- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.641
5 ay dogru duzgun hareket bile etmeyince hala bir acaba oluyor icimde:) kanama alanim vardi rahimde hep uzan dediler, dublekste oturuyorum 4-5 ay ust kata bile cikmadim neredeyse ah sukur atlattik o gunleri insallah. Bir sefer zaten evet dinlenerek cikarim. Saol canm.Oğlumu sabah akşam sınıfına götürüyorum canım okulda bir koşturmaca yazında yazlıktaydım ev 3 katlı akşama kadar in çık in çık sayısını bilmiyorum hamileler nekadar spor falan yapıyor korkma sen sadece bir defalığına çıkcan zaten
Ben de cabuk yoruluyorum canm. Baslarda hep dinlenerek gecirince simdi cabuk yoruluyorum. Dinlenerek cikicam artik bir seferlik.ben merdiven cikarken tek tek cikiyorum ve dizlerim cok agriyor hemen yoruluyorum nefes nefese kaliyorum
Ben 38 giyiyorum 39 aldim terligi=)Kizlar lohusa terliği alirken kendi numaranizi mi aldiniz? Ben 38 giyiyorjm normalde ama 39/40 mi alsam diye düşünüyorum
İnşallah canım sevindim. Umarım bende normal doğum yapabilirimKızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Şikayetlerimiz benzer olduğu için yazıyorum :) alta doğru baskı hissediyorum kemikte ağrım oluyor dedim gayet normal dedi. Karnımın bazen belli bir tarafında şişme oluyor ve baya sert oluyor sancı yapıyor dedim oda kafası yada poposunu dayadığı içindir sıkıntı olmaz dedi doktorum . Burun kanaması da bazı gebeliklerde olabilirmiş. Zaten doktorum çok rahat ne desem normal diyor :) beklenen doğum şeklim de normal doğummuş inşallah böyle devam eder .
Ben 35 giyiyorum zaten bu numara pek olmuyor ama 36-37 olanini aldim. Terlikte biraz buyuk olmasi iyi bence hem ayak rahat eder hem siserse de giyilebilir. Ama sandalet tarzi bir sey alinacaksa 1 numara buyuk guzel durmayabilir.Kizlar lohusa terliği alirken kendi numaranizi mi aldiniz? Ben 38 giyiyorjm normalde ama 39/40 mi alsam diye düşünüyorum
Canm çoraplar eldivenler çok minnak ya dağılmasın sıkışmasın makinanın içine diye aldım ben bir tane file.cnm file sart mi
Ben 36 giyiyorum 37-38 aldım. Son zamanlar ayaklarımız çok şişer diye düşünüyorum.Kizlar lohusa terliği alirken kendi numaranizi mi aldiniz? Ben 38 giyiyorjm normalde ama 39/40 mi alsam diye düşünüyorum
Sen bunları anlatırken benim doktorum karşımdaymış gibi oldu:) aynı soruları sordum birebir aynı cevapları verdi:) benimki de aşırı rahatKızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Şikayetlerimiz benzer olduğu için yazıyorum :) alta doğru baskı hissediyorum kemikte ağrım oluyor dedim gayet normal dedi. Karnımın bazen belli bir tarafında şişme oluyor ve baya sert oluyor sancı yapıyor dedim oda kafası yada poposunu dayadığı içindir sıkıntı olmaz dedi doktorum . Burun kanaması da bazı gebeliklerde olabilirmiş. Zaten doktorum çok rahat ne desem normal diyor :) beklenen doğum şeklim de normal doğummuş inşallah böyle devam eder .
Benim bu sıra çok canımı acıtıyor kızım. İnşallah rahatı iyidir :) karnım küçük benim yer açmaya çalışıyor belkide :))
Kızlar merdiven çıkıyorsunuz degil miyarın bir yere gitmem lazım 5.katta ve asansör yok o aklıma geldi simdi sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı. Şikayetlerimiz benzer olduğu için yazıyorum :) alta doğru baskı hissediyorum kemikte ağrım oluyor dedim gayet normal dedi. Karnımın bazen belli bir tarafında şişme oluyor ve baya sert oluyor sancı yapıyor dedim oda kafası yada poposunu dayadığı içindir sıkıntı olmaz dedi doktorum . Burun kanaması da bazı gebeliklerde olabilirmiş. Zaten doktorum çok rahat ne desem normal diyor :) beklenen doğum şeklim de normal doğummuş inşallah böyle devam eder .
İnsanın hoşunada gidiyor :)Yaa geceleri saga yatiyorum sagdan tekmeler.sola yatiyorum soldan tekmeler.sirt ustu yatiyorum gergin oluyor ve tabi tekme. Ben nasil uyuyacam acaba. Bir de kizz masallah :))
Bende özel muayenehaneye gidiyorum. Eczaneden alip nerde yaptırdınız aşıyı? Fiyatlar neye göre değişiyor acaba ilaç ureticisine göre falan mi acaba? Yarın doktora sorarim bunuda
Canım benim sınıfım 4. Katta her 40 dakikada bir inip çıkıyorum çok yorulursam dinlene dinlene çıkiyorumKızlar merdiven çıkıyorsunuz degil miyarın bir yere gitmem lazım 5.katta ve asansör yok o aklıma geldi simdi sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Dogru aslinda canim bir dusuneyim.
Alan var mi tulum kizlar? Aldiysaniz kac aylik aldiniz?
Hickirik olabilir o :)Merhabalar hanımlar, bebeğinizin kalp atışını hissediyor musunuz? Ben bazen kasıklarda tık tık tık hissediyorum kalp atışı mi acaba o :) uzun da sürüyor
Merhabalar hanımlar, bebeğinizin kalp atışını hissediyor musunuz? Ben bazen kasıklarda tık tık tık hissediyorum kalp atışı mi acaba o :) uzun da sürüyor
Hickirik olabilir o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?