2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım bi doktor makattan ateş ölçmeyi hiç önermiyordu oraya zarar veriyormuş istersen bi araştır ama ben ilk çocuğumda da hiç makattan kullanmadım alın bölgesinden ölçülenden almıştım

Canım
canım
sertleşmeyle sancı çok farklı şeyler ilk gebeliğimde sancıyı tattığım için biliyorum 2. De benimde sertleşme oluyor zaman zaman ama doktorum bebeğin hareketinden dedi

Canim ben kac hafta once bi toz kullandim. Sonra bu doktor akinti var diye ikili fitil gibi bisey verdi. Simdi bir sey cikmadi sukur. Mantar ve enfeksiyon sebep olabilir oyle dedigine gore
2 litre su icmeye calis dedi bana ama ne mumkun ya resmen icemiyorum sinir oluyorum kendime
hep de dibimde yudum yudum oldugu kadar iciyorum artik.
yalniz ben bu sertligi hamileligimin 3.4.ayindan beri yasardim zaten.biraz da bebegin buyumesine bagki olarak sıklaştigini dusunuyorum.cunku daha bi hafta oldu ben doktora gideli.Allah korusun bi aksilik olsaydi derdi diye dusunuyorum.
zaten bebek tekme atinca bi rahatliyorum ben iyi geliyo varligi

Canim ben kac hafta once bi toz kullandim. Sonra bu doktor akinti var diye ikili fitil gibi bisey verdi. Simdi bir sey cikmadi sukur. Mantar ve enfeksiyon sebep olabilir oyle dedigine gore
cnm sende demi idrar yolkarinda enfeksiyon vardi da toz vermisti
akintinin miktari cokmuydu

Cok guzel olmuss canim. Odasi da oldukca genismis tam prenses odasi masallah :))

Canım bi doktor makattan ateş ölçmeyi hiç önermiyordu oraya zarar veriyormuş istersen bi araştır ama ben ilk çocuğumda da hiç makattan kullanmadım alın bölgesinden ölçülenden almıştım
ben zaten korkarim cnm makattan yapamam
kulaktan ates olcer alicam ama ona da 6 ay oncesi olmuyo yaziyo nette sen ne kullandin cnm klasik civalilari mi ?
yani onlarla da bebek sabredip bekleyemez ki.kizil otesi olanlar da yanlis olcuyo yaziyo bi cok kisi.
galiba hem civali hem kulaktan ates olcer almam gerek.

cnm sende demi idrar yolkarinda enfeksiyon vardi da toz vermisti
akintinin miktari cokmuydu
Evet canim vardi, rengi de sariydi. Ilac kullandim rengi degisti ama miktarinda oyle ciddi bir azalma oldu diyemem.
Benim hamilelikten once olustu varislerim, her yil artiyor ayakta gezdigimiz icin :)

cok guzel cnm gule gule kullanin insallah

kizlar ya kafama bisey takiliyo cok dert etmiyorum ama cok merak ettgim bisey var
benim bebegim 26+6 haftalikken 950 kilo 30 cm di
simdi 27+6 yiz artik 6.5 aylik olduk hamd olsun Rabbime.e kaldi mi 2.5 ay.bu 2.5 icinde iyi kilo alir mi sanki cok minik dogcak gibi.

Kızlar bende gebelik şekeri çıktı iki saatlik tokluk ile gitmiştim 50 gr şeker yüklendi 1 saat sonra kan alındı Max 140 çıkması gereken değer 150 çıktı. Doktor bayağı ilgilendi çok önemli bir şey bundan sonra seyir değişecek dedi akademik olarak sırada 100 gr şeker yüklemesi var ama istersen diyet eşliğinde iki haftada bir bebeğin karın çevresi ölçümleri ile takip edelim boşuna 100 gr şeker yüklemeyelim dedi kabul ettim artık iki haftada bir gideceğim yani zaten hiç 3 haftayı geçirmemiştim. Netten şeker için diyet listesine baktım ben o kadar bile yemiyorum ki nasıl diyet yapacağım anlamadım listeden az yersem bebek gelişmez diye de korkuyorum bilemedim yaa normalde 54 kiloydum şuan 63 oldum. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu hiç şeker diyet problemim olmamıştı bugüne kadar. diyetisyene mi gitsem acaba??

Canım
canım
sertleşmeyle sancı çok farklı şeyler ilk gebeliğimde sancıyı tattığım için biliyorum 2. De benimde sertleşme oluyor zaman zaman ama doktorum bebeğin hareketinden dedi
Canım 2 gün önce 31.hafta hamile olan bir arkadaş sertleşmeyle hastaneye gitmişti nstde baya şiddetli sancı çıkmış hemen yatırmışlar. İlaçlar iğnelerle durdurmuşlar sancıyı. Erken doğum olursa diye bebek için de ciğer geliştirici iğne yapmışlar. Ben de onu görünce korktum. Rahim kasılmaları karnın sertleşmesiyle başlıyormuş o da sancı demekmiş zaten. Ama işte her sertleşme sancı olmuyor demek ki.

Ben hic duymadim kulaktan zararli diye bence degil ben oyle olcmustum.

benim medifine markası temazsız evet kızıl ötesi almıştım hep onu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…