- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.901
Bunlara bak istersen;
https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-file-hediyeli-p-HBV00000CIKIF
Bunun pembesini aldim ben. Yeşili yoktu ben alırken.
https://www.hepsiburada.com/dunya-plastik-bebek-kuvet-seti-5-parca-p-HBV000005LUM2
https://www.hepsiburada.com/dunya-p...takimi-3-lu-set-file-hediyeli-p-HBV0000021IN6
Ay canim markasiz yerlerden al gitsin kuvetini ya. Valla cok pahali hersey sinir oldum. Her gun biraz daha artiriyorlar indirim adi altinda
Benimde üç gün boyunca gün aralarında olan sizlamalarim oldu Dr a sordum çok normal dedi ama dayanılmayacak şekildeyse gidebilirsinKızlar bugün gün boyunca vajinamda bir batma acima gibi sızlanma vardı hala da devam ediyor. Hatta iç kısmında daha çok var. İç kısmından asagi doğru sol kasigimda. Acil hemen dr a gitmeme gerek var mi yoksa sali günkü kontrolü mü bekleyeyim? Ne anlama geliyor acaba bilginiz var mi? Korkmaya başladım
Benimde üç gün boyunca gün aralarında olan sizlamalarim oldu Dr a sordum çok normal dedi ama dayanılmayacak şekildeyse gidebilirsin
Cok iyiymiş fiyatı . Ürün eline geçti mi kalitesi nasıl . Cok sagol canım önerin icin yesilini alıcam bende
Gecti, gayet güzel. Bpa da içermiyormuş. Yesil rengi çok tatlı cidden. Olsaydi onu alırdım. Filesi de küvete tam uydu.
29+0 canım sağolasın :)masallah cnm kaç haftalıkken bu kadardı
3 tane aldım bende canım. Kullanılır illaki kış günü bacaklarına tek parça az gelebilir diye düşündümkızlar kızlarınıza hiç kulotlu çorap aldınız mı?
ben 2 tane aldım belki kışın lazım olur diye :)
Kaç haftalık günlük canım. Maşallahbizim de bugun kontrolumuz vardi 1413 gram ve 38cm..yuzunu gostermedi ama yön degistirmis olmasi sevindirdi beni
Ben Carters’tan almıştım çok güzel yumuşacık. Sonra bir tane de kayınvalidem almış. Nerden aldığını bilmiyorum.kızlar havlu aldınız mı? ben bilemedim nerden alacağıma :/
Canım şimdiden bilemezsin ki bunu? Bazen 2-3 günde bile çok değişebiliyor kilosu. Bana da geçen hafta biraz düşük gelmişti kilosu ama doktor normal demişti. Son haftalar önemli bence. Sen bol bol kaşar peyniri, ceviz, pekmez, yumurta, süt tüket.kizlar dun yazdim ama kimse gormedi galiba bebegim 26+6 likken 950 gr 30 cm di boyu.28 haftalik olcaz yarin 6.5 aylik olcaz.geriye 2.5 ay kaliyo.bebek 3 kilo falan olur mu ?
kilosunda degikik Rabbim saglik sihhat versin once bulanti hapi kullandigim icin zaten kilosundan once sagligini dusunuyorum.ama en azindan 3 kilo falan olsa biraz ele avuca gelse bakimi daha rahat olur
yani ne biliyim 2.5 ayda mumkun mu bu.
Canım 179 olan babynestli reflü yatağı. Bence o gereksiz. Ben standart beyaz reflü yataklarından aldım. Senin dediğin sevi bebeninkinden yani ama benimki babyjem marka.E bebek de 179 a gördüm canım ama sanırım o sevi bebenin grili bir modeli, bide beyaz var o da 89 yazıyordu .. hangisini aldın canım hangisi kullanışlı acaba
tamam canım bir bakayım çok sağolBen Carters’tan almıştım çok güzel yumuşacık. Sonra bir tane de kayınvalidem almış. Nerden aldığını bilmiyorum.
Canım şimdiden bilemezsin ki bunu? Bazen 2-3 günde bile çok değişebiliyor kilosu. Bana da geçen hafta biraz düşük gelmişti kilosu ama doktor normal demişti. Son haftalar önemli bence. Sen bol bol kaşar peyniri, ceviz, pekmez, yumurta, süt tüket.
Canım 179 olan babynestli reflü yatağı. Bence o gereksiz. Ben standart beyaz reflü yataklarından aldım. Senin dediğin sevi bebeninkinden yani ama benimki babyjem marka.
Çok fiyat farkı var bende babynest düşünmüyorum .. hem biraz daha kaba duruyorlarBen Carters’tan almıştım çok güzel yumuşacık. Sonra bir tane de kayınvalidem almış. Nerden aldığını bilmiyorum.
Canım şimdiden bilemezsin ki bunu? Bazen 2-3 günde bile çok değişebiliyor kilosu. Bana da geçen hafta biraz düşük gelmişti kilosu ama doktor normal demişti. Son haftalar önemli bence. Sen bol bol kaşar peyniri, ceviz, pekmez, yumurta, süt tüket.
Canım 179 olan babynestli reflü yatağı. Bence o gereksiz. Ben standart beyaz reflü yataklarından aldım. Senin dediğin sevi bebeninkinden yani ama benimki babyjem marka.
cnm aslinda ben kilosunu onemsemiyorum saglikli hayirli evlat olsun da.ilk bebegim olcak nasipse hani cok kucuk olursa bakamazsam diye korkarim.hic bebek bakmadim minik bebekleri kucagima almaya korkardim hep.yani bakiminin kolaylasmasi acisindan 3 kilo falan olsa korkmam zarar vercem diye.36ya kadar dursunlar da :) daha heyecanli olur sizinki, benim esim iyice saldi kendini kopyalamissin hic katkim olmamis diye
Benim kayinvalidem eminonunden almis incecik bir sey. Ben english homedan falan yumusak beyaz buyuk bir havlu alacaktim ama kayinvalidem ince,mavi bir sey almis.
Neden olmasin zaten kilolarda alt ve ust sinir var. Atiyorum 26. Haftada 500-1000 gram arasi normal diye. Bu sinirlar arasindaysa sorun yok. Kilolu giden bebek bir anda durabiliyor,yavas giden son hafta kilo alabiliyor hic belli olmaz.
Bu arada gorumcem 43 cm 2300 bir sey dogmus tam haftasinda, kadin simdi 170i geckin. Dogum kilosu ve boyu cok da bir sey ifade etmiyor aslinda.
masallah cnm burda 1000 kusurleri okuyunca acaba dedim benim bebegim zayif mi olcak.zayifliginda degilim de bakmasi zor olur ben korkarim diye cekiniyorum.giydirirken yikarken falan zorlanirim diye.3 kilo olsa yine yeter .kilosu az degil ki canım gayet normal aşağı yukarı bizimkiler de o haftada öyleydi..hem benim kızım 8. aya kadar geriden geldi ufak tefek olacak diyorduk sonradan atak yaptı maşallah 52cm 3700gr doğmuştu
2 3 gunde bile degisiyor ha enteresanmisBen Carters’tan almıştım çok güzel yumuşacık. Sonra bir tane de kayınvalidem almış. Nerden aldığını bilmiyorum.
kizlar uyku seti alcak misiniz aldiniz mi ya da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?