikisi doktora kirdim direksiyonu, oturamaz oldum cunku.
Bu haftalarda kasilmalar baslar dedi ama idrarla ilgili bir sorun mu diye idrar tahlili verdim. Ona bakacak bir sorun yoksa progestan kullanmaya baslayacagim. Progestanla geciyorsa gunde 2ye kadar kullan gecmezse muhakkak gel bakalım dedi. Kasilmalar icin kavrulmamis kuruyemis onerdi abartmadan. Vitaminimi degistirdi. 27+1im su an 1320 gram 42 cm, her sey normal görünüyor dedi.
Canim ben kac hafta once bi toz kullandim. Sonra bu doktor akinti var diye ikili fitil gibi bisey verdi. Simdi bir sey cikmadi sukur. Mantar ve enfeksiyon sebep olabilir oyle dedigine goregecmis olsun cnm masallah bebise
benik de idrar yollarimda enfeksiyon cikmisti biraz ondan mi acaba bu sertlesmeler bende.bana bi kullanimlik toz icecek vermisti umarim gecmistir ya.
Gecmis olsun cnm bebis iyiymis cok sukur. Dun gece benim de karnim tas gibi oldu normalde de oyle oldugu icib cok takmadim ama göbek cevremde de aci vardi. O sekilde yattim sabaha geçmişti bugun iyiyim cok sukur. Cumartesi gunu randevum var şeker bakilacak. Idrar tahlili de isteyecegim. Bizim ögretmen arkadaşlardan biri 23.haftada erken dogum yaptigindan beri erken dogum korkusu yasiyorum elimde degil.Bende 3 gundur sertlesme yaninda kasiklarda hafif agri onun disinda normal baski hissediyordum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Yani evet normal degil demek ki agri sanci olmasi. 1 tane progestanla gecmezse sabah aksam kullan yine gecmezse mutlaka gel takipte kalalim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?