- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.361
Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah zevkli seçim seçmeyide amca yaptıysa tebrikler
Sezeryan olursAm eğer pijama acıtmazmı karnımı ?ayda bir çağırıyor son haftalarda sadece sıklasmışti kızımda 35 gibi falandı
ne konuşuyorlar canım merak ettim şimdi derste kendimi paralıyorum hamileyim de o yüzden dersleri bosveriyor gibi olmasın diye daha çok çaba sarf ediyorum
bunlar çok güzelmiş yeni gelmiş demekki ben görmemiştim önce ben de bu tarz spor bir şey düşünüyorum
Açıkcası ben yerinizde olsam rapor alırdım kesinlikle öğretmen değilim ama sizin niyetiniz çok suistimal edildi okul tarafından ve bu sizin hakkınız serviks uzunluğunu göremeyecek kadar bebeğin aşağıda olması allah korusun erken doğum olsa kimin umrunda takmayın kafanıza milleti kendinize bebeğinize bakın hatta o müdürü velileri siz şikayet edin insanlık ölmüş gerçekten çok yazıkBenim zaten yaşamadığım kalmadı hocam. en başta müdür 1 verdi, veliler ilk hafta hamilesiniz niye 1 aldınız dedi. Yani ben nereye gideceğimi şaşırdım. Müdür bi ara saçma sapan konuştu. Hadi her şeye tamam adapte olayım dedim. Bu sefer de veliler dilekçeler yazmışlar yalan dolan. Müdür çağırdı dikkat et dedi. Neye dikkat edeyim ki. Dikkat edeceğim bir şey yok dedim. Ben her zaman nasıl öğretmenlik yaptımsa aynısını yapıyorum dedim. Yani 3 haftadır yoğun bi stres yaşadım maalesef. Zaten bebeğimin kasılması da o haftalarda başladı. Doktor o zaman rapor vereyim demişti ben de iyi hissediyorum diye almadım. Şimdi ağırlığı arttıkça baskı arttı, serviks uzunluğunu karından göremeyecek derecede kafası aşağıda bebeğimin. Yani ben de doldum bittim artık
Kan sulandırıcı hap kullan varmı aranızda kızlar
Varsa da kaçıncı hafta da bırakıcaksınız
Ben kan sulandirici igne kullaniyorun ama ne zaman birakacagimi konusmadik henuz.Kan sulandırıcı hap kullan varmı aranızda kızlar
TeşekkürlerÇok güzelmiş güle güle kullanın inşallah zevkli seçim seçmeyide amca yaptıysa tebrikler
Bana da birşey söylenmedi 2 genim heterozigot igne kullanmıyorum sadece 150 mg ecopirin kullanıyorm genelde 32.haftada bıraktırıyo doktorlar şimdiden onu stresi sardı beni korkuyorum bırakmaya da sadece onu kullandıgım için inşallah biraz geç bıraktırır yaKan sulandirici igneyi hic kesmeden kullanacakmisim zaten oyuzden sezeryan dogum olacakmis.ama coraspirin icin henuz bisey soylemedi. 6 ekimde randevum var 30+1 oluyoruz bakalim ne diyecek. Sana bisey dendi mi
Canim iki doz hamilelikte 3. Doz cocuk dogduktan uc bes ay sonra 4. Doz ve 5. Doz birer sene .araylaaa ben sadece 2 doz diye biliyorum 5 doz cok degilmiya cidden bana hic bu konida bisey demedi hemsire.
Çok güzel kibarcık
32.haftada bırakcaz canım :)Kan sulandırıcı hap kullan varmı aranızda kızlar
Teşekkürler
Ben hiçbirşeyini seçmedim amcası begenmiş yaptırmış :)
Bana da birşey söylenmedi 2 genim heterozigot igne kullanmıyorum sadece 150 mg ecopirin kullanıyorm genelde 32.haftada bıraktırıyo doktorlar şimdiden onu stresi sardı beni korkuyorum bırakmaya da sadece onu kullandıgım için inşallah biraz geç bıraktırır ya
Sezeryan dikisiniz assa da oluyor bel lastiginiz o kisma temas etmiyor ben pimajada giydim gecelikte rahatsizlik vermedi hicSezeryan olursAm eğer pijama acıtmazmı karnımı ?
Ben yaşıyorum canim canim sırılsıklam uyanıyorum nerdeyse rensem boynum ve başım ıslak oluyor hepKızlar terleme sorunu yasayaniniz var mi?
Ben terliyorum bu aralar, özellikle gece boynum sırılsıklam oluyor. Ustumu ortmesem üşüyorum örtsem terliyorum, kisa kollu gezsem üşüyorum uzun kollu olsam terliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
maşallah boyu kilosu çok iyi..bir an önce bir doktor bulmalısın son zamanlar doktorlar pek ilgilenmiyor çünküGünaydın kızlar. Sabah kontrolüm vardı,yeni doktorla ama bi türlü ısınamadım. Sanirim devam edemicem buna. Acil başka doktor bulmam gerek off. Bu arada bebeğim 1270 gram olmuş. 27+5 im ama bi hafta ileride çıktı. Boyu da 38,3 cm.
Evet ya araştırıyorum Bi taraftan.maşallah boyu kilosu çok iyi..bir an önce bir doktor bulmalısın son zamanlar doktorlar pek ilgilenmiyor çünkü
yok canım acitmıyor ilk doğumum sezaryen benim de pijama giymiştim çünkü dikişe denk gelmiyor pijamanin lastiği yukarda kalıyorSezeryan olursAm eğer pijama acıtmazmı karnımı ?
Acaba lohusa değil de hamile pijaması da olur mu sezeryan olunca. Çünkü onların yukarı kadar çekilen Bi kısmı var ya o da rahat olmaz mı acaba. Bende.bi tane var da o pijama dan ondan soruyorum.yok canım acitmıyor ilk doğumum sezaryen benim de pijama giymiştim çünkü dikişe denk gelmiyor pijamanin lastiği yukarda kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?