2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
A101 e kova kuvet seti geliyordu isterseniz takip edin kizlar. Bende zamaninda ordan almistim kova ve masrapasini. Kuvetide zuccaciye gibi yerler oluyor ya ordan almistim pazarlik da yapiliyo uygun oluyo bi bakin derim. 100tl fiyatlar cok fazla geldi bana.

Kızlar bugün gün boyunca vajinamda bir batma acima gibi sızlanma vardı hala da devam ediyor. Hatta iç kısmında daha çok var. İç kısmından asagi doğru sol kasigimda. Acil hemen dr a gitmeme gerek var mi yoksa sali günkü kontrolü mü bekleyeyim? Ne anlama geliyor acaba bilginiz var mi? Korkmaya başladım

Ay canim markasiz yerlerden al gitsin kuvetini ya. Valla cok pahali hersey sinir oldum. Her gun biraz daha artiriyorlar indirim adi altinda

Renginin şeffaf olması cok cezbetmişti beni ama bi küvete de 100 lira veremem bi dünya eksiğimiz var daha . Uygun fiyatlı alıcam

Benimde üç gün boyunca gün aralarında olan sizlamalarim oldu Dr a sordum çok normal dedi ama dayanılmayacak şekildeyse gidebilirsin

kızlar havlu aldınız mı? ben bilemedim nerden alacağıma :/
Ben Carters’tan almıştım çok güzel yumuşacık. Sonra bir tane de kayınvalidem almış. Nerden aldığını bilmiyorum.

Canım şimdiden bilemezsin ki bunu? Bazen 2-3 günde bile çok değişebiliyor kilosu. Bana da geçen hafta biraz düşük gelmişti kilosu ama doktor normal demişti. Son haftalar önemli bence. Sen bol bol kaşar peyniri, ceviz, pekmez, yumurta, süt tüket.

E bebek de 179 a gördüm canım ama sanırım o sevi bebenin grili bir modeli, bide beyaz var o da 89 yazıyordu .. hangisini aldın canım hangisi kullanışlı acaba
Canım 179 olan babynestli reflü yatağı. Bence o gereksiz. Ben standart beyaz reflü yataklarından aldım. Senin dediğin sevi bebeninkinden yani ama benimki babyjem marka.

tamam canım bir bakayım çok sağol

Çok fiyat farkı var bende babynest düşünmüyorum .. hem biraz daha kaba duruyorlar

cnm aslinda ben kilosunu onemsemiyorum saglikli hayirli evlat olsun da.ilk bebegim olcak nasipse hani cok kucuk olursa bakamazsam diye korkarim.hic bebek bakmadim minik bebekleri kucagima almaya korkardim hep.yani bakiminin kolaylasmasi acisindan 3 kilo falan olsa korkmam zarar vercem diye.
doktorumuz cok sukur normal dedi ama burda da 1000 kusurleri okuyunca acaba dedim benim bebegim cok mu zayif olcak.

kilosu az degil ki canım gayet normal aşağı yukarı bizimkiler de o haftada öyleydi..hem benim kızım 8. aya kadar geriden geldi ufak tefek olacak diyorduk sonradan atak yaptı maşallah 52cm 3700gr doğmuştu
masallah cnm burda 1000 kusurleri okuyunca acaba dedim benim bebegim zayif mi olcak.zayifliginda degilim de bakmasi zor olur ben korkarim diye cekiniyorum.giydirirken yikarken falan zorlanirim diye.3 kilo olsa yine yeter .
masallah sübhanallah cnm ustelik geriden gelmesine ragmen Rabbim istesin yeter ki masallah.
Rabbimin gucune gitmesin herseyden once saglik versin bebislerimize insallah.kiziyorum kendime kilosunu bosver diyorum.ama bakamazsam diye korkuyorum bu sefer.zayif bebekler daha narin oluyor.

2 3 gunde bile degisiyor ha enteresanmis
safra kesemdeki tastan dolayi yumurta yasak malesef zaten midem de almiyor herseyi
sut tahin pekmez tuketiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…