- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #24.841
kızlar kızlarınıza hiç kulotlu çorap aldınız mı?
ben 2 tane aldım belki kışın lazım olur diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben elbise almadım hiç. İlk 6 ay zaten kışa denk geliyor diye. O yüzden külotlu çorap da almadım. Yazın başlarız elbise giymeye.kızlar kızlarınıza hiç kulotlu çorap aldınız mı?
teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. celestone chronodose iğnenin ismi canım sana hangisini verdiler aynıdır sanırım ama bana doktor 12 saat arayla dediGeçmis olsun canım bende ciger geliştirici iğne yaptırdım 24 sats arayla ignenin adi ne acaba
Benimde aynı iğneydi canim 24 saat arayla yaptırdım benimde kız 35 haftalık doğdu tedbir amaçlı yaptıralım istedi doktor bende yaptırdım çok iyi bir igneymis öyle duydumteşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. celestone chronodose iğnenin ismi canım sana hangisini verdiler aynıdır sanırım ama bana doktor 12 saat arayla dedi
ne zaman yaptırdın iğneyi ve tekrar yaptırmaya gerek var mı ki? kızın kaç yaşında? bu bebişin cinsiyeti ne =) çok sordumBenimde aynı iğneydi canim 24 saat arayla yaptırdım benimde kız 35 haftalık doğdu tedbir amaçlı yaptıralım istedi doktor bende yaptırdım çok iyi bir igneymis öyle duydum
Pazartesi ve salı yaptirdim canım bir daha gerek varmı bilmiyorum kızım 2 buçuk yaşında karnimda ki de erkekne zaman yaptırdın iğneyi ve tekrar yaptırmaya gerek var mı ki? kızın kaç yaşında? bu bebişin cinsiyeti ne =) çok sordum
Seninde galiba kızın var degilmine zaman yaptırdın iğneyi ve tekrar yaptırmaya gerek var mı ki? kızın kaç yaşında? bu bebişin cinsiyeti ne =) çok sordum
oy maşaAllah benim kızım da 33 aylık =) yok bana bugün verdi bir akşam birde sabah yaptıracağım iğneyi canım bakalım hayırlısıPazartesi ve salı yaptirdim canım bir daha gerek varmı bilmiyorum kızım 2 buçuk yaşında karnimda ki de erkeksen yaptırdın mi
Canım 3-4 gündür bu konu konuşuluyor sayfada :) hepimiz aynıyız. kimimiz idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor kimimizin sancıları yalancı doğum sancısı gibi. kiminin bebeğinin başı aşağıda omu baskı yapıyor acaba diyoruz.. daha kesinleşen bir durum yok. Herkes doktoruna sormuş bütün doktorlar normal bi durum diyor ama biz hala pırpır :)Hanimlar merhaba sizin agri sizilariniz ne durumda benim bebegim hem 3 hafta onde hemde suyum fazla bu yuzden mi bilmiyorum ama asiri agrilarim var. Karnimin ici yirtiliyo sanki bazen oyle bir his. Asagida da agrilar var ozellikle ayaga kalkinca bi sure yuruyemiyorum. Yatarken saga sola donmek bile mesele cok canim yaniyor. İlk gebelik ne yapicagimi sasirdim boyle agrilari olan var mi?
benimde alt tarafım çok ağrıyordu dediğin gibi kalkarkene hele bu yüzden doktora gittim bugün ve bana proluton iğne ve progestan verdi birde akciğer geliştirici iğne erken doğumu önüne geçmek için. seni korkutmak istemem tabi ama istersen bi doktora görün.Hanimlar merhaba sizin agri sizilariniz ne durumda benim bebegim hem 3 hafta onde hemde suyum fazla bu yuzden mi bilmiyorum ama asiri agrilarim var. Karnimin ici yirtiliyo sanki bazen oyle bir his. Asagida da agrilar var ozellikle ayaga kalkinca bi sure yuruyemiyorum. Yatarken saga sola donmek bile mesele cok canim yaniyor. İlk gebelik ne yapicagimi sasirdim boyle agrilari olan var mi?
Amin canım inşallah sağ salim kavusuruz bebeklerimize bu bebisin cinsiyeti ne..oy maşaAllah benim kızım da 33 aylık =) yok bana bugün verdi bir akşam birde sabah yaptıracağım iğneyi canım bakalım hayırlısı
amin canım inşaAllah =) buda kız canım iki cadıyla uğraşacamAmin canım inşallah sağ salim kavusuruz bebeklerimize bu bebisin cinsiyeti ne..
Benim oglaninda hep basi asagida pek durasi yok gibi geliyor bana da o yuzden korkuyorum:) haftaya kontrolum var biraz daha sabredeyim en iyisi. Ne zormus ya allah hepimizin yardimcisi olsunCanım 3-4 gündür bu konu konuşuluyor sayfada :) hepimiz aynıyız. kimimiz idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor kimimizin sancıları yalancı doğum sancısı gibi. kiminin bebeğinin başı aşağıda omu baskı yapıyor acaba diyoruz.. daha kesinleşen bir durum yok. Herkes doktoruna sormuş bütün doktorlar normal bi durum diyor ama biz hala pırpır :)
Sagol canim haftaya kontrolum var dayanilmaz duruma gelirse gidicem biraz da sorunlu gebelik cok ihmal etmemek lazim. Allah sagsalim vaktinde dogumlar nasip etsin hepimizebenimde alt tarafım çok ağrıyordu dediğin gibi kalkarkene hele bu yüzden doktora gittim bugün ve bana proluton iğne ve progestan verdi birde akciğer geliştirici iğne erken doğumu önüne geçmek için. seni korkutmak istemem tabi ama istersen bi doktora görün.
amin canım inşaAllah =) buda kız canım iki cadıyla uğraşacamama istediğim buydu inşaAllah sağlıklı olur hepimizin evlatları
[/QUOT MaşaLLaH canım amin sağlıklı olsunlar... 7
amin canım inşaAllahSagol canim haftaya kontrolum var dayanilmaz duruma gelirse gidicem biraz da sorunlu gebelik cok ihmal etmemek lazim. Allah sagsalim vaktinde dogumlar nasip etsin hepimize
Benimkinin de aşağıda, maalesef aşırı baskı hissi oluyor kasıklarda. Proluton iğne yaptırdım çarşamba günü farklı bi doktorun muayenesiydi. Çalışıyorum rapor vereyim dedi. Salı günü kendi doktoruma gidip kontrol ettireceğim yine. Ve rapor alacağım.Benim oglaninda hep basi asagida pek durasi yok gibi geliyor bana da o yuzden korkuyorum:) haftaya kontrolum var biraz daha sabredeyim en iyisi. Ne zormus ya allah hepimizin yardimcisi olsun
Calisirken de cok zor olur allah kolaylik versin. Ben evdeyken zorlaniyorum. İgne ne icin oluyor allah korusun erken dogum riski icin miBenimkinin de aşağıda, maalesef aşırı baskı hissi oluyor kasıklarda. Proluton iğne yaptırdım çarşamba günü farklı bi doktorun muayenesiydi. Çalışıyorum rapor vereyim dedi. Salı günü kendi doktoruma gidip kontrol ettireceğim yine. Ve rapor alacağım.