- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.181
Aynen canım bizde De böyle :) son yıllarda mevlit vs yapılıyor oda çok az. 40 ınız çıkana kadar yakınlar gelir oda isim kurmaya davet ederseniz bide yardıma gelenler abla teyze vs :)Bu durum sehirden sehire degisiyor sanirim. Benim memleketimde boyle seyler yok hatta kimse hastaneye gelmez. 40 i ciktiktan sonra eve gelirler cok cok yakinlar da 40'ı çıkmadan gelebilirler.
Istanbul'da ise yapmasan ayıpben de hiç süslü bir tip değilim ama bir cikolata bir kapı süsü de bizi o an ugrastiracak seyler degil.
Ya kusura bakmayin ama ben de bu sekildeki cevaplardan rahatsiz oluyorum. Hemen yargilamayalim olumsuz seyler soylemeyelim gibi cumleler. Kimse birbirini kiracak sekikde kaba bir cümle yazmadi ki. Bence bunlar bos is dediler siz de bence degil deyin.Yapacaklarımız yada yapmayacaklarımız için neden birbirimizi yargılıyoruz ki? Herkes istediği ölçüde, içinde bulunduğu ortamın gerektirdiklerini imkanları elverdiği ölçüde yapar yada yapmaz. İsteyen doğum çantasına istediğini koyar, isterse evi yükler götürür :)
Benim ve eşimin bütün ailemizle aynı şehirdeyiz, ikimizinde çok fazla arkadaşı ve arkadaş gruplarımız var. Herkes dört gözle doğumu bekliyor. Hastaneye güruh güruh insan gelecek. Onlara bir kolonya bir çikolata bir hediyelik yada ne biliyim kek kurabiye ikram etmemi kimse yadırgamamalı. Süslü terlik saç bandı ben yapmayacağım ama yapana da saygı duyarım güle güle kullan güzel olmuş derim. Önemli olan sağlık arkadaşlar, sağlıklı doğumlar yapalım da kim nasıl oda süslemek isterse öyle süslesinbirbirimizin hevesini kırmayalım lütfen
Aynen valla her sekilde tadini çıkarmak hakkimizAyy en mutlu gunumuz yaa insallah :))
Arkadaşım ben yazdım sana onu bunu 2 3kere dile getirdin. kusura bakma ama herkesin korkuları var kimsede korkulu doğum hikayesi duymak istemiyor doğumlar olur biter dersinki benim ilki zordu anlarim dertlesilir ama herkes hamile doğumu nasıl gecicek diye düşünürken yapma korkutmaya hakkin hakkiniz yok benim ikinci olmasına rağmen bende korkuyorum nasıl olucak acaba falankine benzer mi diye etraftan anlatanlar yetmiyor gibi bide siz anlatın burada moral depolamaya çalışıyor herkes bunları okunmaya ihtiyaç yok bu zamandaYa kusura bakmayin ama ben de bu sekildeki cevaplardan rahatsiz oluyorum. Hemen yargilamayalim olumsuz seyler soylemeyelim gibi cumleler. Kimse birbirini kiracak sekikde kaba bir cümle yazmadi ki. Bence bunlar bos is dediler siz de bence degil deyin.
