- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.781
E bebekten mi aldın canım , tek ebat mo oluyor acabaReflü yatağı aldım ben canım. Çok kullanışlı ve gerekli olduğunu söyledi kullanan arkadaşlarım.
Canım ben baya araştırdım başka ebatına rastlamadım. E-bebekte babyjam ve sevi bebe markaları vardı. Fiyatları hemen hemen aynıydı. Ama benim 1 ay önce 79 TL’ye aldığım yatak şuan 99 TL olmuş.E bebekten mi aldın canım , tek ebat mo oluyor acaba
Canım bi doktor makattan ateş ölçmeyi hiç önermiyordu oraya zarar veriyormuş istersen bi araştır ama ben ilk çocuğumda da hiç makattan kullanmadım alın bölgesinden ölçülenden almıştımanneler kulaktan atea olcerler 6 aydan once onerilmez yaziyor nette dogru mu ?
eger oyleyse klasik civali olani mi kullancaz ilk 6 ay o da bebek huysuzlanir zor olur diye dusunuyorum ama.
alinda ates olcerler de tavsiye edilmiyor yanlis olcuyor diye.
en dogrusu makattanmis.klasik civali olan termometreyle makattan olcum yapilabiliyor mu
sanirim iki tane ates olcer alicam biri civali biri kulaktan
canımKızlar bu sertleşmeler için acile gittim iş çıkışı. önce bir nst’yle bakmak istemediler. Normal dediler. Ben ısrar ettim vajinal ağrım da var falan dedim. 20 dk nstye bağladılar. Sancı çıkmadı. Sertleşmeler düzenli aralıklarla sık olursa gel dediler.
2 litre su icmeye calis dedi bana ama ne mumkun ya resmen icemiyorum sinir oluyorum kendimeCanim ben kac hafta once bi toz kullandim. Sonra bu doktor akinti var diye ikili fitil gibi bisey verdi. Simdi bir sey cikmadi sukur. Mantar ve enfeksiyon sebep olabilir oyle dedigine gore
cnm sende demi idrar yolkarinda enfeksiyon vardi da toz vermistiCanim ben kac hafta once bi toz kullandim. Sonra bu doktor akinti var diye ikili fitil gibi bisey verdi. Simdi bir sey cikmadi sukur. Mantar ve enfeksiyon sebep olabilir oyle dedigine gore
Merhaba kızlar buda benim kızımın odası bugün geldi mobilyalar ben anne yani beşik olarakta agashi beşik var arkadaşımda onu alacağım ödünç olarak bahara doğrudan kendi odasına geçireceğim kısmetse belki fikir olur dedim
a bak bu cok guzelmis tesekkurler cnm bunu aliyim ben de o zmn.ben boyuna dikkat etmistim gozden kacirmisim hic dikkatimi cekmemisti supermis.tinyrose reflü yatağı bebegin kaymaması için ayak kısmı destekli olanlarına baktın mı?
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-b...uXAq3ku_iYd6PGxddTeRLeWkhQKa5PjoaAqjgEALw_wcB
Kızlar bebişlerin kilosu boyu ne durumda?
ben zaten korkarim cnm makattan yapamamCanım bi doktor makattan ateş ölçmeyi hiç önermiyordu oraya zarar veriyormuş istersen bi araştır ama ben ilk çocuğumda da hiç makattan kullanmadım alın bölgesinden ölçülenden almıştım
Evet canim vardi, rengi de sariydi. Ilac kullandim rengi degisti ama miktarinda oyle ciddi bir azalma oldu diyemem.cnm sende demi idrar yolkarinda enfeksiyon vardi da toz vermisti
akintinin miktari cokmuydu
Benim hamilelikten once olustu varislerim, her yil artiyor ayakta gezdigimiz icin :)kızlar ilk kez varis çıktı bacağında önce bir şey ısırdı sandım çok fena kaşındı kasıyorum geçmiyor bir ısırıyormuş hissi sürekli vardı baktım ki mor bir varis şok oldum.kızıma hamileyken hiç olmamıştı ama o zaman çalışmıyordum henüz atanmamıştım şimdi öğretmenim ve ayakta durmaktan oldu sanırım
cok guzel cnm gule gule kullanin insallahMerhaba kızlar buda benim kızımın odası bugün geldi mobilyalar ben anne yani beşik olarakta agashi beşik var arkadaşımda onu alacağım ödünç olarak bahara doğrudan kendi odasına geçireceğim kısmetse belki fikir olur dedim
Teşekkür ederim amin inşallah canımGüle güle kullansın minikÇok ferah güzel olmuş
Evet canım çok şükür geniş bir odası var oyun alanı kalıyor kendine :) çok teşekkür ederimCok guzel olmuss canim. Odasi da oldukca genismis tam prenses odasi masallah :))
Teşekkür ederim canım amin inşallahcok guzel cnm gule gule kullanin insallah
Canım 2 gün önce 31.hafta hamile olan bir arkadaş sertleşmeyle hastaneye gitmişti nstde baya şiddetli sancı çıkmış hemen yatırmışlar. İlaçlar iğnelerle durdurmuşlar sancıyı. Erken doğum olursa diye bebek için de ciğer geliştirici iğne yapmışlar. Ben de onu görünce korktum. Rahim kasılmaları karnın sertleşmesiyle başlıyormuş o da sancı demekmiş zaten. Ama işte her sertleşme sancı olmuyor demek ki.Canım
canım
sertleşmeyle sancı çok farklı şeyler ilk gebeliğimde sancıyı tattığım için biliyorum 2. De benimde sertleşme oluyor zaman zaman ama doktorum bebeğin hareketinden dedi
Güzel olmuş hazirlamişsın ne güzel.paketleri nereden aldınGunaydin.
Dun utu isimi de bitirdim. Orgu yelekler hirkalar kaldi bi tek. Her seyi paketleyip etiketlerini kestim ama yenidogan pek bir sey yokmus hep 0-3 aymis onu farkettim :)
Onca yigin da kucucuk kaldi utulenip paketlenince.
Eki Görüntüle 2193038
Ben hic duymadim kulaktan zararli diye bence degil ben oyle olcmustum.ben zaten korkarim cnm makattan yapamam
kulaktan ates olcer alicam ama ona da 6 ay oncesi olmuyo yaziyo nette sen ne kullandin cnm klasik civalilari mi ?
yani onlarla da bebek sabredip bekleyemez ki.kizil otesi olanlar da yanlis olcuyo yaziyo bi cok kisi.
galiba hem civali hem kulaktan ates olcer almam gerek.
benim medifine markası temazsız evet kızıl ötesi almıştım hep onu kullandımben zaten korkarim cnm makattan yapamam
kulaktan ates olcer alicam ama ona da 6 ay oncesi olmuyo yaziyo nette sen ne kullandin cnm klasik civalilari mi ?
yani onlarla da bebek sabredip bekleyemez ki.kizil otesi olanlar da yanlis olcuyo yaziyo bi cok kisi.
galiba hem civali hem kulaktan ates olcer almam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?