- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.721
Canım açıkçası dün öyle yazdım, ben de öğretmenim, bugün okulda zorlandım, eşime de dedim çok baskı yapıyor. O da kilo aldığı içindir dedi. İğne vuruldun korkma diyor.Neden 17 gün için kendini riske atıyorsun ki canım. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama ben öğretmenim 32 ye 24 gün vardı rapor verdi doktorum çalışma riske atma kendini dedi. Rahim ağzım normal ben de daha önce erken doğum yaptığım için tedbirliyiz. Tabi doktorun çalış diyorsa bilemeyeceğim.
canım bence gayet kullanışlı ve fiyatı da çok uygunmuş. beşik dışında yataklar ve uyku setleri de çok pahalı.Kızlar bende pazar gunu bu beşiği almayı dusunuyorum en kotu 2 yasına kadar yatar haTta belki 3 . 60x120
Tekerlekli istedigim yere de tasıyabılırım ev icinde . Ama bebek hareketlenince sıkıntı olur mu acaba . Cıkıyo mu tekerleri onu bilmiyorum. Fiyatıda cok uygun 890 tl di yani en son :) yatagı uyku seti cibinliği hepsi dahil . Eki Görüntüle 2192863
Gerçekten senı korkutmak istemıyorum ama bak bunu sana iki kez soyledı doktorlar kendı doktorunun görmediği bileyler var demekkı erkek ne bılecek kulaktan dolma sözler bazı seyler sadece büyüdüğü için olmaz vücüdğn seni uyarıyor farklı doktorlara gitmendeki amacda zaten birinin görmediğini diğerinin görebılme ihtınalıdır bana kalırsa verılen ilaclarıda kullanman gerekıyordu bende günde üç progestan haftada proloton depot kullanıyorum ama diblenıyorumde hamılelıkte şu ilaç kullanımındakı yanlış bilgileri at kafamdan ve vücudunun sinyallarini ver bak dıger arkadaşlara hep normal diyorlar ama sende farklı bişey var demekkı yanlış anlama gerçekten korkutmak istemıyorum ama bebek kayıp korkusunu sonuna kadar yaşamış biri olarak tavsıyem en azından 34 e kadar durması bebişlerıjCanım açıkçası dün öyle yazdım, ben de öğretmenim, bugün okulda zorlandım, eşime de dedim çok baskı yapıyor. O da kilo aldığı içindir dedi. İğne vuruldun korkma diyor.
Ama benim içim rahat değil şu anda.
Canım nerde bu ürün?ben de mi alsam?Kızlar bende pazar gunu bu beşiği almayı dusunuyorum en kotu 2 yasına kadar yatar haTta belki 3 . 60x120
Tekerlekli istedigim yere de tasıyabılırım ev icinde . Ama bebek hareketlenince sıkıntı olur mu acaba . Cıkıyo mu tekerleri onu bilmiyorum. Fiyatıda cok uygun 890 tl di yani en son :) yatagı uyku seti cibinliği hepsi dahil . Eki Görüntüle 2192863
super fikir cnm denicemSac kurutma makinesini tutabilirsin su damlaciklarini ileri dogru puskurtup kurutuyor. Baska bisey icin oyle yapmistim deneyebilirsin.
güle güle sağlıkla kullansın prenses çok güzelMerhaba kızlar buda benim kızımın odası bugün geldi mobilyalar ben anne yani beşik olarakta agashi beşik var arkadaşımda onu alacağım ödünç olarak bahara doğrudan kendi odasına geçireceğim kısmetse belki fikir olur dedim
Teşekkürler canım amin inşallahgüle güle sağlıkla kullansın prenses çok güzel
benik de simdi tekme atiyor bugun bayagi hareketli masallah ama bu gune kadar azalmisti bayagiBen hepsini yikadim daha ugrasamam diye. Bir de belki iri bebek olursa yenidigan giyemeyebilir dediler ne olur ne olmaz dedim.
