2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Calisirken de cok zor olur allah kolaylik versin. Ben evdeyken zorlaniyorum. İgne ne icin oluyor allah korusun erken dogum riski icin mi
Evet canım erken doğum için, iğne, progestan kullanıyorum bir de 10 gündür.
Aslında kimisi son haftaya kadar çalışmış ama işte bünye meselesi. Bir de her hamilelik farklı oluyor maalese. Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordum şimdi 3 hafta erkenden ayrılma düşüncesi var. İlk hamileliğim, zamanında kavuşmak istiyorum, ne kadar kolay gibi görünse de iş beni yoruyor maalesef.

cnm o arkadas sadece karinda sertlik yasamamistir ekstra kasiklarinda rahiminde falan agri da yasamistir.eger oyleysen git doktora nts ye baksinlar.ama sadece karninda sertlik varsa bence sıkıntı etme.
cunku bende mesela 3 4 aydan beri sertlik var.ama bu aralar cok yogun sertlik sanki taş var karnim semsert.normal oturamiyorum bile ayaklarimi uzatarak oturuyorum.ben bebegin buyumesine bagliyorum simdilik.acil bisey olmadigi surece gitmek istemiyorum.ama gundelik harekeletlerimi ksitliyor sertlik ciddi anlamda.bunu bende merak ediyorum.ama bu zmna kadar normal karsiladim.cunku daha 1 hafta oluyo doktorumuz kotu bisey olsaydi derdi diye dusunuyorum

Kizlar yatak olarak nasil yatak almayi dusunuyorsunuz. Ortopedik almayin pamuk yatak olmasin vs yaziyor hep. Ama yataklara bakarken de hep ortopedik yaziyor

maşallah canım eşine nazar değmesin Allah razı olsun..sen çalışıyor musun peki..ben çalışıyorum ve her işi de kendim yapıyorum malesef ve su an belim tutulmuş gibi zor yürüyorum
gebelik şeker var mi canım baktirdin mi suyu fazlaysa doktorlar bakıyor genelde

Bende bir bakayım o zaman. Neye koyacağımı bilemedim çünkü.
cnm madam cocodan bunlardan vardi onceden bende. simdi de bebek icin alicam buyujlu kucuklu.herkese de tavsiye ederim cok kullanisli.bebekten once kendimde kullanirdim ic camasirimi falan koyardim mesela anneme kalmaya giderken.yikaninca da sekli semali degismiyor kumasi cok iyi.artik bebek icin kullanicam ama daha almam gerek.

AA bu da güzelmiş. Hiç görmemiştim orda. Sağol canm

tinyrose [/USER] bunun adı ne diye geçiyor canm. Netten Bi bakayım sitesinde varmı. Kese olarak baktım ama bulamadım.[/QUOTE]
cnm ben cok onceden almistim ama hala var magazalarinda hurclarin bolumunde.
netten de istersen bi de madam coco bez torba doye bi arattir cnm cikar belki.
She-

E bebekte 80 tl lik küvet takımı 100 tl olmus. Bi seyede zam gelmesin. Cok sinirlerim bozuldu herşey ateş pahası
vallaha ya benim de cok sinirlerim bozuk bu konuda zirt birt zam geliyor.
dandik plastik bi kova yani 100 tl veremem
bim a101 e falan gelince alicam ben bamyo takimini adi var ebebek diye cok abartmislar bazi seyleri

Kizlar frei oil bebek yagi aldim, guvenlilerden biri.
Almak isteyen olursa instagram adresinde %35 indirim veren bir kampanya var. 65 liralik yag 42 küsüre geldi. Aslinda yara izi icin bir yagi var onu da almak istiyordum ama simdilik kalsin dedim.

Kizlar ben de kasim annelerinde gordum bu posetlere koyanlar varmis bebek esyalarini kilitli ve seffaf olmasi iyi gibi. Ben de bir bakicam.

Eklentiler

• Screenshot_20180928-203151_Gallery.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 69
Ben de bugun bayagi bir eksigimi aldim. Mustela bebek bakim urunleri (sampuan,yag),pisik kremi, tarak tirnak makasi, alt acma bezi, gogus pedi, unibaby islak pamuk mendil, islak havlu, camasir deterjanlari, emzirme ortusu, gogus ucu cikarici, depend bez, havlu corap, camasir yikama torbasi falan. Bitmiyor eksikler:) Annem aldi saolsun cok hevesli

Bu arada oyuncak alan var mi bebeklerine hanimlar? Puset icin veya cingirak vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…