Ayyy benim sezeryanim zor gecti diyorum amannn kimseyi korkutmayin falan yaziyorlar
Yeter ama sizler de bizi yargilamayin o zaman .biz de dusuncelerimizi ozgurce ifade edelim
Birdaha b
Evet tatlim moral depolamaya calisiyor herkes. Baksana kimse agrilarindan kramplarindan isteki evdeki sikintilarindan maddi sikintilardan bahsetmiyor degil mi. Burda herkes aaaaaa cok guzel bir hamilelik geciriyorum ayyyy ne mutluyum saglikliyim modunda mi. Gormuyor musunuz yoksa ben yanlis biseyler mi okuyorum. Herkes agrilarindan korkularindan bahsediyor. Rica ediyorum bir daha beni duzeltmeye calismayin. Eger benim soylediklerim korkunc geliyorsa lutfen okumayin. Bizler burda birbirimize korkularimizi sikintilarimizi da anlatarak cozumler buluyoruzArkadaşım ben yazdım sana onu bunu 2 3kere dile getirdin. kusura bakma ama herkesin korkuları var kimsede korkulu doğum hikayesi duymak istemiyor doğumlar olur biter dersinki benim ilki zordu anlarim dertlesilir ama herkes hamile doğumu nasıl gecicek diye düşünürken yapma korkutmaya hakkin hakkiniz yok benim ikinci olmasına rağmen bende korkuyorum nasıl olucak acaba falankine benzer mi diye etraftan anlatanlar yetmiyor gibi bide siz anlatın burada moral depolamaya çalışıyor herkes bunları okunmaya ihtiyaç yok bu zamanda
Ben 14 haftalıkkem geçti şükür bulantım inş seninde geçer bir an önce gerçekten çok kötü mide bulantısı kusmak o dönemde en az 3 kilo verdim hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla alalım inş bebişlerimizievet ya o cok sinir bozucu hamiel degilken bi kere basima geldi de uyuyamamistim.
benim de sag veya sola donuk bi sekilde uyuyorken gece uarisi birdem bacak agrima uyaniyorum kramp desem degil agriyla kramp arasi bisey hangi bacagimin ustune yattiysam cok fena agriyor yon degistirirken bile cok zorlaniyorum.
boyle agrilardan skkayetci degilim mecbur bebek tasiyoruz olcak illa ki de bulantilarimiz reflümuz olmasaydi.hadi bulanti hapi aliyorum yine yiyorum biraz da şu reflü bela resmen.bogazimda hep bisey agzim hep zehir gibi.sola yatonca faydasi oluyo cidden cnm
Sanki içimizdeki çocuğu ışınlanarak alacaklar anlamadım yani karnımı kesecekler ve ben o acıyla bebek emzirmeye çalışıcam sütüm varmı yokmu diye strese giricem o an makyaj süs püs nasıl düşünülebilir ki gelen gelsin çok kalabalık olsun hastane taşsın ben orda canımla uğraşırken ikramlık mı düşüneceğim gelenlerde kusura bakmasın artık diye yorum yapıyorum burda kızların yorumu ben çok süslüyüm çok özeniyorum bebeğim kıymetli neden yargılanıyoruz diyor yok ben çok paspalım bebeğimde değersiz mi oluyor onca hazırlığı yapmış olsam üstelik 1 gün hastanede kalınıyor hepsi boşa gider çünkü uğraşmaya gözüm görmez ne gelene bakarım ne gidene ama eve gelince bir kaç gün sonra lohusa moduna geçerim mevlüdümü yaparım ayrı şeylerEvet tatlim moral depolamaya calisiyor herkes. Baksana kimse agrilarindan kramplarindan isteki evdeki sikintilarindan maddi sikintilardan bahsetmiyor degil mi. Burda herkes aaaaaa cok guzel bir hamilelik geciriyorum ayyyy ne mutluyum saglikliyim modunda mi. Gormuyor musunuz yoksa ben yanlis biseyler mi okuyorum. Herkes agrilarindan korkularindan bahsediyor. Rica ediyorum bir daha beni duzeltmeye calismayin. Eger benim soylediklerim korkunc geliyorsa lutfen okumayin. Bizler burda birbirimize korkularimizi sikintilarimizi da anlatarak cozumler buluyoruz
Ama bazilari uzgunum sizin gibi ne soylesek amannnn susun modundasiniz. Ben diyorum ki o suslemeler falan cok ugrastirici bence gereksiz hemen atliyorsunuz istemiyorsan sen yapma diye.
Yeter yaa dogum hakkinda da herkesin bunyesi farkli ama hepimiz de hamilelik ve dogum surecinin zorlu oldugunu biliyoruz. Dogumhane hikayemizi anlatmiyoruz sonucta.
