2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım bende direkt detarjan gozune koydum kalıntı falan olmadı ama içime sinsin diye ayrıyetten durulama yaptırdım :)
Sağol canm ben de deterjan gözüme koydum. Ama 2 deterjan gözünün ilkine koydum sadece. Diğer yıkamayı deterjansız yapsın iyice durulansın dedim. Bekliyorum bakalım bitmesini:)

Canm çok sağol tavsiyen için. Olabilir aslında ama hem biraz uğraştırıcı olur hem de beyaz sabun kokusunu sevmiyorum

Bende özel muayenehaneye gidiyorum. Eczaneden alip nerde yaptırdınız aşıyı? Fiyatlar neye göre değişiyor acaba ilaç ureticisine göre falan mi acaba? Yarın doktora sorarim bunuda

Beyaz kalıp sabunlarda kostik var ama, bildigim kadarı ile zararli. Dalan roxy de sabunun toz hali ve bebeklere uygun üretiliyor. Içeriği daha masum. Bence bebişin kiyafetlerine beyaz kalip sabun kullanma.

Süt için yatmadan önce bende çok yaşıyodum düzenli süt içince geçti şükür uyutmuyordu beni
Ben doğru düzgün süt içmiyorum mide bulantım olduğu zamanlardan kaldı canım hiç istemiyor ama işe yarar inşallah bundan sonra günde bir bardak içeceğim Teşekkürler

Ben de bu aksam oturdum hepsini kestim dedigin gibi yumusak kumas etiketler genelde. İlk postayi ben de yikadim=) esim astı. Kucuk kucuk cok tatlilar Allah giydirmek nasip etsin hepimize insallah canm.

Reactions: 114
Sanırım canım kızlar nazlı demekki erkekler içerde fır dönüyor :)

Benim bu sıra çok canımı acıtıyor kızım. İnşallah rahatı iyidir :) karnım küçük benim yer açmaya çalışıyor belkide :))

Ben de bu aksam oturdum hepsini kestim dedigin gibi yumusak kumas etiketler genelde. İlk postayi ben de yikadim=) esim astı. Kucuk kucuk cok tatlilar Allah giydirmek nasip etsin hepimize insallah canm.
Aynen canm biz de astık yıkadıklarımızı öyle küçükler ki:) çorapları eldivenleri fileye koymuştum ama ağzını tam bağlayamamışım hepsi saçılmış canımız çıktı onları toparlayacağız diye. Bit kadarlar

Ben de fileye koydum çıktığını duymuştum fena düğüm atmışım zor açtım bu sefer de

Kızlar merdiven çıkıyorsunuz degil mi yarın bir yere gitmem lazım 5.katta ve asansör yok o aklıma geldi simdi sıkıntı yaşar mıyım acaba?

Kızlar merdiven çıkıyorsunuz degil mi yarın bir yere gitmem lazım 5.katta ve asansör yok o aklıma geldi simdi sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Bayaa bayaa cıkıyorum cok sukur sıkıntı yasamadım . Hiçte aklıma gelmemşşti . Herhangi bi erken doğum tehdidin falan yoksa sıkıntı etme canım . Yavas yavas dınlene dınlene tabi :)

Yavas yavas çıkıp inersin. Korkuluktan tutunarak yavas inip cikiyorum ben kayıp düşmeyeyim diye. Benim evin merdiveni çok dik ve eski. Çok kat çıkmıyorum Allahtan.

Bayaa bayaa cıkıyorum cok sukur sıkıntı yasamadım . Hiçte aklıma gelmemşşti . Herhangi bi erken doğum tehdidin falan yoksa sıkıntı etme canım . Yavas yavas dınlene dınlene tabi :)
Hamilelikte hic 2 kattan fazla merdiven cikmadim simdi aklima gelince bir sorayim dedim=) bir riskim yok insallah ya as yavas cikarim artik saol canm.
Yavas yavas çıkıp inersin. Korkuluktan tutunarak yavas inip cikiyorum ben kayıp düşmeyeyim diye. Benim evin merdiveni çok dik ve eski. Çok kat çıkmıyorum Allahtan.
Allah korusun dogru haklisin tutunarak dinlenerek cikayim yavas yavas. Tesekkurler cevap icin.

Oğlumu sabah akşam sınıfına götürüyorum canım okulda bir koşturmaca yazında yazlıktaydım ev 3 katlı akşama kadar in çık in çık sayısını bilmiyorum hamileler nekadar spor falan yapıyor korkma sen sadece bir defalığına çıkcan zaten

Beyaz kalıp sabunlarda kostik var ama, bildigim kadarı ile zararli. Dalan roxy de sabunun toz hali ve bebeklere uygun üretiliyor. Içeriği daha masum. Bence bebişin kiyafetlerine beyaz kalip sabun kullanma.
cnm dalan roxy den ve nice deterjandan daha masum bence benim fikrim. asirlardir kullanilan bi urun beyaz kalip sabun o yuzden benim guvenim tam acikcasi.beyaz sabuna da guvenmiceksek neye guvencez yahu

ben merdiven cikarken tek tek cikiyorum ve dizlerim cok agriyor hemen yoruluyorum nefes nefese kaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…