2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
dune kadar benim öyle bir iki gün azaldı belli belirsizdi çok şükür dün düzeldi takip et bakalım hiç hareket etmiyorsa doktora git

Merhabalar hanımlar, bebeğinizin kalp atışını hissediyor musunuz? Ben bazen kasıklarda tık tık tık hissediyorum kalp atışı mi acaba o :) uzun da sürüyor
Hıçkırık olabilirmimbir süre ritmik oluyor ve sonra kesiliyor çünkü bende hissediyorum

Okuldayim cnm calisiyorum öğretmenim. Ayakta kaliyoruz haliyle. Doktoruma yazdim gel bakalim dedi gdicem bugun

bende anasınıfı öğretmeniyim bi sn oturamıyorum 25 öğrencim....su haftayı da bitirseydim hayırlısıyla gün sayıyorum...doktor rapor verdi sırf ek dersim kesilmesin diye geliyorum...borclar cok ...özelde doğum yapacaktım vazgectim sehir hastenesine gidecem doguma...fiyatlar çok ucuk

Okuldayim cnm calisiyorum öğretmenim. Ayakta kaliyoruz haliyle. Doktoruma yazdim gel bakalim dedi gdicem bugun
tamam canım ihmal etme inşaAllah herşey yolundadır ve vaktinde gelir meleğin korkma üzüntü stres de etkiliyor canım güzel haberlerle gel canım

Ben doktordan geldim kizlar nst ye baglandim bundan sonra baglancam demekki ama sancim cikmadi bas asagi donmus ama sezeryan olucam zaten farketmiyodu. Rahim uzunlugunda suyunda problem yokmus. 41cm 1600 gr olmusuz masallah pasaya. Bu devlet hastanesi kontrolumdu asil haftaya kendi dr.uma gidicem. Bu arada son zamanlarda siklasti kalp carpintisi gibi icim sıkısiyo var mi benim gibi olan?

Merhaba kuzular bişey danışmak istiyorum çocuk odası olarak düşündüğüm yer boyuna uzun bi oda bebek mağazalarında satılan halılar genelde 1.20 ye 1.80 halı işini ne yaptınız

Kaç hafta gündesin canım bende haftaya gideceğim 31+5 te acaba nst ye bağlarlar mı ki. Bendede oluyor o özellikle yemekten sonra nefes nefese kalıyorum dinlenince geçiyor

Ben beşik işinde hala karar vermiş değilim. Yatak odamda yer yok. Oturma odasına koyacağım büyüyünce çocuk odasına çevireceğim odayı. Park yatak düşünüyordum kullanışlı olur diye ama şimdi de acaba büyüyen beşik mi alsam diyorum. Bir de ana kucağı alırım farklı odalarda kullanmak için. Mobilya yatak mı park yatak mı acaba Arkadaş da park yatak alırsın şimdi Allah izin verir de ikinci olursa o zaman mobilya alırsın park yatağı ikinci kullanır dedi. Bu da mantıklı geldi. siz neler yaptınız.

Bizimde ilk bebeğimiz olduğu için normal beşik aldık. Nasip olurda ikinci gelirse onu zaten kullanır ,diğerinede normal yatak alırız. O yüzden büyüyen beşik tercih etmedim.

Kaç hafta gündesin canım bende haftaya gideceğim 31+5 te acaba nst ye bağlarlar mı ki. Bendede oluyor o özellikle yemekten sonra nefes nefese kalıyorum dinlenince geçiyor
30+3 deyim cnm 32 de baglaniyo normalde de simdide baglayalim bi kalp atislarina da bakariz gibi bisey soyledi. Iyi de oldu merak ediyordum sancim var mi acaba diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…