Bu size son mesajim lutfen artik yazdigim mesajlara cevap yazmayin. Eger bir sey soylemek isterseniz ozelden yazin biz de bu sekilde kirilmayalim
Siz gayette dogumhane hikayenizi anlattiniz bilmem kaç saat sancı cektinizi bilmem kaç kişinin muayene esnasinda sizi zorladığını doğumdan geç ayildiginizi 23günde kendinizi toparlayamadiginizi ben size diyorum ki doğumdan sonra anlatılır bunlar hamileyken değil siz maddi imkânsızlıklar la ağrıyla bunu bir tutamassiniz herkes derdini anlatıyor ama doğumhane anılarını anlatmiyor iyi günler simdiEvet tatlim moral depolamaya calisiyor herkes. Baksana kimse agrilarindan kramplarindan isteki evdeki sikintilarindan maddi sikintilardan bahsetmiyor degil mi. Burda herkes aaaaaa cok guzel bir hamilelik geciriyorum ayyyy ne mutluyum saglikliyim modunda mi. Gormuyor musunuz yoksa ben yanlis biseyler mi okuyorum. Herkes agrilarindan korkularindan bahsediyor. Rica ediyorum bir daha beni duzeltmeye calismayin. Eger benim soylediklerim korkunc geliyorsa lutfen okumayin. Bizler burda birbirimize korkularimizi sikintilarimizi da anlatarak cozumler buluyoruz
Ama bazilari uzgunum sizin gibi ne soylesek amannnn susun modundasiniz. Ben diyorum ki o suslemeler falan cok ugrastirici bence gereksiz hemen atliyorsunuz istemiyorsan sen yapma diye.
Yeter yaa dogum hakkinda da herkesin bunyesi farkli ama hepimiz de hamilelik ve dogum surecinin zorlu oldugunu biliyoruz. Dogumhane hikayemizi anlatmiyoruz sonucta.
Bu size son mesajim lutfen artik yazdigim mesajlara cevap yazmayin. Eger bir sey soylemek isterseniz ozelden yazin biz de bu sekilde kirilmayalim
Aslinda iyi fikir canim doktoruma bir sorayim ben de.Grip aşısı yaptıracak mısınız kızlar? Benim doktorum önerdi hem bebek doğduktan sonra bebeği de bir süre korur dedi. Yaptıracağım ben. Ama henüz eczanelere gelmemiş. Bir haftaya falan gelmiş olurmuş.
Nerden aliniyo canim bunlar benim de kimse gelmez hastaneye ama yapincada guzel duruyor.Ben bu tarz bir sey dusunuyorum kizlar cok şıkjardinyerli sunum setlerinden aldim. Sonra mevlutte de kullanicam insallah Allah nasip ederse.
Ben bu takimi instagramdan almilastore'dan aldim canim. Bence de sade ve şık duruyor. Ustune cikolata, sekerleme, hediyelikleri vs koyarim. Buna ek bir de sebil aldim lohusa serbeti icin o kadar.Nerden aliniyo canim bunlar benim de kimse gelmez hastaneye ama yapincada guzel duruyor.
Ayy çok güzelmiş bayıldım fiyatları ögrenebilirmiyim bende mevlütte böyle masa hazırlamak istiyorumBen bu tarz bir sey dusunuyorum kizlar cok şıkjardinyerli sunum setlerinden aldim. Sonra mevlutte de kullanicam insallah Allah nasip ederse.
Ben o seti 200 e aldim canim bir ay once falan. Sebili 80 tl ye aldim. Hastanem de yapiyormus ufak susleme ama 400 civariydi bunlar yoktu bir tek sebil vardi. Bir de ben hem kendi evimde hem baska sehirde annemin evinde mevlut yapacagim insallah, o yuzden almak daha mantikliydi benim icin.Ayy çok güzelmiş bayıldım fiyatları ögrenebilirmiyim bende mevlütte böyle masa hazırlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?