2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Ben normalde 10yıldır her kış yaptırırım. Baya nezle grip olurum çünkü. Suanda hastayım zaten yatiyorum. Persembe günü kontrol var doktora sorucam yaptirmak isterim ben.

ben de aynen oyle süslü bi tio hic olmadim hele ki ameliyattan sonra olurmuyum bilmem ama resimlerde bitkin cikmayim diye ruj falan surucem.kalem de surebilirsem artik o sira aklima gelirse.kapi susu ben de yapicam.
ben de istanbuldayim kimse gelmez kaynanamlar annemler haric o yuzden gerek duymuyorum hastane süsüne zaten yapmazdim gelen olsada ne hevesim var ne halim.bi an once 2.5 ay gecsin istiyorum.ama gelen oksaydi cikolata falan tutardi esim gelene gidene.
bizde de eve gelen cok olur hemde daha 1 hafta gecmeden gelen olur o gun bile olsa sasmam esimin akrabalari komsular merakli tipler hamikemisin diye sorup dueuyolardi sindide hamikeyim meraktan gelirler artik kendi akrabalarim uzakta zaten onlar arar.gekene de borek kurabiye yapip ikram eder annen kaynanam falan.

Ben Ankara'dayım, doktorum da bir hastenede çalışmıyor özel muaynehanesi var. Doğum yapacağım hastane sezeryan için tek gece kalırsam 2.550 , 2 gece kalırsam 3.000 istedi. 3000-3500 arası da doktor alır. 6.000'i buluruz diye düşünüyorum.

bende yaptırmak istedim doktora sordum yok yaptırma dedi...

Yok bitanem hemsire değilim ogrettmenim ben. Ben gunde 3 tane aliyordum ama sen bi ddra danis canim. Bu aralar kusmalar geri geliyormus ben de her sabah safra cikarmaya basladim

kizlar bi sakin olun az kaldi birbirimize destek olmamiz gereken zamandayiz
isteyen istedigini yapsin.
bana süs pus sacma gelmiyo ama dugun salonu gibi asiri suslemek sacma geliyo ama bazilarina da sacma gelmiyo
hepimizin bebegi kiymetli can tasiyoruz kizlar kolay degil sinirlerimiz yipranabilir.zatem disaridaki akraba es doat yeteri kadar canımızı sıkiyor bi de burda birbirimizi kirmayalim

Yok bitanem hemsire değilim ogrettmenim ben. Ben gunde 3 tane aliyordum ama sen bi ddra danis canim. Bu aralar kusmalar geri geliyormus ben de her sabah safra cikarmaya basladim
pardon cnm napsam ki bi daha alsammi kustum icer icmez de bilemedim bi yarim saat daha gecsin aliyim bari.12 de kalktim.daha midem bombos yiyemiyorim bisey.hapsiz yasayamiyorum resmen bagimli oldum.insallah dogumdan sonra biter bulanti kusmalar yeminle yıldım

hele biz gibi 9 ay kusanin gozü ne süs goruyo ne püs
amaaaan saglikla alalim da kucagimiza bilantilarimiz reflumuz bitsin de vallahi baska bisey istemiyorum.bi resim cekinme istiyodum onu da bizimkiler halledecek artik amatörce bi ruj bi kalem tamamdir bi de o kapi susu yapilacak onunde resim cekilecek insallah ahtim var
bulanti hapi etki etmesin de bebislerimize saglikla kucagimiza alalim da insallah.
dogum korkusunu yasamayan olamaz ki zaten ister okuma ister duyma o masaya yatilacak eninde sonunda.kacari var mi yok o yuzden korkular boşa.ben bikmisim artik hemen gelsin o gun 2.5 ay su gibi gecsin gulerek girecem ameliyathaneye

hadi ya normal dogummu yaptin cnm ilk.
sezeryande de cok kanama oluyo mu
bende gecelik alcam da boydan kanama col olursa kiyamam o zmn giymeye.ama hasta bezi falan da mi ise yaramamisti

Allah yardımcın olsun canım işin gerçekten zor ama o mis kokuya değiyor inanki..rabbim kolay doğumlar sağlıklı doğumlar nasip etsin sütü hiç düşünme doğumdan sonra her şey güzel olacak hele iştahın hepten açılacak minine süt yapmak için

amin amin cnm insallah hepimziin dogumu kolay gecer sutumuz dolar tasar

Kızlar adet sancısı gibi sancım var bu haftalarda normalmidir sizce
benim de oluyor geçen hafta doktora gittiğimde sordum düzenli olmayan yalancı sancı onlar korkma dedi yorgunluktan oluyormuş ki ayakta çok kalıyorum öğretmen olduğum için..normal yani canım ama düzenli değilse tabi yani 5dakikada bir gelen sancı değilse

Canım bende istanbulda özel bir doktora gidiyorum muanehanesine. Aklıma birşey takıldı belki bilgin vardır. Son zamanlarda nst olayı var ya onu ne yapicaz? Muayenehanede oluyor mu nst? Bir dahaki kontrolde sorucamda belki sen biliyorsundur.

Ben kapı süsü ve cikolata düşünüyorum. Fazla süslemeye falan girmeyeceğim. Doğum fotoğrafçısı istiyordum malesef ondan da vazgeçtim ekonomik nedenlerden dolayı. Kendimiz çekeceğiz fotoğrafları. Eşim zaten hiç sevmiyor böyle şeyleri boşa masraf ona göre. Ben fazla detayciyim , bu işlere girersem gerilirim, kendimden sıkılırım.

Hepimizin bebesi kiymetli topikte gördüğüm kadariyla herkeste kaybetme korkusu erken dogum korkusu oluyor zaman zaman, ağrımız sizimiz olsa ödümüz patlıyor, herkes bebegini sağlıkla bekliyor. Süsleme işine pek girmesem de benim kızım da cok kiymetli ve beklenen bir bebek. Bu süs püs işleri tamamen bizim heveslerimiz ile alakali bebeklerle ilgili değil ki süse göre kıymet derecesi mi olur?

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz . Ben aylardır decavit kullanıyorum ama doktorum mom vital plus önderdi ? Devlette karşılamıyor gerek var mı acaba düşünüyorum

hadi ya normal dogummu yaptin cnm ilk.
sezeryande de cok kanama oluyo mu
bende gecelik alcam da boydan kanama col olursa kiyamam o zmn giymeye.ama hasta bezi falan da mi ise yaramamisti
Yok sezeryan oldum canimda ozellikle ilk gun kanama oluyo kisiye gore degisir tabi ama benimde baya bi olmustu. Ilk hasta bezi yataga sermislerdi ped falan takmadan oraya aksin diye kalin bisey zaten sık sık onu degistirdik tabi altima bisey giymeden sonra yurume saati gelince giydim pedi hatirlamiyorum ne takmistim. Ama pijamami dogumdan sonra atmistim kan oldu diye yine ucuz yollu pijama takimi alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…