2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar kapı süsü bende istiyorum hastanede takarım sonra odasına asarım gereksiz bulmuyorum eğer yaptıranlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim yada nereye yaptırcaksanız benimlede paylaşırmısınız internette bunu beğendim bende fiyat alıcam

Ben şunu sipariş ettim canım. Hazırlanıyor daha gelmedi. Renkler aynı olacak ama idil yerine serra yazacak :)

Eklentiler

• 937BAA09-F81A-4091-8475-C9ED281EC57C.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 61
Öyle mi bende gidince sorayım canım çok sağol bende kışı griple geçiriyorum son yıllarda bilgi için teşekkürler

Ben de videolarini izledim gayet pratik bi arac gibi duruyor. Hafifligi ve pusetin kolay çıkarılıp takilmasi hosuma gitmişti. Travel almayı dusunmuyorum cunku hem arabamiz hatchback hem de asansörsuz 5.katta oturuyoruz. Chicco nun bu modeli gibi hafif baston travel lar mantikli geldi. Bunun gibi baska hangi modeller var acab?

Benımde genelde silince geliyor kan ufak ufak pıhtı cokta zorlamıyorum ama öyle şakır şakır akmasadaa peçeteye geliyor
Benim bildiğin akıyor canım ya. geçmiş olsun seninde gebelikte olabilir dedi ama çatlak vs varsa geçmiyormuş

Biz cok baktik, basta buna karar vermistik ama fiyati manasiz artinca esim travel sistem tercih etti. Baska bu kadar kolay katlanan ve kuculen yok diye biliyorum

Kapı süslerine instagram dan mı bakiyosunuz kızlar? Hangi sayfa

aynen canım bende şaşırdım ne yapacağımı

her doktorun farklı uygulaması var demek ki

Ben de susayfayi begendim ama hep kiz bebek tarzi var.
Hala karar veremedim kapi susune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…