Benimki de sanirim bir yerini dayiyor sirti mi poposu mu artik bilemiyorum. Biraz ovalayinca kacip gidiyor. Hareketleri azalmadi benim tam tersi daha siddetli ve cok olmaya başladı. Gece zaten hic durmuyor ama gunduz o kadar farketmiyordum simdi bayagi distan bile gorunuyor fildir fildir
Canim bence besige gore al ama bir kac ay sonra kullanilmiyormus bebek kaydigi icin. O zaman sepet besige tekrar yatak almak gerekir ki onu da en fazla 6 aya kadar kullanir. Sanki reflu yatakli baby nest mi dusunsen bilemedim :/
Canım nerde bu ürün?ben de mi alsam?
Sağlıklı günlerde kullansın inşallah toplam ve ayrı ayrı fiyatını ögrenebıkır mıyım acaba bıde nerden aldın yaptırdın mıMerhaba kızlar buda benim kızımın odası bugün geldi mobilyalar ben anne yani beşik olarakta agashi beşik var arkadaşımda onu alacağım ödünç olarak bahara doğrudan kendi odasına geçireceğim kısmetse belki fikir olur dedim
Benim 28+5 de 1176 Gr 39 cm boyu haftasıyla uyumlu ama kilosu bir hafta geri genetik olabilir ince uzun bir kız olavsk gibi dedi haftaya Perşembe kontrol var merak ediyorum haftasını yakaladımiKızlar bebişlerin kilosu boyu ne durumda?
cnm benim de sepet besigin icinde yuksek bi yatak var.o yatagin ustune koyucam. ben de hep 53 luk gordum daha buyugunu gormedim varsa onu almak istiyorum.tam sepet besigi kaplasin diye.ama olmazsa 53 lugu alicam.canım ben 53x38 aldım. e-bebekte 2 marka vardı ikisinin de ölçüleri aynıydı. Sepet beşiğin içine reflü yatağını koyacağım. Ama reflü yatağının altına normal bir yatak aldım. Hatta o yatağın altına da yükseltmek için annem yünden bir yatak yaptı.
Aminn insallah teşekkür ederim newjoyda mobilyadan aldım toplamda 5200 tuttu dolabı 2000 kusur şifonyer 1000 kusur iç yatak 300 TL Montessori yatak 1750 galiba aklımda boyle kaldı newjoyda rose serisi diye geçiyorSağlıklı günlerde kullansın inşallah toplam ve ayrı ayrı fiyatını ögrenebıkır mıyım acaba bıde nerden aldın yaptırdın mı
Kızlar bebişlerin kilosu boyu ne durumda?
standart oluyor boyutları canım bildiğim kadarıyla. zaten ayakları uzasa da dışarıda kalıyor ve o şekilde yine yatmaya devam ediyorlar. önemli olan karından üst kısmının yüksekte olması. Kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı. Ben de aldım o yüzden.cnm benim de sepet besigin icinde yuksek bi yatak var.o yatagin ustune koyucam. ben de hep 53 luk gordum daha buyugunu gormedim varsa onu almak istiyorum.tam sepet besigi kaplasin diye.ama olmazsa 53 lugu alicam.
canım ben progestan da kullanıyorum ama ona rağmen var sertleşmelerim. Demek ki normal değil yaa. Acile gidicem akşam ben de.Kizlar ben de bugun sertlesmesine falan dayanamayip is cikisi doktora kirdim direksiyonu, oturamaz oldum cunku.
Bu haftalarda kasilmalar baslar dedi ama idrarla ilgili bir sorun mu diye idrar tahlili verdim. Ona bakacak bir sorun yoksa progestan kullanmaya baslayacagim. Progestanla geciyorsa gunde 2ye kadar kullan gecmezse muhakkak gel bakalım dedi. Kasilmalar icin kavrulmamis kuruyemis onerdi abartmadan. Vitaminimi degistirdi. 27+1im su an 1320 gram 42 cm, her sey normal görünüyor dedi.
benim de ayrintilida rahim uzunluguna iyi demisti doktor son randevumda da rahim kapali diyince ben de sıkıntı yapmiyorum cnm.hatta ben sertlesmenin kasilmak ile ayni sey oldugunu da bilmiyordum.Ben de bir önceki gidişimde sertleşmeden bahsetmiştim rahim ağzını ölçtü sıkıntı yok dedi. Normal demek ki çok kafaya takmamaya çalışıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?