- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.321
Ben şunu sipariş ettim canım. Hazırlanıyor daha gelmedi. Renkler aynı olacak ama idil yerine serra yazacak :)Eki Görüntüle 2193987 Kızlar kapı süsü bende istiyorum hastanede takarım sonra odasına asarım gereksiz bulmuyorum eğer yaptıranlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim yada nereye yaptırcaksanız benimlede paylaşırmısınız internette bunu beğendim bende fiyat alıcam
Sitede calisma varmis ayarlarla oynamayin yaziyo:)kızlar bende kadınlar kulübünün sayfası pembe olan yerler hep mavi oldu birden neden acaba sizin de öyle oldu mu
Yok cnm spinaldi aslinda alabilirlerdi o zamanlar yeni yeni modaydi esin girmesi bende sasirdim ve uzulmustum neyseki fotolarimi cekecekler diye birazda olsa rahatlamistim.Esi neden almadilar acaba genel anestezi mi oldu?
Öyle mi bende gidince sorayım canım çok sağol bende kışı griple geçiriyorum son yıllarda bilgi için teşekkürlerCanım normalde aşıyı yaşlılarda ve kronik hastalığı olanlarda devlet karşılıyor. Ama hamilelerde karşılamıyormuş. Eczaneden parayla alcaz mecbur. Bildiğim kadarıyla 30 TL falan. Reçete isterler mi onu bilmiyorum ama ben bugün aile hekimine yazdırdım grip aşısı.
Ben de videolarini izledim gayet pratik bi arac gibi duruyor. Hafifligi ve pusetin kolay çıkarılıp takilmasi hosuma gitmişti. Travel almayı dusunmuyorum cunku hem arabamiz hatchback hem de asansörsuz 5.katta oturuyoruz. Chicco nun bu modeli gibi hafif baston travel lar mantikli geldi. Bunun gibi baska hangi modeller var acab?ben aldim cnm simdilik cok hosuma gitti
yalnizca alt sepeti kullanissiz.surüsu bence cok keyifli ben evde arada süruyorum
tekerleklerini ben netten bakinca bayagi dayaniksiz kucuk olarak gormustum.ama iyi bence tekerlekleri de.
bi de hani hafif olsun hantal olmasin istiyorsan bence iyi bi araba.daha hafifi vardir mutlaka ama beni hafifligi tatmin etti.
bi de kumasi kaliteli.ben 2.el aldim.cok kullanamamis bebegi sevmemis ama bi kac leke vardi illaki.butun parcalarini cikarttim yikadim citiledim gorse 2.el demezsino ozelligini de sevdim ben sahsen.her araba oyle mi bilmiyorum ama kumaslaeinin heosinim cikmasi ve kolay takilmasi nenim icin arti olmustu.
araba cift yonlu degil.bu yuzden yeni dogan icin pusetini kullanmak sart oluyo.pusetini kendine donuk takabiliyosun.
doger travellerin icinde chicco liteway kucucuk duruyoozellikle koca tekerlekli arabalari hic sevmiyorum.hem agir hem surmesi de cok zor geldi bana.
arabanin kapanip acilmasi da bayagi kolay.kapandiginda az yer kaplamasi da arti bence evi kucuk olanlar icin.
bu arabayla rahatlikla otobise minibuse binebilirsin.ama travellerle asla bence.
hani araban varsa evin asansorluyse travel alinabilir ama surusu bile cok agir gelmisti bana.
Benim bildiğin akıyor canım ya. geçmiş olsun seninde gebelikte olabilir dedi ama çatlak vs varsa geçmiyormuşBenımde genelde silince geliyor kan ufak ufak pıhtı cokta zorlamıyorum ama öyle şakır şakır akmasadaa peçeteye geliyor
Geçmiş olsun canım krem ilaç vs kullanıyor musun ? Bana sprey verdi de etkisi olmadıBenim neredeyse son 1 aydir gun asiri kaniyor bende et vardi burnumda gebelikte o da buyumus
Ay benimde aynen mavi:)
demek o yüzden ben de ben mi yaptım acaba dedimSitede calisma varmis ayarlarla oynamayin yaziyo:)
Bana da krem vermisti burun icini nemlendirmek icin ama bendede ise yaramadi.Geçmiş olsun canım krem ilaç vs kullanıyor musun ? Bana sprey verdi de etkisi olmadı
Sağol canım inşallah geçerhamilelikte oluyor canım doğum sonu geçer inşallah
Biz cok baktik, basta buna karar vermistik ama fiyati manasiz artinca esim travel sistem tercih etti. Baska bu kadar kolay katlanan ve kuculen yok diye biliyorumBen de videolarini izledim gayet pratik bi arac gibi duruyor. Hafifligi ve pusetin kolay çıkarılıp takilmasi hosuma gitmişti. Travel almayı dusunmuyorum cunku hem arabamiz hatchback hem de asansörsuz 5.katta oturuyoruz. Chicco nun bu modeli gibi hafif baston travel lar mantikli geldi. Bunun gibi baska hangi modeller var acab?
Çok güzel canımBen şunu sipariş ettim canım. Hazırlanıyor daha gelmedi. Renkler aynı olacak ama idil yerine serra yazacak :)
İnşallah doğumdan sonra geçer canımBana da krem vermisti burun icini nemlendirmek icin ama bendede ise yaramadi.
aynen canım bende şaşırdım ne yapacağımıKızlar terleme sorunu yasayaniniz var mi?
Ben terliyorum bu aralar, özellikle gece boynum sırılsıklam oluyor. Ustumu ortmesem üşüyorum örtsem terliyorum, kisa kollu gezsem üşüyorum uzun kollu olsam terliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
her doktorun farklı uygulaması var demek kiayda bir çağırıyor son haftalarda sadece sıklasmışti kızımda 35 gibi falandı
ne konuşuyorlar canım merak ettim şimdi derste kendimi paralıyorum hamileyim de o yüzden dersleri bosveriyor gibi olmasın diye daha çok çaba sarf ediyorum
bunlar çok güzelmiş yeni gelmiş demekki ben görmemiştim önce ben de bu tarz spor bir şey düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?