- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.861
Evet canım erken doğum için, iğne, progestan kullanıyorum bir de 10 gündür.Calisirken de cok zor olur allah kolaylik versin. Ben evdeyken zorlaniyorum. İgne ne icin oluyor allah korusun erken dogum riski icin mi
ben de kulaktan alcam zaten zararli demedimki cnm.Ben hic duymadim kulaktan zararli diye bence degil ben oyle olcmustum.
guzel olcuyor mu cnm nette okudum da bi cok kisi yanlis olcuyor diyo temassiz kizil otesi olanlarabenim medifine markası temazsız evet kızıl ötesi almıştım hep onu kullandım
cnm o arkadas sadece karinda sertlik yasamamistir ekstra kasiklarinda rahiminde falan agri da yasamistir.eger oyleysen git doktora nts ye baksinlar.ama sadece karninda sertlik varsa bence sıkıntı etme.Canım 2 gün önce 31.hafta hamile olan bir arkadaş sertleşmeyle hastaneye gitmişti nstde baya şiddetli sancı çıkmış hemen yatırmışlar. İlaçlar iğnelerle durdurmuşlar sancıyı. Erken doğum olursa diye bebek için de ciğer geliştirici iğne yapmışlar. Ben de onu görünce korktum. Rahim kasılmaları karnın sertleşmesiyle başlıyormuş o da sancı demekmiş zaten. Ama işte her sertleşme sancı olmuyor demek ki.
maşallah canım eşine nazar değmesin Allah razı olsun..sen çalışıyor musun peki..ben çalışıyorum ve her işi de kendim yapıyorum malesef ve su an belim tutulmuş gibi zor yürüyorumBizde 2 kişiyiz cokda is yok ama malesef ben hamileliğin başından beri hic temizlik yapamıyorum. Bel ağrısı, bacak ağrısı, bilek agrisi falan. 2 kere temizlikçi geldi ama hic biri temiz yapamıyor eşimin icine sinmedi. Eşim benden daha temizdir valla yalan yok. Cok da güzel yapar. Simdi 2 haftada bir eşim yapıyor. Ben sadece yemek yapıyorum. Çamaşır bulaşık makinasını açıyorum. Daha dün aksam ben oturdum eşim temizlik yaptı üzülüyorum adamada işten gelip yorgun argın iş yapıyor. İnşallah doğumdan sonra hepimizin tüm ağrıları geçer.
gebelik şeker var mi canım baktirdin mi suyu fazlaysa doktorlar bakıyor geneldeHanimlar merhaba sizin agri sizilariniz ne durumda benim bebegim hem 3 hafta onde hemde suyum fazla bu yuzden mi bilmiyorum ama asiri agrilarim var. Karnimin ici yirtiliyo sanki bazen oyle bir his. Asagida da agrilar var ozellikle ayaga kalkinca bi sure yuruyemiyorum. Yatarken saga sola donmek bile mesele cok canim yaniyor. İlk gebelik ne yapicagimi sasirdim boyle agrilari olan var mi?
cnm madam cocodan bunlardan vardi onceden bende. simdi de bebek icin alicam buyujlu kucuklu.herkese de tavsiye ederim cok kullanisli.bebekten once kendimde kullanirdim ic camasirimi falan koyardim mesela anneme kalmaya giderken.yikaninca da sekli semali degismiyor kumasi cok iyi.artik bebek icin kullanicam ama daha almam gerek.Bende bir bakayım o zaman. Neye koyacağımı bilemedim çünkü.
AA bu da güzelmiş. Hiç görmemiştim orda. Sağol canmcnm madam cocodan bunlardan vardi onceden bende. simdi de bebek icin alicam buyujlu kucuklu.herkese de tavsiye ederim cok kullanisli.bebekten once kendimde kullanirdim ic camasirimi falan koyardim mesela anneme kalmaya giderken.yikaninca da sekli semali degismiyor kumasi cok iyi.artik bebek icin kullanicam ama daha almam gerek.Eki Görüntüle 2193196
vallaha ya benim de cok sinirlerim bozuk bu konuda zirt birt zam geliyor.E bebekte 80 tl lik küvet takımı 100 tl olmus. Bi seyede zam gelmesin. Cok sinirlerim bozuldu herşey ateş pahası
E bebekte 80 tl lik küvet takımı 100 tl olmus. Bi seyede zam gelmesin. Cok sinirlerim bozuldu herşey ateş pahası
Hangi yöndeydikibizim de bugun kontrolumuz vardi 1413 gram ve 38cm..yuzunu gostermedi ama yön degistirmis olmasi sevindirdi beni
Her şeye zam yapmış sonra da 150 TL lik hediye çeki veriyor, lütfetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?