- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.881
Aynen öyle . Alsın başlarına çalsınlar hediye çekini. Acaba çek kampanyası bittikten sonra indirime girer mi :))
maşaAllah
Benimki hiç sabit değil ki doktor aralardan yakalıyormaşaAllahbiz daha yüzünü göremedik nazlı kızımın bugün gittim yine elleri yüzündeydi
basi yukarda ayaklar asagidaydiHangi yöndeydiki
Ay canim markasiz yerlerden al gitsin kuvetini ya. Valla cok pahali hersey sinir oldum. Her gun biraz daha artiriyorlar indirim adi altindaE bebekte 80 tl lik küvet takımı 100 tl olmus. Bi seyede zam gelmesin. Cok sinirlerim bozuldu herşey ateş pahası
aynen kime benziyor diye meraktayızBenimki hiç sabit değil ki doktor aralardan yakalıyor
6 ayda hiç göstermedi mi kendini ya çok merak ediyorsunuzdur siz şimdi.
27+5 te 1475 gr 38 cmKızlar bebişlerin kilosu boyu ne durumda?
masallah cnm ck iyi gidiyor :) hep böyle devam etsinler inşallahh
Bence olur canım, ama biraz protein ağırlıklı beslen derim. Ceviz süt et yumurta kaşar gibi.kizlar dun yazdim ama kimse gormedi galiba bebegim 26+6 likken 950 gr 30 cm di boyu.28 haftalik olcaz yarin 6.5 aylik olcaz.geriye 2.5 ay kaliyo.bebek 3 kilo falan olur mu ?
kilosunda degikik Rabbim saglik sihhat versin once bulanti hapi kullandigim icin zaten kilosundan once sagligini dusunuyorum.ama en azindan 3 kilo falan olsa biraz ele avuca gelse bakimi daha rahat olur
yani ne biliyim 2.5 ayda mumkun mu bu.
36ya kadar dursunlar da :) daha heyecanli olur sizinki, benim esim iyice saldi kendini kopyalamissin hic katkim olmamis diyeaynen kime benziyor diye meraktayızsağlıklı olsun da az kaldı zaten pek fazla durmaz sanki çok hareketli
Benim kayinvalidem eminonunden almis incecik bir sey. Ben english homedan falan yumusak beyaz buyuk bir havlu alacaktim ama kayinvalidem ince,mavi bir sey almis.kızlar havlu aldınız mı? ben bilemedim nerden alacağıma :/
Neden olmasin zaten kilolarda alt ve ust sinir var. Atiyorum 26. Haftada 500-1000 gram arasi normal diye. Bu sinirlar arasindaysa sorun yok. Kilolu giden bebek bir anda durabiliyor,yavas giden son hafta kilo alabiliyor hic belli olmaz.kizlar dun yazdim ama kimse gormedi galiba bebegim 26+6 likken 950 gr 30 cm di boyu.28 haftalik olcaz yarin 6.5 aylik olcaz.geriye 2.5 ay kaliyo.bebek 3 kilo falan olur mu ?
kilosunda degikik Rabbim saglik sihhat versin once bulanti hapi kullandigim icin zaten kilosundan once sagligini dusunuyorum.ama en azindan 3 kilo falan olsa biraz ele avuca gelse bakimi daha rahat olur
36ya kadar dursunlar da :) daha heyecanli olur sizinki, benim esim iyice saldi kendini kopyalamissin hic katkim olmamis diye
Benim kayinvalidem eminonunden almis incecik bir sey. Ben english homedan falan yumusak beyaz buyuk bir havlu alacaktim ama kayinvalidem ince,mavi bir sey almis.
Neden olmasin zaten kilolarda alt ve ust sinir var. Atiyorum 26. Haftada 500-1000 gram arasi normal diye. Bu sinirlar arasindaysa sorun yok. Kilolu giden bebek bir anda durabiliyor,yavas giden son hafta kilo alabiliyor hic belli olmaz.
Bu arada gorumcem 43 cm 2300 bir sey dogmus tam haftasinda, kadin simdi 170i geckin. Dogum kilosu ve boyu cok da bir sey ifade etmiyor aslinda.
kilosu az degil ki canım gayet normal aşağı yukarı bizimkiler de o haftada öyleydi..hem benim kızım 8. aya kadar geriden geldi ufak tefek olacak diyorduk sonradan atak yaptı maşallah 52cm 3700gr doğmuştukizlar dun yazdim ama kimse gormedi galiba bebegim 26+6 likken 950 gr 30 cm di boyu.28 haftalik olcaz yarin 6.5 aylik olcaz.geriye 2.5 ay kaliyo.bebek 3 kilo falan olur mu ?
geçen gün hastaneye gittiğimde civile de uğradım diğer bebek mağazalarına göre fiyatı çok iyi bence abartılı fiyata gerek yok civildeki ürünler de iyiydi bence kıyafetlerin kumaşı falanKızlar ben küvetini civilden aldım, küvet 30, kova 13, maşrapa 5, file 20 tl idi. Filesi çok güzel ince bi havlusu var üstünde, diğer düz delikli fileden almadım o daha uygundu fiyat olarak.
E bebek de 179 a gördüm canım ama sanırım o sevi bebenin grili bir modeli, bide beyaz var o da 89 yazıyordu .. hangisini aldın canım hangisi kullanışlı acabaCanım ben baya araştırdım başka ebatına rastlamadım. E-bebekte babyjam ve sevi bebe markaları vardı. Fiyatları hemen hemen aynıydı. Ama benim 1 ay önce 79 TL’ye aldığım yatak şuan 99 TL olmuş.
Aynen canım unibaby nin ıslak pamuku 12li 90 tl idi ebebekte 6-7 tl daha pahalıydı mesela.geçen gün hastaneye gittiğimde civile de uğradım diğer bebek mağazalarına göre fiyatı çok iyi bence abartılı fiyata gerek yok civildeki ürünler de iyiydi bence kıyafetlerin kumaşı falan
Güle güle kullan canim çok güzelmiş. Ahşap mi malzemesi. Kafa çarpması falan okur dediler bize eğer ahsapsa. Ben park yatak aldım. Bakalım ne kdr idare edecek bizi?Kızlar bende pazar gunu bu beşiği almayı dusunuyorum en kotu 2 yasına kadar yatar haTta belki 3 . 60x120
Tekerlekli istedigim yere de tasıyabılırım ev icinde . Ama bebek hareketlenince sıkıntı olur mu acaba . Cıkıyo mu tekerleri onu bilmiyorum. Fiyatıda cok uygun 890 tl di yani en son :) yatagı uyku seti cibinliği hepsi dahil . Eki Görüntüle 2192863
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?