2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
5 ay dogru duzgun hareket bile etmeyince hala bir acaba oluyor icimde:) kanama alanim vardi rahimde hep uzan dediler, dublekste oturuyorum 4-5 ay ust kata bile cikmadim neredeyse ah sukur atlattik o gunleri insallah. Bir sefer zaten evet dinlenerek cikarim. Saol canm.
ben merdiven cikarken tek tek cikiyorum ve dizlerim cok agriyor hemen yoruluyorum nefes nefese kaliyorum
Ben de cabuk yoruluyorum canm. Baslarda hep dinlenerek gecirince simdi cabuk yoruluyorum. Dinlenerek cikicam artik bir seferlik.

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Şikayetlerimiz benzer olduğu için yazıyorum :) alta doğru baskı hissediyorum kemikte ağrım oluyor dedim gayet normal dedi. Karnımın bazen belli bir tarafında şişme oluyor ve baya sert oluyor sancı yapıyor dedim oda kafası yada poposunu dayadığı içindir sıkıntı olmaz dedi doktorum . Burun kanaması da bazı gebeliklerde olabilirmiş. Zaten doktorum çok rahat ne desem normal diyor :) beklenen doğum şeklim de normal doğummuş inşallah böyle devam eder .

İnşallah canım sevindim. Umarım bende normal doğum yapabilirim

Kizlar lohusa terliği alirken kendi numaranizi mi aldiniz? Ben 38 giyiyorjm normalde ama 39/40 mi alsam diye düşünüyorum
Ben 35 giyiyorum zaten bu numara pek olmuyor ama 36-37 olanini aldim. Terlikte biraz buyuk olmasi iyi bence hem ayak rahat eder hem siserse de giyilebilir. Ama sandalet tarzi bir sey alinacaksa 1 numara buyuk guzel durmayabilir.

Sen bunları anlatırken benim doktorum karşımdaymış gibi oldu:) aynı soruları sordum birebir aynı cevapları verdi:) benimki de aşırı rahat

Ben file olayini bilmiyordum oylece yikadim. Makine bitince bir baktim coraplar makinenin kapagine dizilmis

Benim bu sıra çok canımı acıtıyor kızım. İnşallah rahatı iyidir :) karnım küçük benim yer açmaya çalışıyor belkide :))

Yaa geceleri saga yatiyorum sagdan tekmeler.sola yatiyorum soldan tekmeler.sirt ustu yatiyorum gergin oluyor ve tabi tekme. Ben nasil uyuyacam acaba. Bir de kizz masallah :))

Kızlar merdiven çıkıyorsunuz degil mi yarın bir yere gitmem lazım 5.katta ve asansör yok o aklıma geldi simdi sıkıntı yaşar mıyım acaba?

Bizim ev 4.kat ve asansor yok hergun inip cikiyorum. Her katta mola veriyorum cikarken. Inerken de daha sakin ziplatmadan iniyorum canim. Bi sorun yasamadim simdiye kadar.

Masallah canim hersey yolundaymis :))

Bende özel muayenehaneye gidiyorum. Eczaneden alip nerde yaptırdınız aşıyı? Fiyatlar neye göre değişiyor acaba ilaç ureticisine göre falan mi acaba? Yarın doktora sorarim bunuda

ben eczaneden doktor reçetesiyle alıp, yine kendi doktorumun muayenehanesinde yaptırdım. Sor bakalım sen de ne diyecek. Devlette ücretsiz demiş bir arkadaşımız. Onu da değerlendir derim.

Merhabalar hanımlar, bebeğinizin kalp atışını hissediyor musunuz? Ben bazen kasıklarda tık tık tık hissediyorum kalp atışı mi acaba o :) uzun da sürüyor

Dogru aslinda canim bir dusuneyim.

Alan var mi tulum kizlar? Aldiysaniz kac aylik aldiniz?

Canım tulum değil de bu şekilde var bende arkadaşlarım ve annem hediye almışlar.. Doğduğu zamanlar soğuk olcak aşıya doktora falan gelip giderken bunlara sarıp götürürüm diye düşündüm.En sağdaki pembe ve en soldan ikinci beyaz olan. kullanışlı olabilir ilk zamanlar.Zaten ilk 3-4 ay bunu kullanır sonra da havalar ısıncak böyle bişeye gerek kalmaz

Merhabalar hanımlar, bebeğinizin kalp atışını hissediyor musunuz? Ben bazen kasıklarda tık tık tık hissediyorum kalp atışı mi acaba o :) uzun da sürüyor

Canım ben tam göbek deligimin yanında hissediyorum. Gün icinde 3-5 kere hissediyorum hatta gecen eşim kulağını koyup dinledi ve duyduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…